تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 32 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 320

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2013 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۳

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ريبري:چه‌ کاري بايد مي‌کردم که انتخاب شوم؟

بغض ستاره فرانسوي بايرن‌مونيخ ترکيد و پس از مراسم انتخاب بهترين‌هاي جهان از فيفا انتقاد کرد.

پس از آنکه شب گذشته در شهر زوريخ، فدراسيون جهاني فوتبال عنوان مرد سال را به کريستيانو رونالدو اعطا کرد، فرانک ريبري در محل انجام مراسم سکوت کرد.

به نقل از فارس،اين ستاره فرانسوي که در کنار ليونل مسي آرژانتيني، دو نامزد ديگر براي اين عنوان بودند، پس از بازگشت به هتل محل اقامت، بغضش ترکيد و لب به شکايت و انتقاد باز کرد.

وي به خبرنگار روزنامه بيلد آلمان گفت: من که با بايرن در سال گذشته هر چه عنوان بود، کسب کردم، ديگر بايد چه کار مي‌کردم که انتخاب شوم؟

ريبري که حتي در اين گزينش پس از ليونل مسي، سوم شد، افزود: کسب عنوان دومي يا سومي اصلا با هم هيچ فرقي ندارد. باور کنيد آدمي زياده‌خواه نيستم و کسب اين عنوان، هدفم نبود.

او ادامه داد: ترجيح مي‌دهم با بايرن بازهم هر عنواني که ممکن است کسب کنم و قهرمان جهان بشوم. همين مهم است.

ريبري آنگاه عنوان کرد: طبيعي است بازيکني که به اينجا مي‌رسد، دلش مي‌خواهد برنده شود اما ديگر به آن فکر نمي‌کنم. ما بازيکن بايرن هستيم و از همين خوشحالم. خوشحاليم که همگي به نمايندگي بايرن اينجا حضور داشتيم.

ستاره 30 ساله باوارايي ها در مورد عنوان اعطا شده مرد سال جهان اظهار داشت: کسب اين جايزه مسلما خوب بود. به خصوص براي هواداران، باشگاه و همسرم. هر چند که براي خودم مهم‌ترين چيز نبود. خوشحالم که اين موضوع برايم به اتمام رسيد. حالا مي‌خواهم همه عناوين فصل جاري را يکبار ديگر کسب کنم.

اين اظهارات در حالي عنوان شد که ميشل پلاتيني، رئيس فرانسوي يوفا و هموطن ريبري از عدم انتخاب لژيونر مونيخي‌ها به شدت انتقاد کرد.

2. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

تیم منتخب از نظر من:

دروازبان:مانوئل نوئر

مدافعان میانی:نوان سوبوتیچ---------دانته

مدافع راست:فیلیپ لام

مدافع چپ:داوید آلابا

هافبک دفاعی:سرخیو بوسکتس

هافبک میانی:تونی کروس

هافبک میانی:ایلکای گوندوگان

بال کناری:فرانک ریبری

بال کناری:کریستیانو رونالدو

مهاجم:زلاتان ابراهیموییچ

سرمربی:یوپ هایکنس
    منم با این ترکیب موافقم. واقعا انتخاب راموس و آلوز تو خط دفاع با وجود آلابا و سوبوتیچ و دانته مسخرست. فقط من هافبک دفاعی رو شواین اشتایگر انتخاب میکنم و به جای ایلکای هم، آرتورو ویدال یا یحیی توره رو انتخاب میکنم. ایلکای گوندوگان، نیمه دوم سال رو کلا مصدوم بوده وگرنه در عالی بودنش شکی نیست.

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این ترکیبی که من میبینم بیشتر نزدیک به منتخب بوندس لیگاس تا تیم منتخب اروپا
    البته وجود بعضی ها زیادی ولی هم راموس از لحاظ فنی خوبه و هم آلوز

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پلاتيني:شيوه انتخاب برنده توپ طلامشکل دارد

رييس اتحاديه فوتبال اروپا به انتقاد از شيوه راي گيري بهترين بازيکن جهان پرداخت. او از اين که نام «رونالدو» و «مسي» همواره جزو نامزدهاي برتر است، ناراحت به نظر مي‌رسد.
    جناب پلاتینی! همه دوست دارن در زمان تصمیم گیری ها یک عقل کامل و ماورایی باشه که بهترین تصمیم رو بگیره و ما رو از شر بلای "انتخاب نادرست جمعی" نجات بده. حتی در دموکراسی هم گاهی شاهد انتخاب های کاملا اشتباه هستیم که سرنوشت میلیون ها نفر رو تغییر میده. واسه همین هم خیلی ها در تاریخ تلاش کردن اون عقل کامل رو پیدا کنن. اما واقعیت اینه که همچین عقلی وجود نداره. چه تو انتخاب یک نفر برای رهبری یک ملت و چه تو انتخاب بهترین بازیکن جهان
    سیستم فعلیِ انتخابِ بهترین بازیکن جهان کم اشکال نیست. بزرگترین خصوصیتش هم اینه که در نهایت همه چیز به سلیقه و وابستگی های ملی ختم میشه. اما بدون شک میشه گفت هر سیستم جایگزین دیگه ای که مثلا دوستان و همفکران شما تعیین کنن، فرضا یک سیستم امتیازدهی کامل و جامع براساس عملکرد فردی و موفقیت های باشگاهی، تجربه نشون داده بدتر از روش رای گیری فعلی خواهد بود و مطمئن باشید انتقادها به اون چندین برابر بیشتر از روش فعلی میشه. باز هم صحبت از ملاک های تعیین کننده امتیازها و نحوه ارزش گذاری دستاوردهای فردی و تیمی میشه و اوضاع جنجالی تر میشه از اینی که الان هست. اتفاقا روند فعلی جایزه بهترین بازیکن اروپا هم کم اشکال نیست. جایزه ای که به نظر من داره تبدیل میشه به "اون چیزی که قراره به بازیکنی غیر از مسی و رونالدو داده بشه"
    در مورد این قضیه به نظر من باید دو چیز رو قبول کرد:
    1) باید بپذیریم مسی و رونالدو با بازیکن های بزرگی که قبلا دیدیم فرق دارن. هیچ بازیکنی قبلا نبوده که بیاد هر سال مثل یک ماشین توقف ناپذیر همینطور به موفقیت ها و تعداد گل هاش اضافه کنه. این دو نفر از زمانی که اوج گرفتن هیچ افتی نداشتن و فقط مصدومیت و به دنبال اون غیبت چند جلسه ای باعث میشد روند گلزنی و درخشش اونها قطع بشه. هر وقت هم که برگشتن انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده. مثل یک ترمیناتور که ریبوت میشه، دوباره گل زدن و عالی کار کردن. پس خیلی عجیب نیست اگر حالا حالاها این دونفر اول و دوم بشن
    2) فوتبال رو هر کاریش کنی یک ورزشه که بخش یزرگی از اون رو فرهنگ خاص تماشاگرهاش مثل کُری خوندن، هو کردن و بی ارزش کردن بازیکن رقیب، تشویق کردن و بالا بردن ستاره های خودی و ... تعریف میکنه. واسه همینه که منِ طرفدار مسی همیشه مسی رو ذاتا بهتر از رونالدو و هر بازیکن دیگه ای میدونم و یک طرفدار رونالدو هم معتقده در تمام سالهای گذشته رونالدو ذاتا بهترین بازیکن جهان بوده. قرار نیست این وسط منطق و علم تعیین کننده باشه و اصولا امکان پذیر هم نیست که اینجوری باشه. این قضیه رو که قبول کنیم به این نتیجه میرسیم که حتی احساس افرادی مثل پلاتینی هم که فکر میکنن به این نحوه انتخاب اشکالات عقلی وارده، چیزی جدا از یک احساس طرفداری نیست. طرفداری که دوست داره یکی دیگه برنده بشه، همین و بس. یادمون هم باشه اونی که بیشتر برنده میشه، طرفدارهای بیشتری جمع میکنه و اونی هم که بیشتر طرفدار داره، در بیشتر مواقع برنده است.
    Last edited by romantic; 14-01-2014 at 17:16.

6. 6 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

این ترکیبی که من میبینم بیشتر نزدیک به منتخب بوندس لیگاس تا تیم منتخب اروپا
    البته وجود بعضی ها زیادی ولی هم راموس از لحاظ فنی خوبه و هم آلوز
    بایدم منتخب بوندسلیگا باشه. وقتی بایرن و دورتموند رفتن فینال اروپا و بایرن همه جامها رو برده و به همین بارسا 7 تا گل زده، مشخصه که باید بیشترین بازیکن رو داشته باشه. راموس سال قبل خیلی معمولی بود چون با مورینیو هم مشکل داشت، کلا زیاد برای تیم تلاش نمیکرد. اصلا این راموس یه مدافع خیلی معمولیه، آمار و بازی هاش قابل مقایسه با امثال کامپانی منچسترسیتی، تیاگو سیلوا، سوبوتیچ یا حتی هوملس و دانته نیست. آلوز رو هم که من به شخصه جزو 10 مدافع راست برتر دنیا هم نمیدونم، چه برسه به اینکه بهترین باشه.
    Last edited by Sepehr SS; 14-01-2014 at 17:35.

8. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دانلود مراسم کامل بهترین بازیکن جهان(به صورت جداگانه و حجم کمتر)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منم انتخاب به حق و شایسته CR7 رو به تمام طرفدارنش تبریک میگم بالاخره جایزه ای که میتونست سالهای پیش ببره رو امسال بهش رسید
    امیدوارم امسال هم سالش باشه

12. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

انتقاد به نحوه غیر فنی انتخاب که سوای از نتیجه امسال، همیشه وارد بوده و وارد خواهد بود، خصوصا با تغییراتی که از سال 2010 اعمال شده (ادغام دو جایزه و جضور پررنگ فیفا) انتقادها بیشتر شده و نتیجه اون رو به طور پررنگ تر در انتخاب تیم سال می بینیم، چون نحوه انتخاب تیم سال عینا همون رای گیری هست که برای بهترین بازیکن، مربی و ... پیاده میشه که هیچ کدوم معیار مشخصی ندارند و همین باعث شده برداشت ها و نظرات خیلی متفاوت باشه، اهمیت بیشتر کسب موفقیت در قالب تیم و بازی های سرنوشت ساز، یا صرفا عملکرد فردی بدون نیاز به کسب افتخار تیمی.

فقط یه مورد که به نادرست خیلی بهش پرداخته شده مسئله تمدید فرصت حضور در رای گیری هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که با این تغییر رتبه بندی ها کوچکترین تغییری پیدا نکردند و در صورتی که این تمدید انجام نمیشد باز هم به ترتیب رونالدو، مسی و ریبری رو به عنوان نفرات برتر می دیدیم، تنها تغییری که این تمدید ایجاد کرد، مشارکت بیشتر کاپیتان ها، سرمربی ها و اصحاب رسانه بود که از 50% به 88% افزایش پیدا کرد، یعنی هدف اولیه فیفا از تمدید که قبلا به طور رسمی در طی متنی از طریق ایمیل برای شرکت کننده ها ارسال شده بود. (ایمیل هایی که در درجه اول به گفته تعدادی از سرمربی ها و کاپیتان ها قبل از درخشش رونالدو در بازی با سوئد ارسال شده بود که مطمئنا تصمیم گیری اون باید از چند روز قبل از ارسال برگرده.)

14. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مهم نیست کی گفته یا هوادار کجا بوده مهم اینه وقتی برای تیم رقیب این اتفاق میفته کاملا بی عدالتی ولی اگر بازیکن مورد علاقه عده ای خاص باشه عدالته
    ولی قسمت دوم حرفت رو فقط رئالی ها زدن!

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

امیدوارم همه همینطوری فکر کنن من سخت نمیگیرم ولی وقتی مسی برنده میشه خیلی حرف هایی که نباید زده بشه میزنن
    [
    مسی امسال به خاطر مصدومیت واقعا مسی نبود ولی خوب وقتی مسی برنده میشد فیفا و رای گیری و تقلب و..... هزارتا چیز دیگه وجود داشت ولی امسال که رونالدو برنده شده و اتفاقات بی سابقه ای هم رخ داده در رای گیری حقش بوده و هیچ اتفاقی نیفتاده
    کلا طرفدارای تیم های دیگه یه مقداری نسبت به بارسا و مسی جبهه دارن و دلایل زیادی هم برای حرفاشون میارن که هیچ کدوم دلیل قانع کننده ای نیست
    بهتره یه مقدار از این حرف و حدیث ها دست بردارن و از فوتبال لذت ببرن
    حتما بخاطر اینه از نظر خودشون توپ طلا حق مسی نبوده!
    Last edited by Iloveu-ALL; 14-01-2014 at 19:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •