تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 80 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان . بنده حدود یک ماهیه که بدنبال خرید لپ تاپم. تقریبا ً از همون روزهای اول جستجو چشمم به 4540 و 450 افتاد و باتوجه به رنج قیمتی مد نظرم خیلی مناسب اومد این دو گزینه . با اینحال به شدت بین این دوتا (کانفیگ i5شون) در شک هستم . من استفاده بیشتر برای کار و مقداری بازی از لپتاپ استفاده دارم و اولین باره که لپ تاپ میخرم اگه دوستانی هستن که هم 4540 و هم 450 رو هم امتحان کردن یه 1.راهنمایی بکنید ممنون میشم که کدوم بهتره و بنظرتون کدوم دوام و عمر بیشتری خواهند کرد 2.مزایای هر کدوم ازینها نسبت به هم چیه و 3.معایب شون چیاست 4. کدوم باتری بیشتری نگه میداره 5. درضمن این ایراداتی که از 450 مبنی بر صدای زیاد خصوصاً صدای الماسه ی هارد ، صفحه نمایش ضعیف و رنگ خوردگی بسیار بی کیفیت باتری ضعیف که برای معمولی ترین کارها بیشتر از 3 ساعت دوام نمیاره واقعیت داره یا نه؟ ازینکه زیاد پرسیدم معدرت ولی چون هردوی این مدل های عالی ان ولی بینشون که کدوم رو انتخاب کنم بشدت شک دارم و میترسم بخرم و خیلی عمر نکنه یا پشیمون بشم . مرسی از شما منتظر جوابتونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

سلام دوستان . بنده حدود یک ماهیه که بدنبال خرید لپ تاپم. تقریبا ً از همون روزهای اول جستجو چشمم به 4540 و 450 افتاد و باتوجه به رنج قیمتی مد نظرم خیلی مناسب اومد این دو گزینه . با اینحال به شدت بین این دوتا (کانفیگ i5شون) در شک هستم . من استفاده بیشتر برای کار و مقداری بازی از لپتاپ استفاده دارم و اولین باره که لپ تاپ میخرم اگه دوستانی هستن که هم 4540 و هم 450 رو هم امتحان کردن یه 1.راهنمایی بکنید ممنون میشم که کدوم بهتره و بنظرتون کدوم دوام و عمر بیشتری خواهند کرد 2.مزایای هر کدوم ازینها نسبت به هم چیه و 3.معایب شون چیاست 4. کدوم باتری بیشتری نگه میداره 5. درضمن این ایراداتی که از 450 مبنی بر صدای زیاد خصوصاً صدای الماسه ی هارد ، صفحه نمایش ضعیف و رنگ خوردگی بسیار بی کیفیت باتری ضعیف که برای معمولی ترین کارها بیشتر از 3 ساعت دوام نمیاره واقعیت داره یا نه؟ ازینکه زیاد پرسیدم معدرت ولی چون هردوی این مدل های عالی ان ولی بینشون که کدوم رو انتخاب کنم بشدت شک دارم و میترسم بخرم و خیلی عمر نکنه یا پشیمون بشم . مرسی از شما منتظر جوابتونم
    دوست عزیز من خودم 4540 داشتم 450 هم از نزدیک دیدم.4540 از 450 خیلی خوشگلتره،کیفیت ساختش بهتر و مقاوم تره.قدرت صدا شون مثل همه خوبه.کیفیت صفحه نمایششون راضی کنندست.از لحاظ گرافیک برتری با 450 هست .گرافیک 450 خیلی قوی تره.به نظر من 450 بگیر.اگه میتونی با پردازنده نسل 4 core i7 بگیر .هم گرافیک آن برده 4600ش از 4000 خیلی قوی تره هم قدرت پردازش سی پی یوش .اگه core i5 میخای بگیری که همون نسل 3 بگیر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

مرسی مغازه دارها میگفتن که سی پی یوی 450 هزوله ولی من تحقیق کردم دیدم کلاً همه نسل سوم اند بجز یه مدل که نسل دوم هم هست

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

ولی به نظر من لنوو z510 بگیری خیلی بهتره.از همه لحاظ از این دو مدل قوی تر و بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

لنوو z510 قوی تره بله ولی باتریش قابل تعویض نیست و 4 سلولیه از طرفی کیفیت ساختش مطمئناً از hp کمتره . من بیشتر کار و نت استفاده میکنم . و از بسیاری از مغازه دار ها شنیدم که میگفتن اچ پی سگ جونه و خرابیش خیلی کمه . توی همین مغازه های تعمیراتی که رد میشدم واقعاً همه چی خصوصاً ایسوس و وایو دیدم ولی لنوو کمتر و خصوصاً اچ پی ندیدم

چون میخوام قسطی بگیرم واسه همین اگه 450 نشد به 4540 راضی میشم خیلی فرقی میدونم نمیکنن (بجر گرافیک) ولی وقتی جدید تر و قوی تر هست چرا ادم اونو نگیره

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

لنوو z510 قوی تره بله ولی باتریش قابل تعویض نیست و 4 سلولیه از طرفی کیفیت ساختش مطمئناً از hp کمتره . من بیشتر کار و نت استفاده میکنم . و از بسیاری از مغازه دار ها شنیدم که میگفتن اچ پی سگ جونه و خرابیش خیلی کمه . توی همین مغازه های تعمیراتی که رد میشدم واقعاً همه چی خصوصاً ایسوس و وایو دیدم ولی لنوو کمتر و خصوصاً اچ پی ندیدم

چون میخوام قسطی بگیرم واسه همین اگه 450 نشد به 4540 راضی میشم خیلی فرقی میدونم نمیکنن (بجر گرافیک) ولی وقتی جدید تر و قوی تر هست چرا ادم اونو نگیره
    4540 نگیر .اشتباه نکن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

پس اگه 450 نبود شما میگی چی بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

پس اگه 450 نبود شما میگی چی بگیرم؟
    z510 بهتر از 450ــه.از ما گفتن بود.پردازندش نسله 4ـــه گرافیکش GT740mــه اسپیکراش قویه کیبردش بک لایت داره.ظاهرش قشنگتره.همه چیش بهتره.من خودمم شرایط شما رو دارم میخام لپ تاپ بخرم یک ماهه دارم تحقیق میکنم به z510 رسیدم.اگه 450 دوست دارین بخرین.اگه 450 نخاستین z510 بگیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

نظرتون درباره ی عمر این دو لپ تاپ چیه؟ hp یا لنوو ؟ خب تو این موضوع فک کنم hp حرف اول رو بزنه درست میگم؟

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام
    داش از وقتی که 450 اومده دیگه فکر نمیکنم کسی سراغ 4540 بره
    اگر رویوو که دیجیکالا گذاشته رو بخونی همون خط دومش نوشته که :
    سری ProBook 450 را در حقیقت می‌توان جایگزین مدل های ProBook 4540s دانست
    مزایای 450 نسبت به 4540 هم معلومه همه جا گفتن :
    سبک تره ، با جدیدترین ویندوز یعنی 8.1 سازگارتره ، پردازندش قوی تره ، گرافیکش قوی تره ، کانفیگ جدیدش سری G1 پردازندش هاسوله و . . .
    من 4540 رو از نزدیک ندیدم که بخوام چیزی درموردش بگم ، حتی وقتی که 450 سفارش دادم از تهران برام بفرستن اشتباهی 4540 فرستادن در کارتونش رو باز نکردم ، گفتم نمیخوامش و پس فرستادمش
    در مورد باتری 450 نمیدونم کی بهت چی گفته اما بنظرم باتریش خیلی قوی هست و با کارای معمولی حدود 5.5 ساعت شارژ نگه میداره
    در مورد صدای هارد هم بستگی داره مدل هارد چی باشه ، طبق مقایسه ای که چند صفحه پیش کردیم هارد من و چند نفر دیگه از مارک های مختلف بود اما فکر میکنم مال من هم از همون هایی هست که صدا میده ، اما همیشه صدا نمیده و صداش فقط وقتی هیچ صدای دیگه ای نباشه و همه جا ساکت باشه شنیده میشه ، اما در عوض هاردش ساتا3 هست !
    صفحه نمایش هم مات هست و پنلش TN هست ، خوب این نوع صفحه نمیاش ها زاویه دید محدودی دارن
    در مورد رنگ خوردگی هم واسه من که بسیار تر و تمیز هست و هیچ مشکلی نداره
    در مورد z510 هم باید بگم که با هارد هیبریدی و کیبورد بکلایت دار پیدا کنی ،که البته اون از 450 گرونتره و با هم قابل مقایسه نیستن
    اما کلا روی هم رفته پردازنده و گرافیک z510 در حد چند درصد از 450 قوی تر هست و تو کارا و بازیای معمولی اصلا متوجه فرقشون نیمشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •