ميگن به هركي كه برنده ميشه زنگ ميزنيم
ميگن به هركي كه برنده ميشه زنگ ميزنيم
امتیاز دهیش که اره مشکل داره . برای مثال یه بازی 2-0 شده . اونوقت کسی که 3-0 پیش بینی کرده 5 امتیاز میگیره ولی کسی که مثلا 6-4 پیش بینی کرده 7 امتیاز میگیره . در حالی که اولی به نظرم نتیجه نزدیکتر و پیش بینی بهتریه نسبت به دومی .
یا مثلا قضیه مساوی . اگه یه بازی 0-0 شده باشه مثل دیشب و نفر اول 1-0 پیش بینی کنه و نفر دوم 5-5 پیش بینی کنه نفر اول 2 امتیاز و نفر دوم 7 امتیاز میگیره . دلیل اینکه دیشب خیلی ها امتیاز زیادی گرفتن هم همینه .
یعنی طرف حتی 2-2 هم پیش بینی کرده باشه 14 امتیاز میگرفته و اگه کلا بازی رو با برنده پیش بینی کرده باشه حتی با اختلاف یک گل (مثلا 1-0) 4 امتیاز گرفته .
از طرفی هم امتیاز نفرات اول واقعا مشکوک میزنه . اینا اگه واقعا پیش بینیشون اینقدر خوبه خداییش برن مثل این فیله یا شتره استخدام بشن .
یه جورایی میشه گفت مشکوکه !!از طرفی هم امتیاز نفرات اول واقعا مشکوک میزنه . اینا اگه واقعا پیش بینیشون اینقدر خوبه خداییش برن مثل این فیله یا شتره استخدام بشن .
بعد بازی آرژانتین مجموع امتیاز ها 100 میشد با توجه به 10 بازی
بعد نفر اول 84 امتیاز گرفته بود واین یعنی فقط 16 امتیاز از دست داده !! و همه نتیجه رو درست گفته !!(( با توجه به اینکه جام پر گلی بوده و غیر قابل پیش بینی ))
شما بازی های غیر قابل پیش بینی رو نگاه کنی کلی امتیاز از دست میره !!
بعد چطور طرف راحت 84 امتیاز گرفت ؟؟![]()
من اين حرفتو قبول ندارم
از اين نظر امتياز دهي درسته چون ما كه نتيجه رو حدس ميزنيم اختلاف بين تيم ها رو ميسنجيم
مثلاً نتيجه ٢ بر ٢ يا ٠ ٠ هر دو تساوي دو تيم رو نشون ميده و اين ارزشش بيشتره تا اينكه ٠٠ رو ١ ٠ پيش بيني كني
خوب در مورد تساوی اره . شاید بشه اینطور گفت . اما مثلا مورد اول در یه بازی 2-0 تموم شده 3-0 نتیجه نزدیکتریه یا 6-4 ؟
راه دیگه ای نیست؟
خب شاید بخواهیم شماره یکی رو جستجو کنیم یا شاید با یه سیمکارت یکبار sms داده بشه بعد دیگه در گوشی نباشه
عاقا خودم الان یه سوتی داغ از مترجم گرفتم.این یارو برزیلیه که به عنوان مهمان اومده بود گفت که 57 دصد توپ در اختیار برزیل بود(گفت فیفتی سون پرسنتس)ولی مترجم گفت 75 درصد توپ در اختیار برزیل بود.یعنی این مترجمی که آوردن حتی تفاوت بین Fifty seven و Seventy-five رو نمیدونه؟![]()
سلام من یه تیکه از آهنگ ورودی بازیکنا به زمین رو ضبط کردم شاید کمکتون کنه کاملش رو بزارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه چرا تو این مملکت هر کس باید بمیره تا از سمت و شغلش کنار گذاشته بشه
این بیابانی تا کی می خواد با اراجیف اش رو اعصاب ملت راه بره.
قبل از شروع بازی الجزایر - بلژیک
(نقل به مضمون)
جاودانی: تا سرود ملی کشورها داره پخش میشه آقای عبدی لطفا نظرتون رو دربارهی تیم .... بفرمایید
عبدی: تیم ...
عادل: لطفا سکوت کنیم تا سرود ملی کشورها پخش بشه
و سکوت بود تا نواخته شدن سوت آغاز بازی
ممنون عادل
به این میگن تفاوت دیدگاه و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)