Andrea-87 کیه؟
منو چرا از لیگ p30world حذف کردید؟؟
Andrea-87 کیه؟
منو چرا از لیگ p30world حذف کردید؟؟
دفاع های آلمان چه کردن با امتیازاشون؟؟؟؟!!!!! مرته ساکرو کاپتان کرده بودم 13 امتیاز گرفت به خاطر کاپیتانی شد 26هوملز رو ور نداشتم ولی می گن 18 گرفت بوآتنگم که حوب امتیلز گرفت فقط من در کف اینم که نویر 11 گرفت و حقیقی هم 11
این فانتزی واقعا امتیاز رو بد حساب می کنند
![]()
من تازه کارم توی فوتبال فانتزی
این سیستم تعویضا چطوره؟
1.مثلا الان یه بازیکن که 10 امتیاز داره رو بیارم بیرون و یه بازیکنی که امشب بازی داره رو بیارم تو ، امتیازاش حذف میشه؟؟؟پس چطوری قبل هر بازی اینهمه تعویض میکنید؟
2.یا من John Brooks رو توی ذخیره ها داشتم که گل زد ، الان 10 امتیاز داره ولی به امتیاز کل اضافه نشده ، چطور امتیازی که اورده رو به امتیاز کل اضافه کنم؟(یعنی من الان 99 امتیاز دارم که مجموع امتیازای بازیکنای دخل زمینه ، امتیاز بازیکنای ذخیره بهش اضافه نشده )
فیفا حوصله اش سر رفته راند رو تموم کرد انگاری![]()
الان بازیکنان الجزایر و روسیه و ... واسه راند بعد حساب می شن ؟!
بعد مگه راند تموم نشده چرا نمیشه بازیکنایی که راند قبلی تعویض شدند رو دوباره اورد داخل زمین ؟
+
با غیور مردان ایرانی 21 امتیاز گرفتیم... منتظری 9 و سید جلال 11 امتیاز برام اوردن ...
دو تا الجزایری دارم که بازی نکردن .. با این حساب 99 امتیاز گرفتم رتبه هم 30163
ولی اگه نشه تعویض کردن بازیکنای قبلی رو که رسما نابود شدیم![]()
پ ن : فانتزی یورو 2012 خیلی جذاب تر بود ... این فانتزیشم مثل بلاترشه!![]()
کاملا تایید میشه....
یه چیزی بگم خیلی جاله...
من سیستمم 3-4-3 بود یکی هاز مهاجم هارو انداختم بیرون و بالطبع یه چای خالی تو مهاجما موند و شد 3-4-2 وقتی اومدم سیستم رو عوض کنم به 4-4-2 این فانتزی مضخرف اومد یه دونه دیگه از مهاجم های مارو که 10 امتیاز داشت انداخت بیرون و موندم با یه سیستم داغون 4-4-2 با یه مهاجم.....
اگه بازیکن شما امتیاز گرفته باشه و قصد تعویض یا تغییر سیستم داشته باشین قبلش به شما پیام هشدار کسر امتیاز بازیکن رو میده که اگه قبول کنین اعمال میشه
در رابطه با راند 1 ، راند 1 هنوز تموم نشده اگه دقت کنین هنوز LIVE هست ...
چجوری آواتار بزارم ؟؟!
سلام ...
الان رده بندی و امتیاز ها مشخص شده؟ من تا اینجا 88 امتیاز دارم منتها 3 تا بازیکنم هم بازی نکردن هنوز.
بعدشم اسمم تو این 68 تا یوزر لیگ P30 نیست انگار !! یوزرم Hamidp30
68 تا اسم هست تو اون View my league که م اسم خودم رو ندیدم که اصلا چندم هستم.
اگه توی قسمت my leagues لیگ پی سی ورلد رو داشته باشین که مشکلی نیست
رتبه بندی فکر کنم بعد از پایان راند اول میاد
فقط بازیکنایی که توی ترکیب اصلی هستند امتیازشون محاسبه می شه .
1.بله امیتازش می پره ،ما بازیکنهایی را که امتیاز کمی گرفتند خارج می کنیم ; مثلا من رونالدو (3 امتیازی) را خارج کردم و جاش حیدری را اوردم چون می دونستم که حیدری اگه هیچ کاری هم نکنه حداقل امتیازش برابر رونالدو می شه .
2.متاسفانه امتیازش ار دستتون رفته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)