وقتی دوربین در حالت ماکرو قرار می گیرد چه تاثیری در کیفیت عکس می گذارد؟
وقتی دوربین در حالت ماکرو قرار می گیرد چه تاثیری در کیفیت عکس می گذارد؟
علي جان با توجه به تاپيك زير در مورد جاوا فكر ميكنم يه ويرايش بزني پستت رو بد نباشه تا با دليل و مدرك بتونيم به يه نتيجه خوب برسيم چون اين دوستمون (rami_hemi) بر اساس يه متن ميگه كه جاوا يه پلتفورمه (و البته منظور از پلتفورم چيه هنوز مشخص نيست) كه نميشه بهش استناد كرد . ممنوننوشته شده توسط ali_j98
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسين جان عضويت جديدت رو تبريك عرض ميكنمنوشته شده توسط hossein_dig
![]()
دوست من بين اين 4 مدلي كه گفتي هيچ فرقي از لحاظ كيفيت نيست چون دوربين هر 4 تا دو مگاپيكسل هست و با اين فرق كه دبليو 700 اتوفوكوس نداره و اون سه مدل دارن .![]()
بابك جان وقتي كه شاسي گرفتن عكس رو تا نصف فشار ميدي لنز بصورت اتوماتيك فاصلشو با عكس تنظيم ميكنه و همچنين نور رو هم تنظيم ميكنه و در واقع در بهترين حالت عكاسي قرار ميده كه ميتوني با فشار دادن كامل يه عكس خيلي خوب بگيري اين موضوع تو دوربينهاي ديجيتال حرفه اي هم هست كه واقعا 80-90 درصد تو كيفيت عكس تاثير ميزارهنوشته شده توسط babak-online
![]()
ببینم راهی داره که بهw550 بلک لیست اضافه کرد؟ accept list داره که از طریقه اون می شه فقط 10 تا شماره که براش تعریف می کنی باهات تماس بگیرن ... اما بعضی وقتا می خوای فقط از شره یه شماره خلاص شی اونوقت نمی شه کاری کرد؟![]()
منيكا جان شما يه سري به تاپيك هك گوشي هاي سوني اريكسون بزن
اگه نتونستي پيدا كني اونجا سياوش حتما ميتونه كمكت كنه
بابا آقا سیاوش اولش انقدر گفته هر بلایی سرتون بیاد به من هیچ ربطی نداره آدم نزدیکه اون تاپیک می شه یه جوریش می شهاما اوکی اونجا مطرح می کنم .. حالا اینجا هم اگه دوستان کمکی می تونستند بکنن دستشون درد نکنه
![]()
بچه ها من یه j230 برا بابام گرفتم. رفتم کابل گرفتم روش میدای midi بریزم ولی نمیشناسه گوشی کابلو.
چیکار کنم؟ از چه راهی روی این گوشی آهنگ بریزم؟
براي شناختن بايد سي دي اونو (اگه داشته باشه) نصب كنينوشته شده توسط saeid_ericsson
مموري اين گوشي فقط 500 كيلوبايت (نيم مگابايت) هست و ميتونه 50 پيام كوتاه (short message) رو تو خودش جا بده و مطمئنا نميتوني روش حتي يه آهنگ هم بريزي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)