غفوریان با اختلاف 1000 رای برنده شد
متاسفانه غفوریان رفت بالا
به نظر من که اجراش تکراری و نچسب بود
رضویان با اینکه حفظ نبود متنشو، ولی حداقل چیزایی که گفت بیشتر خنده آورد رو لب من تا مهران ...
به امید یه اجرای خوب و برد ژوله در فینال
دیشب یکی از بهترین برنامه های خندوانه بود
فکر نکنم تا حالا مهمون اینقدر عالی اومده باشه
عادل کلا برنامه رو قشنگ کرده بود
اینکه می گفت همه فوتبال های هر هفته لیگ برتر ایران رو می بینه هم برام عجیب بود و معلومه واقعا عاشق این کاره
+
در مورد مسابقه هم رای ها خیلی نزدیک بود و به نظر من هر جفتشون خوب بودن
مهران غفوریان که کلا هنر داستان گویی خیلی خوبی داره و حتی داستان های معمولی رو هم خوب تعریف می کنه
جواد رضویان هم موضوع جالبی انتخاب کرده بود و بهترین اجراش بود فقط بهتر بود از روی کاغذ نمی خوند
فقط جواد رضویان به خاطر اون حاشیه های اجرای اولش که یعنی هیچی اجرا نکرد زیاد جالب نبود بره فینال
رقابت فینال هم جالبه و احتمالا باید امشب باشه
در نگاه اول مهران باید بیشتر رای بیاره ولی کاملا بستگی به اجراهای اونا داره
ژوله می گفت می خواد بهترین اجراش رو برای فینال داشته باشه و اگه واقعا عالی باشه رای هم میاره
ولی همون طور که همون اول این مسابقه پیش بینی کردم احتمالا مهران اول میشه
واقعا فردوسی پور به عنوان مهمان هم جذابه و برنامه خیلی خوبی بود.
فرق برنامه تازه به دوران رسیده ای مثل خندوانه با 90 در اینجا مشخص میشه که رامبد به عادل گفت درباره حامیان برنامه ات برامون بگو و اون گفت فقط مسابقه پیامکی که امتیازش متعلق به بانک سپه و دیگه اجازه نداده هیچ گونه اسپانسری وارد برنامه اش بشه. ولی خندوانه پس از یه مدت که مورد اقبال قرار گرفت پر شد از تبلیغات جور و واجور و اینکه رامبد هر برنامه میاد و به صورت مستقیم وقت مشخصی رو به تبلیغات اختصاص میده از نظر من زننده هست مخصوصا اینکه برندهایی رو تبلیغ کنه که مشکلات زیادی هم دارن (مخصوصا دیجی کالا)
رامبد قاطعیت عادل رو نداره و برنامه ش مثل 90 ادامه دار نخواهد بود. ولی در کل ایده برنامه اش جدید و خوب بوده و شاد کردن مردم هم در این اوضاع کار شایسته ای هست.
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، طبق آخرین اخبار و تعداد رای ها مهران غفوریان با اختلافی کم به فینال استنداپ کمدی راه یافت .
فینال دوشنبه و آخرین برنامه خندوانه سه شنبه خواهد بود.
- - - Updated - - -
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، طبق آخرین اخبار و تعداد رای ها مهران غفوریان با اختلافی کم به فینال استنداپ کمدی راه یافت .
فینال دوشنبه و آخرین برنامه خندوانه سه شنبه خواهد بود.
امشب فینالشه ؟! ساعت چنده ؟!
امشب که فینال نبود مگه نگفتید دوشنبه؟ یعنی فردا فیناله؟
تو سایت ها یه جا گفتن سه شنبه فیناله یه جا گفته دو شنبه...
با این شرایط احتملا باید فردا شب فینال باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)