تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 752 اولاول ... 172324252627282930313777127527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سیمور عزیز جدا از قیمت خود هدفونpx100 چیز خوب و پدر مادر داری هست یا نه من فردا صبح 65 میریزم به حساب سنهایزریه که px و برام بفرسته به نظرت نسبت به قیمت جنس خوبیه و اون فازی که میخوام رو بهم میده؟
    منظورم کیفیت خوب و صدای بالاست؟
    Last edited by mamad gonzo; 14-07-2009 at 22:35.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من دو سه مدل NC از سونی در ایران دیده ام ... یکی شون که معروفتره NC22 بود که حدود 70 تومن بود و البته شما میگی تو گوشی نمی خوای پس این حذف میشه ... یه مدل full size داشت به اسم NC6 ... باید از نمایندگی های جمهوری سراغش رو بگیری به نظرم ...

*یادت باشه که بهترین و موثرترین هدفونهای NC که ضمناً in ear نباشن ، بالای 100 تومن و 200 تومن هستند ...

کریتیو و سونی هر دو مدلهای خیلی خوبی دارن .. من خودم هم فکر می کنم سونی یه مقدار بهتره ...

همونطور که دوستان گفتن ، مدلهای In ear واسه اینطور کارها خیلی خوبه ... با هزینه مناسب تری هم گیر میان ...

ای بابا محمد جان من 100 تا 200 تومن پول هدفون میخواستم بدم اینجا نبودم بیخیال Nc نخواستیم
    ببین همین هدفون های معمولی ماله اپل رو دیدی ؟ من از اونا نمیخوام از اونایی که میخوام توی گوش نمیره منظورم in ear نیست چونمدل های معمولی هم تو گوش میره از اونایی میخوام که روی گوش رو میگیره ؟ اونا بهترین گزینه نیستند یعنی از نظر کیفیت منظورم هست !!!
    خیلی ممنونم

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمایندگیه creative کجا هستش
    منظور محل جغرافیایی شه ؟ ... شما کجا هستی ؟ ... اگه تهران منظوره که توی هر کدوم از پاساژهای کامپیوتری ، یکی دوتا داره ... پاساژ ایران - پاساژ پایتخت - بازار رضا ... یکی هم اگه اشتباه نکنم در جمهوری هست ...
    همونطور که دوستان گفتن ، مدلهای In ear واسه اینطور کارها خیلی خوبه ... با هزینه مناسب تری هم گیر میان ...

جسارتا من نظر شما مخالفم سیمور جان چون من قبلا in ear توی محیط پر سر رو صدا مثل سر کلاس البته زنگی که معلم نیومده باشه و بچه ها هم نهایت انرزی خودشونو ول دادن گذاشتم تو گوشم 50% صدای بچه ها رو میداد میشنیدم دیگه تا حدی عصبی شدم که هدفونو انداختم تو کیفم .
    خودم هم به بچه ها ملحق شدم
    ولی فکر میکنم اگه یه هدفون med یا fulsize داشتم که نویز کنسلینگ بود در نهایت ارامش اهنگ خودمو گوش میدادم انرزی الکی هم مصرف نمیکردم.
    یکی از عامل هایی که از in ear ها بدم میاد همینه یه جورایی چندشم میشه از in ear ولی در عوض عاشق on ear یا هر چیزی که اسمشه هستم چون در نهایت لطافت روی گوشت قرار میگره و فقط گوشتو لمس میکنه ولی اون in ear نامرد تا ته میره تو سوراخ گوشت میچسبه به پرده گوش و سوراخ گوشتو اذیت میکنه بعد در ضمن هر 5 الی 10 دقه باید فشارش بدی بره داخل که اروم اروم نیاد بیرون بیفته.
    هر پاسخی که من و (احتمالا دوستان دیگه) میدم ، برحسب برداشت ما از سوال دوستمونه ... برداشت من اینه که دوستمون نمی خواد صدای جیغ و داد یه سری پسر شیطون از فاصله نیم متری رو بصورت 100% قطع کنه و ضمنا اونقدرها هم بودجه نداره یا نمی خواد بودجه بذاره که یه فول سایز NC بخره (و در دامنه پایین تر هم in ear ها بر فول سایزها/NC های متوسط برتری دارن)... یعنی از محدودیت ها آگاهیم ... (اگه اینجا تاپیک مشاور ماشین باشه و شما از من سراغ یه ماشین پرسرعت رو بگیری ، من جوابام رو برحسب غالب کاربرها تنظیم می کنم و اون چیزی رو اسم می برم که در ایران با قیمت متوسط گیر بیاد ... وگرنه همه می دونن فلان مدل فراری و لامبورگینی سریعتره )

در مورد فول و مدیوم : مدیوم سایز که نه - ولی درسته : از نظر باس و ایزوله کردن صدا ، عملکرد فول سایز از همه بهتره ... اما بشرط اینکه اولا دنبال مدلهای خوبش بری که یعنی گرونتر از همین بودجه فعلی شما مثلا .. و ثانیا مطمئن باش همونطور که شما از طراحی in ear ها راضی نیستی و دوست نداری یه چیزی فرو بره تو گوشت ، فول سایزها هم بصورت مشابه دسته ای از کاربرها رو راضی نمی کنن : یه چیز گنده ای که کل گوش رو می گیره ؛ گوشت گرم میشه ؛ دختر خانم ها با گوشوارهاشون ، عینکی ها (خود من!) .. قابلیت حملش رو از دست میده ... (همه این پارامترها به ضرر همین دوستمون که سوال کرد هم هست ؛ درسته؟)
    Last edited by seymour; 15-07-2009 at 13:12.

4. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سیمور عزیز جدا از قیمت خود هدفونpx100 چیز خوب و پدر مادر داری هست یا نه من فردا صبح 65 میریزم به حساب سنهایزریه که px و برام بفرسته به نظرت نسبت به قیمت جنس خوبیه و اون فازی که میخوام رو بهم میده؟
    منظورم کیفیت خوب و صدای بالاست؟
    به نظرم شما واقعا دنبال این مدل دویدی و زحمت کشیدی ، و دوستان هم که تایید کردن و معلومه که خودت هم دوستش داری ... بنابراین چرا که نه ... ایشالا که راضی ات بکنه ... مارک درجه یکی هست و مدل خوشنامی هم هست ... بخر ...
    ای بابا محمد جان من 100 تا 200 تومن پول هدفون میخواستم بدم اینجا نبودم بیخیال Nc نخواستیم
    ببین همین هدفون های معمولی ماله اپل رو دیدی ؟ من از اونا نمیخوام از اونایی که میخوام توی گوش نمیره منظورم in ear نیست چونمدل های معمولی هم تو گوش میره از اونایی میخوام که روی گوش رو میگیره ؟ اونا بهترین گزینه نیستند یعنی از نظر کیفیت منظورم هست !!!
    خیلی ممنونم
    دیگه همینه .. اگه طاووس می خوای برو هندوستان ! ...

مدلهای رو گوشی که جزو فراوونترین مدلها هستن .. medium حساب میشن .. نه ویژگی های قابل حمل و ایزوله سازی In ear ها رو ندارن ، نه مثل فول سایزها روی کیفیت متمرکز هستن .. بنابراین ویژگی های متوسط دارن : از نظر حمل و نقل - کیفیت - ایزوله سازی و ... نه اذیت می کنن و نه سخت گیرها رو راضی می کنن ...

6. 5 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باه من تهرانم امروز میرم ایرانیان بخرم
    راستی این دکمه نشکر رو الکی نزاشتن این اقایseymour بنده خدا این همه زحمت میکشه جواب ما رو میده بد نیست یه تشکر خشک و خالی هم بکنیم
    مرسی

8. این کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام محمد جان اون سری فول سایزها دیگه چه سری هست که گفتی رو کیفیت متمرکز هست ؟
    و اینکه قدرتشون چقدر هست ؟(به صورت واحد)
    ولی من فکر کنم هدفون های کریتیو از همشون باحال تر باشن چون مثلا هدفون معمولی کریتیو که حدود 5 سال پیش گرفته بودم با هدفون اپل ایپاد که 1 سال پیش گرفته بودم
    قدرت کریتیو خیلی باحال تر بود ....البته سونی رو بخییال
    ..................
    راستی دوستان این :
    Apple In Ear +remote+mic در پایتخت هست ؟ (البته به وسیله اون میتونید در ایپاد نانو صدا رو ضبط بکنید !!!)
    Last edited by a.z.p.z; 15-07-2009 at 19:25.

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

منظور محل جغرافیایی شه ؟ ... شما کجا هستی ؟ ... اگه تهران منظوره که توی هر کدوم از پاساژهای کامپیوتری ، یکی دوتا داره ... پاساژ ایران - پاساژ پایتخت - بازار رضا ... یکی هم اگه اشتباه نکنم در جمهوری هست ...

هر پاسخی که من و (احتمالا دوستان دیگه) میدم ، برحسب برداشت ما از سوال دوستمونه ... برداشت من اینه که دوستمون نمی خواد صدای جیغ و داد یه سری پسر شیطون از فاصله نیم متری رو بصورت 100% قطع کنه و ضمنا اونقدرها هم بودجه نداره یا نمی خواد بودجه بذاره که یه فول سایز NC بخره (و در دامنه پایین تر هم in ear ها بر فول سایزها/NC های متوسط برتری دارن)... یعنی از محدودیت ها آگاهیم ... (اگه اینجا تاپیک مشاور ماشین باشه و شما از من سراغ یه ماشین پرسرعت رو بگیری ، من جوابام رو برحسب غالب کاربرها تنظیم می کنم و اون چیزی رو اسم می برم که در ایران با قیمت متوسط گیر بیاد ... وگرنه همه می دونن فلان مدل فراری و لامبورگینی سریعتره )

در مورد فول و مدیوم : مدیوم سایز که نه - ولی درسته : از نظر باس و ایزوله کردن صدا ، عملکرد فول سایز از همه بهتره ... اما بشرط اینکه اولا دنبال مدلهای خوبش بری که یعنی گرونتر از همین بودجه فعلی شما مثلا .. و ثانیا مطمئن باش همونطور که شما از طراحی in ear ها راضی نیستی و دوست نداری یه چیزی فرو بره تو گوشت ، فول سایزها هم بصورت مشابه دسته ای از کاربرها رو راضی نمی کنن : یه چیز گنده ای که کل گوش رو می گیره ؛ گوشت گرم میشه ؛ دختر خانم ها با گوشوارهاشون ، عینکی ها (خود من!) .. قابلیت حملش رو از دست میده ... (همه این پارامترها به ضرر همین دوستمون که سوال کرد هم هست ؛ درسته؟)
    کاملا درسته منم با توجه به اینکه دوستمون تو سوال اولشون محدوده قیمت نگفته بودن تصور کردم قیمت برای ایشون مهم نیست و میتونن از اون (مدیم که فرمودین هیچ) فول سایز خفنا بگیرن ولی پست بعدی که دادن الان متوجه شدم محدوده قیمت دارن پس حق با شماست....

11. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خوب در کل هرکی با توجه به نیاز ها و سلیقه و کاربردش یک هدفون رو انتخاب میکنه برای مثال شاید با اینکه از نظر خیلیا فول سایز خیلی هم خوب هست ....

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

به نظرم شما واقعا دنبال این مدل دویدی و زحمت کشیدی ، و دوستان هم که تایید کردن و معلومه که خودت هم دوستش داری ... بنابراین چرا که نه ... ایشالا که راضی ات بکنه ... مارک درجه یکی هست و مدل خوشنامی هم هست ... بخر ...
    تایید شد.
    من خودم شخصا صداشو نشنیدم ولی خب بیخود نیست که یکی از پرفروش ترین مدل های سنهایزره.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام محمد جان اون سری فول سایزها دیگه چه سری هست که گفتی رو کیفیت متمرکز هست ؟
    و اینکه قدرتشون چقدر هست ؟(به صورت واحد)
    ولی من فکر کنم هدفون های کریتیو از همشون باحال تر باشن چون مثلا هدفون معمولی کریتیو که حدود 5 سال پیش گرفته بودم با هدفون اپل ایپاد که 1 سال پیش گرفته بودم
    قدرت کریتیو خیلی باحال تر بود ....البته سونی رو بخییال
    ..................
    راستی دوستان این :
    Apple In Ear +remote+mic در پایتخت هست ؟ (البته به وسیله اون میتونید در ایپاد نانو صدا رو ضبط بکنید !!!)
    درباره فول سایز: هدفونهایی هستند که گوش رو می گیرن (ear cup دارن) ... طبیعتا .. قدرتشون هم بیشتر از بقیه اس (باس و بلندی صدا بعنوان دو تا از نمادهای اصلی قدرت) ...

//
    مقایسه اپل و کریتیو : کارای اپل که اصلا با کریتیو قابل مقایسه نیستن و خودشون هم ادعایی ندارن .. اپل هدفون ها رو خودش تولید نمی کنه و از کمپانی ثالث می خره ... کیفیت هدفون هاشون متوسطه و مسلمه که کریتیو بالاتره ...

//
    هدفونهای in ear اپل: من ایران دیدمش ... پاساژ پایتخت باید گیر بیاد ... به نظر من از نظر قیمت نمی ارزه
    راستی این دکمه نشکر رو الکی نزاشتن این اقایseymour بنده خدا این همه زحمت میکشه جواب ما رو میده بد نیست یه تشکر خشک و خالی هم بکنیم
    شما لطف داری دوست من ... اما واقعا اجباری نیست و هر دوستی به میل خودش می تونه رفتار کنه؛ ما اینجا به میل خودمون واسه کمک هستیم و واقعا انتظاری از کسی نداریم (این آخری، از قواعد اساسی فوروم بازی هم هست)...

15. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •