تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 249 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خلعتبری پرسپولیسی می‌شود!
    اخیرا گفته شد که حسن روحانی رئیس جمهور منتخب قرار است هزینه این لغو قرارداد را پرداخت کند اما مگر هدایتی اجازه می دهد؟!

گروه ورزشی «تیتریک»؛مدیرعامل متمول باشگاه ملوان بندرانزلی هزینه لغو قرارداد محمدرضا خلعتری با العجمان امارات را متقبل می‌شود تا بازیکن شماره ۹ تیم ملی فوتبال در انتقالی جنجال‌برانگیز پرسپولیسی شود.
    به گزارش خبرنگار بانک ورزش، حسین هدایتی که در طول سال‌های اخیر بارها علاقه خود به باشگاه پرسپولیس را نشان داده و چندین بار هم عضویت در هیات مدیره این باشگاه بزرگ پایتخت را تجربه کرده اخیرا شایعه نزدیکی دوباره اش به جمع مدیران پرسپولیس به گوش می‌رسد. او که هم اکنون مالک باشگاه ملوان بندرانزلی نیز هست گویا پذیرفته هزینه لغو قرارداد محمدرضا خلعتبری با باشگاه العجمان که نزدیک به یک میلیون دلار اعلام شده را پرداخت تا این بازیکن ملی‌پوش پرسپولیسی شود. خلعتبری اخیرا و پس از قهرمانی با سپاهان در لیگ برتر دوازدهم با عقد قراردادی به تیم العجمان پیوست تا زمینه‌ساز بروز حواشی متعددی شود.

گفتنی است، مسئولان فدراسیون فوتبال امارات امسال در اقدامی عجیب عنوان لیگ خود را به خلیج ع ر ب ی تغییر دادند و برای زدن مهر تائید به این عنوان جعلی هم سعی داشتند بعد از خلعتبری، جواد نکونام کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان را هم به خدمت بگیرند که با مخالفت جامعه فوتبال و جامعه رسانه‌ای ایران مواجه و نهایتا این اتفاق رخ نداد. با این حال به نظر می‌رسد حسین هدایتی با تقبل هزینه‌ لغو قرارداد خلعتبری با العجمان خط بطلانی بکشد بر اقدامات خلاف واقع عرب‌های امارات‌نشین. اخیرا گفته شد که حسن روحانی رئیس جمهور منتخب قرار است هزینه این لغو قرارداد را پرداخت کند اما مگر هدایتی اجازه می دهد روحانی دست به جیب کند؟!

2. 8 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

عاليشاه و عسگر خط خوردند
    اعلام 20بازيکن پرسپوليس براي ديدارباذوب آهن
    تيم فوتبال پرسپوليس با 20 بازيکن راهي اصفهان شد.
    تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 22 فردا شب در ورزشگاه فولاد‌شهر ميهمان ذوب آهن است. از همين رو پس از تمرين امروز (پنجشنبه) علي دايي 20 بازيکن خود را براي بازي مقابل ذوب آهن مشخص کرد. بدين ترتيب حميد علي‌عسگر و اميد عاليشاه که در فهرست 18 نفره پرسپوليس در بازي مقابل تراکتور‌سازي بودند خط‌ خوردند و به جاي اين بازيکنان يونس شاکري، غريبي، مارکو و خانزاده اضافه شدند.

به گزارش فارس،ساير بازيکنان نيز که در ليست پرسپوليس در بازي مقابل تراکتور‌سازي حضور داشتند در اين ترکيب حضور دارند.

ليست پرسپوليس براي ديدار مقابل ذوب آهن را نيلسون، محمدي، بنگر، ماهيني، سيدجلال حسيني، ميثم حسيني، غلامرضا رضايي، نوري، حقيقي، دهنوي، نوروزي، سيد‌صالحي، عباس‌زاده، کفشگري، نورمحمدي، شاکري، غريبي، مارکو، خانزاده و يک بازيکن جوان تشکيل مي‌دهند.

اين در شرايطي است که عليرضا حقيقي نيز در ليست پرسپوليس حضور ندارد.

4. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

هر روز تاپیک رو باز میکنیم از 30 تا پست 20 تاش در مورد خوبیهای علی داییه
    والا من پستا رو چک کردم کلا 2تا پست در مورد افتخاات دایی گذاشته شده که خودتون اشاره کردین. غیر از اون هم ایشون الان سرمربی تیمه و اگه اشتباه نکنم هر چیزی که مربوط به ایشون باشه باید توی این تاپیک قرار بگیره! بهتره قدر اسطوره های باشگاهمونو بدونیم و ازشون هر از چند گاهی یاد کنیم.
    خب بابا بسه دیگه! قبل از شروع فصل هی گفتیم و گفتیم، کافیه دیگه. چقدر هی میخاین از علی دایی بت بسازین
    علی دایی در حال حاضر مربی تیمه و راستش رو بگیم تا حالا در عرصه مربیگری افتخار خاصی هم بدست نیاورده
    دو تا قهرمانی حذفی با پرسپولیس آورده که خداییش اونا هم خیلی شانس درش دخیل بوده
    توی همون دوران هم ما نه بازی به یاد ماندنی یی از پرسپولیس یادمونه و نه رکورد خاصی و نه هیچ چیزی
    بازم حرفای تکراری شروع شد. ببخشید میشه بپرسم خاصترین افتخار مربیگری توی ایران چیه؟ مگه قهرمانی لیگ برتر و بعد حذفی نیست؟! اگه هست علی دایی با این سن کمش یه قهرمانی لیگ با سایپا داره و 2تا حذفی با پرسپولیس که به نظر من واسه شروع مربیگری عالیه./ نمیدونم چرا این 2تا قهرمانی حذفی دیگه حتی با شانس هم تکرار نشد و تیم به رو به نابودی رفت؟!
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 01-08-2013 at 13:07. دليل: 502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد

6. 10 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

در این دو ماهی که علی دایی به پرسپولیس آمده هیچ وقت چهره او را اینقدر خسته و عرق کرده ندیده بودیم اما مثل اینکه دیروز او عزمش را جزم کرده بوده تا گلرهای تیمش را از خواب تابستانه بیدار کند! قبل از این دایی در تمرین های تیمش سوت به دست نقش ناظر و هشدار دهنده را ایفا می کرد و در جایگاه سرمربی با فریادهایش بازیکنان را به نکاتی که مد نظرش بود متوجه می کرد اما این بار او مثل بازیکنان توپ ها را جلوی خودش چیده تا به سوی دروازه ها شلیک کند .در این تمرین ویژه دایی هم عرق خودش را در آورد هم گلرهای پرسپولیس را خیس عرق کرد تا اینطوری برای اولین بازی خارج از خانه آماده شان کند./

8. 10 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

عالیشاه بازیکن فوق العاده ای هست ...

از زمان بازیش تو تیم ملی نوجوانان بازییش رو به یاد دارم و می پسندم . نمی دونم اماده نیست که دایی از لیست کنار گذاشته یا چیز دیگری .

از اون بازیکناست که اعتقاد دارم توی تیم ملی می تونه ستاره باشه .

پس فعلا پرسپولیسی های عزیز از توی لیست امسالتون این رو برای من کنار بزارید که می پسندم بازیش رو

10. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اما یه بچه 4ام ابتدایی هم میدونه به نظرم که آقای پروین همون موقعیش هم که توی اوج بود چیزی از مربیگری بلد نبود و فقط بازیکنهای خوب و حرف گوش کنی داشت و که به یه نتایجی رسید
    حالا بعد از 10 سال بخاد بیاد بشینه روی نیمکت تیم، معلومه که بنده نمیخام نابودی تیمم رو ببینم و با این موضوع مخالفت میکنم

یعنی به عنوان یه پرسپولیسی؛ لکه ننگی بالاتر از مایلی کهن برای خودم نمیبینم!
    تعداد قهرمانی هایی که پرسپولیس در زمانی که پروین سرمربی تیم بود آورد و با سه قهرمانی در سالهای 77، 78 و 80 با پرسپولیس علی پروین تا چند سال قبل پرافتخارترین مربی لیگ ایران بود دیگه نیازی به گفتن نداره - محمد مایلی کهن که اینقد شما ازش بد میگی یکی از بهترین تیمهای ایران در آسیا در زمان هدایت همین شخص بود که 6تا به کره - 3تا به عربستان در اوج زدیم اگه ناداوری سر بازی ماقبل پایانی پیش نمیومد میتونست ایران قهرمان آسیا کنه گرچه همون مقام سومی اسیا هم که به دست آورد تا الان هیچ سرمربی ایرانی نتونسته تیم به 4تیم برتر اسیا ببره حالا سوم کردن پیشکش-یک بدشانسی هم داشت زمانی که سرمربی تیم ملی بود مثل الان نبود هر گروه 2تیم بره بالا وگرنه همون تیم ملی ایران با شرایط فعلی صعود راهی جام جهانی میشد کارنامه بدی از خودش حداقل برجا نگذاشته- علی دایی هم یک بار با سایپا به عنوان بازیکن مربی قهرمان لیگ شد 2تا جام حذفی با پرسپولیس گرفت البته به نظر شما همه موارد بالایی که گفتیم همش شانسی به دست اومده

12. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

عالیشاه بازیکن فوق العاده ای هست ...

از زمان بازیش تو تیم ملی نوجوانان بازییش رو به یاد دارم و می پسندم . نمی دونم اماده نیست که دایی از لیست کنار گذاشته یا چیز دیگری .

از اون بازیکناست که اعتقاد دارم توی تیم ملی می تونه ستاره باشه .

پس فعلا پرسپولیسی های عزیز از توی لیست امسالتون این رو برای من کنار بزارید که می پسندم بازیش رو
    فکر کنم چون تقریبا در بعضی پستها بازیکنها در یک سطح هستند دایی داره سیستم چرخشی میزاره...و شاید به خاطر عدم هماهنگی دایی داره سعی میکنه توی هفته های اول از بازیکنهای سال قبل استفاده کنه
    خیلی دوست دارم بازی غریبی - عالیشاه- عباس زاده رو توی تیم پرسپولیس ببینم.

14. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگه خلعتبری بیاد فکر می کنید از هفته چندم می تونه بازی کنه؟

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اگه خلعتبری بیاد فکر می کنید از هفته چندم می تونه بازی کنه؟
    البته در حد اگه " بهتره دو سه هفته با تیم تمرین کنه تا با بازیکنای دیگه مچ بشه

................

چه قدر خوب شد یه سری از بازیکنا امسال به تیم ما نیومدن !! سپاهان تیم خوبی رو بسته و امشب با سه امتیازی که راحت تر میتونست بگیره جز صدرنشینا شد . از همین هفته های اول باید دنبال نتیجه بود . کاری که سپاهان داره میکنه

17. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من سربسته میگم دوستان هر کی حرفم رو گرفت لطفا بهش فکر کنه
    خیلی زشته یکی توی ماه رمضون جلوی چشم همه قسم دروغ بخوره اونم نه یه بار دوبار
    به خدا ارزش نداره

یه حرف دیگم دارم
    ما به هافبک طراح بیشتر از خلعتبری احتیاج داریم
    به خدا به صادقیان بازی بده خیلی بیشتر از خلعتبری بهمون حال میده

19. 9 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •