باید ببینیم برزیلو تو جام جهانی.تیمه باحالی داره
باید ببینیم برزیلو تو جام جهانی.تیمه باحالی داره
لیست نهایی تیم ملی آلمان برای حضور در جام جهانی.
دروازه:
مانوئل نویر(بایرن مونیخ)، رومن وایدن فلر(بوروسیا دورتموند)، ران روبرت زیلر(هانوفر)
خط دفاع:
متس هوملس(بوروسیا دورتموند)، ژروم بوآتنگ(بایرن مونیخ)، فیلیپ لام(بایرن مونیخ)، پرمرتساکر(آرسنال)، کوین گروس کروتز(بوروسیا دورتموند)، مارسل اشملزر(بوروسیا دورتموند)، اریک دورم(بوروسیا دورتموند)، شکودران موستافی(سمپدوریا)، بندیکت هوودس(شالکه)، مارسل یانسن(هامبورگ).
خط هافبک:
باستین شواین اشتایگر(بایرن مونیخ)، تونی کروس(بایرن مونیخ)، ماریو گوتسه(بایرن مونیخ)، توماس مولر(بایرن مونیخ)، مارکو رویس(بوروسیا دورتموند)، مسوت اوزیل(آرسنال)، لوکاس پودولسکی(آرسنال)، آندره شورله، یولیان درکسلر(شالکه)، سامی خدیرا(رئال مادرید)، مکس مایر(شالکه)، لارس بندر(بایرلورکوزن)، ماتیاس گینتر(فرایبورگ)، لئون گروتسکا(شالکه) ، آندره هان(آگسبورگ).
خط حمله:
میروسلاو کلوزه(لاتزیو)، کوین فولاند (هوفنهایم)
آلمان غیر از خط حمله واقعاً تیم پرمهره ای هست و بسیار بازیکنان خطرناکی داره
تیم شبکه BBC برای پوشش رقابت های جام جهانی 2014 :
![]()
شاید تو نگاه اول به نظر بیاد که حرف شما درست باشه اما واقعیت چیز دیگه ایه!
با اینی که کلوزه بازیکن پابه سن گذاشته ایه اما هنوز هم خصلت های جوونیاش رو حفظ کرده.
اون مهاجمیه که کمتر موقعیت از دست میده و معمولا از هر دوتا یکیش رو گل میکنه درست برعکس گومز(دعوت نشده فعلا!!)که از هر 4تا شاید یکیش رو میزد توی گل.
جام جهانی 2002به این ور آلمان هیچ وقت همچین خط هافبک قدرتمندی در اختیار نداشت.(زمان حضور کلوزه توی تیم)داشتن این همه سوپر استار تکنیکی یعنی خلق موقعیت های فراوان برای مهاجم.
چیزی که ما توی یورو2012شاهدش بودیم اما مهاجم فیکس اون روزهای آلمان(گومز) خوب کار نکرد و نتونست اونجور که باید جواب اعتماد لوو رو بده.
اما الان اگه اتفاق خاصی رخ نده اون فرصت طلایی رو دراختیار داره تا با افتخار جام جهانی رو تموم کنه.
شاید این حرف رو دوستان به حساب تعصب من بزارن اما من مطمئنم "این آخرین جام جهانی کلوزه خاطره انگیزترین جام برای اون از نظر گلزنی خواهد شد"
پ ن:ما قهرمانیم
خوب اگه کلوزه مصدوم یا محروم بشه چی؟احتمالاً از پودولسکی یا گوتسه استفاده بشه چون فولاند رو من خیلی روش شناخت ندارم
21ساله هستش.
تیم فعلی هوفنهایم فکر کنم 8تا گل هم زده برای تیمش و 5تا پاس گل داده.توی تیم ملی آلمان هم تا الان4تا گل زده داره ایشون(امید البته)
جوون و کاملا میشه گفت بی تجربه در عرصه ملی! اما فیزیک خوب و انرژی بالایی داره.
اولا که این لیست آلمان، سی نفره هستش و هفت نفر دیگه هم از بینشون حذف میشن. بعدشم من نمیدونم چرا یواخیم لو هیچوقت به اشتفان کیسلینگ لورکوزن فرصت نداد، بهترین گلزن آلمانی بوندس لیگاست بیچاره.
اسکولاری، دو تا هافبک دفاعی استفاده میکنه که لوییز گوستاوو و پائولینیو هستن، جلوشون هم اسکار رو میزاره که در واقع بازی ساز و توپ پخش کن تیمه که البته اگه با همین فرم چند ماهه اخیرش تو چلسی بخواد بازی کنه که اوضاع برزیل خیلی بد میشه چون واقعا اسکار تو این چند ماهه خیلی افت کرده. هالک و نیمار رو وینگر میزاره و احتمالا فرد رو مهاجم نوک.
البته طبیعتا با توجه به تاکتیک لو دو مهاجم کافی هست ضمن اینکه از ماریو گوتسه و پولدی و حتی شورله می تونه در صورت نیاز استفاده کنه .
کلوزه هم که فوق العاده با تجربه است و نشون داده در جام جهانی دروازه حریفان رو خوب میشناسه .
نکته کلیدی و برگ برنده تیم خط هافبک و بازیکن های موجود در این منطقه هست که دست لو رو کاملا باز می گذاره . امیدوارم مثل یورو و بازی با یونان از تنوع تاکتیکی که می تونه داشته باشه به خوبی استفاده کنه و نه مثل بازی با ایتالیا با ترکیبی عجیب و انتقاد امیز عملا شانس برد رو از خودش بگیره .
+
مجله ورلد ساکر ویژه نامه جام جهانی خودش رو منتشر کرده ... نسخه پی دی اف رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید دانلود کنید ...
بررسی خوبی رو تیمها و بازیکنانشون داشته ...
شانس صعود و قهرمانی رو برای تیم المان به ترتیب 4/7 و 2/11 و برای تیم ملی به ترتیب 1/10 و 1/750 پیش بینی کرده .
یک پیشنهاد : خوندن این مجله ها و ویژه نامه ها قبل از جام جهانی خیلی لذت بخشه .. دوستان اگه امکانش رو دارند هر نوع مجله ( کاغذی - دیجیتال ) ، فارسی و یا انگلیسی رو دیدند و یا خریدند معرفی کنند همه فیض ببریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)