پسر عجب بازی باحالی شده. این لاینس کردن لیگ جزیره و استفاده از آرم و داورا و ... واقعا بازی رو جذاب کرده.
انیمیشن و نحوه بازی و استایل بازیکنا با حالت واقعیشون مو نمیزنه. دم EA گرم![]()
پسر عجب بازی باحالی شده. این لاینس کردن لیگ جزیره و استفاده از آرم و داورا و ... واقعا بازی رو جذاب کرده.
انیمیشن و نحوه بازی و استایل بازیکنا با حالت واقعیشون مو نمیزنه. دم EA گرم![]()
آقا سلام
من یه مشکله جدی دارم
خواهشا کمک کنید دوستان
من با کیبورد بازی میکنمو هرکاری میکنم نمیتونم شوت اینارو روو کیبرد درست کنم . تنظیماتشو میکنما ولی سیو نمیشه . خواهشا اگه کسی فایله تنظیماتو داره برام درست کنه بفرسته یا بگه چیکار کنم تا سیو شه. خیلی ممنونم بچه ها
سلام
من بازی رو اجرا کردم ولی وسط بازی گیر میکنه از بازی میاد بیرون مشکل چیه؟؟؟؟؟
سلام
دوستان من بازی رو اکسترکت کردم ولی اریجین بالا نمیاره
چیکار کنم
دوستان امیدی هست هکی ارائه بشه که با DirectX10 هم بشه بازی رو اجرا کرد ؟!![]()
عرض سلام؛
دوستان این ارور موقع اجرای دمو ناشی از چی هست؟
بستهی Netframework Repair Tool رو هم دانلود کردم، ولی نتونست ایرادی پیدا کنه!
بازی رو کاملا بازی کردم و از اینکه بهترین شبیه ساز فوتبال تا به این زمان هست شکی نیست ولی یه چیز برام خیلی جالبه اونم سیاست بی نهایت هوشمندانه eaدر مقابل رقیب خود کونامی هستش....
eaبا انتشار این بازی کلا دست کونامی رو بسته!اونایی که هر دو گیم رو بازی کردم تموم نسخه هاشو میفهمن من چی میگم...بازی ترکیبی از تاکتیک و لایسنس فیفا+گیم پلی آرکید کونامی و عنصرهای لوکس و غیرضروری اون هستش!(نشون دادن انیمشنهای جذاب و انجام حرکات موزون توسط دروازه بان در هنگام ضربات پنالتی با کلیدهای اصلی)
حتی تو این نسخه از فیفا مث پیس میتونیم هنگام کرنر یا ضربات شروع مجدد با شوک سمت راست کنترل رو به بازیکن دیگه سوویچ کنیم که یکی از نکات قوت گیم پلی پیس بحساب میومد...گلر مث پیس میتونه فیک بزنه!
بازی با اینکه فیفا هستش و گیم پلی اون از ابتدا تا کنون روش بوده ولی تو این نسخه برخلاف نسخه های قبل بازیکنا روان تر پاسها سریع تر هستش و به طوری که من تو بعضی جاها یاد پیس2009 افتادم که این میتونه برا طرفدارای قدیمی پیس هم لذت بخش باشه که به سمت این بازی بیان
دوستان اين دمو تو ويندوز xp اجرا ميشه؟
به نظرتون بعد از انتشار نسخه اصلي فيفا بازم مثل fifa13و fifa14 كركش دير مياد؟
مشکل من :من بازی رو اجرا می کنم ولی ارور ea sport fifa15 demo has stopped work میده چیکار کنم؟
سلام
این بازی Directx 11 میخواد چجوری توی XP اجرا بشه؟( اونم 32 بیت!)
XP تا نسخه 9 پشتیبانی میکنه.
Last edited by pcsoft; 11-09-2014 at 21:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)