من هر چی تلاش میکنم نمیتونم نقشه رهیاب تهران رو رو موبایل 6600 اجرا کنم ..نسخه کرک شده اش که ارور میده ..از یک سایت دیگه هم که گرفتم نمیدونم کدوم فایل رو باید انتقال بدم ..اگه ممکنه لینک جدیدی از این برنامه و آموزش نصب رو بگذارید ممنون میشم
من هر چی تلاش میکنم نمیتونم نقشه رهیاب تهران رو رو موبایل 6600 اجرا کنم ..نسخه کرک شده اش که ارور میده ..از یک سایت دیگه هم که گرفتم نمیدونم کدوم فایل رو باید انتقال بدم ..اگه ممکنه لینک جدیدی از این برنامه و آموزش نصب رو بگذارید ممنون میشم
با سلام و خسته نباشید
عزیزان یک روز قبل برنامه wma.plus1.25 را برروی ان هفتاد نصب کردم متأسفانه زمان نصب از من خواست که میخواهید جایگزین شود ( در حالی که قبلاً فایلهای صوتی با این پسوند را نمیگرفت واجرا نمیشد ) من هم یس را زدم و زمان اجرای فایل صوتی با همین پسوند بریده بریده اجرا میکرد با این مشکل این برنامه را از منیجر حذف کردم ولی پس از آن متوجه شدم اکثر فایلهای صوتی که قبلاً با کیفیت عالی اجرا میشد و مشکلی نداشت بسیار کند و بدون کیفیت پخش میشود اگر کسی میتواند مرا راهنمایی کند که چکار باید کنم آیا برنامه ایی حذف شده و یا باید دوباره بریزم روی گوشی مرا راهنمایی کنید بسیار سپاسگزارم.
سلام
یک فورمت بکن گوشی را ببین حل میشه یا نه اگر نشد ببر در یک مغازه معتبر![]()
بای
احسان جان ممنونم که جوابم را دادی
دیروز که جمعه بود یک فکری به سرم زد و انجامش دادم خدا را شکر که برطرف شد مموری فابریک خود گوشی را داشتم تمام اطلاعات درون مموری فعلی را پاک کردم و سپس یک کپی از مموری اصلی را برروی آن قراردادم و مشکلم حل شد خدا را شکر. گفتم این رو بگم شاید به درد دیگران هم بخورد.
باتشکر
با سلام
من چند بار امتحان کردم ولی جواب نداد
لطفا راهنمایی کنید
من گوشی n70 رو مستر ریست کردم ولی حالا موقع silent کردن دیگه علامت ملودی کنارش نمیاد
من باید چکار کنم؟
سلام آقا گوشي من n70 هست برنامه extended recorder(واسه ضبط صدا) رو كه روش نصب مي كنم و كرك مي كنم . بعد كه مي رم تو برنامه و دكمه ركورد رو مي زنم واسم ضبط نمي كنه . اين برنامه رو دوستم كه n70 داره نصب كرده و راحت و درست استفاده ميكنه . قبلا هم خودم رو 6600 كامل نصب و استفاده كرده بودم ولي الان اذيت مي كنه. لطفا راهنمايي كنيد يا يه برنامه ديگه معرفي كنيد. ممنون.
سلام دوستان می شه من رو در رابطه با نصب برنامه های جاوا برروی نوکیا سری 60 ورژن 3 یا همون 9.1 راهنمائی کنید چون ظاهرا روشی داره که من بلد نیستم در ضمن گوشی من n73 هست .ممنون می شم .
سلام.من یه n73دارم که وقتی برنامه ها رو نصب میکنی یه ارور جدید میده و سریع هم میره certifate not be valid is expired....تقریبا شبیه اینه.کسی می دونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اينجا جاي بحث راجع به برنامه است مشكلات گوشي به اينجا مربوط نمي شود بريد اينجا كلوپ n73 , n70
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MILIN3M; 13-06-2007 at 18:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)