تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .................

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
صفحه 27 از 38 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 371

نام تاپيک: تاپیک تحلیل شخصیت کاربران (قوانین پست اول مطالعه شود)

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

سلام بر دوستان

ببینم نکنه banii قصد بن شدن داره آخه ادمینم تحلیل میکنن!!! کی جرات داره از نکات منفیش بگه آخه

کلا مزاح میکنم.میثم عزیز رو دقیقا از زمانی که ناظر شدم میشناسم.بعدش باهم ارتباط داشتیم و متوجه لحن دوستانه اش شدم یعنی هیچ جو سنگینی بین مکالمه ما وجود نداشت و انگار داشتم با یه دوست صحبت میکردم حتی همون اوایل و الان از دوستان عزیز من هستن.طرز برخوردشون رو خیلی قبول دارم اصلا خودشون رو دست بالا نمیگیرن حرف زدنی.البته فکرکنم شطرنج باز قهاری ام هستن

یه چندتا پیشنهاد بهشون دادم که گفتن بررسی میکنن.همیشه جوابگو هستن.فی الواقع میشه گفت برای تاسیس چنین فروم پُرباری باید بهشون احسنت گفت.اول جملم گفتم کسی جرات نمیکنه خلقیات منفی میثم عزیز رو بگه اما به جرات میتونم بگم هیچ خلق بدی از ایشون ندیدم

کلا ادمین و دستیار ادمین(میثم عزیز و تینا خانم) خیلی اخلاق خوبی دارن توی پاسخگویی

امیدوارم همیشه توی زندگیش موفق باشه و فروم رو همینطور بیش از پیش موفق و رو به جلو پیش ببره

2. 12 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای raha bash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    در خیال ترش کامی های ذهن سرکشم

پيش فرض

درود

نسبت به شرایطی که دارم نتونستم در مراسم تحلیل چندتا از دوستان به خصوص وحید و تینای عزیز شرکت کنم
    امروز دیدم آقا میثم روی تیتر هستن
    من هم مثل خیلی از کاربرها شناخت کامل و برخورد زیادی باهاشون نداشتم
    ولی از روی ظاهر و پست ها میشه حدس زد احساسی هستن ولی سعی در نشون ندادن احساساتشون دارن
    شوخ طبع ، کم حرف ، با تدبیر و حسابگر در رفتار و کمی شاید خجالتی به نظر میرسن چون خیلی ندیدم رک و واضح وارد بحث و گفتگویی بشن
    با اتقیا موافقم در مورد اینکه در بعضی مباحث حضورشون کم هست ، حالا شاید به همون دلیل سیاست مدیریت باشه

فکر میکنم درک خوبی از مسائل داشته باشن چون ندیدم سریع و بدون فکر و عجولانه تصمیم به عکس العملی نسبت به کاربرها و موارد داخل فروم داشته باشن

همینا دیگه ، نمیدونم شاید اشتباه حدس زدم
    ولی در کل شاد و قدرتمند باشین

4. 16 کاربر از raha bash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام. منم به جز رعنا خانم نتونستم از بقیه دوستان تحلیل کنم.
    الانم دیدم آقا میثم انتخاب شدن برای تحلیل. خیلی هم عالی. کلا خودم از موقعی که عضو انجمن شدم خیلی دوست داشتم که با رئیس انجمن بیشتر آشنا بشم و تا الان هم به تدریج داره آشنایی بیشتر میشه.
    تا الان شاید چند مورد پیش اومده که با آقا میثم هم صحبت بشیم و اون چند مورد هم در حد شوخی و حرف های دوستانه بود و یه سری مسائل دیگه.
    ولی تا اونجایی که میثم جان رو میشناسم بگم. همین که انجمن های پی سی ورلد تا اینجا پیشرفت خیلی زیادی داشته و یکی از بهترین انجمن ها شده در زمینه های مختلف همین خودش یه مدیریت عالی رو نشون میده. زمان تاسیس انجمن تقریبا 11 سال پیش اون موقع با امکانات خیلی کم تونستن انجمن رو نگه دارن. این ها همه خودش نشونه امید و پشتکار و اراده قوی در کارهاشون رو نشون میده. نمیخوام که زیاد تعریفی باشه ولی در حدی که خودم اطلاع دارم و نظر شخصی بنده هست.
    من در همین حد بسنده میکنم. خواستم چند مورد دیگه هم بگم که دوستان در پست های قبلی اشاره کردن.
    میثم جان همیشه موفق و شاد باشی عزیز. با آرزوی بهترین ها...

6. 13 کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان خوبم
    اول ممنون بخاطر اینکه من رو در موضوع این تاپیک مشارکت دادید
    دوم اینکه پیشنهادی به من شد برای تگ کردن لیست دوستانم در این تاپیک که مشارکت بالا بره ولی من فقط دوستانی که پست اول تاپیک رو "تشکر" زده بودند مجدد به تاپیک تگ کردم
    " با لحن بان کی مون بخونید : (تگ کردن توسط من، الزامی به مشارکت کردن نمیاره) "
    سوم اینکه هر نوع انتقادی به من یا نقدی در رابطه با فعالیتم ، برخوردم و ... آزاده ، پس راحت باشید
    چهارم اینکه از تعریف و تعارف کم کنید و به نقد بپردازید
    پنجم اینکه سعی میکنم نسبت به هر بخش از پست های دوستان که نظری داشتم بیان کنم.

پیشاپیش ممنون از همه

من زیاد افتخار آشنایی نداشتم اما نکاتی که به نظرم میرسند رو میگم .
    .
    .
    انتقاد خاصی در مورد خود ایشون ندارم... نکاتی مربوط به فروم بود که جاش اینجا نیست.
    ممنون از شما ... لطف دارید

حدس میزنم بسیار خوش سلیقه هستند. مدال طلایی دکوراسیون میز کامپیوتر. شاید بهتره بگم متوجه شدم که خلاقیت زیادی در چیدمان و دکوراسیون دارند.
    ممنون بخاطر لطفی که داشتید
    خودم چنین حسی ندارم اون مسابقه و برنده شدنم هم کاملا شانسی بود

راستش من تا حالا با اقا میثم برخوردی نداشتم و خیلی شخصیتشون رو نمیشناسم.ولی به شدت از رنگ قرمز نام کاربریشون میترسم.خودم هم نمیدونم چرا
    ممنون از شما
    نترسید نترسید ، ما همه با هم هستیم

زیاد ایشون رو نمیشناسم ولی تصوری که در ابتدا از ایشون داشتم یه فرد کت و شلواری ! ( در ابیات عامیانه همون تیپ مجلسی ، تصوری که از اکثر مدیران موفق داریم ) تصور می کردم . اما اگر کسی احتمالا عکس هایی از ایشون دیده باشه فردی ساده و معمولی رو می بینه که به نظر من نکته بسیار مثبتی هستش . ( شاید من کم عکس دیدم ! )

یه نکته مثبت ( شایدم منفی ! ) دیگه هم که احساس می شه اینه که به نظر میاد همیشه با یوزر خودش در انجمن هستش ( شاید هم با یوزر دیگه ای یواشکی میاد فقط اهل بیت خبر دارند ! شاید هم خبر ندارند ! ) که این احساس رو میرسونه که همیشه حواسش به اتفاقات انجمن و مباحثش هست . اما در سایر انجمن های همسایه اینجور به نظر میاد که مدیران با یه یوزر و شخصیت دیگه وارد مباحث میشند .
    ممنونم
    به شدت فراری هستم از تیپ رسمی ، مجلسی و کت شلوار
    توی لباس هام کت شلوار و لباس رسمی هم دارم ولی اونها رو زمانی خریدم که مجبور شدم برای شرکت در یک مراسم جشن حضور پیدا کنم
    (همیشه وقتی به یک مراسم جشن دعوت میشم اول از خودم میپرسم که اصلا میخوام شرکت کنم یا نه؟ و بعد از خودم میپرسم نمیشه اسپورت بپوشم؟ )
    توی اینستاگرام هم فقط یکی دو تا عکس از خودم هست و باقی رو از در و دیوار گذاشتم و البته چند تا عکس مختصر و البته قدیمی در فیس بوک، حالا شما چه عکسی از من دیدی رو نمیدونم
    اعتراف میکنم که همین یک یوزر رو دارم و غیر از این یوزر با هیچ یوزری در انجمن فعالیت نکردم ، نمیکنم و نخواهم کرد

یک نکته ی منفی که هست من در مورد تینا هم گفتم در مورد اقا مهران و خیلی از مدیرهای دیگه هم میتونم بگم! و میگم که در مباحثی که نیازمند بیان نظر شخصی هست شرکت نمیکنند! من اینو به نداشتن شجاعت و جسارت نسبت نمیدم بیشتر نوعی سیاستمداری هست! که نخوان اصطلاحا دستشون رو بشه! اما من به شخصه این شیوه ی عملکرد رو نمیپسندم
    و مهمتر از همه اینکه همشهری هستند از نوع اصیل (البته برداشت من اینه تایید میکنید رییس؟)
    ممنون از لطفی که داشتید
    در مورد شرکت نکردن در مباحث یا حضور کمرنگ در تاپیک های انجمن ، یک بار به صورت عمیق و مفصل با @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز در این مورد توی پیغام خصوصی صحبت کردم
    تلاشم این هست که بیشتر در تاپیک ها و مباحث شرکت کنم ، کما اینکه جدیدا پست های بیشتر در انجمن های عمومی ارسال میکنم و یه جوری سعی میکنم به هر بهانه ای پست ارسال کنم
    اینکه نخوام دستم رو بشه ، یا اینکه سعی کنم دیگران رو راضی نگه دارم ، یا عقایدم رو روشن نکنم و ... رو زیاد موافق نیستم چون به نظرم فقط در مباحث سیاسی ، اعتقادی و ... هست که شرکت نکردن درش بیانگر این موارد میشه
    که اون مباحث هم در انجمن ممنوع هست و من دوست ندارم خودم قانون خودم رو نقض کنم
    سایر موارد مثل مباحث تخصصی و مباحث عمومی رو سعی میکنم شرکت کنم در بحث ها و جدیدا هم زیاد پست این مدلی ارسال کردم.
    در مورد همشهری بودن ... تایید میکنم که من یک رشتی هستم اگه شما هم رشتی هستی که غافلگیر شدم چون واقعا نمیدونستم

یه بار فقط تو دوره ای که ناظر بودم یه پیغام بهم داد به این مضمون که شما ناظری و رفتارت باید نمونه باشه و در مجموع بچه خوبی باش البته لحن خیلی دوستانه و خوبی داشت. منم یه سری مطالب انتقادی مطرح کردم که دیگه جواب نداد

در مجموع با توجه به همین تجربه کوچیک نظرم در موردش مثبت ه.
    ممنون از لطف شما وحید جان
    راستش اون مطالب انتقادی که شما در پیغام خصوصی مطرح کرده بودی از دید من کاملا وارد بود و من ترجیح دادم به جای جواب دادن یا ماست مالی کردن برم و بهشون رسیدگی کنم

سلام بر دوستان
    ببینم نکنه banii قصد بن شدن داره آخه ادمینم تحلیل میکنن!!! کی جرات داره از نکات منفیش بگه آخه
    .
    .
    امیدوارم همیشه توی زندگیش موفق باشه و فروم رو همینطور بیش از پیش موفق و رو به جلو پیش ببره
    بسیار ممنونم از لطف شما
    کسی بن نخواهد شد بخاطر نقد کردن من

درود
    .
    .
    با اتقیا موافقم در مورد اینکه در بعضی مباحث حضورشون کم هست ، حالا شاید به همون دلیل سیاست مدیریت باشه

فکر میکنم درک خوبی از مسائل داشته باشن چون ندیدم سریع و بدون فکر و عجولانه تصمیم به عکس العملی نسبت به کاربرها و موارد داخل فروم داشته باشن
    سپاس فراوان بخاطر لطفی که داشتید
    در مورد اون بخش از حضور کمرنگم همون توضیحاتی که در جواب پست اتقیای عزیز نوشتم رو تکرار میکنم سعی میکنم حضور پررنگ تری داشته باشم

سلام. منم به جز رعنا خانم نتونستم از بقیه دوستان تحلیل کنم.
    .
    .
    .
    من در همین حد بسنده میکنم. خواستم چند مورد دیگه هم بگم که دوستان در پست های قبلی اشاره کردن.
    میثم جان همیشه موفق و شاد باشی عزیز. با آرزوی بهترین ها...
    ممنون از لطفی که داشتی علی جان

مرسی.
    میثم

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

با سلام

خوب یه لحظه اومدم پست آقا میثم رو دیدم فکر کردم مدت تحلیل ایشون تموم شده ولی خوب مثل اینکه خدا رو شکر ادامه داره هنوز

.
    .
    .

در مورد ابشون دوستان اکثر حرف ها رو گفتند چیزهایی که به ذهن خودم در موردشون میرسه با توجه به انجمن پی سی ورلد و همچنین دیدن بعضی اوقات پست هاشون که به قول خودشون هم اخیرا زیادتر شده اینها هستش که درست بودن یا نبودنش رو دیگه خودشون بهتر میتونند تایید کنند :

چیزی که به نظر میرسه ایشون اکثر اوقات در انجمن حضور داره و اینکه فکر کنیم اگر کمتر پست میدن به دلیل عدم حضورشون هستش فکر نکنم درست باشه و شاید بیشتر وقتشون مشغول مدیریت و حل و فصل مسائل در ارتباط با فروم باشه ...

به نظر ایشون کمی محافظه کار هستند و یک سیاستی که به نظر میرسه دارند مدیریت فروم به صورت دستهای پشت پرده هستش و سعی میکنند در خیلی از موارد مربوط به کاربرها اگر هم نظری دارند به صورت مستقیم وارد عمل نشن و وظیفش رو محول کنند به مجمع تشخبص مصلحت که شاید هم درست باشه ...

در مورد پست هاشون بیشتر در تاپیک های تخصصی مثل تایپک های سخت افزار و لپ تاپ دیدم و کمتر پست های ایشون در انجمنی مثل علوم انسانی دیدیم ... البته شاید هم بوده من خبر ندارم ... به هر حال مطمئنم که توی اون مباحث هم نظرات و تجربیات خوبی دارند که اگر عنوان میکردند خوب بود ... مثل نظراتشون در مورد ازدواج که قبلا توی تاپیک صندلی داغ گفته بودند و خیلی هم درست بود به نظرم ...

فروم براشون خونه دومشون به حساب میاد و شاید حتی خونه اول و همه جوره با عشق در کنارش ایستادن و فکر هم نکنم حالا حالا ها قصد بازنشسته شدن رو داشته باشند ... و همچنین اگر که به فروم و کاری که دارند انجام میدن تا این حد عشق و علاقه نداشتند مطمئنا تا اینجا نمیتونستند در کارشون پیشرفت کنند

با توجه به صحبت های خودشون و همچنین نظرات دوستان ، فردی هستند که به هیچ عنوان داشتن سِمَت مدیریت در انجمن باعث نمیشه که بخوان نگاهی از بالا به پایین داشته باشند و یا حس بزرگ بینی داشته باشند که این میتونه یه خصوصیت بارز و خوبی در مورد ایشون باشه که این روزا در هر جایی از جامعه کمتر دیده میشه ...

به نظرم فرد خیلی باهوش و متفکری هستند (حالا به غیر از شطرنج و اینا ) و در مورد مسائل مختلف زیاد فکر میکنند و دلیلش هم این میتونه باشه که کمتر کسی میتونست به این فکر کنه که تو سال 2004 بخواد همچین فرومی رو راه اندازی کنه ...

باید مسئولیت پذیری و پشتکار خوبی هم توی زندگیشون داشته باشند به دلیل اینکه تونستند بعد از گذشت این سال ها انجمن رو در میان سایر انجمن های رقیب هنوز به بهترین نحو ممکن سر پا نگه دارند و هر روز هم ایده های جدیدی رو در کنار دوستانشون در مورد انجمن به کار ببرند ...

جزو کسانی هستند که به هیچ عنوان خود محور بودن رو دوست ندارن و با آغوش باز نظرات حتی مخالف رو گوش میکنند و بهش فکر میکنند به جهت پیشرفت هر چه بهتر همونطوری که تو پست قبل هم گفتن یه کم انتقاد کنید

فکر کنم ایشون هم تجربیات و هم استعداد خوبی داشته باشند در مورد پولدار و ثروتمند شدن که اگر بتونند به بقیه هم این تجربیات رو منتقل کنند خیلی عالی میشد

ممکنه که در دنیای واقعی به اندازه اینجا محافظه کار نباشند و خیلی راحتر بدون ترس از رنگ قرمز بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد و از تجربیاتشون مخصوصا توی ضمینه های تخصصیشون که منجر به پولدار شدن میشه کمی استفاده کرد

.
    .
    .
    .

دیگه خیلی تحلیل کردیم برسیم به کمی هم انتقاد

در مورد انتقادی هم که گفتند داشته باشید شاید چون تا الان سعیتون بر این بود که راه بهتر و درستر رو در کنار نظرات سایر دوستان چه مخالف و چه موافق برید واقعا جای انتقاد زیادی رو هم باقی نذاشته باشه ...

انتقادی که مربوط بشه به مسائل خود انجمن :

در مورد بعضی از پستها هر چند که به دلیل مسائل داخلی و مسائل فیــــلترینگ باید رعایت بشه ( مخصوصا در انجمن علوم انسانی) ولی حداقل تا جایی که ممکن هستش ابتدا به جای اینکه یک ضرب پست مربوطه پاک بشه اگر قابلیت ویراش براش بود انجام بگیره ... چون ممکنه کاربری که براش وقت گذاشته وقتی ببینه یک ضرب پستش پاک شدش رقبت کمتری به ادامه فعالیت پیدا کنه ... وقتی که محتوی کلی پست خلاق قوانین انجمن نباشه و با کمی ملایمت و حذف چند تا کلمه میشه که کل اون پست رو پاک نکرد ...

و یا بعضی اوقات ممکنه که کاربر تاپیک و پستی رو به دلیل ناآگاهی در جای نامناسبی از انجمن بده و چون ممکنه محتوی پست سوال یه نفر دیگه ای هم باشه بهتره که به جای اینکه باز هم یک ضرب پاک بشه اگر ممکنه منتقلش کنند ...

.
    .
    .

و در یک موردی همیشه میخواستم ازتون تشکر کنم که خوب الان فرصتش ایجاد شده و اونم اینکه :

خیلی سال ها بود که بدون هر گونه استفاده آنچنان مفید از محیط مجازی داخل نت بودم و البته اون زمان هم انجمن هایی نظیر پی سی ورلد به اندازه الان فراگیر نبود ولی احتمالا به دلیل نت ذغالی افتخار آشنایی با پی سی ورلد رو از ابتدای سال 2004 نداشتم چون خیلی قبل از اون هم توی نت بودم و میشه گفتش که اینجا با خیلی از محیط های مجازی دیگه فرق داره و حداقل در این مدت که اینجا بودم هم به جهت بار علمی ، هم به جهت راهنمایی و کمک گرفتن از سایر دوستان در انجمن های مختلف و هم به جهت آشنایی با کاربرهایی که دارن توش فعالیت میکنند بسیار مفید بود پس از این بابتازتون ممنونم....

.
    .
    .
    .

9. 16 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

سلام

به نظر من کسی که در سایت از اول سمت مدیریت داشته رو سخت تر میشه شناخت. چون خارج از چهارچوب مدیریت ندیدیمش که بدونیم چه ویژگی های مربوط به خودشه و چه ویژگی هایی مربوط به مدیر بودنش در نتیجه من چند تا تحلیل بیشتر نمیتونم بکنم : )

4-5 سال پیش کمتر پیش میومد که تو قسمت کاربران آنلاین اسم آقا میثم دیده بشه ( شاید چراغ خاموش میومدن : دی ) اما الان اینطور نیست هم پست هاشون تو انجمن بیشتر و هم حضورشون پررنگ تر و همین باعث بهتر شدن انجمن شده چون ادمین اگر بالاسر سایت نباشه معلوم نیست چی بشه

به نظر من آدم صبور و انتقاد پذیری هستن و من تا حالا ندیدم به خاطر انتقاد کسی ، باهاش تند برخورد کنند.

عاقل هستند و تصمیمات عجولانه و بی فکر نمی گیرن.

مغرور نیستن و واقعا برای بقیه و نظراتشون احترام قائل هستن.

انتقادم هم اینه که بعضی پیغام ها رو جواب نمیدن. اصلا آدم متوجه نمیشه خوندن ؟ نخوندن ؟ موافق ؟ مخالف ؟

البته این مال خیلی وقت پیشه شاید الان جواب میدن

فعلا همین اگر چیزی یادم اومد دوباره میام مینویسم ; )

11. 12 کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام ...

با سلام
    خوب یه لحظه اومدم پست آقا میثم رو دیدم فکر کردم مدت تحلیل ایشون تموم شده ولی خوب مثل اینکه خدا رو شکر ادامه داره هنوز

در مورد ابشون دوستان اکثر حرف ها رو گفتند چیزهایی که به ذهن خودم در موردشون میرسه با توجه به انجمن پی سی ورلد و همچنین دیدن بعضی اوقات پست هاشون که به قول خودشون هم اخیرا زیادتر شده اینها هستش که درست بودن یا نبودنش رو دیگه خودشون بهتر میتونند تایید کنند :

چیزی که به نظر میرسه ایشون اکثر اوقات در انجمن حضور داره و اینکه فکر کنیم اگر کمتر پست میدن به دلیل عدم حضورشون هستش فکر نکنم درست باشه و شاید بیشتر وقتشون مشغول مدیریت و حل و فصل مسائل در ارتباط با فروم باشه ...
    به نظر ایشون کمی محافظه کار هستند و یک سیاستی که به نظر میرسه دارند مدیریت فروم به صورت دستهای پشت پرده هستش و سعی میکنند در خیلی از موارد مربوط به کاربرها اگر هم نظری دارند به صورت مستقیم وارد عمل نشن و وظیفش رو محول کنند به مجمع تشخبص مصلحت که شاید هم درست باشه ...
    در مورد پست هاشون بیشتر در تاپیک های تخصصی مثل تایپک های سخت افزار و لپ تاپ دیدم و کمتر پست های ایشون در انجمنی مثل علوم انسانی دیدیم ... البته شاید هم بوده من خبر ندارم ... به هر حال مطمئنم که توی اون مباحث هم نظرات و تجربیات خوبی دارند که اگر عنوان میکردند خوب بود ... مثل نظراتشون در مورد ازدواج که قبلا توی تاپیک صندلی داغ گفته بودند و خیلی هم درست بود به نظرم ...
    فروم براشون خونه دومشون به حساب میاد و شاید حتی خونه اول و همه جوره با عشق در کنارش ایستادن و فکر هم نکنم حالا حالا ها قصد بازنشسته شدن رو داشته باشند ... و همچنین اگر که به فروم و کاری که دارند انجام میدن تا این حد عشق و علاقه نداشتند مطمئنا تا اینجا نمیتونستند در کارشون پیشرفت کنند

با توجه به صحبت های خودشون و همچنین نظرات دوستان ، فردی هستند که به هیچ عنوان داشتن سِمَت مدیریت در انجمن باعث نمیشه که بخوان نگاهی از بالا به پایین داشته باشند و یا حس بزرگ بینی داشته باشند که این میتونه یه خصوصیت بارز و خوبی در مورد ایشون باشه که این روزا در هر جایی از جامعه کمتر دیده میشه ...
    به نظرم فرد خیلی باهوش و متفکری هستند (حالا به غیر از شطرنج و اینا ) و در مورد مسائل مختلف زیاد فکر میکنند و دلیلش هم این میتونه باشه که کمتر کسی میتونست به این فکر کنه که تو سال 2004 بخواد همچین فرومی رو راه اندازی کنه ...

باید مسئولیت پذیری و پشتکار خوبی هم توی زندگیشون داشته باشند به دلیل اینکه تونستند بعد از گذشت این سال ها انجمن رو در میان سایر انجمن های رقیب هنوز به بهترین نحو ممکن سر پا نگه دارند و هر روز هم ایده های جدیدی رو در کنار دوستانشون در مورد انجمن به کار ببرند ...
    جزو کسانی هستند که به هیچ عنوان خود محور بودن رو دوست ندارن و با آغوش باز نظرات حتی مخالف رو گوش میکنند و بهش فکر میکنند به جهت پیشرفت هر چه بهتر همونطوری که تو پست قبل هم گفتن یه کم انتقاد کنید
    فکر کنم ایشون هم تجربیات و هم استعداد خوبی داشته باشند در مورد پولدار و ثروتمند شدن که اگر بتونند به بقیه هم این تجربیات رو منتقل کنند خیلی عالی میشد
    ممکنه که در دنیای واقعی به اندازه اینجا محافظه کار نباشند و خیلی راحتر بدون ترس از رنگ قرمز بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد و از تجربیاتشون مخصوصا توی ضمینه های تخصصیشون که منجر به پولدار شدن میشه کمی استفاده کرد

.
    دیگه خیلی تحلیل کردیم برسیم به کمی هم انتقاد

در مورد انتقادی هم که گفتند داشته باشید شاید چون تا الان سعیتون بر این بود که راه بهتر و درستر رو در کنار نظرات سایر دوستان چه مخالف و چه موافق برید واقعا جای انتقاد زیادی رو هم باقی نذاشته باشه ...
    انتقادی که مربوط بشه به مسائل خود انجمن :
    در مورد بعضی از پستها هر چند که به دلیل مسائل داخلی و مسائل فیــــلترینگ باید رعایت بشه ( مخصوصا در انجمن علوم انسانی) ولی حداقل تا جایی که ممکن هستش ابتدا به جای اینکه یک ضرب پست مربوطه پاک بشه اگر قابلیت ویراش براش بود انجام بگیره ... چون ممکنه کاربری که براش وقت گذاشته وقتی ببینه یک ضرب پستش پاک شدش رقبت کمتری به ادامه فعالیت پیدا کنه ... وقتی که محتوی کلی پست خلاق قوانین انجمن نباشه و با کمی ملایمت و حذف چند تا کلمه میشه که کل اون پست رو پاک نکرد ...
    و یا بعضی اوقات ممکنه که کاربر تاپیک و پستی رو به دلیل ناآگاهی در جای نامناسبی از انجمن بده و چون ممکنه محتوی پست سوال یه نفر دیگه ای هم باشه بهتره که به جای اینکه باز هم یک ضرب پاک بشه اگر ممکنه منتقلش کنند ...
    .
    و در یک موردی همیشه میخواستم ازتون تشکر کنم که خوب الان فرصتش ایجاد شده و اونم اینکه :

خیلی سال ها بود که بدون هر گونه استفاده آنچنان مفید از محیط مجازی داخل نت بودم و البته اون زمان هم انجمن هایی نظیر پی سی ورلد به اندازه الان فراگیر نبود ولی احتمالا به دلیل نت ذغالی افتخار آشنایی با پی سی ورلد رو از ابتدای سال 2004 نداشتم چون خیلی قبل از اون هم توی نت بودم و میشه گفتش که اینجا با خیلی از محیط های مجازی دیگه فرق داره و حداقل در این مدت که اینجا بودم هم به جهت بار علمی ، هم به جهت راهنمایی و کمک گرفتن از سایر دوستان در انجمن های مختلف و هم به جهت آشنایی با کاربرهایی که دارن توش فعالیت میکنند بسیار مفید بود پس از این بابتازتون ممنونم....

بخاطر لطفی که به بنده داشتید ممنونم، مطمئنا همشون بخاطر محبت شما بوده وگرنه خودم موافقشون نیستم

در مورد نحوه ی فعالیتم در انجمن های عمومی باید ادامه ی توضیحاتی که در جواب اتقیای عزیز نوشتم چند مورد رو اینجا اضافه کنم (کم کم داره میشه تاپیک "اعتراف میکنم")
    اعتراف میکنم که یکی از دلایلی که باعث میشه من فعالیت کمتر در فضای عمومی انجمن داشته باشم و کمتر پست بدم در انجمن های مختلف این موضوع هست که کار عقب افتاده همیشه در انجمن وجود داره
    با این توضیح که کارهای انجمن شامل سه بخش کلی میشه :
    اول یک سری فعالیت های روتین هست که باید به صورت روزانه یا دوره ای انجام بدم
    دوم یکسری هم کارها و فعالیت های مهم که نیاز به وقت زیادی داره و معمولا زمان زیادی رو باید صرفشون کنم
    سوم یکسری از کارها هم هست که به تیم مدیریت قول دادم مثلا فلان تغییر رو در فلان انجمن انجام بدیم یا تغییرات ساختاری و ... صورت بگیره (مواردی که تیم های تخصصی مدیریت انجمن ها تصمیم گیریشون رو انجام دادند)

برای مثال وقتی در طول یک روز خاص من تایم زیادی رو برای موارد اول و دوم صرف میکنم ممکنه در اون روز وقت نشه برای کارهای سوم که اشاره کردم کاری انجام بدم یا خسته باشم
    یا اون کار سوم اونقدر زمان بخواد که در اون روز زمانش رو نداشته باشم
    در این حالت مثلا اگر فرصت کنم در انجمن چرخی بزنم و تاپیک ها و پست ها رو بخونم ترجیح میدم پستی ارسال نکنم چون این فشار رو روی خودم احساس میکنم که مدیران پرتلاش انجمن ها
    و تیم هاشون منتظرن فلان تغییر انجام بشه و اگه حالا من برم توی یک تاپیک و پستی ارسال کنم این سنگینی رو روی دوش خودم بیشتر حس میکنم که شاید اونها توی دل خودشون بگن "بجای اینکه بری توی انجمن چرخ بزنی بیا کار ما رو راه بنداز"
    بخاطر همین یکم خودسانسوری هم مجبورم بخاطر این مورد انجام بدم (که البته گفتم دارم سعی میکنم اصلاح کنم و بیشتر پست بدم)

حالا این سه بخش کار که بهش اشاره کردم جدای از اون فعالیت هایی هست که مثلا تینا خانوم به عنوان دستیار ادمین داره زحمتشون رو میکشه
    یا کارهایی که مستقیما تیم سوپرمدیران روشون وقت میزارن ، یا تصمیمات و کارهای بنیادی تری که با تیم سوپرمدیران و دستیار ادمین در موردشون همفکری و تبادل نظر میشه
    یا جلسات و هماهنگی های طولانی در وایبر یا تماس های تلفنی طولانی برای هماهنگی و تصمیم گیری و ...
    .
    .
    در مورد انتقادی که فرمودین برای نحوه ی برخورد با پست ها و تاپیک ها هم تا حدودی حق با شماست و بعضی روال ها رو میشه اصلاح کرد
    الان یکی از برنامه هایی که در حال تصمیم گیری و تدوینش هستیم تقریبا مربوط به همین بخش انتقاد شما میشه که روال مقداری تغییر کنه
    البته چرا گفتم تا حدودی چون یک بخش هایی واقعا دستمون بسته هست و مثلا اگر برای پست یا تاپیکی ما تذکر کتبی دریافت کنیم دیگه نمیشه ویرایش کرد
    و مجبوریم منتقلش کنیم به Trash
    یا برای ویرایش پست بجای حذف کامل هم عرض کنم که بعضی اوقات این روش عملی نیست، مثلا در حالتی که اگر بخشی از یک پست ویرایش بشه و
    کل ماهیت اون پست تغییر کنه ما ترجیح میدیم که پست رو ویرایش نکینم ، چون میشه مثل سریال های خارجی که صدا و سیما اونها رو کارگردانی مجدد میکنه

باز هم ممنون بخاطر لطفی که داشتید

سلام

به نظر من کسی که در سایت از اول سمت مدیریت داشته رو سخت تر میشه شناخت. چون خارج از چهارچوب مدیریت ندیدیمش که بدونیم چه ویژگی های مربوط به خودشه و چه ویژگی هایی مربوط به مدیر بودنش در نتیجه من چند تا تحلیل بیشتر نمیتونم بکنم : )

4-5 سال پیش کمتر پیش میومد که تو قسمت کاربران آنلاین اسم آقا میثم دیده بشه ( شاید چراغ خاموش میومدن : دی ) اما الان اینطور نیست هم پست هاشون تو انجمن بیشتر و هم حضورشون پررنگ تر و همین باعث بهتر شدن انجمن شده چون ادمین اگر بالاسر سایت نباشه معلوم نیست چی بشه

به نظر من آدم صبور و انتقاد پذیری هستن و من تا حالا ندیدم به خاطر انتقاد کسی ، باهاش تند برخورد کنند.

عاقل هستند و تصمیمات عجولانه و بی فکر نمی گیرن.

مغرور نیستن و واقعا برای بقیه و نظراتشون احترام قائل هستن.

انتقادم هم اینه که بعضی پیغام ها رو جواب نمیدن. اصلا آدم متوجه نمیشه خوندن ؟ نخوندن ؟ موافق ؟ مخالف ؟

البته این مال خیلی وقت پیشه شاید الان جواب میدن

فعلا همین اگر چیزی یادم اومد دوباره میام مینویسم ; )
    ممنونم بخاطر لطفی که داشتید
    اگر پیغامی رو جواب ندادم معذرت میخوام
    البته مدتی هست که سعی میکنم به همه ی پیغام های خصوصی جواب بدم
    و اگر بعضی اوقات سرم شلوغ بشه یا تعداد پیغام ها زیاد باشه و نتونم بلافاصله جواب بدم مطمئنا بعد از چند روز خلاصه جوابی براشون ارسال میکنم

باز هم ممنونم
    مرسی.
    میثم

13. 17 کاربر از Meisam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چیزی ندارم بگم جز اینکه تبریک بگم که همچین فروم عالی و محشری رو ساختی.

15. 4 کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام حاجی @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بفرماتووو دم در بده

زیاد در تحلیل دوستان در این تاپیک مشارکت نکردم و تنها به فشردن تشکر از کاربر اکتفا کردم .

خوبی ها رو دوستان ذکر کردند و بنده هم برای اینکه ذکر مصیبت نگفته باشم به چند خط اکتفا میکنم و میرم سر مسئله اصلی

بنده به شخصه از روی چهره افراد پیشداوری میکنم مگر اینکه اون شخص بواسطه کار یا حرکتی ، نظرمو تغییر بده . امروز رفتم چند از عکس های چند سال پیش و حال شما رو نگاه کردم ومتوجه شدم تفاوت چندانی نداشتید . همون پسر زلف بلند و خوشحال که عاشق کار تیمیه

از نحوه اداره سایت هم 90 درصد راضی ام و به نظر خودم بعضی سخت گیری ها لازمه حتی اگه به مذاق ما خوش نیاد .

زا اینکه دیگه محیط و جو انجمن مثل قدیم نیست و کاربرا رو یکی پس از دیگری فقط بخاطر اختلاف نظر ها و ... بن نمیکنن هم خوشحالم . بن کردن بخاطر حاضر جوابی ها و ... فراموشم نمیشه . اما از اون دوران عبور کردیم و بقول دوستمون این جزئی از تاریخ سلسله پی سی ورلدیان هست .

انتقاد هم اگر بخوام بکنم به چند مسئله هست .

همیشه واسم سوال بود چرا @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تیم ادمین جدا شد و حالا که جدا شد چرا براش تاپیک تودیع نزدند ! حتی اگه اختلاف نظری هم بوده باشه باز هم لایقه بخاطر این سالها فعالیت کنار تیم مدیریت یه تشکر خشک و خالی ازش میشد . فقط عنوان پروفشنال ؟

مسئله بعدی تبلیغات آزار دهنده سایت هست . البته منظورم فقط PopUp هست که واقعا آزار دهنده شده و با توجه به اینکه اگه یه نظرسنجی در این مورد بزارید متوجه می شید که چقدر کاربران با این پاپ آپ های آزاردهنده مشکل دارند . انشالله که ترتیب اثر بدید .

یه پیشنهاد هم داشتم که مدتی بود میخواستم بگم اما چون جواب های قبلییمو ندادید و تو انجمن انتقادات و پیشنهادات هم فکر نکنم سر بزنین یا لااقل جواب بدبد اینجا میگم

تا اونجایی که اطلاع دارم شماره های تماس کاربران داخل تنظمات کاربریشون قرار داده شده . اگه امکان داره برای کاربران قدیمی سایت که مدت زیادی هست لاگین نکردند یا بن شدن و ... از طرف انجمن پیام بفرستید به هر مظمونی که خودتون تشخسص دادید . از گل و بلبل گرفته تا تبریک عید و ... .
    به نظرم این باعث میشه خیلی هاشون برگردند

دیگه خسته شدم . 1 ساعت واسه این پست وقت گذاشتم و چند بار ویرایش کلی کردم و به همین چند مورد بالا پسنده میکنم .

انشالله که همیشه موفق باشید و این مسیری رو که انتخاب کردید رو به سرانجام برسونید .

17. 10 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

دوم اینکه پیشنهادی به من شد برای تگ کردن لیست دوستانم در این تاپیک که مشارکت بالا بره ولی من فقط دوستانی که پست اول تاپیک رو "تشکر" زده بودند مجدد به تاپیک تگ کردم
    " با لحن بان کی مون بخونید : (تگ کردن توسط من، الزامی به مشارکت کردن نمیاره) "

با سلام!

من «اعتراف می‌كنم» كه با "تگ" كردن بنده توسط شما در مقابل عمل انجام شده قرار گرفتم، چون واقعا مطلبی برای ارائه نداشتم، ولی خيلی دوست داشتم كه من هم نظری بدم... به هر حال ما يك ادمين و يك ميثم بيشتر كه نداريم... داريم؟!

اما در حقيقت، حرف زيادی برای گفتن نيست و ساير دوستان حرفا رو زده‌اند و من تنها می‌تونم به گفتگو‌های كوتاهی كه با ايشون داشتم بسنده كنم و از روی ديد كلی‌ام از ايشون صحبت كنم و هر چند كوتاه نظری بدم.

به نظر من... ميثم عزيز، ادمين سايت. يك فرد بسيار متواضع و فروتن هستند. همت و پشتكار بالايی دارند و صبور و انديشمند هستند... يكی از اركان تشكيل دهنده سايت پی‌سی‌ورلد هستند و حضور ايشون رو به عنوان نقطه عطفی در انجمن می‌بينم... به طور حتم هر كس ايراداتی دارد و هيچ‌كس كامل نيست، اما ميثم يكی از باشخصيت‌ترين افرادی هستند كه من تا به حال ديده‌ام و دوستی با ايشون برای من باعث افتخار است.

بعضی‌ از دوستان به حضور كم‌رنگ ايشون در انجمن‌ها اشاره داشتند و اينكه كمتر پستی از ايشون می‌بينند... من به شخصه اين حركت ايشون رو تحسين می‌كنم (به هر حال... ادمين-ی‌ گفتند، ميثم-ی‌ گفتند!)، چرا كه به عنوان ادمين اين سايت بزرگ، يك رفتار عالی و محترمی دارند و البته، من نظرات ايشون رو در موضوعاتی كه وارد هستند (مثل شطرنج) بيشتر می‌بينم و استفاده هم می‌برم...

.. و مطمئن هستم كه كار ايشون برای انجمن (و يا سايت) به مراتب خيلی بيشتر از چيزی هست كه ما می‌بينم... چون كه اداره اين سايت (و يا انجمن!) با وجود هزاران كاربر فعال (-ی كه در لحظه فعاليت می‌كنند) و ميليون‌ها پست (-ی كه نوشته شده‌اند)، كار بسيار بسيار سنگينی بوده و نياز به فعاليت زياد و تلاش شبانه‌روزی دارد!

محتوای مخفی: گواه و شاهد ماجرا در لحظه 
    تاپيک ها631,073 پست ها8,193,986 کاربران1,119,126

پس بايد دست مريضا به شما و ساير دوستان، به خصوص كادر اصلی‌ مديريت گفت... اداره و مديريت سايت اعظم (!) پی‌سی‌ورلد كار آسانی نبوده و ما در طول سال‌های گذشته با كارهایی كه شما عزيزان انجام داده‌ايد، پيشرفت‌های قابل توجه‌ای رو ديده‌ايم و به طور حقيقی شاهد يك "عصر جديد" در سايت هستيم.

...

شايد، تنها پيشنهاداتی كه برای بهبود انجمن می‌تونم بگم... اول، اضافه كردن قالب‌های بيشتر برای انجمن بوده كه با اين طريق، كاربران امكان انتخاب بيشتری رو داشته باشند... به نظر من قالب‌هايی با تم "دارك" عالی هستند...

.. و دوم، امكان Donate به صورت اختياری با وجود يك گزينه (يك لينك برای پرداخت مبلغی دلخواه) در صفحه اصلی‌ انجمن، چرا كه به نظر من اينكار حداقل بخشی (هر چند كوچك) از مخارج سايت رو تامين خواهد كرد و شايد كمتر تبليغات مزاحم را خواهيم ديد.

به هر حال ببخشيد اگر نظر من كافی نبود و يا بيشتر از اين‌ها نگفتم... به نظر من، ميثم عزيز نياز به تعريف و يا انتقاد ندارند چرا كه به قول معروف، آنچه را كه عيان است چه حاجت به بيان است.

با سپاس...

.. سامان
    Last edited by - Saman -; 23-04-2015 at 17:21.

19. 6 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •