تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 258 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2573

نام تاپيک: قرار ملاقات بچه هاي مشهد

پروفشنال ميلاد پوررجب's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    daneshju.ir

پيش فرض

بنده بعداز حدود 4 ماه دوري از اين سايت بالاخره براي فقط شركت در جلسات دوستان برگشتم جز اين هيچ كار ديگه اي اينجا ندارم
    در تاييد سخنان گرانبهاي اغا نويد بايد عرض كنم كه ايشون واقعا هستن و براي صحت اين موضوع ميتوانيد به عكس هامراجعه فرماييد كه چگونه دوربين از حيبت دندان هاي ايشون عكس رو تار انداخته

خب يه سري از توضيحات رو نويد عزيز زحمت كشيدن و دادن اما يه سري مونده كه بايد خدمت دوستان همشهري عزيزم بگم

از اين به بعد جلسات منظم و با راندماني خواهيم داشت و قرار بر اين شد تا در هر جلسه هر نفر موضوع يا موضوعاتي كه از قبل براي او تعيين شده است رو مطرح كنه
    حالا اين موضوعات چيه

اموزش يعني اينكه هر كسي در هر رشته اي تبحر داره ميتونه تو اين جلسات اون ها رو به بقيه انتقال بده
    گزارشي از تحقيقات افراد كه ميتونن تحقيقاتشونو تو اين جلسات براي افراد تشريح كنن
    و ....

تفريحي
    مثل همين برنامه ي سونا و يا برنامه هاي اردويي كه حتما خواهيم داشت

حالا براي اينكه اين برنامه ها بهتر و با نتيجه گيري مطلوبي جلو بره بايد همه ي دوستان يه جا و رو يه سايت واحد جمع شن و اونجا قرار ها و مطالب و زمان قرار ها هماهنگ شه
    براي اين كار هم تا اواسط هفته ي اينده يك باشگاه راه اندازي خواهيم كرد كه در آن بتونيم قرار ها رو هماهنگ كنيم و همه از چگونگي برگزاري اون آگاه شن

اميدوارم كه قرار هاي ملاقات بچه هاي مشهد بهترين نتيجه رو بگيره

در پايان هم با اين شعر معروف پستم رو تموم ميكنم
    خدايا چنان كن سرانجام كار
    تو خشنود باشي و ما رستگار
    Last edited by ميلاد پوررجب; 14-10-2006 at 01:55. دليل: همینجوری میخواستم حالتونو بگیرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به همه ي بر و بچه با حاله مشهد قدر همو بدونيد ما كه از شماها دوريم ولي هيج كجاي اين خاك , خاك وطن نميشه.يا حق

اگه نباشه جاش خالی می مونه halizadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقا نويد منصور از اين به بعد عكس كه مي گذاري معرفي هم بكن

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    daneshju.ir

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamed_rafat
    لطفا قرارتونو آخر هفته بزارین و یک ساعتی بزارین که برای بعضی ها در آخر شب مشکل به وجود نیاره
    اینم آدی من در صورتی که خواستین قرار بزارین خبر بدین

hamed_rafat1900
    بهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه
    بچه ها همه بدونين كسي كه من رو به اين فلاكت كشوند و به پي سي و فروم بازي و .... معرفي كرد همين پسره
    حامد جان شب جمعه قرار سونا داريم حتما بايد بياي

اگه نباشه جاش خالی می مونه halizadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ميلاد چرا اينقدر دلت پره؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    نامردا رو نگاه تو رو خدا .
    2 دفعه عكس گرفتيد من نبودم.كوفتتون شه.
    خيلي نامرديد .
    دليل نيومدن هم اينجا نميگم تا اون ..... استغفرال......
    بعدا به احسان ميگم.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    daneshju.ir

پيش فرض

گفته بودي كه چرا بروبچ رو معرفي نكرده بودنتوي عكس اينم اسامي همون عكسي كه تو لينك اول گذاشتن :
    از سمت چپ و نشسته ها اغايي كه عينكي هستند علي اغامونن
    بغل دستيشون هم بنده هستم (خوشبختم) يه پسر مظلوم و ساكت و + (هر كي ازم تعريف كنه شيريني ش محفوظه)
    اون اغايي هم كه لطف كردند و رو سر مهمونمون يه سري اشكال با انگشتاشون در اوردن محمود محمدي عزيز مستر ديتا
    بهنام كوشولو رو هم كه ديگه نيازي نيست معرفي كنم براي دفه اول ببينيش ميگي وايييييييييي بابا مثبت ولي بعدش ميبيني نه بابا آتيش زير خاكستره
    اونايي كه دراز كشيدن بازم از سمت چپ
    پيرهن ابيه امينه كه راستش اينجا داره تبليغات خمير دندون اورال بي رو انجام ميده البته تبليغات ضده ها ميخواد بگه نتيجه ي استفاده از اين خمير دندون داشتن يه همچين دندوناييه يا شايدم با اين كارش داشته دهنش رو يه خورده خنك ميكرده كه ديگه به قول بچه ها دوباره استارت
    دوستي كه كنار ايشونه مهمونمون بودن كه تو مسير هم كه ميومديم تا بشينيم رو چمن ها از اب و هواي موجود در پارك كمال استفاده رو بردند معلوم بود از اون انسانهاي اب و هوا دوسته كناريش هم اغا احسانمونه ديگه خب ، اخه چطور نشناختيش اغا از همين جا به نمايندگي از همه ي بچه هايي كه تو جلسه بودن اعلام ميكنم يه خيري چيزي پيدا شه اين چرخ احسان رو بخره كه كار نداشت ديروز به خاطرش بريم حبس و ... قيمتش هم ارزونه ميگه 800000تومن چرخش هم بد نيست رنگ هم نداره مال يه خانوم دكتره بوده كه شبا ميرفته خونشون صبحها هم برميگشته مطب يه بار هم موتور پياده كرده

خب تنها كسي كه موند و بايد همه براي مظلوميتش گريه كنيم همين نويد طفلكي فكرش رو بكنين كه دوربين از خودت باشه خودت گزارش رو بنويسي خودت عكسا رو اپ كني ولي تو عكسا نباشي يه عكس هم كه خودش هست اينقدر تار افتاده كه هيچي معلوم نيست
    خب ديگه اگه ادامه بدم واسه قرا بعديمون كه بدجايي هم هست واسم خيلي خطرناك ميشه پس بهتره همين جا تمومش كنم كه تا همين جا هم كلي دشمن رو سرم خراب شده
    Last edited by ميلاد پوررجب; 14-10-2006 at 09:54. دليل: خداوکیلی همینجوری زدم ویرایش ببینم فزولش کیه که دیدم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    daneshju.ir

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط halizadeh
    ميلاد چرا اينقدر دلت پره؟؟؟؟؟؟
    تو رو خدا گیر ندین من فقط برای همین تا÷یک اومدم تو پی سی هیچ کار دیگه ای هم به هیچ کس و هیچ جا ندارم یه کاری هم نکنین که از همین جا هم برم

Banned Braveheart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قرن 14 میلادی ، در میدان جنگ با استعمار انگلیس

پيش فرض

یکی به منم pm بده
    آی دیم تو یاهو amir7323

داره خودمونی میشه بهنام کوچولو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    مشهد مقدس

13 میلاد خودکشی کرد !!!!!!!!!

نقل قول نوشته شده توسط ميلاد پوررجب
    بهنام كوشولو رو هم كه ديگه نيازي نيست معرفي كنم براي دفه اول ببينيش ميگي وايييييييييي بابا مثبت ولي بعدش ميبيني نه بابا آتيش زير خاكستره
    smiles/68.gif[/IMG]
    خب میلاد جان با این کارت با دست خودت ...
    اولا من بهنام کوشولو نیستم و بهنام کوچولو هستم .
    دوما منتظر جواب من تو سنا باش .
    نوید جان دستت درد نکنه ولی عکسها خیلی تاره . من سعی میکنم با فتوشاپ یک دستی به سر و روش بکشم . ببینم چی میشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •