مهم **** مهم ***** مهم ****** مهم
دوستان هرکی خواست آموزش نصب کاستوم رام و بگرداندن تبلت های بریک شده و خراب شده رو بگم اینجا مطرح کنه تا یه تاپیک ایجاد کنم.باتشکر.
مهم **** مهم ***** مهم ****** مهم
دوستان هرکی خواست آموزش نصب کاستوم رام و بگرداندن تبلت های بریک شده و خراب شده رو بگم اینجا مطرح کنه تا یه تاپیک ایجاد کنم.باتشکر.
مگه برای این تبلت کاستوم رام اومده ???
Sent from my ME173X
یه آپدیت جدید (6مگ)اومده من نصبش کردم.تغییر خاصی نکرده فقط 2تا والپیپر اضافه شده و لوگوی استارت آپ ایسوس عوض شده
کابل OTG ندارم اینشو تست کنم.دوستان تست کنن اطلاع بدن ولی بازم بعید میدونم
آره داش خواستی آموزششو بزارم ولی پیچیده است اینم فروم خارجیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه داش ما هم آپدیت می کنیم می بینیم ساپورت می کنه .الان تبلت تو شارژ فردا بهت نتیجه رو میگم.
دوستان به خاطر این که این تبلت از باطری خوبی بهره مند است آموزش های سالم نگه داشتن باطری رو میگم
1.اول از همه بعد از خرید آکبند دستگاه باطری آن را کاملا خالی کرده و بعد به مدت 6 الی 9 ساعت به شارژ اولیه بزنید.
2.دوم همیشه تبلت را فول شارژ ازش استفاده کنید .(اگر تبلت را به شارژ زده اید بهتر است تا 100 پر شود)
3.باطری را تا زمانی که کاملا خالی نشده به شارژ نزنید.(مثلا در 15 درصد به شارژ نزنید تاکاملا خالی بشه بعد)
4.از برنامه های صر فه جویی باطری به هیچ عنوان استفاده نکنید.(زیرا بنا به تجربه خودم و بنا به تجربه دوستان عمر باطری در بعضی از گوشی ها و تبلت ها از 2سال به 1 یا چند ماه کاهش پیدا می کند)
5.آخری و از همه مهمتر مهمتر هنگام شارژ کردن از تبلت به هیچ عنوان استفاده نکنید.(مهم)
ممنون لینکشو تو xda ندیده بودم ینی خیلی وقت بود اونجا سر نزده بودم حتما ممنون میشیم اموزش نصبش ر بزاری ,
شما خودت کاستوم رام نصب کردی ??? اگه اره از لحاظ پایداری چطوره ??? باگ ??? لگ ??? توییکز و پرسونالیزش خوبه یا نه ?? ممنون میشم جواب بدی
Sent from my ME173X
داش من خودم نصب کردم خوب بود ولی دوباره به حالت اولیه بر گردوندم .اگه بخواین آموزششو بگم.
در ضمن بگم .میتونی بعد از نصب رام میتونی به حالت اولیه ایسوس برگردونی.
Last edited by blogmax; 15-12-2013 at 00:04.
سلام ولی خوندم چند جا که نباید در سیکلهای تکراری باتری پلیمری رو شارژ کرد چون تعداد سیکل های پیش فرض کاهش پیدا میکنه و باتری عمرش کوتاه میشه ! یه برنامه بنام Go power master دارم تو تبلت جنس باتری این تبلت رو لیتییوم یونی تشخیص داده ! چرا اشتباه تشخیص میده؟
آپدیت کردم ولی باز هم خبری از ساپورت OTG نیست
تنها مشکل رفع شده مشکل مرورگر تبلت بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)