تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 68 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

داره خودمونی میشه amirari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من که به شخصه تیم مون اصلا امید ندارم با این مصدوما و دروازه بان چی مون اهان باسابقه و با این وضعیت دفاعمون که حتما باید گل بخوریم تا حمله کنیم گل بزنیم ولی در کل امیدوارم با این بالوتلی رو تو ترکیب نداریم بازی رو ببریم چون تا حالا خیلی امتیاز از دست دادیم
    راستی این کاکا و پاتزینی و سیلوستره کی مصدومیتشون تموم میشه کسی میدونه

باتشکر از دوستان
    Last edited by amirari; 04-10-2013 at 12:29.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توفیق اجباری ، نسل سوم مالدینی در کنار مردان آلگری

نسل سوم مالدینی ها صبح امروز در تمرینات میلان شرکت کرد.

میلان به خانه ی مالدینی ها تبدیل شده است چرا که چزاره مالدینی که سال 1963 به عنوان کاپیتان لیگ قهرمانان را بالای سر برد ، پسرش پائولو و اکنون نوه ی خود کیریستن امروز در میلان است.

مالدینی جوان که در سال 1996 متولد شده است ، صبح امروز برای اولین بار همراه با مردان آلگری تمرین کرد.

او تنها یکی از بازیکنان جوانی بود که امروز همراه میلانی ها تمرین کرد چرا که مردان جوان اینزاگی در حال بازگشت از آمستردام پس از پیروزی 3-2 برابر آکادمی آژاکس در لیگ قهرمانان بودند

ac-mialn.ir

من که خیلی دوست دارم زودتر شاهد نسل جدید مالدینی در میلان باشیم . البته یک مالدینی آماده و سرحال و با کیفیت .
    مثل دو مالدینی که در گذشته داشتیم . اگه روند صعودی کیفیت هم مثل گذشته باشه که عالی میشه

3. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ساپونارا چند روزیه که داره با تیم تمرین میکنه و مثل این که مشکلش دیگه رفع شده و به احتمال زیاد در بازی مقابل یووه روی نیمکت قرار میگیره .
    در مورد دی سیلیو هم گفته شده که بعد از بازی های و یک هفته تعطیلی لیگ در دسترس قرار میگیره .
    بیرسا هم به همین ترتیب بعد از بازی های ملی در دسترسه ... ولی وضعیت کاکا هنوز مشخص نیست و الشاراوی هم دست کم تا 20 روز دیگه باید منتظرش باشیم .

فقط امیدوارم توی این مدت دوباره مصدوم ندیم چون هفته های حساسی رو پیش رو داریم و همین الان هم به اندازه کافی امتیاز از دست دادیم .
    هر چند در حد همون آرزو میمونه و دو روز دیگه خبر میاد دو نفر مصدوم به لیست اضافه شده !!!

5. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کاکا دقیقا کی برمیگرده؟به بازی بارسا میرسه؟

7. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که فکر نمیکنم به اون بازی برسه . فعلا هم توی اخبار چیزی در مورد دوری و زمان بازگشتش پیدا نکردم .

9. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امشب شاید بتونیم یه مساوی از یووه بگیریم

11. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فقط مساوی؟! چرا اینقدر نا امید
    درسته وضعیت تیم چندان مناسب نیست, کلی مصدوم داریم,محروم داریم, دروازبانمون ام اس گرفته, بواتنگ دادیم و بازیکن مصدوم خریدیم و کلی مشکلات دیگه!
    ولی هنوز میلانیم, مخصوصا برای همچین بازیهایی. اصولا جنگیدن تو بازی های بزرگ تو خون ما میلانیهاست.
    بازی سختی پیش رو داریم, ولی بهتره که از یوه امتیاز بگیریم. اگر بتونیم که هر سه امتیاز بگیریم شرایط خیلی خوب میشه, می تونه یه شروع خوب برای پشت سر
    گذاشتن مشکلات تیم باشه.کاره خیلی سختیه ولی غیر ممکن نیست. امیدوارم تو خط دفاعی و دروازبان شاهد حداقل اشتباه و سوتی باشیم.

به امید پیروزی

13. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

میلان رو عشقه! ثانیه 25!

15. 3 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فقط مساوی؟! چرا اینقدر نا امید
    درسته وضعیت تیم چندان مناسب نیست, کلی مصدوم داریم,محروم داریم, دروازبانمون ام اس گرفته, بواتنگ دادیم و بازیکن مصدوم خریدیم و کلی مشکلات دیگه!
    ولی هنوز میلانیم, مخصوصا برای همچین بازیهایی. اصولا جنگیدن تو بازی های بزرگ تو خون ما میلانیهاست.
    بازی سختی پیش رو داریم, ولی بهتره که از یوه امتیاز بگیریم. اگر بتونیم که هر سه امتیاز بگیریم شرایط خیلی خوب میشه, می تونه یه شروع خوب برای پشت سر
    گذاشتن مشکلات تیم باشه.کاره خیلی سختیه ولی غیر ممکن نیست. امیدوارم تو خط دفاعی و دروازبان شاهد حداقل اشتباه و سوتی باشیم.

به امید پیروزی
    چه دل خجسته ای داری آرش جان

بازی فوتبال ۹۰ دقیقه +وقت های تلف شده است

17. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

دیشب میلان تو نیمه اول با توجه به این همه مصدوم و همچنین بازی تو زمین حریف خوب بازی کرد و با پاسکاری بازی رو اداره کرده بود. خیلی امیدوار شده بودم به تیم
    ولی نیمه دوم واقعا داغون بود. حتی حال دویدن هم نداشتن. فکر کنم 30 دقیقه اول نیمه دوم 2 تا شوت هم طرف دروازه یووه نزدن!
    من که بعد گل سوم یووه و اخراج مکسس دیگه تلویزیون خاموش کردم. نمیدونم چجوری 10 نفره گل زدن
    علاوه بر دروازه بان که دیگه همه میدونن چه فاجعه ای هست. میلان باید یه فکری هم به حال دفاع کناراش بکنه. من ندیدم آباته و کنستانت یه سانتر درست حسابی بکنن. همه میرفت تو در و دیوار!

با توجه به سابقه آلگری مخصوصا سال پیش نمیشه نا امید شد از این که در بازی های آینده خوب نتیجه بگیرین و بالای جدول بیان ولی به نظرم یه تفاوت هایی با سال قبل وجود داره
    پارسال فقط یووه و ناپولی بودن که ثبات داشتن و تیم منسجمی بودن و فیورنتینا،لاتزیو،اینتر و رم خیلی فراز و نشیب داشتن ولی امسال علاوه بر یووه و ناپولی ، تیم های رم و اینتر هم خیلی خوب و منسجم ظاهر شدن
    فکر کنم امسال میلان برای پنجمی باید بجنگه

البته با برگشتن مصدوم ها ممکنه یهو همه چی تغییر کنه و مدعی شه. از تیم بزرگی مثل میلان هیچیزی بعید نیست

در کل امیدوارم میلان به روزهای خوبش برگرده مخصوصا تو بازی های اروپایی

19. 3 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •