تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 138 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

متاسفانه بازی را از دقیقه 70 دیدم و زیاد هم جالب نبود امتیاز حساسی را از دست دادیم

ترکیب را که نگاه میکردم چند نکته به نظرم رسید یکی اینکه زوج کیهیل و تری امسال خوب جواب داده بود و مخصوصا در بازی با استون ویلا خیلی خوب کار کردند

لوییز هم جای میکل فکر میکنم خیلی بهتر کار کنه و فصل قبل نشون داد که تو این پست خیلی عالیه

در مورد اتوئو هم اظهارنظر زوده اما اتوئو یه مهاجمیه که کنارش حتما باید یک نفر باشه و تنهایی کاراییش پایینه

به نظر من هنوز مورینیو به ترکیب ایده آلش نرسیده و با اینهمه بازیکن واقعا ترکیب اصلی را پیدا کردن سخته

2. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مثل اینکه هاوارد وب باز هم کار خودشو کرده

مورينيو: گلزن بالفطره نداريم

سرمربي چلسي پس از شکست مقابل اورتون تاکيد کرد شايد تيمش گلزن بالفطره در ترکيب خود ندارد.

چلسي در ديدار هفته چهارم خود در ليگ برتر انگليس با نتيجه يک بر صفر در خانه اورتون شکست خورد.

تنها گل اين ديدار را استيون ناي‌اسميت در دقيقه 45 وارد دروازه چلسي کرد. اورتون با اين پيروزي‌ و کسب 6 امتياز، خود را به رتبه نهم جدول رده بندي رساند اما چلسي هفت امتيازي ماند تا رده هفتم جدول را به خود اختصاص دهد.

در اين ديدار، ساموئل اتوئو و آندره شورله از ابتدا در ترکيب آبي‌هاي لندن قرار داشتند اما هر کدام فرصت‌هاي بسيار خوبي را براي گلزني از دست دادند تا اينکه اورتون با ضربه سر ناي‌اسميت بازيکنان چلسي را به شدت تنبيه کند. چلسي در نيمه دوم هم براي گلزني تلاش کرد اما در نهايت موفق به انجام اين کار نشد تا ژوزه مورينيو پس از بازگشت به استمفورد بريج نخستين شکست را بپذيرد.

«شانس‌هاي بسياري داشتيم اما گل نزديم. اگر نتوانيد از موقعيت‌هايي که ايجاد مي‌کنيد استفاده کنيد، هيچ نتيجه‌اي هم نخواهيد گرفت اما اگر استفاده کنيد، به برتري رسيده و سه امتياز را هم به دست مي‌آوريد. شايد تيم من فاقد يک گلزن بالفطره است. شايد روزي در يک ديدار از سه موقعيتي که روي دروازه حريف داريم، سه گل بزنيم. بازيکنانم به زودي و در ادامه فصل بهتر خواهند شد تا از موقعيت‌هاي گلزني‌مان بيشتر استفاده کنند. بايد در ديدارهاي آينده با قدرت بيشتري در ميدان حضور پيدا کنيم تا توپ‌هايمان را وارد دروازه حريف کنيم.

مورينيو در نيمه دوم تاکيد داشت که سيلوين ديستين روي اسکار خطاي پنالتي انجام دا‌ده است اما هاوارد وب، داور اين ديدار دستور به ادامه کار داده است.

«براي يک داور بسيار خوب، که هاوارد يکي از داوران خوب است، پنالتي، پنالتي است. با اين پنالتي ما شانس خوبي براي گرفتن امتياز در اين ديدار داشتيم. اگر اين خطا روي بازيکن ما پنالتي نبود، پس پنالتي‌اي که براي منچستريونايتد در ديدار با کريستال پالاس گرفته شد نيز پنالتي نبود.»

فارس

4. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مورینیو: چلسی مثل سال 2004 شکست ناپذیر نیست

سرمربی آبی های لندنی احساس می کند که تیمش می بایست از فرصت هایی که در جریان بازی ایجاد می کند بهره بهتری ببرد

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی به شاگردانش هشدار داده کسب موفقیت با این تیم، به اندازه موفقیتی که او در فصل اول حضورش در چلسی در سال 2003 به دست آورده بود ساده نیست.
    چلسی شنبه شب و در دیداری خارج از خانه با وجود موقعیت های فراوانی که برای گلزنی داشت، در نهایت با نتیجه 0-1 مغلوب اورتون شد .تک گل این بازی را استیون نایسمیث به ثمر رساند .
    تیم مورینیو در اولین حضورش در اولین دوره اش در چلسی تنها 7 امتیاز از سیزده بازی ابتدایی در لیگ از دست داده بود و در طول تمام فصل تنها یک بار تن به شکست داده بود ولی درحال حاضر او یادآوری کرده که امسال شرایط متفاوت است.
    مورینیو به خبرنگاران گفت:« نه، امسال مثل سال 2004 نیست. آن سال ما فقط در ماه اکتبر مقابل منچسترسیتی شکست خوردیم و این تنها باخت آن فصل ما بود ولی الان این طور نیست. ما دیگر شکست ناپذیری نیستیم و تیم متفاوتی داریم.»
    مورینیو که دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا کسب کرده در ادامه به این نکته اشاره کرد که نتایج ضعیف را از تیمش نمی پذیرد و گفت که تیمش تنها در صورتی پیشرفت می کند که بتواند فرصت هایش را مبدل به گل کند:« ما تیمی نیستیم که با خونسردی از اتفاقاتی که رخ می دهد استقبال کنیم و به دنبال برد هستیم. من برای کار کردن به اینجا آمده ام و اولی نفری هستم که دوست ندارم که در کمال صلح و صفا و آرامش بیش از حد کار کنم. ولی باید با گذشت زمان کارمان را انجام دهیم و رشد و پیشرفت کنیم و بازیکنان را پرورش داده و بهترین بازی ممکن را از آنها بگیریم.»
    آقای خاص ادامه داد:« ما باید راندمان بالایی داشته باشیم و با بلوغ کار کنیم و ساده لوح نباشیم. باید روی این قضیه کار کنیم. ما باید فوتبال زیبایی که بازی می کنیم را به گل مبدل کنیم. ابتدای فصل سخت است. یک بازی خارج از خانه مقابل منچستریونایتد، یک بازی خارج از خانه در سوپرکاپ اروپا مقابل بایرن ویک بازی خارج از خانه مقابل اورتون. ولی شنبه شب داستان تیم ما داستان تیمی بود که 21 شوت به دروازه زد ولی نتوانست به گل برسد. این هم زیبایی فوتبال است.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

اورتون مثل همیشه دستو پا گیر بود ... لامصب بد چقره .. بد ... همیشه باشون مشکل داشتیم ولی میبردیمشون ... این دفه واقعا توپ خراب کردیم ... 2تا تک به تک ملس خراب کردیم ... لیگ برتر خیلی سخت شده ...

تاتنهام خوب شده .... لیورپول که داره برمیگرده ... آرسنال هم که داره میوفته روو دور .... یونایتد و سیتی و چلسی هم که توو کورسن ... 6 تا تیم واقعا خوب که مدعی قهرمانین ... ولی من مطمئنم مورینیو از پس کار بر میاد و تیمو قهرمان میکنه ...

فردا شب میزبان بازل هستیم .. امیدوارم موو جبران کنه و استارت لیگ قهرمانان رو محکم بزنه و موو بر تن حریفا سیخ کنه ...

8. 6 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وقتی اول فصل تیم کٌپ میکنه رو دوست دارم یعنی بهتر از آخر فصله دیگه

هر طور حساب کنی اگه یه مربی بتونه اِن تا ستاره رو هندل کنه اون مورینیو هست

ولی ترسم از اینه که یکی دو تا مهره لازم داشته باشه و جاشون تو تیم خالی باشه

10. 10 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

قاقا دیشب چند جند شد؟
    تا 1-0 رو فهمیدم بعد خوابیدم

12. 3 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

قاقا دیشب چند جند شد؟
    تا 1-0 رو فهمیدم بعد خوابیدم
    جدی جدی نمیدونی ؟؟

چلسی 2-1 باخت

14. 6 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از لحاظ وینگ و هافبک تیممون واقعا کامله، اگه یه مهاجم درجه یک داشته باشیم به راحتی تغذیه میشه و میتونه گلهای زیادی بزنه، اما متاسفانه نداریم
    تنها امیدمون میتونه این باشه که بچه ها اینقد واسه اتئو توپ بریزن که خودش از رو بره و هر بازی شیش تا گل بزنه

16. 6 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

گروه ضعیف هم بدیش اینکه بازی ها پخش زنده نمیشه ... من داشتم بازی ناپولی و دورتمند رو از شبکه ورزش میدیدم ( انصافا بازی خیلی قشنگی بود ... ناپولی خیلی خیلی خوبه ) ... نتیجه که میثاقی هی میگفت یک بر صفر انتظار داشتم بگه 1 1 ... بالاخره گفت ولی انتظار داشتم بگه 2 بر 1 برا چلسی اما یهو گفت 2 بر به سود بازل خودشم کپ کرد ... همون لحظه به این فکر بودم که تیم داره چه جوری بازی میکنه ... میدونستم توو ضربات آخر مشکل داریم ... هیگواین توو ناپل فالکائو توو موناکو کاوانی توو پی اس جی رونی توو منچستر زرتو زرتو دارن گل میزنن ... اما ما که این همه موقعیت ایجاد میکنیم این میشه نتیجش ... واقعا نیاز به یه فوروارد گلزن خیلی حس میشه ...

18. 5 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خلاصه بازی را دیدم تنها نکته ای که میشه اشاره کرد اینه که خیلی راحت گل میخوریم و خیلی سخت گل میزنیم

بازل 2 موقعیت داشت و 2تا زد اما ما از n تا موقعیت یکیشو گل کردیم!

همون مشکلی که همه دوستان هم بهش اشاره میکنند نمیدونم نمیشد به جای اینهمه هافبک بیشتر پول میدادیم و یک تمام کننده خوب میگرفتیم شاید از ترس یک تورس دیگر این کار را نکردیم!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مورينيو: تمام مسئوليت شکست را مي‌پذيرم

سرمربي پرتغالي چلسي پس از ثبت اولين شکست شاگردانش در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اين فصل، به عدم پختگي و نبود تجربه در مردانش براي مديريت شرايط سخت اذعان داشت و تاکيد کرد که مسئوليت اين باخت را کاملا مي‌پذيرد.

چلسي شب گذشته (چهارشنبه) در اولين بازي خود در مرحله گروهي ليگ قهرمانان در خانه خود، ورزشگاه استمفوردبريج شهر لندن، با نتيجه 2 بر يک برابر بازل سوئيس تن به شکست داد.

ژوزه مورينيو در کنفرانس خبري پس از اين بازي به خبرنگاران گفت: 3 امتيازي را از دست داديم که حالا بايد آنها را در خانه بازل، شالکه يا استوابخارست يا همه آنها پس بگيريم. ما باختيم اما هدف صعود به مرحله يک هشتم نهايي به عنوان يکي از دو تيم صدر جدول هنوز از دسترس‌مان خارج نشده است و آنقدر‌ها دور نيست؛ پس برايش خواهيم جنگيد. من واقعا باور دارم که ما به اين هدف خواهيم رسيد.

مورينيو با اشاره به اتفاقاتي که در جريان بازي رخ داد، افزود: در نيمه اول ما زمان بيشتري صاحب توپ بوديم. در يک مقطع کوتاه پشت سر هم کرنر مي‌زديم اما موقعيت چندان خطرناکي خلق نشد. بازل تيم يکدستي است و با تمام نفراتش دفاع مي‌کند. اين تيم تمام فضاها را بسته بود در حالي که مي‌دانيم در حالت عادي شيوه بازي‌اش هجومي است. البته ما هم در نيمه اول هيچ حرکتي براي گلزني انجام نداديم. حتي زماني که گل زديم و با پيروزي يک بر صفر راهي رختکن شديم، هم فکر مي‌کردم که نتيجه بايد صفر _ صفر مي‌ماند.

آقاي خاص تصريح کرد: در نيمه دوم، بهترين مقطعي که بازي کرديم زماني بود که فضاي بيشتري براي بازي کردن به دست آورديم. توپ را به تيرک زديم و دو موقعيت بسيار خطرناک روي دروازه بازل داشتيم اما اين تيم حريف بود که گل زد. گل دوم بازل اما واقعا غيرقابل قبول بود چون ما در سازماندهي و آرايش نفرات تيم به هنگام زدن ضربات شروع مجدد واقعا کار کرده بوديم و ضربه سر بازيکن حريف درست در منطقه‌اي زده شد که بازيکنان ما هميشه آن را پوشش مي‌دهند چون دفاع ما ترکيبي از دفاع منطقه‌اي و نفر به نفر است. ما علاوه بر 2 نفري که در آن منطقه دفاع مي‌کردند، بازيکني که استرلر، زننده گل را کنترل مي‌کرد، داشتيم اما هر 3 آنها مرتکب اشتباه شدند و ما تاوانش را داديم.

آقاي خاص اکنون که مردانش باخته‌اند، تمام مسئوليت شکست را بر عهده مي‌گيرد و به همين دليل تمايلي ندارد درباره اين موضوع که کدام بازيکن از ديگري بهتر يا بدتر بازي کرده است، سخني بگويد، با اين حال او جواب سوال خبرنگاراني که از وي درباره عملکرد دو بازيکن تازه وارد تيم يعني ويليان و ساموئل اتوئو را جويا شدند، داد.

مورينيو خاطرنشان کرد: به صورت خلاصه بگويم که ويليان بازي قابل قبولي داشت. فکر مي‌کنم که ساموئل تند و تيزي هميشگي خود را نداشت اما اين وضعيت براي او طبيعي است چون چند سال در جايي بازي کرده است که انگيزه زيادي در او ايجاد نمي‌کرده و باعث شده از صحنه‌‌ رقابت‌هاي بزرگ فاصله بگيرد. آن چند سال عطش و انگيزه را از او گرفته بود اما حالا که برگشته انگيزه‌اش هم دوباره احيا شده است و مي‌خواهد موفق باشد، بازي کند و از بازي‌اش در اين سطح لذت ببرد.

مورينيو افزود: اتوئو در کار گروهي تيم نقش پررنگي دارد. براي اينکه او دوباره مانند قبل تند و تيز شود و گلزني کند بايد کمي صبر کنيم اما او به هر حال بازيکن بزرگي است و مطمئنا براي ما گل خواهد زد. از 3 مهاجمي که دارم براي بازي‌هاي ادامه فصل راضي هستم. هر 3 آنها بازيکنان حرفه‌اي و خوبي هستند و نشان داده‌اند که با تمام وجودشان براي تيم کار مي‌کنند.

شکست چلسي برابر بازل 4 روز پس از ثبت اولين باخت اين تيم در ليگ برتر اين فصل در خانه اورتون رخ داد. مورينيو در اين باره هم گفت: تيم من هنوز به آن درجه از بلوغ و شخصيت نرسيده است که تاب تحمل لحظات مشکل را داشته باشد. اورتون در آخرين دقيقه نيمه اول گل زد و بعد از آن تيم ما به دردسر افتاد و اين در حالي بود که تا پيش از آن ما توپ و ميدان را در اختيار داشتيم. امروز هم زماني که زماني که گل تساوي بازل زده شد، تيم لرزيد. تنها کاري که براي رفع اين مشکل مي‌‌توان انجام داد تمرين است.

سرمربي پيشين رئال مادريد در خاتمه اظهار داشت: با ناراحتي به خانه مي‌رويم و مي‌دانيم که هواداران هم نارحت هستند اما فردا صبح، روز ديگري است و ما تمرينات‌مان را از سر مي‌گيريم. 2 روز براي آماده کردن خودمان براي بازي بعدي فرصت داريم. اين‌ها تنها چيزهايي است که من از فوتبال مي‌دانم: «سختکوشي، باور داشتن به اينکه چه کارهايي از دست خود و هم‌تيمي‌هاي‌تان برمي‌آيد، انتقادپذيري در داخل گروه براي حل مشکلات و حفظ اتحاد.» اين‌ها چيزهايي است که ما براي بازي بعدي برابر فولام بايد داشته باشيم. در بازي بعدي‌مان در ليگ قهرمانان سعي مي‌کنيم سه امتيازي که در اين بازي از دست داده ‌ايم را جبران کنيم.

به گزارش تسنيم،

20. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •