راستي اگه ميشه در مورد hp 5150 هم نظرتونو بگين
مرسي
راستي اگه ميشه در مورد hp 5150 هم نظرتونو بگين
مرسي
دو نفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راجع به hp 5150 اظهار نظر كرده اند. يكيشون تقريباً ناراضي بوده و ديگري رضايت نسبي داشته و خريدش رو هم توصيه مي كرده. روش شارژ كارتريج هاش هم توي همون تاپيك توضيح داده شده.
شخصاً به نظرم، حالا كه دوستان ميگن كارتريج هاي hp رو ميشه شارژ كرد، بين چاپگرهاي جوهرافشان، مدل اچ پي مناسب تر از بقيه هست. مدل 5150 هم خوبه اما يه خورده قديمي شده. ميتونيد جديدترشو بگيريد. مثلاً 5160 كه امكان چاپ روي سي دي رو هم داره.
مشخصات كاملش رو از اينجا بگيريد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من، حتماً پرينتر بخر. چون يه بار كه چاپگر داشته باشي خواهي ديد اونقدر استفاده داره كه ديگه كامپيوتر رو بدون چاپگر نميشه پذيرفت. اما اگه يه چاپگر متوسط رو به خوب بخواهيد، قيمتش حدود 110 تومان هست. مثلاً مدل جوهر افشان HP 5163 به نظر من خوب هست (100 هزار) امكان چاپ روي CD رو هم داره.سلام من ميخوام يه پرينتر رنگي جوهر افشان در حدود 50 تومن بخرم
چي بخرم يا بهتر بگم اصلا" همچين چيزي بخرم؟
آيا کيفيت داره و تونر جوهرش چند صفحه چاپ ميکنه و قيمت عوض کردنش چقدره؟
راهنمايي کنيد لطفا"
اگه ميدوني با يه كم صبر كردن ممكنه بودجه خريد مدل هاي خوب رو پيدا كني، خوب صبر كن يه مدل خوبشو بخر. اما اگه ميدوني كه حالا حالاها چاپگرهاي 100 تومني نميتوني بخري توصيه مي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با توجه به توضيحات داده شده در پست 904 به بعد، يكي از مدل هاي ارزان قيمت كنن را انتخاب و آن را خريداري كنيد.
لطفاً دوستان نظر بدهند.با سلام دوستان نظرتون رو در مورد epson C79 بفرماييد
لينکش خراب بود
یه پرینتر دور و ور 150 تومن می خواستم که کیفیت کارش خوب باشه در مورد شارژ هم مشکلی نداشته باشه...کلا وقتی خریدمش دیگه رو دستم خرج نذاره...من یه HP 8253 داشتم ولی می خوام عوضش کنم...یه مدل خوب که کارتریج ارزون داشته باشه و خدمات بعد از خریدش گرون نباشه.... البته یکی بهم Hp 2550 رو معرفی کرد که لیزریه ولی اطلاعاتی در موردش ندارم ...خلاصه در موردش اطلاعات بدین
لينك درستش اينه:منظورم لينک اظهار نظرها بود
HP 2550 قيمتش حدود 350 تومنه و كيفيت چاپ عكسش رو هم نميدونم در حد جوهرافشان هست يا نه.یه پرینتر دور و ور 150 تومن می خواستم که کیفیت کارش خوب باشه در مورد شارژ هم مشکلی نداشته باشه...کلا وقتی خریدمش دیگه رو دستم خرج نذاره...من یه HP 8253 داشتم ولی می خوام عوضش کنم...یه مدل خوب که کارتریج ارزون داشته باشه و خدمات بعد از خریدش گرون نباشه.... البته یکی بهم Hp 2550 رو معرفی کرد که لیزریه ولی اطلاعاتی در موردش ندارم ...خلاصه در موردش اطلاعات بدین
اما شما كه Hp 8253 داريد ميشه لطفاً بگيد چرا ازش ناراضي هستيد؟ اگه مشكلتون گروني كارتريج ها هست، آيا با روشي كه توي همين لينكي كه الآن دادم در موردشارژ اچ پي توضيح داده مشكل حل نميشه؟
اگه نميشه، بايد يا كنن بخريد يا اپسون. چاپگرهاي كنن، به دليل جدا بودن كارتريج هاي رنگ هاي مختلف و اين كه هد كارتريج ها به خود اونها وصل نيست قيمت كارتريجشون مناسبتر از كارتريج هاي اچ پي هست. (هر كارتريج 12500 براي چاپ 450 برگ با پوشش 5%). چاپگرهاي اپسون هم كه كارتريج هاي نسبتاً ارزاني دارند (تقريباً 6 تومان) اما پرمصرف تر از كنن ها هستند. در صورتي كه به همراه كيتر شارژ كارتريج (80 تومن) خريده شوند قيمت جوهرشان مناسب تر از هر نوع چاپگر ديگري خواهد بود.
خلاصه اگر اچ پي نخواستيد به نظرم بين اين دو مدل:
Canon ip4200 (به بالا)
Epson r220 (به بالا)
يكي را انتخاب كنيد. اگر توضيح بيشتري نياز بود بپرسيد تا هر كس مي دانست توضيح دهد.
اي بابا اين فروم چرا اينجوريه؟ باز هم لينك رو خراب كرد.
به جاي اون ستاره ها، اين عبارت رو بنويسيد (من جدا مي نويسم شما سر هم بنويسيد):
b l a c k m i c e
Last edited by javad2625; 23-04-2007 at 01:51.
شارژ کارتريج Hp5150 چقدر هزينه داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)