تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 38 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 371

نام تاپيک: فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلستان | فصل 2014-2015

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

آخه 24 امتیاز ؟!! :|

این تیم طلسم شده ست

استون ویلا هم مث من شانس نداره هفته پیش داشت با آرسنال، این هفته با چلسی، هفته بعد با من سیتی ، دو هفته بعد با اورتون

هم اکنون متوجه شدم که رونی هم 3 جلسه محرومه
    Last edited by Amir-Rainman; 29-09-2014 at 22:34.

2. 2 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezahashtpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هم نتایج هفته 7 :

در ضمن از کم کاری مدیران تیم ها هم ناراضی ام ، یه فعالیتی پستی تحلیلی چیزی ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انصافا بازی نزدیک و زیبایی بود :|
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نزدیک ترین بازی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقتدرانه ترین برد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نزدیک ترین بازی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کم امتیاز آورترین برنده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرامتیاز ترین بازنده

پ.ن : صدر جدول

4. 7 کاربر از rezahashtpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

داش رضا عزیز از شما کمال تشکرو دارم که انتقام مارو از تیم پلید United 4 Ever گرفتی

6. 2 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezahashtpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انصافا باید اذعان کنم تیم چغری بود ، تا اواخر کار از نتیجه مطمئن نبودم ، حتی اگه تعویضش درست انجام میشد میباختم ، خلاصه بخت و اقبال یار شد تا این تیم بد بنو شکست دادیم

8. 2 کاربر از rezahashtpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا پیروزی بر صدرنشین صفای دیگه ای داره

10. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب این هفته چون پیروزی شیرینی کسب کردم بررسی تحلیلی بازی ها رو به عهده می گیرم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (زیباترین بازی مطابق معمول ِ نظر داش رضا ، البته از حق نگذریم واقعا بازی اسطقس داری بود )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ایمان جون شرمنده باز اسمت کج و کوله شد )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (کم امتیاز ترین برنده )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نزدیک ترین بازی ،پرامتیاز ترین برنده ، پر امتیازترین بازنده ، بهترین جلوه های ویژه ! هررررچی امکانات بود دادن به این بازی دم دو تیم گرم! )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ناراحت ترین برنده ! هفته بعد با بـــــــــد تیمی بازی داره ! )

12. 8 کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دو تا باخت بد تو دو هفته اخیر دادیم
    به خصوص این اخری که که دیگه واقعا شوکه کننده بود
    اقای معراج خان پیروزی به چه قیمتی؟؟؟
    دخیا با اون واکنش هاش یه Bonus نگرفت

14. 3 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بالاخره اولین برد رو بدست اوردیم...خیلی بد شانس بودم توی این 7 هفته و اگر اشتباه نکنم دوبار لقب پرامتیازترین بازنده رو بدست اوردم
    تیمم خوبه ولی نمیدونم چرا نتیجه نمیگیره ولی فکر کنم برد روبه روی ته دیگ سیب زمینی میتونه نقطه عطفی برای من باشه
    خدا به تیمی که هفته بعد باهاش بازی دارم رحم کنه

16. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

دو تا باخت بد تو دو هفته اخیر دادیم
    به خصوص این اخری که که دیگه واقعا شوکه کننده بود
    اقای معراج خان پیروزی به چه قیمتی؟؟؟
    دخیا با اون واکنش هاش یه Bonus نگرفت
    اقا یادته مارو چجوری بردی ؟ با یه اختلاف پرامتیاز ترین بازنده و ...

دنیای فانتزی خیلی کوچیکه خیلی زود همون بلا سرت اومد اه و نفرین تیم ما زمین گیر کرد تیمتو

18. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بالاخره اولین برد رو بدست اوردیم...خیلی بد شانس بودم توی این 7 هفته و اگر اشتباه نکنم دوبار لقب پرامتیازترین بازنده رو بدست اوردم
    تیمم خوبه ولی نمیدونم چرا نتیجه نمیگیره ولی فکر کنم برد روبه روی ته دیگ سیب زمینی میتونه نقطه عطفی برای من باشه
    خدا به تیمی که هفته بعد باهاش بازی دارم رحم کنه
    بعد از لقب پر امتیاز ترین بازنده میخوام دوستان رو با یه مفهوم جدید آشنا کنم :
    بازنده ای که امتیازش از برنده بیشتر بود

20. 6 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •