سلام شما لازم نبود عضو بشن همین لینکی که در بالا هست رو باز کنید هر بازی ای رو که خواستین دانلود کنید، روی دایره سبز رنگ سمت راستش کلیک کن، بعد یه 20 ثانیه صبر کن تا لینک دانلود فعال بشه
سلام شما لازم نبود عضو بشن همین لینکی که در بالا هست رو باز کنید هر بازی ای رو که خواستین دانلود کنید، روی دایره سبز رنگ سمت راستش کلیک کن، بعد یه 20 ثانیه صبر کن تا لینک دانلود فعال بشه
salam khaste nabashid man khastam bebinam age emkan dare bazi worm world party ro ba formate sis bezarid linka ghabli kharabe
badesh khastam beporsam bazi worms ro ba formate bilz az koja mitonam download konam
mamnoon misham rahnamaeim konin
سلام
تشکرات گنده و فراوانی! دارم واسه این پست بی نظیرت که من تا حالا نظیرش رو جایی ندیدم!
آقا دستت درد نکنه.
بچه ها یه عمر دعاتون میکنن!
سلام کلنگ جان
خیلی زحمت کشیدی واقعا
ای کاش لینکا رو تصحیح میکردی
من بعد از کلی تازه متوجه شدم یه لینک جدا گذاشتی که برنامه ها اونجان
آقا این بازیها رو میتونم هیچ کدومشونو رو 3230 نصب کنم به نظر شما کدوماشون جواب میده ؟
یچیز دیگه اونم اینکه کاش بازیها رو تو persiangig آپ میکردی که دانلود اکسلریتور رو پشتیبانی میکنه
چون اگه وسط کار داری یه بازی 14-15 مگی رو دانلود میکنی یه ساعتم پاش نشستی یهو میبینی آخر کار که باید دانلود بشه دیس کانکت میشی همه چی میپپره - خب ماهم که از خط adsl استفاده نمیکنیم خودت میدونی سرعت چقد پایینه
خلاصه اولو آخرش خیلی چاکرتیم
Last edited by rasoul_s; 07-01-2007 at 02:59.
سلام کلنگ جان
خیلی زحمت کشیدی واقعا
ای کاش لینکا رو تصحیح میکردی
من بعد از کلی تازه متوجه شدم یه لینک جدا گذاشتی که برنامه ها اونجان
آقا این بازیها رو میتونم هیچ کدومشونو رو 3230 نصب کنم به نظر شما کدوماشون جواب میده ؟
یچیز دیگه اونم اینکه کاش بازیها رو تو persiangig آپ میکردی که دانلود اکسلریتور رو پشتیبانی میکنه
چون اگه وسط کار داری یه بازی 14-15 مگی رو دانلود میکنی یه ساعتم پاش نشستی یهو میبینی آخر کار که باید دانلود بشه دیس کانکت میشی همه چی میپپره - خب ماهم که از خط adsl استفاده نمیکنیم خودت میدونی سرعت چقد پایینه
خلاصه اولو آخرش خیلی چاکرتیم
Last edited by rasoul_s; 07-01-2007 at 03:00.
سلام عزیزم
چاکریم...
بله روی 3230 هم یه تعدادیشون جواب میده(مثل asphalt 1 یا rayman 3)
البته مطمئن نیستم چون امتحان نکردم. اما خودت امتحان کن. مطمئن باش ضرر نمیکنی
احتمالا بازیهایی که روی 6600 جواب میده روی گوشیه شما هم اجرا میشه
در مورد persiangig هم اصلا امکانش نیست. به خاطر اینکه مجدودیت پهنای باندش خیلی ضایعس
شاید بعدا یه فکری برای بازیهای حجم بالا کردم
فدات بشم محمد جان
لطف داری تو
ببخشید که هی پست میدم تو تاپیکت کمال جان
ولی میخواستم ازت تشکر کنم بخاطر این همه زحمتی که کشیدی
من رو 3230 call of duty و asfalt 1 رو نصب کردم و هر دو بدون هیچ مشکلی کار کرد
البته باید بگم ازون فایل دومیهه استفاده کردم اون که واسه OS7 بود - اینو گفتم که دوستان هم جرات امتحان پیدا کنن
من همیشه خودمو نسبت به کسایی که برنامه یا چیزی در اختیارم میذارن مدیون میدونم بخاطر همین همیشه سعی کردم دین محبت رو ادا کنم
اصلا به خاطر همینم هست که یه عنوان واسه معرفی بهترین برنامه های 3230 گذاشتم که تو سایتای مختلف بصورت جدا گانه گذاشته شده
برای این که بتونم منم یه خدمتی بکنم وگرنه خودت میدونی چیزی به ما نمیرسه
خیلی ازت سپاس گزارم
MY BROTHER
LINKS ARE NOT WORKING ANY MORE
CAN ANY ONE HELP ME
IF THERE ARE NEW LINKS
I COULD NOT FIND
THANKS
نوشته شده توسط YOUSRY ABDEL WAHID [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)