ممنونم تو یه تاپیک دیگه که مال خود شماست (آرشیو بازی های ngage) کاربری به نام farandesing
بهم کمک کرد الان بازی به خوبی اجرا میشه![]()
ممنونم تو یه تاپیک دیگه که مال خود شماست (آرشیو بازی های ngage) کاربری به نام farandesing
بهم کمک کرد الان بازی به خوبی اجرا میشه![]()
اینو نصب کردم هیچ اتفاقی نیفتاد هیچ ایکونی هم تو منو اضافه نشد
دوستان سلام.
د ر رابطه با مشكل COLOR FIX بازيهاي N-GAGE برا ي سري 60
بعد از نصب All_In_One_new_For_S60V2_by_Kolang كه مربوط به پست (1) آقا كماله.
ابتدا فايل پست (1)را كه اسمش(Total Colour Fix N70,N72)است رو دانلود كنيد.
دو فايل از سه فايل داخل اون سالمه.دو فايل سالم رونصب كنيد.
سومي كه اسم فايلش(Total Colour Fix N70,N72)هست ، همانطوري كه آقا مرتضي گفت موقع نصب file corrupted پيغام ميده و قابل استفاده نيست.
براي فايل سوم هم از پست كاربري بنام farandesing كه اسم فايلش TCF هست استفاده كنيد.
براي سومي همانطوري كه همه استادهاي من وارد هستن بايد از نرم افزار FEXPLORER كمك گرفت.و فايل مورد نظر را در پوشه APP كپي كرد.
در آخر آيكني ظاهر ميشه بنام TCF كه ديگه مابقي كار با نرم افزار در عكسهاي فايل كاربر farandesing كاملاً مشخصه و روي گوشي N70 ME من هم جواب داده.
از همگي ممنون كه به فكر ما بوديد و بالاخره فايلهاي مورد نظر رو پيدا كرديد .من كه نتونستم هيچ كاري بكنم و فقط نظاره گر بودم .الهي پير بشيد.
درسته ولی این برنامه یFEXPLORER که گفتین اصلا لازم نیست میشه فایلها رو تو سیستم کپی کرد اصلا این برنامه که گفتین چیه؟طرز کارش چیه؟
جواب ما رو هم یکی بده لطفا.
این سایتی که شما نوشتی ***** شده وگرنه چک میکردم بهت میگفتم
آقا مرتضي .
اين برنامه ( FEXPLORER) و امثال آن گوشي شما را به صورت درايو مانند نشان ميده همچنين برنامه اين امکان را به شما ميده تا تمامي فايل و يا فولدرهاي داخل گوشي خود را مشاهده کنيد حتي اگر فايل به صورت Hidden باشه و چندين و چند کار ديگه. به عبارتي همون FILE MANAGER گوشيه ، منتهي با كاراييهاي خيلي بيشتر و كاملتر.
اين نرم افزار را نام بردم ، چون نرم افزار (TCF) (TOTAL COLOR FIX) به صورت SIS و نصبي نبود و بايد كپي بشه در پوشه SYSTEM/APP كه با FILE MANAGER خود گوشي اين كار ممكن نيست.
از شما بعید این حرف کی گفته ممکن نیست من با رم ریدر هر جای مموری که بخوام میرم این فایلها رو هم با رم ریدر تو system/aps کپی کردم بدون اون برنامه ای که شما میگین
اصلا اون برنامه رو شر کن ببینم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)