من کرکم همون 3D و... هست!
نسخه ی بازی رو نمیدونم ولی برا من تنها مشکلی که دارم اینه که زمان لودینگم خیلی کنده!(نمیدونم واقعا" جریان چیه!)![]()
من کرکم همون 3D و... هست!
نسخه ی بازی رو نمیدونم ولی برا من تنها مشکلی که دارم اینه که زمان لودینگم خیلی کنده!(نمیدونم واقعا" جریان چیه!)![]()
من از وقتی گرافیک بازی رو از Medium آوردم روی Low سرعت لودینگم بهتر شده !منتها هنوز یکم جا داره...
اما خب تغییرش محسوسه....
نه مال من فک نکنم از سیستم باشه!
خیلی عجیبه برام!![]()
کلا بازی برای پی سی مشکل داره حالا نمیدونم به خاطر کرکه یا چیزه دیگه
واسه خود منم افت فریم شدید داره و مطمئنم از سیستم نیست
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
دوستان نقشه بازی چه جوریه اصلا معلوم نیستش کجا باید بری یا اینکه چی کار باید انجام بدی ؟
کسی چیزی سر در میاره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من بازی -- داستان نداره!برا همین باید خودت نسبت به خواسته های بخشی که برداشتی + خواسته های خودت چلنج انتخاب کنیو بری جلو!![]()
همونطور که دوستمون گفت بازی داستانی نیست فقط بهت آبجکتیو میده و تو باید پاسشون کنی ...!
اینجا هم از شما خواسته یه تایم تریل رو حد اقل بزنز بگیرین ...!
همونی که علامت ساعت رو داره ...!
مثلا توی بازی درایور هر قسمت باید یه کاری میکردی اما اینجا که شما میگی هر بار باید یه چلنجی داشته باشی مثلا میری یه قسمت تو تایمی که گفته رد میکنی بعدش معلوم نیستش چی میشه باید هی تو جاده ها برای خودت بچرخی تا مثلا یه ماشین دیگه رو پیدا کنی و بفهمی که اون رو باید برنی داغون کنی در حالی که تو جاده خیلی ماشین هستش که بالای سرشون شماره داره و وقتی بهشون بزنی از خونشون کم میشه اما اصلا هیچ فایده ای نداره و مثلا اون ماشین اصلیه یه جای دیگست یا اینکه تو نقشه نشون نمیده که باید برگردی توی خونه ای که اول کنارش بودی تا بره مرحله بعدیهمونطور که دوستمون گفت بازی داستانی نیست فقط بهت آبجکتیو میده و تو باید پاسشون کنی ...!
اینجا هم از شما خواسته یه تایم تریل رو حد اقل بزنز بگیرین ...!
همونی که علامت ساعت رو داره ...!
کلا خیلی حر تو کاوه
یا خیلی جاها که داری میری یه علامت سبز هست که متوجه شی اون راه رو بری بعد وقتی به مقصد میرسی و مثلا کلید page up رو میزنی بعدش دیگه راه بعدی که باید بری مشخص نیستش کجاست !!
وقتی توی روز آفتابی میرم زمین و ماشین خیسه! طبیعی هست؟کرکم 3dm هست
دوست من اون پنجره آبجکتای بغلو ندیدی تا حالا؟!
باید با توجه به اون جلو بری!
یه سری رو خودت جلو برو....بعد چند مرحله عادی میشه و برا خودت سلطانی میشی تو بازی!
آره این اتفاق احتمالا" عادیه!
تو صحرا ی آفتابی داری میری رو ماشین خیس میشه!(فک کنم رطوبت هوا رو جذب میکنه!
میخواستن جذابیت گرافیکی رو بالا ببرن ولی نشده!(FAIL!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)