تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 42 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 413

نام تاپيک: فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلستان | فصل 2013-2014

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون پدیده ای که دو هفته پیش گفتم رو می کنم کسی نیست جز داماد مارادونا که این هفته 30 امتیاز شیرین رو برای تیم ما اورد
    این هفته کلا امتیازهای تیم های لیگ خودمون رو نگاه کردم اکثرا خیلی خوب امتیاز اوردن و کلا هفته خوبی بودش
    هر چند که برای تموم شدن این هفته باید تا بازی فردای استون ویلا و وست بروم صبر کرد که خیلی ها شاید اصلا بازیکنی از اونا نداشته باشن
    هد تو هد این هفته جالب بودش و من خودم در حال باخت بودم که یه دفعه نمی دونم چی شد آگوئرو یه پاس گل هم براش اضافه شد که اون نبود باخته بودم! نمی دونم کی پول داده ، در هر صورت من که پول ندادم

پ ن:دوستان برای شما هم سایت درست باز نمیشه؟
    آره بد باز میشه
    من الان چند روزه با فیلترشکن وارد اون سایت میشم

2. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هفته پیش بچه ها غیورانه خط حمله سوارز، آگوئرو و رونی رو شکست دادن و صدرنشینی رو گرفتیم
    منتها این هفته هم احتمالا باز باید با همین خط حمله در بیفتیم

فقط انتخاب کاپیتان بدجور مشکل شده لوکاکو، ژیرود و رمی هر سه رو فرم و هر سه با تیمهای ضعیف بازی دارن
    از هرگونه پیشنهاد استقبال میکنم

4. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هفته پیش بچه ها غیورانه خط حمله سوارز، آگوئرو و رونی رو شکست دادن و صدرنشینی رو گرفتیم
    منتها این هفته هم احتمالا باز باید با همین خط حمله در بیفتیم

فقط انتخاب کاپیتان بدجور مشکل شده لوکاکو، ژیرود و رمی هر سه رو فرم و هر سه با تیمهای ضعیف بازی دارن
    از هرگونه پیشنهاد استقبال میکنم
    از بین این گزینه ها من بهت لوکاکو رو پیشنهاد می کنم چون رمی و ژیرود فکر نکنم بتونن بیشتر از 7-8 امتیاز بیارن
    ولی من خودم لوکاکو رو انتخاب نکردم چون دو تا سوپراستار دارم که اونا قابل اطمینان ترن
    اگه هافبک های خیلی خوبی داری اونا رو هم می تونی کاپیتان بذاری

+

داش لیتون رو نمی دونم کی زد مصدوم کرد و معلوم نیست کی بر می گرده
    به خاطر همین من از 3-4-4 به سیستم قدیمی 3-4-3 روی اوردم که البته باز هم خطرناکه و من کماکان صدر جدول رو چسبیدم و اونو از دست نمیدم

6. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه هافبک های خیلی خوبی داری اونا رو هم می تونی کاپیتان بذاری
    این طوری که رمزی و اوزیل و هازارد هم اضافه میشن حتی توره!
    سخت تر شد

کلا باید ببینم کاردیفی ها گل خوردنشون ملس تره یا وست بروم یا استوک یا ساوتهمتون

8. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

نمی دونم چرا یه دفعه تیما دارن اوزیل رو می فروشن !

من از همون روز اولی که با آرسنال قرار داد بست آوردمش تو تیم و تا حالا پای ثابت تیم بوده بدی ازش ندیدم اگه خبریه به ما هم بگید .

10. این کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمی دونم چرا یه دفعه تیما دارن اوزیل رو می فروشن !

من از همون روز اولی که با آرسنال قرار داد بست آوردمش تو تیم و تا حالا پای ثابت تیم بوده بدی ازش ندیدم اگه خبریه به ما هم بگید .
    افت که کرده
    بازیکنی که 10.5 قیمت داره دیگه 2-3 امتیاز اصلا راضی کنند نیست براش
    من بازی این هفته رو براش اولتیماتوم کردم خوب نباشه باید به فکر تیم دیگه ای باشه
    خخخخ

12. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

چقدر دلم واسه فانتزی تنگ شده بود
    یه دو سه هفته بچه ها رو تمرین ندادم ، هر دوتا صدر رو از دست دادیم ، یکی رو تحویل وحید جان، یکی رو هم تحویل رضاجان دادم
    رضا حان من پیشنهادم اینه که یا مدافع یا دروازه بان هال سیتی رو بذاری کاپیتان

ولی این هفته دوتا تعویض خیلی مهم کردم :

دیگه زدم رو دست پرز امیداورم که جواب بده . ولی اوزیل از اون هفته ای که من بیرونش کردم دیگه بالا 4 امتیاز نیاورد

وحید جان دقیقا همون هفته ای که اگوئرو رو خریدی منم میخواستم بخرمش ولی متاسفانه یه چند دهم پول کم اوردم واقعا سرخیو رو خیلی قبولش دارم.

14. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اوزیل هم که خوب کار کرد جواب منتقدانشو داد من که تا وقتی مصدوم نشه بیرونش نمی کنم . اصلآ اکثر این بازیکنای آرسنال امتیاز آورن . مرتر ساکر , شزنی , رمزی , ویلشر , اوزیل ,

جیروید , والکات و به احتمال زیاد پولسکی

جیروید می تونست دو تا گل بزنه که توپاشو از رو خط دروازه بیرون کشیدن . همچنین ویلشر که تیر دروازه زد

به نظرتون موقع خرید رونی هست ؟

16. این کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این هفته همون روز اول مهاجمای من بازی داشتن که سه تایی 18 امتیاز گرفتن (تازه رمی هم کاپیتان بود!)
    روز بعد تا دیدم رونی 2 تا زده دیگه گفتم بی خیال این هفته باید شد
    ولی خوشختانه حریفم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) با اینکه هفته قبل رونی تو تیمش بود و کاپیتان، این هفته به جاش رمی رو آورده بود اونم با تعویض اضافه (4 -) یعنی کلا عملکردش از این بهتر نمیشد (البته برای من ) ؛ آگوئرو و سوارز هم که اون طور ==>> ابومسلم همچنان در صدر
    این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دیگه بدجور دارن منو شرمنده میکنن

بچه ها لطفا تساوی

راستی مهلت آخر هفته 13 برای بستن تیمها فرداست

به نظرتون موقع خرید رونی هست ؟

موقعش رد هم شده
    البته من که پولشو ندارم

18. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

دوستان دروازه بان کی رو پیشنهاد میدین؟؟ نظر خودم چک و یا مینوله بود که چک یکم گرونه و در اهداف بلند مدت تیم جایی نداره ، مینوله هم در 10 هفته اخیر تنها یک کلیت شیت داشته و دو بازی اخیر 6 گل خورده!
    حسابی خط دفاعی اول فصل لیورپول رو چشم زدیم

رضا جان سلام برسون آخه این کار بود که با تیم ما کردن؟؟ حالا سه هفته پیش قیمت رو بالا گفتن به توافق نرسیدیم درست ، ولی دیگه این همه بی رحمی هم واقعا از این دست های پشت پرده بعیده!ما دورانی داشتیم با هم!

3 هفته ست آب خوش از گلوی تیم پایین نرفته! 2 باخت ، 1 تساوی ! هوادار ها هم دیگه حیا کن رها کن راه انداختن! حق هم دارن اخه کی رونی رو میفروشه.

11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته متاسفانه بازیکنان هم دیگه حرف شنوی ندارن ، بعد فروش رونی در این هفته و زدن دوگل، بازیکنا به سمتم حمله ور شدن که نتیجه اش شکستن دست بوروک ، دروازه بانمون و جراحت کولو توره بود باشد که دیگر با هد کوچشون در نیافتند

این هفته یکی از جداب ترین بازی های لیگه ، اگه ببرم امید قهرمانی رو میتونم هنوز نگه دارم ولی با باخت همه چیز تموم میشه.

20. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •