خیلی متشکرم.....برای خودم نمی خواستم برای دوستم میخواستم
ممنون که به این سرعت جواب دادین با تشکر بی نهایت![]()
خیلی متشکرم.....برای خودم نمی خواستم برای دوستم میخواستم
ممنون که به این سرعت جواب دادین با تشکر بی نهایت![]()
اقا من یه باگ بد پیدا کردم . اون برجک توی burnley اصلا روش نمیشه فرود اومد و میره تو زمین . کلا از توی هر چی ساختمون اطراف اون برج هست رد میشه . انگار که وجود ندارن . کسی همچین مشکلی داشته ؟ بازی رو با اخرین اپدیت نصب کردم اما این باگ هنوز هست به نظر . هم واسه fast travel لازم هست هم واسه پیدا کردن enigma .
کلا اون برج خیلی باگ داره،یا دست های بتمن میره تو دریچه ی کولر و نمیشه حرکت کرد یا همین طوری میشه که شما گفتی
منم این مشکل برام بعد نصب اخرین پچ به وجود اومد!
خود بازی رو دوباره رو فولدر قبلیش نصب کردم(بدون پاک کردن بازی) مشکلم بر طرف شد
اره درسته . مشکل از پچ اخر یا همون پچ چهارمه . تا پچ سوم مشکل نداره اما پچ اخر رو که نصب میکنی در حالی که توی تغییراتش نوشته infinite fall ها رو درست میکنه برعکس به بازی اضافه میکنه . اون مرحله رو رد کردم و پچ اخر رو دوباره نصب کردم که شاید بعضی باگهای دیگه رو برطرف کنه .
بازی رو که تا آخر میریم New Game + باز میشه اونرو هم که تا آخر بریم I Am The Night باز میشه
که موقع رفتن این باید خیلی حواستون جمع باشه چون اگر درحین بازی ببازید (جتی اگر آخر بازی باشید) سیو ها ریست میشه و بازی از اول شروع میشه!
من دقت نکرده بودم اون آخراش به Bane باختم دیدم کل بازی از اول شروع شد
رفتم توضیحاتش رو خوندم دیدم نوشته سیو ها ریست میشه و فقط یه جون بیشتر ندارید از اول تا آخر بازی!
آقا بازی خداس . من این روژن رو یکم بازی کردم خوشم اومد به پیشنهاد دوستن گفتم قبلی رو دانلود کنم بعد این رو بازی کنم. واقعا محشره این بت من .من ندیده بودمش
فقط مجبورم واسه این بازی یه موس ارزون و خوب بخرم![]()
پیشنهاد میکنم با دسته بازی کنی . این بازی تمام لذتش با دسته است . من دیگه الان یکی دو سالی هست که تقریبا همه بازی ها رو دیگه با دسته بازی میکنم . نامردا دارن pc رو هم کنسولیزه میکنن .
بازی تموم شد . واقعا حرف نداشت . نمیدونم رو چه اساس این همه گیر به بازی دادن . عالی بود فقط . مثل همیشه . یه کم باس فایت اخرش بد طراحی شده بود اما باز هم خوب بود . چون دیگه تکراری میشد اگه باس فایت سختی میزاشتن .
فقط حیف یه کم زود تموم شد و نسبت به نسخه قبلی که با دو کاراکتر میرفتی اینجا یکی بیشتر نبود . فقط deathstroke بود که اون هم تو مود چلنج بود میومد فقط . یا کت وومن بخیر .
انیگما هم خیلی اذیت کرد . اصلا نشد همه دیتاپک هاشو پیدا کنم . بعضی هاش که اصلا تو نقشه بود اما سر جاش نبود .
سلام
خوب من بازی رو تقریبا کامل کردم بجز چنتا از Anarky tag ها ، بقیه جاهای بازی رو 100 درصد رفتم
*Predator Map ها نسبت به نسخه قبل اصلا تغییر نکرده بود.
تنها گزینه جدید تو این بخش Zip And Out بود که با نسخه قبل یه مقدار خیلی کمی فرق داشت اونم فقط به خاطر اینکه تو این نسخه Remote Claw با قابلیت جدید اضافه شده بود.
باقی گزینه های بخش چلنج کاملا همون موارد نسخه قبل بود ، که البته بازم لذت بخش بود ولی با این حال اگر بهش فکر کنیم ، میبینیم گزینه های جدید هم میشد اضافه کرد.
*Combat Map ها هم فرقی با نسخه قبل نداشت ، حداقل نسخه قبلی یه مبارزه با جوکر داشت و بانک کردن امتیاز ها که یه مقدار هیجان داشت.(البته یادم نیست شاید DLC بوده این بخش تو نسخه قبلی)
تو نسخه قبل تو چلنج های کتک کاری جدا از برادران آبرامویچ گاهی اون آدم گنده ها (که یه پاشون کوچیک بود یکی بزرگ!) هم میومدن که میشد سوارشون شد و بقیه رو زد ولی تو این نسخه مشابهش رو نساخته بودن.
(البته حق هم داشتن داستان بازی مربوط به چندین سال قبل از Arkham City میشد)
*داستان کلی بازی که قبلا هم گفتم مثل همیشه عالی بود ، داستان های فرعی هم خیلی خوب بود ولی نمره 20 نمیگیره!
حداقل میتونستن یه کاری کنن بشه با اسلید بازی کرد.
*ماموریت های فرعی ددشات و جرویس هم مثل قبل بود با یه کم تفاوت.
مرحله ای که ددشات رو ناک اوت میکنیم مثل زمانی بود که هاروی دنت رو تو نسخه قبل میزنیم.
*گرفتن دیتا پیک ها هم نسبت به نسخه قبلی تنوع نداشت.
آخرش هم که وارد محل ریدلر میشیم چیزی نداشت اصلا بجز یه علامت سوال!
*فرق دیگه ای هم که با نسخه قبل داشت این بود که Wooden Wall هارو هم (مثل Weak Wall ها) باید Explosive Gel منقجر میکردیم و دیگه با مشت خورد نمیشد!
* پیدا کردن این نشانه های Cyrus Pinkney یه مقدار وقت گیر بود.(البته نه به اندازه Anraky Tag ها)
*در ضمن اون یه تیکه از بازی که جوکر رو در قالب رد هود نشون میده واقعا عالی بود(نه گیم پلیش بلکه داستانش!) در واقع رد هود شکل قدیم جوکر بود زمانی که دزدی میکرد و قبل از اینکه تبدیل به جوکر فعلی بشه!
*آرزو به دل موندیم یبار تو یکی از نسخه ها بشه با Batwing پرواز کنیم! یا حداقل Batmobile !
*ضمنا بتمن دشمنای خیلی زیادی داره که امیدوارم تو نسخه بعدی بیشتر و بهتر بهشون پرداخته بشه.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
با دسته خوبه فقط یه مشکلی داره اونم اینه که زیاد کمبو نمیشه زد ، شاید هم من زیاد وارد نیستم.
با موس خیلی راحت تر میشه جهت بتمن رو عوض کرد مثلا یکیو داری میزنی میخوای سریع نفر پشتی رو بزنی صفحه رو با موس میچرخونی (دید کافی هم داری) و ضربه رو میزنی
ولی با دسته وقتی نفر جلوییت رو میزنی بعد که میخوای نفر پشتیت رو بزنی باید دسته رو بدی پایین و دید کافی نداری از پشتت یا اینکه صفحه رو بچرخونی که زمان بره
این بازی واقعا علیه ولی فکر میکنم چون مثل نسخه قبلی نمیشه با دو شخصیت بازی رو انجام داد یه خورده بی مزه شد ! همچنین به نظرم جوکر رو خیلی راحت تر از نسخه قبلی شکست دادیم بالاخره با توجه به شخصیتی که جوکر داره و بدجنس هستش باید یه یکی دوبار یه کلکی به بتمن میزد به نظر شما اینطور نیست ؟ولی در کل از این بازی خوشم اومد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)