آخه 24 امتیاز ؟!! :|
این تیم طلسم شده ست
استون ویلا هم مث من شانس ندارههفته پیش داشت با آرسنال، این هفته با چلسی، هفته بعد با من سیتی ، دو هفته بعد با اورتون
هم اکنون متوجه شدم که رونی هم 3 جلسه محرومه![]()
آخه 24 امتیاز ؟!! :|
این تیم طلسم شده ست
استون ویلا هم مث من شانس ندارههفته پیش داشت با آرسنال، این هفته با چلسی، هفته بعد با من سیتی ، دو هفته بعد با اورتون
هم اکنون متوجه شدم که رونی هم 3 جلسه محرومه![]()
Last edited by Amir-Rainman; 29-09-2014 at 22:34.
این هم نتایج هفته 7 :
در ضمن از کم کاری مدیران تیم ها هم ناراضی ام ، یه فعالیتی پستی تحلیلی چیزی ...
پ.ن : صدر جدول![]()
داش رضا عزیز از شما کمال تشکرو دارم که انتقام مارو از تیم پلید United 4 Ever گرفتی![]()
انصافا باید اذعان کنم تیم چغری بود ، تا اواخر کار از نتیجه مطمئن نبودم ، حتی اگه تعویضش درست انجام میشد میباختم ، خلاصه بخت و اقبال یار شد تا این تیم بد بنو شکست دادیم![]()
کلا پیروزی بر صدرنشین صفای دیگه ای داره![]()
خوب این هفته چون پیروزی شیرینی کسب کردم بررسی تحلیلی بازی ها رو به عهده می گیرم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (زیباترین بازی مطابق معمول ِ نظر داش رضا ، البته از حق نگذریم واقعا بازی اسطقس داری بود
)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ایمان جون شرمنده باز اسمت کج و کوله شد )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (کم امتیاز ترین برنده ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نزدیک ترین بازی ،پرامتیاز ترین برنده ، پر امتیازترین بازنده ، بهترین جلوه های ویژه ! هررررچی امکانات بود دادن به این بازی دم دو تیم گرم! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ناراحت ترین برنده ! هفته بعد با بـــــــــد تیمی بازی داره ! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا باخت بد تو دو هفته اخیر دادیم
به خصوص این اخری که که دیگه واقعا شوکه کننده بود
اقای معراج خان پیروزی به چه قیمتی؟؟؟
دخیا با اون واکنش هاش یه Bonus نگرفت![]()
بالاخره اولین برد رو بدست اوردیم...خیلی بد شانس بودم توی این 7 هفته و اگر اشتباه نکنم دوبار لقب پرامتیازترین بازنده رو بدست اوردم
تیمم خوبه ولی نمیدونم چرا نتیجه نمیگیره ولی فکر کنم برد روبه روی ته دیگ سیب زمینی میتونه نقطه عطفی برای من باشه
خدا به تیمی که هفته بعد باهاش بازی دارم رحم کنه![]()
اقا یادته مارو چجوری بردی ؟ با یه اختلاف پرامتیاز ترین بازنده و ...
دنیای فانتزی خیلی کوچیکه خیلی زود همون بلا سرت اومد اه و نفرین تیم ما زمین گیر کرد تیمتو![]()
بعد از لقب پر امتیاز ترین بازنده میخوام دوستان رو با یه مفهوم جدید آشنا کنم :
بازنده ای که امتیازش از برنده بیشتر بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)