تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 30 اولاول ... 172324252627282930 آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 291

نام تاپيک: لیــــگ مســــابقـــــات علمــــي { قوانين در پست اول }

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

b که منفی نمیشه منظور b-1 بود که البته با جابجایی حالتها موضوع بزرگتر یا کوچکتر بودن مهم نیست حالا باید دلیلی برای برابر نبودن آنها داشته باشیم
    اینم بگم راه حل شما خوبه فقط الان موضوع ارائه دلیل برای حالتهای مختلف مسئله است که باید تساوی را رد کرد

2. 3 کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

b که منفی نمیشه منظور b-1 بود که البته با جابجایی حالتها موضوع بزرگتر یا کوچکتر بودن مهم نیست حالا باید دلیلی برای برابر نبودن آنها داشته باشیم
    اینم بگم راه حل شما خوبه فقط الان موضوع ارائه دلیل برای حالتهای مختلف مسئله است که باید تساوی را رد کرد
    اگر مساوی قرارشون بدیم b یک عدد اعشاری می شه و دیگه صحیح نیست.

a-b = a + b -1 ---> 2b = 1 ---> b = 1/2
    Last edited by sara_program; 06-09-2013 at 23:04.

4. 2 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Iron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یک هفته‌ای هست که قراره بحث‌های حاشیه‌ای به تاپیک جدا منتقل بشه برای همین پاسخ رو اینجا میذارم قاعدتا بعدا این پست باید منتقل بشه.

جواب سوال کاملا درسته و خودتون خوب میدونید که طراحی سوال و پاسخش کار بسیار وقت‌گیری هست و از انجمن و مسابقه‌ای عام‌المنفعه مثل این مسابقه و وقت داوطلبانه‌ی ما یا شما خیلی بعید هست (به همین خاطر ما ۲ امتیاز برای ارائه‌ی سوال گذاشتیم). به همین خاطر طبیعی است که حداقل من شخصا سوالات رو طراحی نمی‌کنم این سوال یک سوال معروف در یکی از منابع هست (به خاطر نقش اینترنت در لوث کردن این مسابقه از گفتن منابع معذورم) و خوشبختانه اثر جالب توجهی توی اینترنت نداره و جواب سوال هم درسته. من در پاسخ قبلی اشاره کردم که برخی از جزئیاتی که فرمودید درسته اما کلیت مسئله و راه‌[حل رو نقض نکرده بحث خطای اندازه‌گیری g هست. اتفاقا دقت مدلسازی متناسب با هدف باید تصمیم پاسخگو باشه. چظور IceLord به جواب درست (نه دقیق)‌ رسیده خوب شما یک کم باید برای بقیه هم فرصت و احترام قائل باشید همه چی که انحصاری یا معطوف به تفسیر شما که نمیشه. با تفسیر دائي‌جان ناپلئونی که نمیشه با روندی که توی این تاپیک هست برخورد سازنده‌ای داشت. در ضمن طبیعی هم هست که سوالات معما باشند. سوال پایان فصل که نیست. سوال صنعتی که نیست. همه‌ی سوالات معماهای علمی هستند. روش هم از اول همین بوده. ما به خلاقیت و ابتکار هم توجه داریم حتی بیشتر از دانسته‌های آکادمیک.

در نهایت این تاپیک، تاپیک من که نیست. یه جای Public و عمومی هست. تاپیک شما هم نیست چون یه تاپیک آزاد هست با یه سری قوانین ساده‌ی مشخص. من یکی از چندین نفری هستم که توی این تاپیک نقش داشتم....این تاپیک هم قراره دوره‌های بعدی هم داشته باشه و یک جریان هست که ادامه خواهد داشت. اینکه شما انگیزه‌ای داشته باشید یا نداشته باشید و اینکه با سبک و سیاق من موافق باشید یا مخالف باشید چیزی رو تحمیل نمی‌کنه. شرکت در این تاپیک حق شماست و شما هر وقت خواستین میتونین شرکت کنید. روال کار ما هم این بوده که نظرات کاربران رو همیشه شنیدیم و اغلب به کار بردیم در رابطه با نقطه نظر شما من مخالف حرفهای شما نیستم مخالفت من با برداشت شماست. بازم میگم اینکه در این مسابقه شرکت کنید یا نکنید تصمیم اختیاری خود شماست و این تاپیک یه تاپیک آزاد هست من هم یکی از ۷ نفری هستم که اینجا مسئوله و در ضمن قرار هم نیست همیشه باشم.

در نهایت موفق باشید
    اینکه این سوال رو خودتون طرح نکردید و قبلا جای دیگه موجود بوده، چی رو توجیه می کنه؟
    اصلا بحث تفسیر نیست. نیازی هم به تفسیر نیست چون مساله واضحه. کافیه یک قاشق عسل و یک قاشق آب رو دمر کنید تا ببینید چقدر در سرعت سقوط فرق می کنند. آیا مثلا خطای 80 درصد برای شتاب جاذبه میتونه قابل قبول باشه؟ بنده هم عرض کردم که وقتی گفتید میشه فرض کرد سیال آبه، این روش قابل انجامه چون از ویسکوزیته آب میشه صرفنظر کرد(اما از ویسکوزیته عسل نمیشه و شما تا پست آخر اصرار دارید که از این روش برای عسل هم میشه استفاده کرد) ایرادی هم که در پست قبل گرفتم به این قسمت از پاسخ شما که در پایین نوشته شده بود، نه پاسخ اون دوست دیگه.

البته راه عملی‌تر اندازه‌گیری قطر در دو جا و بعد اجازه دادن به خالی شدن‌ همه‌ی عسل یا آب (مقدار محدود) هست. به این ترتیب دیگه نیازی به اندازه‌گیری ارتفاع و قطر داخل ظرف نیست هرچند این تکنیک هم دقیق هست و زودتر آزمایش انجام میگیره.
    ----------------------------------------------------

فکر نمی کنم به دیگران بی احترامی کرده باشم یا فرصتی رو از کسی گرفته باشم. اگر چنین بوده بطور واضح توضیح بدین.

----------------------------------------------------

در ضمن طبیعی هم هست که سوالات معما باشند. سوال پایان فصل که نیست. سوال صنعتی که نیست. همه‌ی سوالات معماهای علمی هستند. روش هم از اول همین بوده. ما به خلاقیت و ابتکار هم توجه داریم حتی بیشتر از دانسته‌های آکادمیک.
    مشخص نکردید که چرا روش بنده خارج از چهارچوب بود. این چهارچوب دقیقا چیه؟ اینکه یا هر شیء میشه اینکارو کرد پاسخ مناسبی به سوال من نیست. دوست عزیز، روشی که مورد نظر شما بود به ذهن بنده هم رسید اما دلیلی ندیدم که لقمه رو دور سرم بچرخونم، کلی خطا وارد کنم تا جوابی رو که شما دوست دارید داده بشه. برام مهمتر بود که نشون بدم در ازای این پیچیدگی اون راه حل، مزیتی حاصل نمیشه و میشه با همون ابزار و راهی ساده تر به نتیجه رسید.
    کسی درمورد معما بودن سوال صحبتی نکرد و ایراد نگرفت. اتفاقا برخورد شما با مساله شبیه سوال آخر فصله. برای همینه که وقتی به نازک شدن ستون سیال بعنوان راهنمایی اشاره کردید، انتظار داشتید که حتما از این درسی که دادید برای حل مساله استفاده بشه. حالا اگر خلاقیت منجر به راه حل ساده تری شد تکلیف چیه؟
    نکته این نیست که چه کسی تاپیک رو اداره می کنه. اینکه از سوی مسوولین اشتباهی رخ بده هم مشکلی نیست. مشکل اونجاییه که بفهمن اشتباهی رخ داده یا نقصی وجود داره اما زیر بار نرن و بخوان مساله رو رفع رجوع بکنن. این اشاره من صرفا مربوط به این سوال نیست.
    در انتها لازم به ذکره که بنده متوجه مفاهیم کنایی مثل "تفسیر دائي‌جان ناپلئونی" و " نکات پراکنده به شکل پارازیتی" نمیشم. لطف کنید اگر حرفی دارید واضح بیان کنید.

6. این کاربر از Iron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام ضمن تشکر مجدد از همه دوستان برای مشارکت در حل سوال ریاضی این هم روشی دیگر برای حل دستگاه معادلات:

حل:

از معادله اول داريم:

اين مقدار را در معادله دوم جايگذاري ميكنيم

از 3-Aفاكتور ميگيريم

چون A,B مثبت و هریک با دو و سه جمع شده و در هم ضرب شده اند پس این حاصلضرب مخالف یک بوده و در نتیجه مخالف صفر خواهد بود

موفق باشید
    Last edited by kvhsade; 08-09-2013 at 08:18.

8. 7 کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

قبل از هر چیز باید از همه دوستان بابت مشارکت در حل سوال تشکر کنم و اما بعد:
    در مورد جواب جناب IceLord : منظور شما از (اعداد منفی جذر دارند)چیست؟
    دوستان بد نیست بدانید این مسئله را به حکیم عمر خیام نیشابوری نسبت میدهند
    سلام دوست عزیز
    همونطور که تو راه حل نشون دادم منظورم اعداد مختلط بود.

+ من متوجه نمی شم این فرض که x , y حقیقی و مثبت هستند از کجا ناشی میشه؟
    دوستان می تونن توضیح بیشتری بدن؟

10. این کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    همونطور که تو راه حل نشون دادم منظورم اعداد مختلط بود.

+ من متوجه نمی شم این فرض که x , y حقیقی و مثبت هستند از کجا ناشی میشه؟
    دوستان می تونن توضیح بیشتری بدن؟
    سلام.

شما منظورتون اعداد مختلط بوده. ولی در نظر داشته باشین که اعداد مختلط از دو قسمت موهومی و حقیقی تشکیل شده اند. قسمت موهومی اعداد مختلط هم باید همراه با i باشه. یعنی i برابر است با رادیکال منفی 1

اگر مقدار i هم در قسمت موهومی ضرب شده باشه باید عبارت زیر رادیکال منفی می بود. در کل هیچ علایمی از عدد موهومی در سوال نبود. مگر با احتساب اینکه i به توان 3 رسیده باشه که مقدارش شده باشه 1+ ، که در اینصورت هم باید کل اجزا به توان 3 رسیده باشند ولی درجه کل تابع 1 هستش.

12. 2 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

امتیاز سوال ریاضی:
    سارا4 امتیاز و پارسی کولا 2 امتیاز
    موفق باشید

14. 4 کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سوال هفدهم

نحوه و علت استفاده از پودر صمغ عربي در نقاشي با ابرنگ چيست ؟ در صورتي كه به هنگام استفاده از پودر صمغ عربي از تركيب KBr نيز استفاده شود ويژگي هاي نقاشي ايجاد شده چگونه خواهد بود؟

16. 5 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سوال هفدهم

نحوه و علت استفاده از پودر صمغ عربي در نقاشي با ابرنگ چيست ؟ در صورتي كه به هنگام استفاده از پودر صمغ عربي از تركيب KBr نيز استفاده شود ويژگي هاي نقاشي ايجاد شده چگونه خواهد بود؟
    صمغ عربی کاربردش این است که درصد حلالیت رنگ خشک را بالا می برد و نقاشی با آن ، نرم می شود. در شکل زیر نقاشی با دو آبرنگ نشان داده شده است. یکی آبرنگی که صمغ عربی دارد و یکی دیگر بدون صمغ عربی. آنکه صمغ عربی دارد باعث شده که رنگ خشک در آب ، کامل حل شود و نقاشی نرم تری نسبت به آن یکی آبرنگ داریم.

تکمیل صحبت ها :

صمغ عربی شیره درخت اقاقیااست. وقتی تیوپ آبرنگ درش باز بماند و مدتی بگذرد ،صمغ عربی قبل از رنگ از تیوپ خارج می شود و به عنوان آلارمی است برای نقاش که در تیوپ را ببندد. صمغ عربی به راحتی در آب حل می شود و باعث می شود رنگدانه ها به راحتی در آب حل شوند. صمغ عربی به خودی خودش مرطوب است و از فرمول شیمیایی زیر تشکیل شده است: (همانطور که می بینید از H2O تشکیل شده است . فقط آرایش مولکولی تغییر یافته است) البته اگر بذاریم خشک بشه و پودرش کنیم دیگه مرطوب نیست و اگر بهش آب اضافه بشه دوباره مرطوب می شه

صمغ عربی از دو قند به نام های آرابینوزیک و گالاکتوز تشکیل شده است.
    چرا صمغ عربی در آب حل می شود؟
    چون هم خودش خاصیت مرطوب دارد. و هم اینکه از دو قند تشکیل شده است. صمغ عربی را باید در آب گرم حل کنیم. چرا که آب گرم ، مولکولهایش انرژی جنبشی زیادی دارند و به قند ضربه می زنند و باعث حل شدن سریع قند می شوند.

پس از اینکه صمغ عربی را در آب گرم حل کردیم. رنگدانه ها (رنگ خشک پودر شده) را اضافه می کنیم. رنگدانه ها به خاطر خاصیت چسبندگی صمغ عربی حالت نرم به خود می گیرند و به هم می چسبند و سریعتر در آب حل می شوند چون صمغ عربی خودش محلول در آب است. برای همین وقتی این رنگ را روی کاغذ بکشیم رنگدانه ها جدا جدا پیدا نیستند. ولی آبرنگی که صمغ عربی نداشته باشد. رنگدانه ها از هم جدا جدا هستند و روی کاغذ خود نمایی می کنند.

نسبت صمغ عربی و آب هم نسبت 1 به 2 است. یعنی 1 واحد صمغ عربی را در 2 واحد آب حل می کنیم. ضمناً صمغ عربی باعث می شود که رنک به کاغذ و چوب بچسبد و ماندگاری بهتری داشته باشد.
    اطلاعات عمومی (لازم به ذکر است که صمغ عربی خوراکی است . و کاربردهای فراوان دیگری هم دارد:
    شیرینی ها - چسب تمبر پستی - نوشابه گازدار - چاپ و عکاسی - آرایشی بهداشتی - آتش بازی - چسب نوار چسب )

درباره ی ترکیبات KBr هم دوستان اگر مطلبی دارند بذارند تا استفاده کنیم. من دیگه خسته شدم
    Last edited by sara_program; 10-09-2013 at 19:54.

18. این کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

سوال هفدهم

اگه راه حل و پاسخمون درست باشه آیا امتیازش مثل سوال ریاضی قبل 2 امتیازه ؟
    درضمن پست آدم رو مثل جت حذف نکنید! زشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •