برد پورتوریکو برای ما خیلی بده. چون باعث میشه فردا شانس صعود پیدا کنه و ما مجبوریم برا اینکه نبازیم، با تیم اصلی بازی کنیم.
برد پورتوریکو برای ما خیلی بده. چون باعث میشه فردا شانس صعود پیدا کنه و ما مجبوریم برا اینکه نبازیم، با تیم اصلی بازی کنیم.
Last edited by chekmate; 06-09-2014 at 23:55.
چه دیدی توعالم هیش کیرو شکست نداده میادماروشکست میده![]()
خیلی دورازدست رس نیس
پورتوریکو3-ایتالیا1![]()
جالبه اگه فردا ایتالیا 3-0 یا 3-1 به امریکا ببازه و پورتوریکو هم ایرانو ببره، ایتالیا حذف میشه و پورتوریکو صعود میکنه
خیلی جالب شد !
پورتوریکو ایتالیا رو برد !
ما صعودمون قطعی هست و خطری برای ما نداره. تازه مطمئنا تیم دوم ما هم می تونه پورتوریکو رو ببره. حالا امشب چی شد ایتالیا بزرگ رو برد نمی دونم ! شاید دست کمش گرفتن !
وضعیت گروه الان خیلی جالب شد ! هم ایتالیا و هم آمریکا در خطر حذف هستن !
این باخت ایتالیا انگیزه ای مضاعف رو هم به بلژیک میده تا بتونه با برد 3 امتیازی مقابل فرانسه به مرحله بعد صعود کنه. فرانسه هم که صعودش قطعیه، پس منطقیه که با ترکیب ذخیرش بازی کنی و به بازیکنان اصلیش بعد از دو بازی سنگین مقابل ایران و آمریکا استراحت بده.
برخلاف دوستان من دوست دارم بلژیک بیاد مرحله بعد به این دلیل که اولا 1 امتیاز بیشتر هم در مرحله بعد خیلی ارزشمند، در ثانی ما باید بازی خودمون رو بکنیم و اصلا کاری نداشته باشیم سایر تیم های چه نتایجی قرار بگیرن، یعنی دنبال اما و اگرها نباشیم. با این دیدگاه قطعا می تونیم صعود کنیم.
البته این رو اضافه کنم که اگه ایتالیا یا بلژیک به مرحله بعد بیان واسه ما فرقی نمی کنه. تنها در صورتی که بجای آمریکا، بلژیک بیاد 1 امتیاز بیشتر به نفع ماست.
Last edited by Mohammad; 07-09-2014 at 00:13.
نه، در این صورت(صعود بلژیک) 3 امتیازش توی دور دوم میپره پس مجبوره تلاش کنه که بلژیک رو ببره
یه نتیجه عجیب غریب!
ایتالیا 3 امتیاز به پورتوریکو داد با این نتیجه رقابت روز اخر بین امریکا و بلژیک و ایتالیا دیدنیه
امریکا 6
ایتالیا 5
بلژیک 4
پورتوریکو3
هر کدوم از 3تیم شانس صعود دارند مخصوصا بلژیک با برد جلو فرانسه میتونه یکی از دو تیم ایتالیا یا فرانسه رو حذف کنه
امیدوارم امریکا حذف بشه با یک امتیاز بیشتر مرحله بعد رو شروع کنیم
دیدی چی گفتم
بلایا ازهمه عالم خورد ولی ازایتالیا نخورد وخوروند
نه خیر فرانسه مغز خر نخورده با ترکیب اصلی بازی نکنه.چون اگه بلژیک فرانسه رو ببره و ایتالیا هم امریکارو ، بلژیک صعود میکنه و امریکا حذف میشه در اینصورت سه امتیاز خوشگلش میپره.
آره درسته. این نکته رو در نظر نگرفته بودم. روز آخر خیلی بازی ها جالب میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)