تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 27 از 218 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

کلا تاکتیک ایران در جام جهانی کاملا مشخصه و متاسفانه در این جام برای بازی صد در صد دفاعی با هر تیمی به زمین میریم و بس حالا یا اونقدر دفاع میکنیم که با همه تیمها یا مساوی کنیم یا نهایت 2 گل بخوریم ..
    و در مورد فدراسیون فوتبال و عدم بازیهای تدارکاتی : جدای از بحث تحریم مثل همه ارگانهای دیگه کشور این سازمان هم مافیاست و همه دارن توش تا میتونند جیبها رو پر میکنند .. بنا براین تا وقتی که این جیب پرکردنها و کتهای جادویی وجود داره خبری از حل شدن مشکلات ما در زمینه ورزش نخواهد بود .

2. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نبي:برگزاري 6 ديدار دوستانه قطعي شده است

دبيرکل فدراسيون فوتبال ايران گفت: نيت ما اين بود که مقابل لبنان به ميدان نرويم اما کنفدراسيون فوتبال آسيا ما را مجبور به انجام بازي کرد.

مهدي محمدنبي پس از ورود تيم ملي فوتبال ايران از لبنان به کشورمان در خصوص اينکه آيا بهتر نبود براي ملي‌پوشان پرواز چارتر گرفته مي‌شد، گفت: بازيکنان تيم ملي در تمام پروازها از هواپيمايي امارات استفاده کردند در قسمت بيزينس کلاس هواپيما نشسته بودند و فکر نمي‌کنم در اين خصوص مشکلي داشته باشد.

به گزارش تسنيم،وي در واکنش به اتفاق تلخ تروريستي مقابل سفارت ايران در بيروت تصريح کرد: سختي زيادي کشيديم چون مسئوليت بازيکنان برعهده من بود. نيت ما اين بود که مقابل لبنان در آن شرايط به ميدان نرويم اما کنفدراسيون فوتبال آسيا ما را مجبور به انجام بازي کرد. به خاطر همين پس از مسابقه در رختکن پيروزي مقابل لبنان را به شهداي اين سانحه تقديم کرديم. روز سختي را پشت سر گذاشتيم اما خوشبختانه اتفاقي براي هيچ‌کدام از اعضاي کاروان تيم ملي رخ نداد.

دبيرکل فدراسيون فوتبال در ادامه در خصوص انجام بازي‌هاي دوستانه براي تيم ملي گفت: برگزاري 6 ديدار دوستانه قطعي شده و در جلسه کي‌روش، کفاشيان، تاج و ديگر مسئولان سازمان ليگ مي‌خواهيم برنامه‌هاي ليگ را طوري تنظيم کنيم که بتوانيم در خلال مسابقات چند ديدار دوستانه هم برگزار کنيم.

منبع : ورزش 3

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فکر میکنم نسبت به دور رفت انتخابی جام ملتها پیشرفت کردیم اما این پیروزی ها مقابل تایلند و لبنان و کویت نمیتونه محک خوبی برای سطح آمادگی تیم باشه به نکته خوبی اشاره کردن دوستان تیمهای بزرگی از صعود به جام جهانی باز موندن بهترین فرصه که بازی های تدارکتی خوبی داشته باشیم!

نبي:برگزاري 6 ديدار دوستانه قطعي شده است
    خب اگه قطعی شده یعنی قرارداد امضا شده تیمها رو هم بفرمایید!

به کجا داریم میریم . من از شما میپرسم ؟ کره که رفت با اسپانیا و ژاپن هم با بلژیک و قبلش هم با هلند . یعنی این دو تیم بعد از صعودشون حداقل سه بازی سطح بالا انجام دادن

من از شما میپرسم نرخ تورم بیکاری ارزش پول ملی فرهنگ عمومی آزادی های اجتماعی شفافیت دستگاه های دولتی و .... اون کشورهایی که نام بردی رو با خودمون یک مقایسه بکن به نتایج خوبی میرسی!...

ویرایش:کژ نمیدیم!

6. 5 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فکر میکنم نسبت به دور رفت انتخابی جام ملتها پیشرفت کردیم اما این پیروزی ها مقابل تایلند و لبنان و کویت نمیتونه محک خوبی برای سطح آمادگی تیم باشه به نکته خوبی اشاره کردن دوستان تیمهای بزرگی از صعود به جام جهانی باز موندن بهترین فرصه که بازی های تدارکتی خوبی داشته باشیم!

خب اگه قطعی شده یعنی قرارداد امضا شده تیمها رو هم بفرمایید!

من از شما میپرسم نرخ تورم بیکاری ارزش پول ملی فرهنگ عمومی آزادی های اجتماعی شفافیت دستگاه های دولتی و .... اون کشورهایی که نام بردی رو با خودمون یک مقایسه بکن به نتایج خوبی میرسی!...

بازی جزایر سه گانه نام خلیج فارس و .. مگه تموم شده بود؟

من و شما نوعی به عنوان مردم یا اصلا نهادهای غیر دولتی و ... هرچقدر فریاد بزنیم اعتراض و کمپین و امضا و سایت و ... اون نهادی که مسئول چنین کاری هست توجه نمیکنه (یا قدرت و برش سیاسی رو فعلا نداره ) قبلا هم گفتم این اختلافات مرزی و جغرافیایی و ... هر موقع تعادل قدرت تو منطقه به هم خورده تشدید شده (دیگه الان هم که بر همگان واضح و مبرهن است که ما کلا در موضع قدرت به سر میبریم!)
    دقیقا همینه درد ما گل گفتی

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

آقا من همین الآن یه چیز کشف کردم! شاید اینا از ترس اینکه به یه سری تیم ها (تیم های بزرگ) فجیع باخت بدن ترس داشته باشن و بازی های تدارکاتی(با تیمه های بزرگ) نمیکنن! نمیدونم این تا چه حدی میتونه درست باشه ولی حتما دخیل هست!

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خبر تاسف بار جدید : فرانسه هم آرزوشه با ایران همگروه بشه تا راحت صعود کنه قبلا هم که روزنامه های انگلیس ابراز امیدواری کرده بودند با ایران همگروه بشند
    ولی اتفاقا کاش با یکی از این دو تیم همگروه بشیم شانسی هم شده حدفشون کنیم چه حالی میده

10. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

رقبای احتمالی ایران در جام جهانی/برزیل، هلند، فرانسه بدترین سناریو /سوئیس، الجزایر و بوسنی بهترین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛با صعود اروگوئه ترکیب 32 تیم حاضر در جام جهانی 2014 تکمیل شد. اگرچه فیفا تاکنون به جز تعیین 8 تیم سرگروه، جزئیاتی از نحوه قرعه کشی اعلام نکرده است، اما پیش بینی های مطبوعات اروپایی نکات جالبی از سناریوهای احتمالی پیش روی تیم ملی را مشخص می کند. بر اساس تصمیم فیفا و بر اساس رنکینگ ماه اکتبر 8 تیم سرگروه عبارت خواهند بود از :
    گلدان یک: برزیل، آرژانتین، کلمبیا، اروگوئه، اسپانیا، آلمان، بلژیک، سوئیس
    در گلدان 2 و بر اساس آنچه در دوره قبل جام جهانی اتفاق افتاد، تیم های آسیایی و آمریکای شمالی قرار خواهند گرفت:
    گلدان 2: ایران، استرالیا، ژاپن، کره جنوبی، آمریکا، مکزیک، هندوراس، کاستاریکا
    در گلدان 3 تیم های اروپایی قرار می گیرند، اما از آنجایی که 9 تیم اروپایی برای قرار گرفتن در این گروه وجود دارد بنابراین تیم نهم ( بر اساس رده بندی فیفا) به یک گلدان دیگر فرستاده می شود که فرانسه خواهد بود. بنابراین تیم های گلدان 3 عبارت خواهند بود از :
    گلدان 3: هلند، ایتالیا، انگلیس، پرتغال، روسیه، یونان، بوسنی، کرواسی
    در گلدان 4 تیم های آفریقایی، دو تیم باقیمانده از آمریکای جنوبی و فرانسه قرار می گیرند:
    گلدان 4: نیجریه، غنا، کامرون، الجزایر، ساحل عاج، شیلی، اکوادور، فرانسه
    نکته مهم اینکه از آنجایی که نباید بیش از دو تیم اروپایی در یک گروه قرار گیرند، بنابراین فرانسه به اجبار در گروهی قرار خواهد گرفت که برزیل، آرژانتین، کلمبیا یا اروگوئه سرگروه آن خواهند بود. با توجه به این سیدبندی احتمالی، بهترین سناریو برای ایران همگروهی با سوئیس، بوسنی (یونان)، الجزایر (اکوادور ) خواهد بود.
    اما بدترین حالت های ممکن برای تیم ملی زیاد خواهد بود از جمله همگروهی با برزیل، هلند، فرانسه/ برزیل، ایتالیا، فرانسه/ برزیل، انگلیس، فرانسه/ آلمان، هلند (ایتالیا)، نیجریه (ساحل عاج)/ اسپانیا، ایتالیا، نیجریه (ساحل عاج) و . . .
    شما چه پیش بینی از حریفان احتمالی تیم ملی دارید؟ بهترین و بدترین سناریو را برای تیم ملی در قرعه کشی جام جهانی چه چیزی می دانید؟

من بهترین قرعه رو سخت ترین قرعه میدونم

12. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

رقبای احتمالی ایران در جام جهانی/برزیل، هلند، فرانسه بدترین سناریو /سوئیس، الجزایر و بوسنی بهترین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛با صعود اروگوئه ترکیب 32 تیم حاضر در جام جهانی 2014 تکمیل شد. اگرچه فیفا تاکنون به جز تعیین 8 تیم سرگروه، جزئیاتی از نحوه قرعه کشی اعلام نکرده است، اما پیش بینی های مطبوعات اروپایی نکات جالبی از سناریوهای احتمالی پیش روی تیم ملی را مشخص می کند. بر اساس تصمیم فیفا و بر اساس رنکینگ ماه اکتبر 8 تیم سرگروه عبارت خواهند بود از :
    گلدان یک: برزیل، آرژانتین، کلمبیا، اروگوئه، اسپانیا، آلمان، بلژیک، سوئیس
    در گلدان 2 و بر اساس آنچه در دوره قبل جام جهانی اتفاق افتاد، تیم های آسیایی و آمریکای شمالی قرار خواهند گرفت:
    گلدان 2: ایران، استرالیا، ژاپن، کره جنوبی، آمریکا، مکزیک، هندوراس، کاستاریکا
    در گلدان 3 تیم های اروپایی قرار می گیرند، اما از آنجایی که 9 تیم اروپایی برای قرار گرفتن در این گروه وجود دارد بنابراین تیم نهم ( بر اساس رده بندی فیفا) به یک گلدان دیگر فرستاده می شود که فرانسه خواهد بود. بنابراین تیم های گلدان 3 عبارت خواهند بود از :
    گلدان 3: هلند، ایتالیا، انگلیس، پرتغال، روسیه، یونان، بوسنی، کرواسی
    در گلدان 4 تیم های آفریقایی، دو تیم باقیمانده از آمریکای جنوبی و فرانسه قرار می گیرند:
    گلدان 4: نیجریه، غنا، کامرون، الجزایر، ساحل عاج، شیلی، اکوادور، فرانسه
    نکته مهم اینکه از آنجایی که نباید بیش از دو تیم اروپایی در یک گروه قرار گیرند، بنابراین فرانسه به اجبار در گروهی قرار خواهد گرفت که برزیل، آرژانتین، کلمبیا یا اروگوئه سرگروه آن خواهند بود. با توجه به این سیدبندی احتمالی، بهترین سناریو برای ایران همگروهی با سوئیس، بوسنی (یونان)، الجزایر (اکوادور ) خواهد بود.
    اما بدترین حالت های ممکن برای تیم ملی زیاد خواهد بود از جمله همگروهی با برزیل، هلند، فرانسه/ برزیل، ایتالیا، فرانسه/ برزیل، انگلیس، فرانسه/ آلمان، هلند (ایتالیا)، نیجریه (ساحل عاج)/ اسپانیا، ایتالیا، نیجریه (ساحل عاج) و . . .
    شما چه پیش بینی از حریفان احتمالی تیم ملی دارید؟ بهترین و بدترین سناریو را برای تیم ملی در قرعه کشی جام جهانی چه چیزی می دانید؟

من بهترین قرعه رو سخت ترین قرعه میدونم

دوست عزیز پست شما بعد از پاسخ من توسط تیم مدیریت انجمن ورزش پاک شده!منم الان به احترام دوستان اون قسمت نقل قول شده رو ویرایش میکنم

البته قضیه خلیج فارس ارتباط مستقیمی با ورزش و فوتبال نداره!اما بالاخره مخصوصا در سالهای اخیر در تمامی سطوح مطرح شده و مورد مناقشه بود (سایت فیفا / اسم لیگ امارات و ... )
    دقیقا منم همین نظر رو دارم .
    درسته روی کاغذ بهترین و بدترین قرعه معلومه اما تیم ایران تیمی نیست که روی کاغذ معلوم بشه چه نتیجه ای میگیره . البته واسه همه تیم ها روی کاغذ معلوم نمیشه اما قضیه ایران فرق میکنه.
    مثلا توی مقدماتی از تیم لبنانی که سابقه نداشته ازش شکست بخوریم توی خونه خودش و از ازبکستان توی خونه خودمون شکست میخوریم و از طرف دیگه میایم کره ، تیمی که دومین تیم اسیا بعد از ژاپن شناخته میشه و سابقه چهارمی جام جهانی رو هم داره توی رفت و برگشت شکست میدیم .
    از طرفی هم تجربه ثابت کرده که تیم ایران معمولا جلوی تیم های قویتر منطقی تر بازی میکنه تا تیم های ضعیف . جدا از نتیجه همیشه بازی تیم ملی جلوی تیم های قویتر مورد پسندتر بوده تا تیم های ضعیف .
    خوشبختانه خط دفاعی بدی هم نداریم امسال و مربی ای داریم که تاکتیکش جور در میاد با سیستم دفاعیمون . شاید بتونیم توی جام جهانی 2014 برزیل ، بشیم یونان سال 2004 .

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

.

اين تيم كي‌روش است، بي‌‌حاشيه و با ديسيپلين

حالا مي‌‌توان درك كرد كه چرا كي‌روش بر رحمتي و عقيلي سخت گرفت. چرا برايشان متني آماده كرد كه ندامت‌نامه خرد كننده‌اي بود.
    ديروز تيم‌ملي با سه لژيونر به برد رسيد. آن هم بردي در خاك تايلند بعد از 41 سال (اگر ما با كي‌روش مقابل لبنان و ازبكستان براي اولين بار در تاريخ فوتبال كشورمان شكست خورديم اين بار ركورد 41 سال شكست‌ناپذيري تايلند برابر ما را در خاك خودش شكستيم)
    سه لژيونر ما با كلاسي متفاوت اما مشترك در يك خصيصه؛ حرف‌شنوي! چه اشكان دژاگه كه در بالاترين سطح فوتبال دنيا توپ مي‌‌زند، چه قوچان‌نژاد كه آماري خيره كننده در بازي‌هاي‌ ملي دارد و چه جهانبخش كه تازه به ليگ هلند رفته و آينده‌اي بس روشن پيش‌روي خود مي‌بيند.
    دژاگه هيچ وقت براي تيم‌ملي «كلاس» نگذاشت. چون در ليگ‌برتر انگليس بازي مي‌‌كرد «ناز» نكرد. قبل از اينكه بيايد براي خود «دو دوتا، چهارتا» كرد و هنگامي كه آمد شد يك ملي‌پوش زير لواي ايران، تحت‌نظر كي‌روش حرف شنو بي‌‌غل و غش.
    چه كسي در تيم‌ملي بالاتر از اوست؟ پاسخ روشن است، هيچكس! هيچ ملي‌پوشي عيار او را ندارد. اما در اين مدت حتي يك مصاحبه حاشيه‌اي از او نديديم و نخوانديم. تو بگو يك جمله، يك كلمه. قوچان‌نژاد؛ او در 9 بازي ملي 7 گل‌زده و چه گل‌هايي هم. ‌گل سرنوشت‌ساز ما به قطر. گل حياتي ما به كره. گلي كه برخي آن را شانسي خواندند. اما او هيچ موضعي نگرفت. فقط گفت همين كه تيم‌ملي رفت جام‌جهاني و مردم شاد شدند برايش كافي است.
    ...و جهانبخش؛ بازيكن جواني كه در چنين اردويي با چنين ستاره‌هايي تمرين مي‌‌كند و خوش به حالش كه خيلي زود از فوتبال ايران رفت. رفت تا نشود مثل بقيه كه فقط پول گرفتن و سر كار گذاشتن و ناز كردن را بلدند. بازي زير صفر آنها اعصاب ملت را به هم مي‌‌ريزد ولي طلبكارند و انگار ارث پدري‌شان را خورده‌اي!
    كي‌روش اگر بازي زيبا به ما نداد در عوض ميراث گرانقدري به يادگار گذاشت؛ اينكه با نظم و ديسيپلين نه تنها به بن‌بست نمي‌‌رسيم كه راه، جلويمان باز مي‌‌شود. اگر رحمتي برود جاي او داوري مي‌‌آيد. اگر عقيلي برود، جاي او جهانبخش را داريم و خلاصه ضرر نمي‌‌كنيم.
    ... و چقدر كنايه آميز كه داوري با آن درخشش خيره كننده در بوندس‌ليگا، روي نيمكت ايران مي‌‌نشيند و دم نمي‌‌زند ولي رحمتي، با تمام توانايي‌هاي فني‌اش، به خاطر برخي سوءتفاهمات بزرگترين رويداد زندگي ورزشي‌اش را مي‌‌بازد.
    حالا به اين تيم مي‌‌باليم. به تيمي با اخلاق كه همه حد خود را مي‌‌دانند. از بزرگترينش تا كوچك‌ترينش. از بهترين آنها تا ضيف‌ترشان. آنها فهميده‌اند كه حد خودشان را بدانند. بازيكن هستند و يكي مثل كي‌روش، بالاي سرش آنها هر حرفي بزند بايد آن را بپذيرند. حتي اگر اشتباه باشد. اين تيم‌ملي ماست، منظم وبي‌حاشيه، يادگار كي‌روش، قدرش را بدانيم.

محمد محمدپور
    منبع : پارسی نیوز

پی نوشت : دوستان مطلب قدیمی هست (حدود یک هفته قبل تر ) اما اشاره جالبی داره که بنده هم این موضوع رو قیول دارم

.

16. 6 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بسيار مقاله جالبي از محمد پارسي پور منتشر كرديد. متشكرم.

اما من هم مثل بيشتر دوستان قرعه سخت را بهترين حالت ممكن ميدونم. ما سابقه قرعه آسان را داشتيم ولي ظرفيتش را نداشتيم و اون اتفاقات در جام جهاني 2006 افتاد. حالا در سال 2014 اگر قرعه اي مثل اون موقع برامون رقم بخوره ميتونه خوب باشه اما شخصاً ترجيح ميدم مقابل تيم هاي بزرگ بازي كنيم و مطمئن هستم سربلند بيرون ميايم (حالا دليل اين خوش بيني ام را درك نميكنم. فقط احساسش ميكنم.).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •