لطفا راهنمایی کنید. فردا میرم برای خرید...![]()
لطفا راهنمایی کنید. فردا میرم برای خرید...![]()
سلام
انرژی سیستم یه مدل گذری دیدم ولی به نظرم اصلا کیفیت ساخت خوبی نداشت
در کل هر دو مارک درجه ی 2 هستند
سلام
مدلی که انتخاب کردین بهترین مدل برای ورزش هست
البته بستگی به ورزشتون هم داره ولی مدلهای دیگه به علت وجود کابل هدفون کم و بیش شما را ازار خواهند داد
ایپاد شافل هم دستگاه خوبیه و در مورد ظرفیت هم چون قراره فقط توش اهنگ باشه به راحتی میتونید 400 تا اهنگ توش بریزین که مقدار قابل توجهیه
سری سونی هم خوبه ول وقتی پلیر رو خریدید باید جدا پول برای تهیه ی هدفون هم بدید
و هدفونهایی هم که در برابر تعرق مقاوم باشند دو مدل فیلیپس بیشتر توی ایران نیست که اونها هم کیفیت متوسطی دارند.
در کل خرید nxz-w273 با این شرایط از هز جهت به صرفه هست
اگر هم بخواین میتونید داخل نماینگیهای توی جمهوری دستگاه رو قبل ار خرید تست کنید.
موفق باشید.
ممنون
یعنی الان هیچ مارک و مدل خوب درجه یکی وجود نداره تو بازار؟ که تا حدی اون مواردی که گفتم رو شامل بشه؟ کیفیت ضبط و صدا و مدت زمان نگهداری شارژ و حافظه ش برام خیلی مهمتره
ممنون از راهنماییتون.
در یررسی ها چشمم به آیپاد تاچ نانو نسل هفتم افتاد. آیا ارزش داره ۲۰۰ تومان به بودجه ام اضافه کنم و اینو بگیرم ؟ قضیه ی قابلیت Nike+ چیه ؟ آیا به هزینه ی جداگانه نیاز داره ؟
مرسی
رفتم از نزدیک NWZ-W273 رو تست کردم. کیفیت صدای خیلی جالبی نداشت. ظاهرا تمام هدفون های ضدآب این مشکلو دارن.
کسی از دوستان آیپاد نانو نسل 7 داره ؟ کیفیت پخش صداش چطوره ؟ در مقایسه با پلیرهای سونی ؟
سلام.دوستان تو تهرا نجایی هست mp3 player های SanDisk رو بفروشه؟ تعریفشو نرو خیلی شنیدم.
در کل بودجم تا 250 هست،تا این قیمت چه گزینه هایی برای خرید وجود داره؟ (کیفیت صدا و عمر باتری برام خیلی مهمن.......)
ساندیسک دور از انتظاره پیدا کنی. سونی گزینه هایی تو این رده قیمت داره که شاید تو دیجی کالا بتونی ببینی.
با سلام. من یک mp3 player میخواهم که در ولوم های خیلی پایین، صدای نویز و هوا ... نداشته باشه و صدا را همچنان زلال و شفاف پخش کنه.
و فرکانس های مختلف را هم پوشش بدهد.
اگر حرفه ای هستید، میخواهم نسبت سیگنال به نویزش (SNR) خیلی بالا باشه، حتا اگه شده از آیپاد هم بیشتر.
و یه سوال دیگه اینکه بعضی ها میگن صدای دیسک سخت ipod classic را میشوند راسته؟ کسی تا بحال تجربه ش را داشته؟
ممنون
دوستان ممنون میشم در مورد آیپاد کلاسیک نظر بدید که برای خرید خوب هست!؟از نظر کیفیت دوام باطری و مشکلات صدای نویز و هارد نداره!؟
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
با سلام
پس از 27 صفحه مطالعه فروم
به سه برند Sony - Sansa - Cowon رسیدم
من خواهان یک پلیر تمام عیار هستم
و بیشتر سبک هایی که گوش میدم House - Trance - Electronic هستش و عمق بیس و ... واسم مهمه
قبلا آیپاد تاچ 4 داشتم اما اصلا منو راضی نمیکرد بیشتر به درد کلاسیک میخوره
با توجه به اینکه من امکان خرید از خارج کشور رو هم دارم
از اساتید میخوام بهترین گزینه رو واسم پیشنهاد بدن
بودجه = آزاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)