با سلام
خوب یه لحظه اومدم پست آقا میثم رو دیدم فکر کردم مدت تحلیل ایشون تموم شده

ولی خوب مثل اینکه خدا رو شکر ادامه داره هنوز
در مورد ابشون دوستان اکثر حرف ها رو گفتند چیزهایی که به ذهن خودم در موردشون میرسه با توجه به انجمن پی سی ورلد و همچنین دیدن بعضی اوقات پست هاشون که به قول خودشون هم اخیرا زیادتر شده اینها هستش که درست بودن یا نبودنش رو دیگه خودشون بهتر میتونند تایید کنند :
چیزی که به نظر میرسه ایشون اکثر اوقات در انجمن حضور داره و اینکه فکر کنیم اگر کمتر پست میدن به دلیل عدم حضورشون هستش فکر نکنم درست باشه و شاید بیشتر وقتشون مشغول مدیریت و حل و فصل مسائل در ارتباط با فروم باشه ...
به نظر ایشون کمی محافظه کار هستند و یک سیاستی که به نظر میرسه دارند مدیریت فروم به صورت دستهای پشت پرده هستش
.gif)
و سعی میکنند در خیلی از موارد مربوط به کاربرها اگر هم نظری دارند به صورت مستقیم وارد عمل نشن و وظیفش رو محول کنند به مجمع تشخبص مصلحت

که شاید هم درست باشه ...
در مورد پست هاشون بیشتر در تاپیک های تخصصی مثل تایپک های سخت افزار و لپ تاپ دیدم و کمتر پست های ایشون در انجمنی مثل علوم انسانی دیدیم ... البته شاید هم بوده من خبر ندارم
.gif)
... به هر حال مطمئنم که توی اون مباحث هم نظرات و تجربیات خوبی دارند که اگر عنوان میکردند خوب بود ... مثل نظراتشون در مورد ازدواج که قبلا توی تاپیک صندلی داغ گفته بودند و خیلی هم درست بود به نظرم ...
فروم براشون خونه دومشون به حساب میاد و شاید حتی خونه اول
.gif)
و همه جوره با عشق در کنارش ایستادن و فکر هم نکنم حالا حالا ها قصد بازنشسته شدن رو داشته باشند ...

و همچنین اگر که به فروم و کاری که دارند انجام میدن تا این حد عشق و علاقه نداشتند مطمئنا تا اینجا نمیتونستند در کارشون پیشرفت کنند
با توجه به صحبت های خودشون و همچنین نظرات دوستان ، فردی هستند که به هیچ عنوان داشتن سِمَت مدیریت در انجمن باعث نمیشه که بخوان نگاهی از بالا به پایین داشته باشند و یا حس بزرگ بینی داشته باشند که این میتونه یه خصوصیت بارز و خوبی در مورد ایشون باشه که این روزا در هر جایی از جامعه کمتر دیده میشه ...
به نظرم فرد خیلی باهوش و متفکری هستند (حالا به غیر از شطرنج و اینا
.gif)
) و در مورد مسائل مختلف زیاد فکر میکنند و دلیلش هم این میتونه باشه که کمتر کسی میتونست به این فکر کنه که تو سال 2004 بخواد همچین فرومی رو راه اندازی کنه ...
باید مسئولیت پذیری و پشتکار خوبی هم توی زندگیشون داشته باشند به دلیل اینکه تونستند بعد از گذشت این سال ها انجمن رو در میان سایر انجمن های رقیب هنوز به بهترین نحو ممکن سر پا نگه دارند و هر روز هم ایده های جدیدی رو در کنار دوستانشون در مورد انجمن به کار ببرند ...
جزو کسانی هستند که به هیچ عنوان خود محور بودن رو دوست ندارن و با آغوش باز نظرات حتی مخالف رو گوش میکنند و بهش فکر میکنند به جهت پیشرفت هر چه بهتر همونطوری که تو پست قبل هم گفتن یه کم انتقاد کنید
.gif)
فکر کنم ایشون هم تجربیات و هم استعداد خوبی داشته باشند در مورد پولدار و ثروتمند شدن که اگر بتونند به بقیه هم این تجربیات رو منتقل کنند

خیلی عالی میشد
.gif)
ممکنه که در دنیای واقعی به اندازه اینجا محافظه کار نباشند و خیلی راحتر بدون ترس از رنگ
قرمز 
بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد
.gif)
و از تجربیاتشون مخصوصا توی ضمینه های تخصصیشون که منجر به پولدار شدن میشه

کمی استفاده کرد
.
دیگه خیلی تحلیل کردیم برسیم به کمی هم انتقاد
در مورد انتقادی هم که گفتند داشته باشید شاید چون تا الان سعیتون بر این بود که راه بهتر و درستر رو در کنار نظرات سایر دوستان چه مخالف و چه موافق برید واقعا جای انتقاد زیادی رو هم باقی نذاشته باشه ...
انتقادی که مربوط بشه به مسائل خود انجمن :
در مورد بعضی از پستها هر چند که به دلیل مسائل داخلی و مسائل فیــــلترینگ باید رعایت بشه ( مخصوصا در انجمن علوم انسانی) ولی حداقل تا جایی که ممکن هستش ابتدا به جای اینکه یک ضرب پست مربوطه پاک بشه اگر قابلیت ویراش براش بود انجام بگیره ... چون ممکنه کاربری که براش وقت گذاشته وقتی ببینه یک ضرب پستش پاک شدش رقبت کمتری به ادامه فعالیت پیدا کنه ... وقتی که محتوی کلی پست خلاق قوانین انجمن نباشه و با کمی ملایمت و حذف چند تا کلمه میشه که کل اون پست رو پاک نکرد ...
و یا بعضی اوقات ممکنه که کاربر تاپیک و پستی رو به دلیل ناآگاهی در جای نامناسبی از انجمن بده و چون ممکنه محتوی پست سوال یه نفر دیگه ای هم باشه بهتره که به جای اینکه باز هم یک ضرب پاک بشه اگر ممکنه منتقلش کنند ...
.
و در یک موردی همیشه میخواستم ازتون تشکر کنم که خوب الان فرصتش ایجاد شده و اونم اینکه :
خیلی سال ها بود که بدون هر گونه استفاده آنچنان مفید از محیط مجازی داخل نت بودم و البته اون زمان هم انجمن هایی نظیر پی سی ورلد به اندازه الان فراگیر نبود ولی احتمالا به دلیل نت ذغالی افتخار آشنایی با پی سی ورلد رو از ابتدای سال 2004 نداشتم چون خیلی قبل از اون هم توی نت بودم و میشه گفتش که اینجا با خیلی از محیط های مجازی دیگه فرق داره و حداقل در این مدت که اینجا بودم هم به جهت بار علمی ، هم به جهت راهنمایی و کمک گرفتن از سایر دوستان در انجمن های مختلف و هم به جهت آشنایی با کاربرهایی که دارن توش فعالیت میکنند بسیار مفید بود پس از این بابت
ازتون ممنونم....