این بازی در جزئیات low به گرافیک چندان قوی احتیاج نداره...
ولی برای گرفتن یه فریم نسبتا پایدار در تمام محیط ها به یه cpu قدرتمند نیاز داره!!
این بازی در جزئیات low به گرافیک چندان قوی احتیاج نداره...
ولی برای گرفتن یه فریم نسبتا پایدار در تمام محیط ها به یه cpu قدرتمند نیاز داره!!
کسی نیست مرا راهنمایی نماید![]()
مشکل اصلی سیستم شما ضعف cpu هست...
cpu شما در اصل یه دو هسته ایه که به چهار هسته ای آنلاک شده و یه cpu چهار هسته واقعی نیست!!
سلام به شما دوست عزیز من باسیستمم وبانرم افزارRazer Game Boosterتونستم بدون مشکل این بازی رو اجرا کنم عالیه حتی روی تنظیمات high
CPU:AMD Athlon x2(dual core) 260processor 64bit(اورکلاک شده از3.20روی3.84)
Graphic:AMD Radeon 2GB DDR3 HD6570Series
HARD:Green 1trabite
DVD ROM:24x samsung
RAM:4GBDDR3 ADATA
mother board:ASROCK 770DE3L
Power:green535W
--- technisat -sky star pci
case:TSCO4750
Windows:7 ultimate
اگر سی پی یو شما ضعیفه بانرم افزاری که گفتم تقویتش کنید حتما جواب میده
شما باید سی پی یوتونرو هم اور کلاک کنید
موفق باشید
سلام مشخصات سیستمم:
ram=6 gig
cpu=dual core e8400 3 gig فک کنم در مجموع 6 باشه
vga=gt 610 2 gig
وارد بازی ک میخوام بشم stop working میده همه نرم افزار ها آپدیت ها رو هم ریختم نسخه بلک باکس هم هست اگه کسی میتونه please help
ویندوزتون چیه؟یه بار ویندوز عوض کنید .اگه نشد کرک بازی سالم نیست یا معتبر نیست یا بازی رو کامل نصب نکردید درایور کارت گرافیک رو اپدیدت کنید
سلام دوستان من دوستم N550 JK خریده و روش این بازیو نصب کرده اما وقتی روش میزنه اجرا نمیشه میشه کمکم کنید؟ که بهش بگم؟ همه چی هم نصب کرده و کرک هم کرده و تمامیه قطعاتش اپدیت هم هستو توسط انتی ویروس اعتماد سازی هم کرده حالا باید چیکار کنه؟ دوستان عجله دارم ممنون
ویندوز چیه؟
اگه می خوان ویندوز 8رو داشته باشنWindows.8.1 enterpriseاین نسخه از ویندوز را نصب کنن .
یه راه حل دیگه روی ایکون بازی کلیک راست کرده گزینه اخر رو زده پرو پرتیس وبه تبcompatilityرفته وتیک رو فعال کنید قسمت کشویی رو هم روی ویندوز8یا7یا98meقرار هید
والا ویندوزش به صورت اوریجینال 8.1 هست بازم باید این کارو بکنه
حالا یه بار این راه حل رو امتحان کنید
روی ایکون بازی کلیک راست کرده گزینه اخر رو زده پرو پرتیس وبه تبcompatilityرفته وتیک رو فعال کنید قسمت کشویی رو هم روی ویندوز8یا7یا98meقرار هید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)