تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 67 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 667

نام تاپيک: بحث در مورد تلویزیونهای ۲۰۱۴ سونی که وارد بازار ایران شده اند- W800B, W600B, W850B , ...

داره خودمونی میشه mahdi_o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان گرامی در سری هایی که معرفی کردید این فاکتورها خیلی برام مهم هست

1- رزولیشن و کیفیت تصویر وقتی به PC وصل هست، منظورم خوانایی گزینه ها و منو ها هست
    2- در تصاویر سریع بهترین بازخورد رو داشته باشه (به نوعی اثر تصویر قبلی باقی نمونه)
    3- امکان اتصال وایرلس به شبکه ها رو داشته باشه و بقیه دیوایس ها مثل گوشی و... هم بتونن به راحتی بهش وصل بشن

چه گزینه خوب و حرفه ای رو معرفی می کنید
    تا سقف 7 میلیون

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    دوستان گرامی در سری هایی که معرفی کردید این فاکتورها خیلی برام مهم هست

1- رزولیشن و کیفیت تصویر وقتی به PC وصل هست، منظورم خوانایی گزینه ها و منو ها هست
    2- در تصاویر سریع بهترین بازخورد رو داشته باشه (به نوعی اثر تصویر قبلی باقی نمونه)
    3- امکان اتصال وایرلس به شبکه ها رو داشته باشه و بقیه دیوایس ها مثل گوشی و... هم بتونن به راحتی بهش وصل بشن

چه گزینه خوب و حرفه ای رو معرفی می کنید
    تا سقف 7 میلیون

ممنون
    بهترین گزینه و با کیفیت ترین گزینه موجود :

LED 3D 4K SMART SONY 49X8504

50 اینچ .
    رزولیشن 4k
    وای فای داخلی wifi
    ----t2 و ----t2
    XR 800 Hrtz
    قیمت بدون گارانتی : 6.700.000

3. 4 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام عزیزان

همین فردا یا پس فردا میخوام یه تی وی بگیرم ... 3 تومن هم بودجم هست

بین این 3تا مدل گیر کردم ...
    Sony

w600 سایز 40

w800 سایز 42

w600 سایز 48

و اینکه برا بازی با کنسول میخوام ... بعد میخواستم ببینم با توجه به مشخصات هر 3 مدل ذکر شده کدوم یکی رو بگیرم برا گیم بهتره؟؟

بعد اینکه از برند دیگه ای هم میتونم با 3 تومن بهتر از این تی وی ها پیدا کنم ...؟؟ که Input lag ازین 3 تا بهتر ( یعنی کمتر ) باشه ....

ممنون میشم راهنماییم کنی دوستان

5. این کاربر از Xenon360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من w605b دارم بدون گارانتی و بدون زبان فارسی اگه آپدیت کنم زبان فارسی اضافه میشه؟ در ضمن ریسیورش hd هست یا sd?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سلام و تشکر از مدیران این صفحه

تصمیم به خرید تلویزیون 60w850b دارم . 2 سوال دارم:

1- فروشنده ای در بانه می گفت که این تلویزیون هم ساخت مالزی و هم ساخت ژاپن دارد و ساخت ژاپن 500 هزار تومان گرانتر است. در حالی که هیچ فروشنده ای نمی گوید که ساخت ژاپن هم دارد. لطفاً راهنمایی فرمایید.

2- می دانم که w850b از قابلیت triliminus برخوردار نیست. آیا این قابلیت مهم است؟ قبلاً w904a و w900a این سیستم را داشتند الا امکان خرید w900a هم برایم فراهم است، با توجه به اینکه w900a مربوط به یک سال پیش است ولی triliminus دارد، لطفاً راهنمایی فرمایید.

3- جستجویی که انجام دادم متوجه شدم x8504 پایین ترین کیفیت و ارزانترین 4k سونی است. عینک پسیو، پنل قدیمی و ... آیا با این حال این تلویزیون همچنان ارزش خرید دارد؟

با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

1- فروشنده ای در بانه می گفت که این تلویزیون هم ساخت مالزی و هم ساخت ژاپن دارد و ساخت ژاپن 500 هزار تومان گرانتر است. در حالی که هیچ فروشنده ای نمی گوید که ساخت ژاپن هم دارد. لطفاً راهنمایی فرمایید.

2- می دانم که w850b از قابلیت triliminus برخوردار نیست. آیا این قابلیت مهم است؟ قبلاً w904a و w900a این سیستم را داشتند الا امکان خرید w900a هم برایم فراهم است، با توجه به اینکه w900a مربوط به یک سال پیش است ولی triliminus دارد، لطفاً راهنمایی فرمایید.

3- جستجویی که انجام دادم متوجه شدم x8504 پایین ترین کیفیت و ارزانترین 4k سونی است. عینک پسیو، پنل قدیمی و ... آیا با این حال این تلویزیون همچنان ارزش خرید دارد؟

با تشکر
    با سلام

1- در این مورد اطلاعی ندارم دوستان راهنمایی کنند .
    2- Triluminos اختصاصی سونی است و بسیار در کیفیت تصویر تاثیر دارد .
    تلوزیون سمت راست از این تکنولوژی استفاده میکند و تلوزیون سمت چپ فاقد این تکنولوژی است .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- ارزان بودن دلیل بر کیفیت پایین نیست !!! کافیه این تلوزیون رو با تلوزیون های همرده و همقیمت خودش مقایسه کنید . که میبینید نه تنها از نظر طراحی ، بلکه از نظر کیفیت تصویر یک سر رو گردن از کیفیت دیگر تلوزیون های رقیب بالاتر است

کافیه با تلوزیون های هم رده و رقیبش مقایسه کنید :

samsung 55HU8890

LG 55UB85000
    Last edited by sansa; 28-12-2014 at 11:23.

9. 4 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سلام

1- در این مورد اطلاعی ندارم دوستان راهنمایی کنند .
    2- Triluminos اختصاصی سونی است و بسیار در کیفیت تصویر تاثیر دارد .
    تلوزیون سمت راست از این تکنولوژی استفاده میکند و تلوزیون سمت چپ فاقد این تکنولوژی است .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- ارزان بودن دلیل بر کیفیت پایین نیست !!! کافیه این تلوزیون رو با تلوزیون های همرده و همقیمت خودش مقایسه کنید . که میبینید نه تنها از نظر طراحی ، بلکه از نظر کیفیت تصویر یک سر رو گردن از کیفیت دیگر تلوزیون های رقیب بالاتر است

کافیه با تلوزیون های هم رده و رقیبش مقایسه کنید :

samsung 55HU8890

LG 55UB85000

ممنون از راهنمایی شما
    بین w900a و w850b کدام یک را بر اساس جمیع جهات از جمله قیمت، کیفیت، سال ساخت، امکانات و ... پیشنهاد می نمایید.
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما
    بین w900a و w850b کدام یک را بر اساس جمیع جهات از جمله قیمت، کیفیت، سال ساخت، امکانات و ... پیشنهاد می نمایید.
    با تشکر
    w900a به دلیل داشتن Triliminus کیفیت تصویر خوبی داره . اما از طرفی دیگر w850b طراحی و بلند گوهای قوی داره .

من خودم باشم . W850b رو ترجیح میدم .

اگر سایز بزرگ تلوزیون ملاکتون هست . در انتخاب w850 شک نکنید . در کل همین گزینه رو پیشنهاد میکنم . هر دو مدل کیفیت تصویر عالی دارن .

12. 2 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشکر
    درود
    1- عزیز این مدل فقط مختص آسیا ( جهان سومی) با قیمت خیلی پایین طراحی شده.
    مونتاژ مالزی و چین و SONY CORPORATION یا ایران هست.(که مونتاژ ایرانش رو میگن ژاپنی)
    2- ترایلیمینوس یا رنگ زنده، فقط میتونم بگم برگ برنده سونی هست، که اول بار تو 4K TV ها استفاده شد. بعدا به سری W9 هم اومد.البته سری 2014 هم W900 B هم داره.
    3-این 4K TV تا زیر قیمت 8 میلیون بهترین کیفیت و کارایی رو داره.

SONY XPERIA Z3
    Last edited by rznrz06; 28-12-2014 at 17:17.

14. 3 کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

تشکر از پاسخ شما

با توجه به اینکه x8504 پایین ترین و ارزانترین گزینه 4k سونی است، آیا باز هم آن را پیشنهاد می کنید به نظر می رسه تلویزیون 4k شده ولی بقیه مواردش ضعیف باشه ، عینک پسیو، پنل قدیمی و ....
    منظور شما W900a می باشد، ب توجه به اینکه این محصول سال 2013 است قدیمی نیست؟

به نظر شما بهتر نیست صبر کنم برای w950b بیاید ایران؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •