از کرک ورژن پنج یا کرک ریلودد بازی استفاده کن احتمال زیاد مشکلت حل میشه
اساسین یونیتی زیاد گند زده رو بعضی از نسخه ها موقع لود شدن سیو بازی هم stop workingداده که یوبی سافت گفته با اپدیت 1.4 مشکل حل میکنم![]()
از کرک ورژن پنج یا کرک ریلودد بازی استفاده کن احتمال زیاد مشکلت حل میشه
اساسین یونیتی زیاد گند زده رو بعضی از نسخه ها موقع لود شدن سیو بازی هم stop workingداده که یوبی سافت گفته با اپدیت 1.4 مشکل حل میکنم![]()
Last edited by clau; 11-12-2014 at 13:18.
سلام با لپتاپ بازی میکنم n56jr
اره واقعا :/
من طبق توصیه سایت ها اول 1.2 رو نصب کردم بعد 1.3 و کرکشم ریختم کلا ارور 00000x... داد کرک 5 رو ریختم stop working داد :/ نگفته کی 1.4 منتشر میشه ؟!
احتمالن تا اوایل هفته آینده پچ 1.4 منتشر میشه
پچ 1.3 با خودش کرک داره با اون هم تست کردی؟
با کرک ریلودد هم جواب نداد
من نسخه ریلودد بازی دارم
ارور STOP WORKING داد من فقط پچ 1.3 ریختم (پچ 1.2 اصلن نریختم) با کرکی که باهاش بود بازی راحت اجرا شد
Last edited by clau; 11-12-2014 at 16:02.
اره همه رو ریختم :/ هیچ کدوم جواب نداد :/
شما هم بلک باکس داری ؟
اگه داری یه دور بگو چی کار کردی همون کارو بکنم :/
داداش کاری ک گفتیو کردم درست شد
دمت گرم![]()
داداش شرمنده وقتتو میگیرم
شمام وقتی میری تو بازی اسمت skidrow ؟!
اگه هست میتونی سیوتو بفرستی برام ؟
من قبل از اینکه که اپدیت بریزمو stop working بده 7 نفر رو assassinate کرده بودم![]()
دوست عزیز میشه بگین روی چ تنظیماتی بازی ac unity رو احرا کردین چون منم asus n550jk دارم واین لپ تاپ خیلی شبیه asus n56jr شماست
Last edited by wrath of god; 12-12-2014 at 10:50.
سلام
خوب بازیه اساسینس یونیتی روتموم کردم به طور ناباورانه ای مراحل اصلیه بازی کلا 23درصد بودوتوکل مراحل بازی اصلا وهیچ خبری ازیارکمکی نبود خودت باید به تنهایی میجنگیدی
اصلا هیچکی ساپورتت نمیکرد که کلی تریلرها ادمو سرکارگذاشتن
درضمن اینجوری که نیگاه کردم تمپلرهایی که تونسخه کنسول هست بانسخه pc فرق داره چون توتریلرهایه تست بازی باکنسول میخواستن یه تمپلرهایه دیگروبکشن ویارکمکی هم داشتن
خوب خداروشکرکلی مراحل فرعی مونده که کلی ادمو سرگرم میکننمراحل بازی به صورت فجیحی سخت بودن که باعث شد بادادو بیداد و100دفعه تکرار یه مرحله تمومشون کنم
![]()
خوب اگه به نسخه قبلی مثل اساسینس رولیشن یادتون باشه اول برا داشتن یار یه مرحله اصلی توبازی داشت. وبعداز فهموندن قضیه به مراحل فرعی ختم میشد. که تواین بازی اصلا تویه هیچ یک از مرحله اصلیش هیچ علائم وخبری از یارنبو.البته تویه مرحله فرعی فعلا یکی مثل شخصیت اصلیه بازی به مردم کمک میکنه وتمپلرمیکشه که باید کمک وساپورتش کنم فعلا نرفتم مرحلشو که فکرکنم این یه یارباشه حالا که دیگه همه مراحل اصلی تموم شدهاین مرحله فرعی از گزینه co-op درون بازی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)