هر کی با ویندوز 7 مشکل stop working داره از پچ زیر استفاده کنند که در واقع همون کار دستورات رو توی cmd می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی با ویندوز 7 مشکل stop working داره از پچ زیر استفاده کنند که در واقع همون کار دستورات رو توی cmd می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با روش cmd که دوستان گفتن تونسم وارد بازی بشم... یه تشکر ویژه از دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز،ببخش اسمت رو نمیدونم، امتحان کن مطمئنن جواب میگیری...
Last edited by reza.8; 17-10-2013 at 00:03.
سلام....
من با این راه حل تونستم بازی را اجرا کنم
ولی یه مشکل اساسی
این کار وقتی تو ویندوز لبتاپ انجام میدم succsiful (لغوی فکر کنم اشتب نوشتم ) بلاخره درست میشه و بعد ریستارت وارد بازی میشه
ولی با ویندوز pc توی cmd که کد را میزنم ساکسیفول نمیشه و میگه موجود نمیباشد
فکر میکنم چون دارم با لودر از وین 7 استفاده میکنم
راه حل شما چیه؟
نه فکر نکنم مشکل لودر باشه
یه بار آخرشو به جای off بزن on
bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOn
بعد دوباره off بزن
نه از لودر..... همین چند ثانیه پیش ویندوز 7 بدون لودر بالا اوردم و این متن توی cmd زدم قبول کرد و بازی اجرا شد
(فکر کنم مشکل اکثر کسایی که بعد این روش جواب نگرفتند همین باشه)
الان مطمئن شدم از لودر
حالا چیکار کنم؟ چون بدون لودر فکر کنم وین 7 چند بار بیشتر نشه اجرا کرد....درسته؟؟؟؟
راه حل نداری؟ یا اینکه وین سون را بدون لودر اکتیو کرد یا یه چیز تو این مایه ها
باید حتما run as administrator اجرا کنی cmd رو وگرنه جواب نمیگیری
Last edited by reza.8; 17-10-2013 at 00:21.
دوستمون درست میگن . run as administrator باید اجرا کنی CMD
هرچی که گفته بودیدو انجام دادم واقعا موندم چرا نمیاد فایل فیفا.پار هم دلت کردم منتها هیچی نشد واقعا ممنون که وقت میزارید کمک میکنید موندم چیکار کنم![]()
بله بله همین کار را هم کردم
ولی همونطور که گفتم پیغام ساکسیفول نمیده و میگه چنین پارامتری امکانپذیر نمیباشد
(در ضمن یاداوری کنم همین متن توی cmd وین 7 لبتاپ به درستی اجرا کردم...همچنین توی وین 7 کامپیوترم بدون لودر)
من ویندوز 8 دارم ها سی ام دی رو چطوری ازونجا که میگید بزنم چون من میرم تو این منو ران رو پیدا میکنم بعدش سی ام دی رو میزنم و اون صفحه میاد و اونو کپی میکنم و اینتر میزنم و بعدشم میبندم و رستار میکنم و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)