نه اگه ویرایش میخوای بهتره سراغ i5 نری،حتی تو 3dmax و کارهای گرافیکی i7هم ممکنه کم بیاره چه برسه به i5.
بعد سرعت کامپیوترم مهمه،شما سعی کن همیشه بهترین رو بخری من که نظرم اینه مگرینکه کامپیوتر pc داشته باشی
نه اگه ویرایش میخوای بهتره سراغ i5 نری،حتی تو 3dmax و کارهای گرافیکی i7هم ممکنه کم بیاره چه برسه به i5.
بعد سرعت کامپیوترم مهمه،شما سعی کن همیشه بهترین رو بخری من که نظرم اینه مگرینکه کامپیوتر pc داشته باشی
کلا با pc حال نمیکنم چون نمیشه حمل کرد.خب شما میگی کارهای گرافیکی یعنی به بیشتر به گرافیک وابسته ست.البته تو کارهای ویرایشی پردازنده خیلی تاثیر داره اما فکر نکنم کم بیاره !!دو هسته 2.5 گیگا هرتزی با قابلیت هایپرتردینگ کم بیاره !!!؟؟؟![]()
ببین من خودم مهندس برقم و کارم با گرافیک نیست اما پسر عموم معمار هست و با کارهای گرافیکی سنگین که خیلی فراتر از بازی هست سر و کار داره،اون خودش pc داشت که i7 بود،گرافیکشم 450 بود که در حد همین 750m میشه حدودا،خودش بعضی موقع ها شکایت میکرد.بعد ببین بحث سر کم آوردن نیست به هر حال شما کارت با i3 هم راه میفته ولی سرعت پردازشت پایین میاد،
سوای این شما یه ویدیو کانورت کنی میفهمی چی میگم،پردازنده i7 خیلی بهتره،بعد کارهای گرافیکی به هر دوشون وابستست ولی بیشتر به گرافیک،ولی تو بازی فقط گرافیک مهمه.
مثلا تو همین رندر 3dmax اگه شما رمت 8 باشه به مراتب سرعت رندر کردنش بیشتر میشه.
ولی نظر من رو بخوای صفحه و کیفیت تصویر اگه در حد قابل قبولی باشه زیاد روش هزینه نکن چون عادی میشه،من خودم اون موقع که مانیتورم flatron بود همیشه شاکی بودم که چرا کیفیتش پایینه ولی الانم که بهترین مانیتور رو دارم بازم واسم عادی شده،درضمن تو لپ تاپم نمیدونم چرا همش به کیفیت تصویر همه گیر میدن ولی باور کنین عادی میشه،البته منظورم اینه که یه کیفیت خوبی رو مثلا تا 70 داشته باشه ولی بقیش رو من بودم خرج سخت افزار میکردم چون اون هست که زودتر قدیمی میشه.
درضمن اینم بگم هزینه خیلی زیاد رو لپ تاپ اصلا کار درستی نیست چون همین لپ تاپ های شاخ الانم تا 3 سال دیگه هیچ حرفی واسه گفتن نخواهند داشت.شما سه سال پیش که تازه 460 اومده بود رو بیا با الان مقایسه کن میفهمی چی میگم.من لپ تاپم رو سه سال پیش 1.200 گرفتم که میشه حدود 2700 الان ولی حالا که حساب میکنم میبینم پول اضافی بوده،
درضمن هیچکس اینجا به وزن لپ تاپ کار نداره ولی باور کنین وزن لپ تاپ مخصوصا واسه اونهایی که این ور اونور میرن خیلی مهمه تازه خوده لپ تاپ که نیست شما بگی 2.6 کیلو،شارژر کیف وسایل و خیلی های دیگه هست که تو دراز مدت میفهمین چی میگم،واسه همینم هست من خودم نظرم رو اولترابوک هستش.
درسته دوست عزیز برای همین هم نمیخوام 700 بیشتر بابت پردازنده هزینه کنم اما تفاوت قیمت صفحه نمایش نسبت به تفاوت قیمت پردازنده ها خیلی کمتره ! بنظرم همون رم بالا میتونه خیلی بیشتر تاثیر گذار باشه. شما میگی به صفحه نمایش عادت میکنیم رو تایید میکنم اما عادت کردن به صفحه نمایش بهتر بنظرم بهتره رو سلامتی چشم هم تاثیر گذاره ! در مورد وزن هم خب لپ تاپ کلا برای حمل کردن ساخته شده اما اونهایی که حمل کردن براشون مشکل نیست با وزن بیشتر هم میتونن کنار بیان !ممنون از دوست عزیز masoud_5april![]()
من تجربم رو بهت گفتم،ولی اگه میبینی خیلی گرونتره زیاد هزینه نکن،در مورد وزن هم خودت میدونی ولی یه بحث خیلی مهمه ولی به هرحال سخت افزار و وزن رو باهم نمیشه داشت دیگه.
درضمن پیشنهاد میکنم یه سر به تاپیک مشکلات لپ تاپم بزن اونجا چیز های خوبی دستگیرت میشه
از اساتید کسی اطلاعاتی داره در اختیار منم بزاره![]()
فعلا که خود ایسوس هم تو سایتش حرفی از i5 نزده تو این مدل اما اولش با i7 میاد احتمالا،قیمتشم مثل اینکه بالای 2900 میشه
چرا نوت بوک چکم گذاشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید محترم بین Y510p و n550jv و ge60 کدومو پیشنهاد می کنن؟ به چه دلیل؟ مگه اینا گرافیکاشون یکی نیست؟ پس چرا تو notebookcheck واسه بازیها نتایج خیلی متفاوتی دادن؟ دماشون چطور؟
n750jv چطور؟
بین این مدلها کدومو پیشنهاد میکنین و در کل قوی تره؟
دوست عزیز این دو لپ تاپ مگه کارت گرافیکشون GT750M نیست؟مگه با هم فرقی می کنه گرافیکشون؟
بعدش منظور شما اینه که JBL بهتر از چهار تا بلنگو جوتب میده؟
بعدش با اینکه باطری n550 چهار سلولیه اما تو notebookcheck زمان کارکردش بیشتر از y510p زده!!!
من خودم شدیدا دنبال y510p بودم اما با توجه به review سایت notebookcheck بدجور دو دل شدم...
حرارتی که واسه Y510p زده در حد یه کورست!!!حتی از y500 هم بیشتره...
نمیدونم واقعا در این حد هست یا نه..
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)