تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 32 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 312

نام تاپيک: Arsenal FC | توپچی ها |

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این بغلیش پیرس هست دیگه؟

هفته پیش مستند هانری رو دیدم فوق العاده بود
    اصلا مستند، فقط بحث هانری نبود که! بحث آرسنال بود، بحث پت ویرا، ینس لمن، سول کمبل، فابرگاس و فن پرسی جوان، رابرت پیرس و دنیس برگکمپ
    قهرمانی بدون باخت و اون رکورد فوق العاده، فینال پاریس مقابل بارسا، آخرین بازی در هایبری و صد البته ماشین گلزنی به نام هانری که رکوردها رو یکی یکی شکوند
    این مستند نه فقط برای دوستداران هانری و آرسنال که برای دوستداران لیگ جزیره هم واقعا خاطره انگیز و زیباست

2. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

این بغلیش پیرس هست دیگه؟
    اصلا مستند، فقط بحث هانری نبود که! بحث آرسنال بود، بحث پت ویرا، ینس لمن، سول کمبل، فابرگاس و فن پرسی جوان، رابرت پیرس و دنیس برگکمپ
    قهرمانی بدون باخت و اون رکورد فوق العاده، فینال پاریس مقابل بارسا، آخرین بازی در هایبری و صد البته ماشین گلزنی به نام هانری که رکوردها رو یکی یکی شکوند
    این مستند نه فقط برای دوستداران هانری و آرسنال که برای دوستداران لیگ جزیره هم واقعا خاطره انگیز و زیباست
    آره
    اون مستند عالیه، یه مستند هست لینکشو توی تاپیک برای دانلود گذاشتم، "کین و ویرا بهترین دشمنان هم" اینم فوق العاده ست.

4. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بغلیش پیرس هست دیگه؟

آره رابرت پیرسه
    این مستند رو حیف من ندیدم یعنی حتما باید دانلود کنم
    آنری رو فک کنم طرفدارای تیمای دیگه هم دوس داشته باشن و یه بازیکن فراموش نشدنی لیگ برتره
    شاید تا ابد هم اسمش به عنوان بهترین بازیکن تاریخ آرسنال جاودانه بمونه

+

امیدوارم آرسنال این فصل سهمیه CL رو بگیره
    دیگه این فصل به شدت رقابت بالاست و تیم هایی که هیچ کی فکرشو نمی کرد هم مدعی برای کسب گرفتن سهمیه شدن
    منچستر ، ساتهمپتون ، وستهام و حتی لیورپول و تاتنهام برای گرفتن سهمیه مدعین

6. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

امیدوارم آرسنال این فصل سهمیه CL رو بگیره
    می گیره ما کلا تاریخچه ایی بس طولانی در گرفتن سهمیه داریم :|

8. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض یایا سانوگو به طور قرضی به کریستال پالاس پیوست

مهاجم 21 ساله آرسنال در فصل جاری شش بار برای آرسنال به میدان رفته است و نخستین گل خود را در ماه نوامبر و در پیروزی 0-2 مقابل بورسیا دورتموند در لیگ قهرمانان به ثمر رسانده است.
    سانوگو فصل گذشته 14 بازی برای توپچی ها انجام داد که شامل 4 پیروزی در بازی های جام حذفی می شود.
    د ر بازی های ملی زیر 21 سال فرانسه، سه گل در چهار بازی در دور مقدمانی کسب سهمیه قهرمانی اروپا به ثمر رساند. وی همچنین بازیکن کلیدی پیروزی های تیم زیر 20 سال فرانسه در جام جهانی زیر 20 سال فیفا در سال 2013 بود، و در این تورنومنت بهترین گلزن تیم بود.
    سانوگو برای کسب فرصت بازی بیشتر در تیم اصلی به کریستال پالاس می پیوندد.
    اعضای باشگاه فوتبال آرسنال برای یایا آرزوی بهترین ها را در کریستال پالاس دارند.

Arsenal.com
    ترجمه: Sara

10. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض اوکس: الکسیس یک بازیکن کامل است

ملي پوش شيليایي را براي توپچي ها مي توان يک موهبت دانست، در فصل جاري اون 18 گل به ثمر رسانده و نه پاس گل در تمام رقابت ها داده است.
    اما اخلاق و انرژي فوق العاده او نظر اوکسليد چمبرلين را به خود جلب کرده است و معتقد است همين راز موفقيت اين بازيکن است.
    او گفت: "طوري که الکسيس به سرعت جا افتاد بايد به او اعتبار زيادي بدهيد و من فکر مي کنم اين شيوه بازي او نيز هست، زيرا از تکل ها نمي ترسد، خود جلو مي اندازد و تلاش زيادي دارد.
    "گاهي اوقات وقتي از يک ليگ ديگر مي آييد، ممکن است تفکر مردم اين باشد که جزئي از ليگ آنها نيست و بايد به آن عادت کنند. اما او به اينجا آمد و رويکرد و شيوه بازي او بسيار انگليسي تر از خيلي هاست.
    "فکر مي کنم باقي چيزها خود به خود درست مي شود - کيفيت و تمام کنندگي. او چندين گل عالي زده است و گل هايي به ثمر رسانده که فقط بايد در مکان مناسب و در زمان مناسب باشيد. گل هايي معرکه.
    "بازي خارج از خانه با ساندرلند را به ياد دارم که در دقيقه 90 چه حرکت سريعي داشت. او همه ويژگيهاي لازم را دارد و اميدوارم ادامه پيدا کند زيرا براي ما کمک کننده است."
    اوکسليد چمبرلين مي گويد همواره در حال تجزيه و تحليل بازي الکسيس است تا بتواند گل هاي بيشتري در کارنامه خود داشته باشد.
    او گفت: "به نظر من هر مهاجمي که مي خواهد موفق شود مهم است که شيوه گلزني الکسيس را الگو قرار دهد، در مورد شخص خودم دوست دارم گل هاي بيشتري بزنم و روي آن کار خواهم کرد.
    "گاهي نمي توانيد دقيقا متوجه شويد چرا بخشي از بازي شما درست پيش نمي رود اما مي دانم که چيزهاي خيلي بيشتري براي عرضه در تيم دارم و تلاش مي کنم به پسرها در خط حمله کمک کنم و براي ديگر بازيکنان فرصت گلزني فراهم کنم.
    "اگر الکسيس از فرصت استفاده کند و گل را بزند و سه امتياز به دست بياوريم، براي اين اتفاق خوشحال مي شوم."

GunnersTrust.com
    ترجمه : Sara

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض صحبت های سانوگو بعد از انتقال به کریستال پالاس

صحبت های آلن پاردو...

او بازیکن جوانی است که آینده فوق العاده ای پیش روی خود دارد، بازیکنی که شخصا بازی او را دنبال کرده ام و باشگاه ما کاملا مناسب حضور اوست.

به او فرصتی می دهیم، او نیاز دارد بازی های بیشتری انجام دهد و فکر می کنم برای این کار اماده است و در آرسنال این مساله را اثبات کرده است. سخت است تا در باشگاه خود آن فرصت را بدست بیاورد اما نزدیک به حضور در ترکیب ثابت ماست.

صحبت های یایا سانوگو...

وقتی مربی آرسنال در مورد کریستال پالاس با من صحبت کرد، بسیار خوشحال بودم زیرا می خواهم بازی های بیشتری انجام دهم. معتقدم که پالاس تیم خوبی است، بازی آنها مقابل تاتنهام را تماشا کردم و عملکرد فوق العاده ای از سوی بچه ها بود. امیداورم بتوانم به باشگاه کمک کنم تا نیم فصل دوم موفقی داشته باشد.

GunnersTrust.com

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

آفوبه با امضای قراردادی سه سال و نیم ـه با مبلغی نامشخص به تیم ولورهمپتون پیوست
    Last edited by Sara; 14-01-2015 at 19:47.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

آرسنال "هکتور مورنو" دفاع وسط 26 ساله مکزیکی تیم اسپانیول رو زیر نظر گرفته. مک درموت (اسکاتِ آرسنال) سه شنبه در بازی اسپانیول و والنسیا تو استادیوم حضور داشته.
    Daily Mail

آرسنال به چوبا آکپوم یک قراداد جدید 3 ساله پیشنهاد داده. آکپوم پیشنهاد هایی از فاینورد، توئنته و دورتموند هم داره.
    INDEPENDENT

Last edited by Sara; 14-01-2015 at 19:48.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

آرتتا سه ماه از میادین دور خواهد بود

عمل جراحی میکل آرتتا با موفقیت همراه بود. در این جراحی، یک خار استخوانی که در ماه های اخیر باعث ناراحتی و تورم کاپیتان شده بود، از مچ پای چپ او برداشته شد.
    روند کار به خوبی پیش رفت و آرتتا اکنون دوران نقاهت خود را آغاز خواهد کرد که انتظار می رود حدود سه ماه به طول بیانجامد.
    آرسن ونگر در این باره گفت: "میکل عمل جراحی داشت که به خوبی پشت سر گذاشته شد. همین الان او را دیدم، او به جمع ما در زمین تمرین بازگشته است.
    "او در مچ خود با محدودیت حرکت مواجه بود و دچار تورم متداومی هم بود که روی ساق پایش تاثیر می گذاشت. این به این معنا بود که باید تصمیم به انجام جراحی می گرفتیم و این راه حلی مناسب است (چون) بهترین شانس را برای بازیابی به او می دهد."
    تمامی افراد باشگاه، بازیابی خوبی را برای میکل آرزومند هستند.

GunnersTrust.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •