تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 51 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 502

نام تاپيک: Call of Duty: Ghosts

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

حال ندارم بیام واسه این پستای کاملا بی ربطی که آوردی توضیح بدم برات،سگ با ارزشه! IW فان میسازه؟؟ WTF?? ربطش به متا؟؟

همونطور که گفتم بخش سینگل سرگرم کننده و قویه "براساس نقدا" و پیش بینیم درست از آب در اومد،حالا باید دید چرا AC متاش خوب شد و G افت کرد!!
    اون پستا همگی ربط دارن خودتم میدونی ....حالا همه ی اونا به کنار بازم تهش دیدیم چه شد دیگه ....بازم شجاعت به خرج بیا اعتراف کن ....این بازی بدترین بازیه تاریخ COD هست و رسمن حرفی برا گفتن جلو BF4 نداره !

بخش سینگل هم افت داشته عزیز من ...اگه افت نداشت که به این وضع نمیفتاد ! AC داستانش میفرقه ....AC یه تجربه ی جدید آورده نه یک تجربه ی تکراری !

الان اشک شوق تو چشات حلقه زده،دسپاچه شدی رفتی پست آوردی
    من ازین بچه بازیا خوشم نمیاد ...فقط چون طرفم تو بودی اینکارو کردم که بدونی بله نوبت شما هم میرسه !
    Last edited by mjorh; 05-11-2013 at 22:22.

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

هنوز بازی دستم نرسیده ولی مطمئنم بخش single عالیه.حداقل نسبت به battlefield خیلی بهتره.من و امثال من که مولتی بازی نمیکنیم.امتیازو ولش کن مهم خود گیمر هست که از بازی راضی باشه.حمید که کلا با COD بیچاره سر جنگ دارهولی کماکان پرچم بالااااااااااااااااااااست

3. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

حمید که کلا با COD بیچاره سر جنگ دارهولی کماکان پرچم بالااااااااااااااااااااست
    بازی خوب باشه من غلط کنم گیر بدم .....بر اساس اونچیزی که تا الان از منتقدین دیدم و چند نفری که بهشون اعتماد دارم تست کردن بازی رو ، واقعا نزول داشته ....بازیی که افت میکنرو باس مورد سئوال قرار بدی نکه بشینی تعریف کنی .....پرچم نه عزیز من بالا نیس زیر پاست الان ! به امید این که سال بعد شاهد موفقیت این فرنچایز محبوب باشیم .

5. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

بازی خوب باشه من غلط کنم گیر بدم .....بر اساس اونچیزی که تا الان از منتقدین دیدم و چند نفری که بهشون اعتماد دارم تست کردن بازی رو ، واقعا نزول داشته ....بازیی که افت میکنرو باس مورد سئوال قرار بدی نکه بشینی تعریف کنی .....پرچم نه عزیز من بالا نیس زیر پاست الان ! به امید این که سال بعد شاهد موفقیت این فرنچایز محبوب باشیم .
    تو اصلا پدر کشتگی داری با این بازی بیچاره.نه داداش من برای شما پرچم زیر گله ولی طرفداراش پرچم رو اساسی بالا نگه داشتن

7. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

تو اصلا پدر کشتگی داری با این بازی بیچاره.نه داداش من برای شما پرچم زیر گله ولی طرفداراش پرچم رو اساسی بالا نگه داشتن
    نه عزیز من ، من خودم از اولین شمارش بازی کردم زندگی کردم با این فرنچایز ...ولی طرفداری از گیمی که دیگه اون شکوه قبلیو نداره ، یه قرون نمیارزه ! من از 2010 به این ور مخالفش بودم و امیدوارم یه روزی در حد نام COD ظاهر شه ! اونایی که امثال این بازی رو COD میدونن اصلا چیزی از COD نمیدونن ! من هر پیش بینیی که راجب این بازی کردم درست ازاب درومد و اینم بهترین نشونس برای حرفم .....مطمئن باشید من خیلی از COD میدونم .....ولی مسخرس بیایید این بازی رو با شاهکاری مثل CODMW1 یا CODWAW مقایسه کنید ...بی دلیل هم حرف نمیزنم که لیبل ترول بچسبونید و این حرفا ....هر دلیلی بیارید جواب میگیرید !

الانم آره از Battlefield طرفداری میکنم چون احترام میزاره به گیمر ....چون هر سال بهتر از سال قبلش هست ....اگه اونم مثل این فرنچایز دربیاد اونم زیر سئوال میبرم ....
    Last edited by mjorh; 05-11-2013 at 23:43.

9. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

10 گیمر رو-مخ تو بخش چند-نفره COD که این تجربه رو زهرمار میکنن !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه kaktuz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Malmö

پيش فرض

این بازی تک نفرش خیلی خوب کار شده تو بازی از فضای خارج از جو گرفته تا اعماق اقیانوس با یه داستان پردازی خوب.هیچ کدوم از مرحله ها خسته کننده و تکراری نیست. این شاهکار رو از دست ندید.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

منم با حمید موافقم.من خودم طرفدار این بازی بودم تا MW2،بعدش دیگه به شدت تکراری شد ولی در حد حمید دیگه ازش متنفر نشدم فقط برام بازی عادی شده،هر سال هر نسخه ای ازش میاد میگیرم و تموشم میکنم ولی چیزی نیست بازی که بخواد توی یادم بمونه و مثلا بگم یادش بخیر فلان cod خیلی عالی بود.......
    +
    بحث سگ شد اینم میخواستم توی پستای قبلیم بگم یادم رفت،این رایلی خیلی جالبه،حداقل من ازش خوشم اومد فقط توی بازی خیلی کم حضور داره :| شاید توی 2-3 مرحله بشه دیدش.احتمالا توی نسخه بعدی هم میبینیمش و امیدوارم اونجا ازش بهرت استفاده بشه
    +
    10 گیمر رو-مخ تو بخش چند-نفره COD که این تجربه رو زهرمار میکنن !
    فوق العاده بود این مقاله هم جملاتی که برا هرکدومشون نوشته بود و هم عکس هایی که انتخاب کرده بود

3. The Armchair General

13. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

منم با حمید موافقم.من خودم طرفدار این بازی بودم تا MW2،بعدش دیگه به شدت تکراری شد ولی در حد حمید دیگه ازش متنفر نشدم
    BO1 رو واقعا خوشم اومد داستانش توپ بود بعد رسید به MW3 که اونم واقعا داستانش در حد MW2 یا MW1 نبود ...خیلی هندی بازی شد ! بخش چند نفرشم که ...چیزی نگم بهتره . نمیدونم البته شاید تاثیر خوب درومدن چند نفره ی BF3 بود ....بعدشم که افتضاح BO2 بود ! اصن BO1 کجا و این کجا ...ازین بدم میاد که ملت همچین دفاع هم میکنن ...دیگه آبروی این فرنچایز رو برده دفاع هم میکنن ....حالا اینم بازی کنیم شاید خوشمون اومد ...گیر ندید به من شانس آوردیم واقعا خیلی از ایرانیا نمیتونن Orig بخرن وگرنه آباد میکردن ....

3. The Armchair General
    When he's unable to shoot a player across the map with his SMG, he snidely comments that the real MP5 has an effective kill range of 600 yards
    Last edited by mjorh; 06-11-2013 at 09:04.

15. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چرا اینقد تاپیک این بازی سوتو و کوره با اینکه بازی دو سه روزه رلیز شده...جالبه...انگار نه انگار کال اومده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •