تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 65 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه دیشب لیورپول مقابل رئال اکثر بازیکنای ترکیب اصلیش رو استراحت داده بود!
    ما امشب بازی داریم و شنبه هم ساعت 16:15 به وقت خودمون با لیورپول
    یعنی حتی با فاصله کمتر از سه روز اونم دو تا بازی خارج از خونه!
    به خاطر اینا فک کنم امشب اگه تیم دوممون بازی کنه بهتره وگرنه شرایط سخت میشه و این لیورپول ناآماده دقیقا جلوی ما میشه بهترین تیم!

جالبه بعد از بازی با لیورپول باز دوباره چند وقت بازی ها تعطیله و فک کنم به خاطر بازی های ملی باشه
    با این شرایط بازی با لیورپول خیلی مهمه و بازی امشب با ماریبور اون چنان مهم نیست و فک کنم با ترکیب دوم هم این تیم رو می بریم و حتی با مساوی هم مشکلی پیش نمیاد چون توی این گروهی که قرار داریم در هر صورت می تونیم به عنوان تیم اول صعود کنیم

2. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

هازارد اگه گذشت رو یاد بگیره میشه یه ستاره ای که کل تیم ها حمله میارن سمتمون تا از چنگ ما درش بیارن، چون موقعیت سازیش واقعا عالیه، اما تمام کنندگیش... نوچ
    بازی دیشب داوریش افتضاح... درحد داوری گل کوچیکای که بچگی بازی میکردیم! یه پنالتی نگرفتن واسمون، یه گلمون رو آفساید اعلام کردن، دو تا موقعیت صحیح هم آفساید گرفتن بر علیه مون...
    هازارد یه تک به تک خراب کرد، یه پنالتی هم گل نزد، ولی همچنان بهترین مهره تیم بود، بازیکنی بشه این بشر اگه گذشت رو یاد بگیره

4. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

راستش این لیورپولی که ما در برابر رئال دیدیم (با استراحت دادن به تک تکه ستاره هاش)،یعنی کاملا بی خیاله چمپیونزلیگ شده و میخواد بچسبه به لیگِ برتر !! (دیگه کاملا واضح بود با ترکیبی که با بازیه رئال به زمین فرستادن!) !
    یعنی میخواد بیاد که حسابی از چلسی انتقامه فصله قبل رو بگیره!!
    و مشکل ِ اصلی اینجاس که بازی تو آنفیلد هم هستش!!
    و مشکل ِ بدی اینه که ما یه روز کمتر استراحت میکنیم !
    و مشکل ِ جدی تر اینه که تیمِ "ماریبور" حسابی نفس ِ شاگردان مورینیو رو گرفت و خسته کردشون با سخت کوشی ِ عجیبی که داشتن و مورینیو هم به بازیکن های اصلیش استراحت نداد متاسفانه !!

یک روز کمتر استراحت میکنیم! بازیکن های اصلیمون هم که خسته تر هستن نسبت به لیورپولی ها ... ! و اینکه بازی تو آنفیلده !

اندکی نگران کننده میشه،وقتی که چاشنیه انتقام هم اضافه میشه بهش ...

خلاصه ما که نگرانیم و امیدواریم به خیر بگذره ...!! شما چطور؟!!

6. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب برد ارزشمند توی آنفیلد رو تبریک میگم
    من جایی بودم نیمه اول رو نتونستم ببینم ولی سریع برای نیمه دوم خودمو رسوندم
    در مورد نیمه اول نمی تونم نظری بدم ولی با توجه به موقعیت ها حداقل لیورپول که برتری نداشته
    نیمه دوم هم چلسی خیلی خوب بازی رو کنترل کرد و لیورپولی ها کلا نتونستن اون چنان کار خاصی کنن حتی موقعی که عقب افتادن و می خواستن بازیو جبران کنن
    بازیکنا وظایف خودشون رو خوب انجام دادن و اصلا نذاشتن لیورپول موقعیت جدی داشته باشه و فقط چند تا سانتر داشتن که اونا هم با وجود این دفاع هایی که داریم خطرناک نبودن
    در نهایت کاستا کارشو مثل همیشه عالی انجام داد شاید بگیم اون توپ دیگه گل کردنش راحت بود ولی جاگیری و ضربه آخر هم مهمه و همین موقعیت رو خیلی از بازیکنای سابق چلسی که خودتون می دونید گل نمی کردن

در نهایت باید بگیم چلسی با وجود اینکه کمتر استراحت داشت و بازی با ماریبور اکثر بازیکنان اصلیش بازی کرده بودن و در مقابل لیورپولی که یه روز بیشتر استراحت داشت و اکثر بازیکنانش هم بازی با رئال از بازیکنای دیگه ای به جز این بازیکنا بودن ، چلسی برنده این میدان بودش و دیگه فعلا لیورپول دوباره یه نامزد برای دابل شدن توی این فصله و تیم های شهر منچستر هم به سختی تونستن از این قضیه فرار کنن

جالبه مورینیو هنوز توی این دو فصل مقابل تیم های بزرگ توی لیگ برتر نباخته...
    Last edited by vahidgame; 08-11-2014 at 18:24.

8. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

مهم ترین نکته بازی موقعیت های گلی بود که هازارد یکی پس از دیگری خراب کرد... البته با این که سه گل بازی را چلسی زد اما دقایق پایانی احتمال مساوی شدن بازی زیاد بود اما هماهنگی و جنگندگی مدافعین عالی بود. با این شرایط نیم قطعا جرارد از لیورپول خواهد رفت مخصوصا پترچک که در بهترین شرایط باید نیمکت نشینی را تجربه کند.

10. 4 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

امروز عالی کارکردیم و چلسی نشان داد که با اختلاف زیادی این فصل بهترین تیم جزیره هستش و هیچ تیمی جلودارش نیست

خیلی راحت میتونستیم با گل های بیشتر بازی را تمام کنیم اما موقعیت های زیادی از دست رفت و بیم ان میرفت که این بازی هم مثل بازی با یونایتد و سیتی مساوی نشه که خوشبختانه با بازی عالی مدافعان و دروازه بان برنده دیدار شدیم

واقعا مدافعان امروز عالی بودند کیهیل و تری و آزپیلی بسیار جنگنده و با غیرت بازی کردند و اکثر مواقع جلو شوت های لیورپولی ها قرار داشتند

آزپیلی نشون داد که فیکس بودنش و نیمکت نشین کردن لوییز بی دلیل نبوده کاستا هم مثل همیشه زهردار و مفید بازی کرد

12. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خب ...
    خلاصه من هم به خاطر اینکه دانشجوهام بیشتر از این عقب نیوفتن از درس به خاطر 2 هفته تعطیلیِ کلاس هام ، مجبور شدم که این بازی ِ زیبا رو که برای دیدنش لحظه شماری میکردم رو از دست بدم !!

ولی با توجه به دیدن هایلایت بازی میشه گفت که چلسی ِ مورینیو واقعا شایسته ی این اختلافِ ایجاد شده با بقیه تیم ها هست!!!

جالبه که خیلی از دوستان ِ "مثلا" منتقد (یا واقع بینانه بخوایم بگیم،کلمه ی "حسود" خیلی مناسب تره براشون)،میگن که این فصل تیم های دیگه ی لیگ برتر انگلیس خوب نبودن که چلسی اینقدر فاصله گرفته از بقیه!در حالی که اینطور نیس و در لیگ برتر انگلیس در بدترین شرایطِ ممکن حداقل 4 تیم شانس ِ قهرمانی دارن هر فصل ، درست بر عکس ِ لیگی که تیم محبوبشون در اون بازی میکنه که معمولا تک قطبِ یا نهایتا 2 قطبه !!
    اما چلسی با 4 تیمِ مدعی ِ قهرمانی روبرو هست در این فصل !! (و حاضرم شرط ببندم اون تیم های پر مدعا در لیگِ انگلیس شانس ِ قهرمانی ندارن!!)

همه ی نکات رو که دوستای عزیزم (Vahidgame , nini bad , 30vil) گفتن !!

اما جا داره که به یه نکته ی ناراحت کننده اشاره کنم !!

اگر این تکنولوژیِ خط ِ دروازه یا همون تکنولوژی گل ، چند سال زودتر وارده فوتبال شده بود؛الان مورینیو و چلسی یه چمپیونزلیگِ دیگه رو برده بودن!! مگه نه؟!! (اشاره به اون گل ِ کاملا مردوده لوئیس گارسیا در بازی ِ چلسی و لیورپول در نیمه نهایی چمپیونزلیگ!! )

گل ِ دومه چلسی درسته بی نهای لذت بخش بود ؛ اما به همان اندازه هم منو ناراحت کرد،وقتی یاد ِ اون بازی افتادم!!

شما چطور؟!!

14. 7 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مورينيو: فشاري در آنفيلد حس نکردم

چلسي موفق شد تا با برتري 2-1 بر ليورپول در ورزشگاه انفيلد جايگاه خود در صدر جدول را مستحکم تر کند.

به گزارش "ورزش سه"، لیورپول در این بازی ابتدا با گل امره جان پیش افتاد اما چلسی در ادامه، با گل های کیهیل و کاستا بازی را به نفع خود خاتمه داد.ژوزه مورینیو که از این پیروزی بسیار خوشحال به نظر می رسید به خبرنگاران گفت:" فشاری در آنفیلد حس نکردم. نیمه دوم خیلی راحت روی نیمکت نشسته بودم و بازی را نگاه می کردم. تیم من به قدری عالی بازی می کرد که به هیچ عنوان فشار ورزشگاه آنفیلد را روی خودم و تیمم حس نکردم."

وی ادامه داد:" فکر می کنم که لیورپول امروز برای پیروزی هر کاری انجام داد. آنها خوب بازی کردند اما چلسی تیم بهتری بود.در حال ساختن تیمی مثل تیم فصل 2004-2005 هستیم. آن تیم پی در پی قهرمان می شد، جام پشت جام.تیم فعلی یک تیم جدید با حال و هوایی جدید است. از کیفیت کنونی بازیکنانم بسیار راضی هستم.این تیم باید قهرمان شود و جام های مختلفی کسب کند تا نامش را در تاریخ ثبت کند."

__________________________________________________ _________________________

در حساس ترين ديدار اين هفته ليگ برتر انگليس، چلسي موفق شد با نتيجه 2-1 ليورپول را شکست بدهد.

به گزارش "ورزش سه"، تیم های لیورپول و چلسی حساس ترین بازی این هفته لیگ برتر را در شرایطی برگزار کردند که قرمزهای آنفیلد برای کم کردن فاصله 12 امتیازی خود با چلسی صدرنشین، نیاز واجب به برد داشتند. مورینیو نیز در نشست خبری پیش از بازی عنوان داشته بود که در صورت برتری چلسی و ایجاد فاصله 15 امتیازی با لیورپول، این تیم شانس بسیار کمی برای قهرمانی در این فصل خواهد داشت.

چلسی بازی هفته گذشته خود را 2-1 از رنجرز برده بود در حالیکه لیورپول در زمین نیوکاسل 1-0 شکست خورده بود. بازی با هجوم های لیورپول آغاز شد و در همان دقیقه 4 از روی شوت از راه دور "امره جان" که البته با برخورد به تیم کیهیل تغییر مسیر نیز داد به گل اول دست یافت.

مطابق انتظار چلسی برای جبران گل خورده جلو کشید و دقایقی بعد روی ضربه کرنر ارسالی فابرگاس توسط گری کیهیل به گل تساوی دست یافت. روی ضربه ارسالی فابرگاس، کاستا با ضربه سر توپ را به درون محوطه جریمه فرستاد. توپ به ماتیج رسید و ضربه سر این بازیکن را مینیوله برگشت داد. در برگشت، کیهیل توپ را بار دیگر به سمت دروازه لیورپول شلیک کرد و این بار مینیوله مغلوب شد. در این صحنه از تکنولوژی گل برای تشخیص گل شدن توپ استفاده شد. در ادامه نیمه اول هر دو تیم فرصت هایی داشتند که از دست رفت.

نیمه دوم با برتری محسوس چلسی آغاز شد و لیورپول نشانی از تیم منسجم نیمه اول نداشت. سرانجام در دقیقه 67، چلسی مزد برتری خود را گرفت. نفوذ عالی آسپلیکوئتا به درون محوطه جریمه که پیش از آن به راحتی کوتینیو را از پیش رو برداشته بود و پاس رو به عقب او با شوت دقیق کاستا همراه بود تا چلسی به گل دوم دست یابد.

پس از این گل، لیورپول برای جبران گل خورده حملاتی چند روی دروازه چلسی انجام داد که همگی بی حاصل بودند. در یک صحنه نیز آنها معتقد به خطای پنالتی بودند که داور چنین اعتقادی نداشت.

بدین ترتیب چلسی 29 امتیازی شد و جایگاه خود در صدر جدول را محکم تر کرد و لیورپول با همان 14 امتیاز در رده هفتم باقی ماند.

__________________________________________________ _________________________

دانلود "هایلایت" بازی

لیورپول ۱-۲ چلسی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 7 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خیلی خوب بودیم امروز.
    اگه هزارد اون دو سه تا موقعیت عالی رو تو نیمه اول هم گل میکرد بهتر هم میشد.
    من سیتی هم جلو QPR مساوی کرد و عیش ما رو تکمیل! اختلاف الان 8 امتیازه

18. 5 کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم با تاخیر تبریک میگم
    به نظرم از الان نباید حال و هوای قهرمانی گرفت منتها این امتیازها برامون واقعا اهمیت داره تا در روزهای سختِ آخرِ فصل بشه در تورنومنتهای دیگه هم با تمام قدرت جنگید

20. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •