سیمور عزیز جدا از قیمت خود هدفونpx100 چیز خوب و پدر مادر داری هست یا نه من فردا صبح 65 میریزم به حساب سنهایزریه که px و برام بفرسته به نظرت نسبت به قیمت جنس خوبیه و اون فازی که میخوام رو بهم میده؟
منظورم کیفیت خوب و صدای بالاست؟
سیمور عزیز جدا از قیمت خود هدفونpx100 چیز خوب و پدر مادر داری هست یا نه من فردا صبح 65 میریزم به حساب سنهایزریه که px و برام بفرسته به نظرت نسبت به قیمت جنس خوبیه و اون فازی که میخوام رو بهم میده؟
منظورم کیفیت خوب و صدای بالاست؟
Last edited by mamad gonzo; 14-07-2009 at 22:35.
ای بابا محمد جان من 100 تا 200 تومن پول هدفون میخواستم بدم اینجا نبودم بیخیال Nc نخواستیم
ببین همین هدفون های معمولی ماله اپل رو دیدی ؟ من از اونا نمیخوام از اونایی که میخوام توی گوش نمیره منظورم in ear نیست چونمدل های معمولی هم تو گوش میره از اونایی میخوام که روی گوش رو میگیره ؟ اونا بهترین گزینه نیستند یعنی از نظر کیفیت منظورم هست !!!
خیلی ممنونم
منظور محل جغرافیایی شه ؟ ... شما کجا هستی ؟ ... اگه تهران منظوره که توی هر کدوم از پاساژهای کامپیوتری ، یکی دوتا داره ... پاساژ ایران - پاساژ پایتخت - بازار رضا ... یکی هم اگه اشتباه نکنم در جمهوری هست ...
هر پاسخی که من و (احتمالا دوستان دیگه) میدم ، برحسب برداشت ما از سوال دوستمونه ... برداشت من اینه که دوستمون نمی خواد صدای جیغ و داد یه سری پسر شیطون از فاصله نیم متری رو بصورت 100% قطع کنه و ضمنا اونقدرها هم بودجه نداره یا نمی خواد بودجه بذاره که یه فول سایز NC بخره (و در دامنه پایین تر هم in ear ها بر فول سایزها/NC های متوسط برتری دارن)... یعنی از محدودیت ها آگاهیم ... (اگه اینجا تاپیک مشاور ماشین باشه و شما از من سراغ یه ماشین پرسرعت رو بگیری ، من جوابام رو برحسب غالب کاربرها تنظیم می کنم و اون چیزی رو اسم می برم که در ایران با قیمت متوسط گیر بیاد ... وگرنه همه می دونن فلان مدل فراری و لامبورگینی سریعتره )
در مورد فول و مدیوم : مدیوم سایز که نه - ولی درسته : از نظر باس و ایزوله کردن صدا ، عملکرد فول سایز از همه بهتره ... اما بشرط اینکه اولا دنبال مدلهای خوبش بری که یعنی گرونتر از همین بودجه فعلی شما مثلا .. و ثانیا مطمئن باش همونطور که شما از طراحی in ear ها راضی نیستی و دوست نداری یه چیزی فرو بره تو گوشت ، فول سایزها هم بصورت مشابه دسته ای از کاربرها رو راضی نمی کنن : یه چیز گنده ای که کل گوش رو می گیره ؛ گوشت گرم میشه ؛ دختر خانم ها با گوشوارهاشون ، عینکی ها (خود من!) .. قابلیت حملش رو از دست میده ... (همه این پارامترها به ضرر همین دوستمون که سوال کرد هم هست ؛ درسته؟)
Last edited by seymour; 15-07-2009 at 13:12.
به نظرم شما واقعا دنبال این مدل دویدی و زحمت کشیدی ، و دوستان هم که تایید کردن و معلومه که خودت هم دوستش داری ... بنابراین چرا که نه ... ایشالا که راضی ات بکنه ... مارک درجه یکی هست و مدل خوشنامی هم هست ... بخر ...
دیگه همینه .. اگه طاووس می خوای برو هندوستان ! ...
مدلهای رو گوشی که جزو فراوونترین مدلها هستن .. medium حساب میشن .. نه ویژگی های قابل حمل و ایزوله سازی In ear ها رو ندارن ، نه مثل فول سایزها روی کیفیت متمرکز هستن .. بنابراین ویژگی های متوسط دارن : از نظر حمل و نقل - کیفیت - ایزوله سازی و ... نه اذیت می کنن و نه سخت گیرها رو راضی می کنن ...
باه من تهرانم امروز میرم ایرانیان بخرم
راستی این دکمه نشکر رو الکی نزاشتن این اقایseymour بنده خدا این همه زحمت میکشه جواب ما رو میده بد نیست یه تشکر خشک و خالی هم بکنیم
مرسی
سلام محمد جان اون سری فول سایزها دیگه چه سری هست که گفتی رو کیفیت متمرکز هست ؟
و اینکه قدرتشون چقدر هست ؟(به صورت واحد)
ولی من فکر کنم هدفون های کریتیو از همشون باحال تر باشن چون مثلا هدفون معمولی کریتیو که حدود 5 سال پیش گرفته بودم با هدفون اپل ایپاد که 1 سال پیش گرفته بودم
قدرت کریتیو خیلی باحال تر بود ....البته سونی رو بخییال
..................
راستی دوستان این :
Apple In Ear +remote+mic در پایتخت هست ؟ (البته به وسیله اون میتونید در ایپاد نانو صدا رو ضبط بکنید !!!)
Last edited by a.z.p.z; 15-07-2009 at 19:25.
کاملا درسته منم با توجه به اینکه دوستمون تو سوال اولشون محدوده قیمت نگفته بودن تصور کردم قیمت برای ایشون مهم نیست و میتونن از اون (مدیم که فرمودین هیچ) فول سایز خفنا بگیرن ولی پست بعدی که دادن الان متوجه شدم محدوده قیمت دارن پس حق با شماست....
خوب در کل هرکی با توجه به نیاز ها و سلیقه و کاربردش یک هدفون رو انتخاب میکنه برای مثال شاید با اینکه از نظر خیلیا فول سایز خیلی هم خوب هست ....
تایید شد.
من خودم شخصا صداشو نشنیدم ولی خب بیخود نیست که یکی از پرفروش ترین مدل های سنهایزره.
درباره فول سایز: هدفونهایی هستند که گوش رو می گیرن (ear cup دارن) ... طبیعتا .. قدرتشون هم بیشتر از بقیه اس (باس و بلندی صدا بعنوان دو تا از نمادهای اصلی قدرت) ...
//
مقایسه اپل و کریتیو : کارای اپل که اصلا با کریتیو قابل مقایسه نیستن و خودشون هم ادعایی ندارن .. اپل هدفون ها رو خودش تولید نمی کنه و از کمپانی ثالث می خره ... کیفیت هدفون هاشون متوسطه و مسلمه که کریتیو بالاتره ...
//
هدفونهای in ear اپل: من ایران دیدمش ... پاساژ پایتخت باید گیر بیاد ... به نظر من از نظر قیمت نمی ارزه
شما لطف داری دوست من... اما واقعا اجباری نیست و هر دوستی به میل خودش می تونه رفتار کنه؛ ما اینجا به میل خودمون واسه کمک هستیم و واقعا انتظاری از کسی نداریم (این آخری، از قواعد اساسی فوروم بازی هم هست
)...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)