تو اپدیت جدید دیگه امکان اپلود عکس و ویدئو نمیده
فعلا خودم به ناچار از Gramblr استفاده کردم.........
تو اپدیت جدید دیگه امکان اپلود عکس و ویدئو نمیده
فعلا خودم به ناچار از Gramblr استفاده کردم.........
دوستان يكي از قابليت هاي جديد اينستا اينه كه وقتي يه نفر رو فالو كردي يا ميخواي فالو كني،اونايي كه در فالور هاي شما بصورت مشترك ،اون پيج رو فالو كردن،نشون ميده
وقتي از يه تعدادي بيشتر ميشه،بقيشو نشون نميده
برنامه اي هست كه كلشو كامل نشون بده؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام خدمت همه دوستان، من یه مشکلی توو سرچ اینیستا پیدا کردم، هر وقت میزنم روی آیکون ذره بین بجای اینکه پست های ایران رو نشون بده، هر چی میاره انگلیسی هستش هم عکس هم فیلم و هم پیج هایی که اونو شیر کردن
آنتی فیلتر هم خاموش هستش، برنامه رو پاک کردم مجدد نصب کردم ولی بازم نشد! دستگاه من اندرویدی ه، ممنون میشم کمک کنید![]()
Last edited by alijoon_60; 25-07-2016 at 08:51.
سلام
با چه سایت یا نرم افزاری میشه عکس های پیچ های پرایوت رو دید یا سیو کرد؟
لطفا راهی معرفی کنید که الان عمل کنه و از کار نیفتاده باشه
پیچ پرایوت هست و قرار نیست بشه به راحتی عکس هاشو دید و اگر نه برای چی چنین گزینه هست که اکانت پرایوت بشه؟!
خوب بعضی سایت ها و نرم افزارها هستن ادعا می کنن عکس های پیج های پرایوت هم نمایش میدن
البته من چند تاشون رو تست کردم رو پیج های پرایوت عمل نمی کرد مثل نرم افزار 4K Stogram
کلا این قابلیت رو ندارن و ادعاشون تبلیغاتیه؟
کلا غیر از اینکه از نظر شخصیتی من وقتی یکی پیجشو پرایوت می کنه برام اهمیتی نداره که برم سر بزنم و کلا از نظر اخلاقی هم به نظر کار درستی نمیاد. فکر نمی کنم اینستا گرام اینقدرها هم نا امن باشه که بشه با 4 تا نرم افزار بهش رسوخ کرد و پروتکل های امنیتیشو زیر سوال برد. ممکنه البته هکر ها بتونند این کار رو بکنند نه اینکه چیزی باشه که کمال امنیت رو داشته باشه. اما یک مقداری که فکر کنیم به این نتیجه می رسیم که این کار به این آسانی ها هم نیست و خیلی از برنامه ها وسایت ها که اینچیز ها رو پیشنهاد می دند به احتمال زیاد خودشون یه مشکلی دارند و ممکنه برای سیستمتون مشکل ایجاد کنند.
سلام
چکار باید کرد تا شکلک
Last edited by Setareh 2006; 01-08-2016 at 10:01.
باید از کیبورد اموجی دار استفاده کنید.
میتونید از کیبورد گوگل، Ikeyboard استفاده کنید.
نمیدونم چرا پست و ریپلای های من که به شکلک مورد نظر اشاره کردم برام نصفه و ناتمام نشون داده میشه !
این نرم افزار برای کسی که با دسکتاپ وارد اینستا میشه هم قابل استفاده است ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)