تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 42 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 415

نام تاپيک: مشکلات در رابطه با نصب برنامه ها و اجرا و نحوه کار با آنها فقط در اين تاپيک

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezasafa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هر چی تلاش میکنم نمیتونم نقشه رهیاب تهران رو رو موبایل 6600 اجرا کنم ..نسخه کرک شده اش که ارور میده ..از یک سایت دیگه هم که گرفتم نمیدونم کدوم فایل رو باید انتقال بدم ..اگه ممکنه لینک جدیدی از این برنامه و آموزش نصب رو بگذارید ممنون میشم

داره خودمونی میشه امواج's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    عزیزان یک روز قبل برنامه wma.plus1.25 را برروی ان هفتاد نصب کردم متأسفانه زمان نصب از من خواست که میخواهید جایگزین شود ( در حالی که قبلاً فایلهای صوتی با این پسوند را نمیگرفت واجرا نمیشد ) من هم یس را زدم و زمان اجرای فایل صوتی با همین پسوند بریده بریده اجرا میکرد با این مشکل این برنامه را از منیجر حذف کردم ولی پس از آن متوجه شدم اکثر فایلهای صوتی که قبلاً با کیفیت عالی اجرا میشد و مشکلی نداشت بسیار کند و بدون کیفیت پخش میشود اگر کسی میتواند مرا راهنمایی کند که چکار باید کنم آیا برنامه ایی حذف شده و یا باید دوباره بریزم روی گوشی مرا راهنمایی کنید بسیار سپاسگزارم.

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    عزیزان یک روز قبل برنامه wma.plus1.25 را برروی ان هفتاد نصب کردم متأسفانه زمان نصب از من خواست که میخواهید جایگزین شود ( در حالی که قبلاً فایلهای صوتی با این پسوند را نمیگرفت واجرا نمیشد ) من هم یس را زدم و زمان اجرای فایل صوتی با همین پسوند بریده بریده اجرا میکرد با این مشکل این برنامه را از منیجر حذف کردم ولی پس از آن متوجه شدم اکثر فایلهای صوتی که قبلاً با کیفیت عالی اجرا میشد و مشکلی نداشت بسیار کند و بدون کیفیت پخش میشود اگر کسی میتواند مرا راهنمایی کند که چکار باید کنم آیا برنامه ایی حذف شده و یا باید دوباره بریزم روی گوشی مرا راهنمایی کنید بسیار سپاسگزارم.
    سلام
    یک فورمت بکن گوشی را ببین حل میشه یا نه اگر نشد ببر در یک مغازه معتبر
    بای

داره خودمونی میشه امواج's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

احسان جان ممنونم که جوابم را دادی
    دیروز که جمعه بود یک فکری به سرم زد و انجامش دادم خدا را شکر که برطرف شد مموری فابریک خود گوشی را داشتم تمام اطلاعات درون مموری فعلی را پاک کردم و سپس یک کپی از مموری اصلی را برروی آن قراردادم و مشکلم حل شد خدا را شکر. گفتم این رو بگم شاید به درد دیگران هم بخورد.
    باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض ایا درون گوشی ان 93 سیلور میشود فایل سایس ریخت

با سلام

من چند بار امتحان کردم ولی جواب نداد

لطفا راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت mahsa_ems's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

5

من گوشی n70 رو مستر ریست کردم ولی حالا موقع silent کردن دیگه علامت ملودی کنارش نمیاد
    من باید چکار کنم؟

داره خودمونی میشه farhad_jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام آقا گوشي من n70 هست برنامه extended recorder(واسه ضبط صدا) رو كه روش نصب مي كنم و كرك مي كنم . بعد كه مي رم تو برنامه و دكمه ركورد رو مي زنم واسم ضبط نمي كنه . اين برنامه رو دوستم كه n70 داره نصب كرده و راحت و درست استفاده ميكنه . قبلا هم خودم رو 6600 كامل نصب و استفاده كرده بودم ولي الان اذيت مي كنه. لطفا راهنمايي كنيد يا يه برنامه ديگه معرفي كنيد. ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان می شه من رو در رابطه با نصب برنامه های جاوا برروی نوکیا سری 60 ورژن 3 یا همون 9.1 راهنمائی کنید چون ظاهرا روشی داره که من بلد نیستم در ضمن گوشی من n73 هست .ممنون می شم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.من یه n73دارم که وقتی برنامه ها رو نصب میکنی یه ارور جدید میده و سریع هم میره certifate not be valid is expired....تقریبا شبیه اینه.کسی می دونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوستان اينجا جاي بحث راجع به برنامه است مشكلات گوشي به اينجا مربوط نمي شود بريد اينجا كلوپ n73 , n70
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by MILIN3M; 13-06-2007 at 18:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •