من برای ایشون یپغام فرستادم تا رسیدگی کنن
مخلصیم
من برای ایشون یپغام فرستادم تا رسیدگی کنن
مخلصیم
بابا این همه زحمت میکشید و فایل میگذارید اینجا اما جان هر کسی که دوست دارید بگوئید که این فایل Bete هست یا نه که اینهمه ما دردسر نکشیم با این اینترنت نفتی.
( با هزار زحمت IE7 و Photo Shop CS3 را دانلود کردم اما موقع اجرا فهمیدم که Beta ست و کامل هم نیست. اصلا این IE7 همان 6.2 ست که قیافش مثل 7 است. میدونید چقدر وقت گذاشتم و کارت اینترنت خرج کردم و پول تلفن )
در ضمن jet audio هم اصلا پسوردش کار نمیکنه و خیلی از برنامه ها هم که از روسایت پاک شده و جند تا هم install باید بشن. تو را به خدا وقتی طمن بودید نرمافزار را اینجا بگذارید! مسابقه که نیست !!!
باهات موافق ام
Portable Jetaudio
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( 8.5 MB )
اگر آیکن Click To Start رو زدین و error داد ، وارد فلدرش بشین و خودتون فایل Jetaudio.exe رو اجرا کنید ،
ازتون میپرسه با کدام Skin برنامه رو لود کنم ، شما هم یه Skin یا پوسته براش انتخاب کنید و ok .
Skin خودش رو فارسی شده براتون داخلش قرار دادم .
تا بعد ....
Microsoft Office 2007 Portable
inside:
MS Word
MS Excel
MS PowerPoint
MS ACCESS
Office Diagnostic
Office Picture Manager
Office Clip Organizer
File size: 236 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Portable WindowsWasher
یکی از بهترین نرم افزارهای پاکسازی ویندوز و مورد تایید بسیاری از منتقدین و تحلیل گران نرم افزار نظیر :
PC PRO - PC Magazine - Webuser - Top Ten Reviews - PC World - Download.com
قابلیت پاکسازی عمیق ویندوز - قابلیت پاکسازی به صورت زمانبندی ساخت CD و فلاپی بوتیبل برای
مواقع اضطراری - پشتیبانی از Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Firefox and AOL
نام : Portable WindowsWasher
ورژن : 6
حجم : 2.23 مگا بایت
وب سایت موسسه سازنده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مستقیم![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Viren; 03-04-2007 at 08:13.
پسورد فایل rar ؟Portable WindowsWasher![]()
viren جان حجمه اين office 2007 چقدر و 3 تا لينک لينکايه متفاوتيه يا ادامه لينکاست
راستی کسی از بچه ها office 2003 portable نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)