تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 53 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 528

نام تاپيک: برنامه بیست چهارده

داره خودمونی میشه allinone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

قرعه کشی این برنامه معمولا ساعت چند انجام میشه؟
    و شماره هایی که برنده شده اند در جایی بجز خود برنامه اعلام نمیشه؟توی سایتش چیزی نبود
    ميگن به هركي كه برنده ميشه زنگ ميزنيم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دیگه تو پیش بینی این مسابقه شرکت نمیکنم !!!

بازی با ایران با اون جایزه 2 برابری کلا نابود شدیم !!
    رفیق من رتبش بالای 10 هزار بود اگه اشتباه نکنم بازی ایران رو درست پیش بینی کرد رفت تو جمع 1000 نفر با رته 900 و خورده ای !!
    این بازی به جای اینکه جایزه داشته باشه واسه افزایش رتبه باعث شد با پیش بینی غلط کلا نابود بشم !!
    15 هزار نزول رتبه داشتم !

بازی آمریکا هم غلط زدم رفتم بالا 80 هزار

قبل بازی ایران 27 هزار بودم واسه 2 بازی رفتم بالای 80 هزار !!!

سیستم امتیاز دهیشون طوری هست که با 1 بازی کلی جا به جایی داریم !! (( امتیاز منفی هم نداره که بقیه کشکی نزنن !! ))
    امتیاز دهیش که اره مشکل داره . برای مثال یه بازی 2-0 شده . اونوقت کسی که 3-0 پیش بینی کرده 5 امتیاز میگیره ولی کسی که مثلا 6-4 پیش بینی کرده 7 امتیاز میگیره . در حالی که اولی به نظرم نتیجه نزدیکتر و پیش بینی بهتریه نسبت به دومی .

یا مثلا قضیه مساوی . اگه یه بازی 0-0 شده باشه مثل دیشب و نفر اول 1-0 پیش بینی کنه و نفر دوم 5-5 پیش بینی کنه نفر اول 2 امتیاز و نفر دوم 7 امتیاز میگیره . دلیل اینکه دیشب خیلی ها امتیاز زیادی گرفتن هم همینه .
    یعنی طرف حتی 2-2 هم پیش بینی کرده باشه 14 امتیاز میگرفته و اگه کلا بازی رو با برنده پیش بینی کرده باشه حتی با اختلاف یک گل (مثلا 1-0) 4 امتیاز گرفته .

از طرفی هم امتیاز نفرات اول واقعا مشکوک میزنه . اینا اگه واقعا پیش بینیشون اینقدر خوبه خداییش برن مثل این فیله یا شتره استخدام بشن .

3. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

از طرفی هم امتیاز نفرات اول واقعا مشکوک میزنه . اینا اگه واقعا پیش بینیشون اینقدر خوبه خداییش برن مثل این فیله یا شتره استخدام بشن .
    یه جورایی میشه گفت مشکوکه !!

بعد بازی آرژانتین مجموع امتیاز ها 100 میشد با توجه به 10 بازی

بعد نفر اول 84 امتیاز گرفته بود واین یعنی فقط 16 امتیاز از دست داده !! و همه نتیجه رو درست گفته !! (( با توجه به اینکه جام پر گلی بوده و غیر قابل پیش بینی ))

شما بازی های غیر قابل پیش بینی رو نگاه کنی کلی امتیاز از دست میره !!
    بعد چطور طرف راحت 84 امتیاز گرفت ؟؟

داره خودمونی میشه allinone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

امتیاز دهیش که اره مشکل داره . برای مثال یه بازی 2-0 شده . اونوقت کسی که 3-0 پیش بینی کرده 5 امتیاز میگیره ولی کسی که مثلا 6-4 پیش بینی کرده 7 امتیاز میگیره . در حالی که اولی به نظرم نتیجه نزدیکتر و پیش بینی بهتریه نسبت به دومی .

یا مثلا قضیه مساوی . اگه یه بازی 0-0 شده باشه مثل دیشب و نفر اول 1-0 پیش بینی کنه و نفر دوم 5-5 پیش بینی کنه نفر اول 2 امتیاز و نفر دوم 7 امتیاز میگیره . دلیل اینکه دیشب خیلی ها امتیاز زیادی گرفتن هم همینه .
    یعنی طرف حتی 2-2 هم پیش بینی کرده باشه 14 امتیاز میگرفته و اگه کلا بازی رو با برنده پیش بینی کرده باشه حتی با اختلاف یک گل (مثلا 1-0) 4 امتیاز گرفته .

من اين حرفتو قبول ندارم
    از اين نظر امتياز دهي درسته چون ما كه نتيجه رو حدس ميزنيم اختلاف بين تيم ها رو ميسنجيم
    مثلاً نتيجه ٢ بر ٢ يا ٠ ٠ هر دو تساوي دو تيم رو نشون ميده و اين ارزشش بيشتره تا اينكه ٠٠ رو ١ ٠ پيش بيني كني

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من اين حرفتو قبول ندارم
    از اين نظر امتياز دهي درسته چون ما كه نتيجه رو حدس ميزنيم اختلاف بين تيم ها رو ميسنجيم
    مثلاً نتيجه ٢ بر ٢ يا ٠ ٠ هر دو تساوي دو تيم رو نشون ميده و اين ارزشش بيشتره تا اينكه ٠٠ رو ١ ٠ پيش بيني كني
    خوب در مورد تساوی اره . شاید بشه اینطور گفت . اما مثلا مورد اول در یه بازی 2-0 تموم شده 3-0 نتیجه نزدیکتریه یا 6-4 ؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

ميگن به هركي كه برنده ميشه زنگ ميزنيم
    راه دیگه ای نیست؟
    خب شاید بخواهیم شماره یکی رو جستجو کنیم یا شاید با یه سیمکارت یکبار sms داده بشه بعد دیگه در گوشی نباشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عاقا خودم الان یه سوتی داغ از مترجم گرفتم.این یارو برزیلیه که به عنوان مهمان اومده بود گفت که 57 دصد توپ در اختیار برزیل بود(گفت فیفتی سون پرسنتس)ولی مترجم گفت 75 درصد توپ در اختیار برزیل بود.یعنی این مترجمی که آوردن حتی تفاوت بین Fifty seven و Seventy-five رو نمیدونه؟

9. این کاربر از Soroush HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام من یه تیکه از آهنگ ورودی بازیکنا به زمین رو ضبط کردم شاید کمکتون کنه کاملش رو بزارید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اخه چرا تو این مملکت هر کس باید بمیره تا از سمت و شغلش کنار گذاشته بشه

این بیابانی تا کی می خواد با اراجیف اش رو اعصاب ملت راه بره.

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

قبل از شروع بازی الجزایر - بلژیک

(نقل به مضمون)

جاودانی: تا سرود ملی کشورها داره پخش میشه آقای عبدی لطفا نظرتون رو درباره‌ی تیم .... بفرمایید

عبدی: تیم ...

عادل: لطفا سکوت کنیم تا سرود ملی کشورها پخش بشه

و سکوت بود تا نواخته شدن سوت آغاز بازی
    ممنون عادل
    به این میگن تفاوت دیدگاه و ...

13. 5 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •