کلا اسپانیا عددی نبوده تو طول تاریخ!
امسال هم شانسی اومدن فینال!
کلا حق ایتالیا بود بره فینال!
کلا امسال در رده باشگاهی و ملی خوب حالشون جا اومد
من چرا این قدر از کلمه کلا استفاده میکنم؟![]()
کلا اسپانیا عددی نبوده تو طول تاریخ!
امسال هم شانسی اومدن فینال!
کلا حق ایتالیا بود بره فینال!
کلا امسال در رده باشگاهی و ملی خوب حالشون جا اومد
من چرا این قدر از کلمه کلا استفاده میکنم؟![]()
نشون دادیم که برزیل تموم نشده و این تیمای تازه به دوران رسیده مثل اسپانیا هستن که امروز روشن میشن و فردا خاموش!
+
بدون شرح...
به قول دل بوسكه "برزيل پدر فوتبال هست"
راستي اين برزيليا عجب تماشاگرايي دارن!خيلي واقعا بي عدالتيه!كدوم تيم ميتونه از پس احساسات تماشاگرا بربياد(از تيمش بگذريم!!) يك سد محكم
ديگه مقابل تيم هاي قدر قدرت اين تماشاگراست بازياي جام جهاني چه غوغايي شود و چه سانسورايي كه نشود!![]()
با توجه به نظرات بعضی دوستان مثل اینکه کلن اسپانیا شانسی افنخار کسب میکنه
شانسی قهرمان جهان میشه ، شانسی 2تا یورو میگیره ، شانسی یه دوره ی چند ساله بر فوتبالِ جهان حکومت میکنه و ...
بعد ایتالیایی که جلو ژاپن زانو زده بود باید میومد فینال که 4 تا دیگه بخوره !!!!
الان اسپانیا چندتا ضعف اساسی داره که اگه برطرف که همچنان مدعی اصلی جام جهانی 14 است ...
ببین اسپانیا با بقیه چی کار کرده که این همه دشمن پیدا کرده![]()
قبول که برزیل بهتر بازی کرد و حقش بود قهرمان بشه
ولی یادمون نره همین برزیل تو 3 دوره ی قبلی جام کنفدراسیون ها قهرمان شد ولی تو ساله بعدیش تو جامه جهانی هیچی نشد
+
هر تیمی یه روزایی به اوجش میرسه و بعد افت میکنه و دوباره به اوجش میرسه مثل الان برزیل
الان هم اسپانیا افت کرده و باید منتظر موند دوباره به اوج خودش برسه
قهرمانان ادوار مختلف جام کنفدراسيون ها
نهمين دوره جام کنفدراسيون ها 2013 ديشب در برزيل به پايان رسيد.
به گزارش فيفا ، قهرمانان ادوار مختلف اين رقابت ها به شرح زير هستند :
* 1992 عربستان : 1- آرژانتين 2- عربستان 3- آمريکا
* 1995 عربستان : 1- دانمارک 2- آرژانتين 3- مکزيک
* 1997 عربستان : 1- برزيل 2- استراليا 3- چک
* 1999 مکزيک : 1- مکزيک 2- برزيل 3- آمريکا
* 2001 کره - ژاپن : 1- فرانسه 2- ژاپن 3- استراليا
* 2003 فرانسه : 1- فرانسه 2- کامرون 3- ترکيه
* 2005 آلمان : 1- برزيل 2- آرژانتين 3- آلمان
* 2009 آفريقاي جنوبي : 1- برزيل 2- آمريکا 3- اسپانيا
* 2013 برزيل : 1- برزيل 2- اسپانيا 3- ايتاليا
- رکورد داران قهرماني :
4 قهرماني : برزيل
2 قهرماني : فرانسه
1 قهرماني : آرژانتين ، مکزيک و دانمارک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من به شکل جالبی بازی رو ندیدم![]()
من که معمولا کمتر فوتبالی از زیر دستم در می ره این دومین فینال پی در پی جام کنفدراسیون هاست که از دست دادم ! در واقع فکر می کردم فینال روز بعد هست و اصلا سایت ها رو هم چک نکرده بودم ( تو تاپیک والیبال دیدم کیانوش نوشته خواب بوده و بازی والیبال رو ندیده ولی به جاش حداقل فینال فوتبال رو از دست نمی ده ، پیش خودم گفتم مگر کیانوش می خواد تا اون موقع بیدار بمونه؟!)
و چه از دست دادنی ...![]()
جدای از اینکه اکثر هوادارای فوتبال و هوادارای تیمهای دیگه ( البته به جز اسپین) دوست داشتند هر چه سریع تر روند موفقیت های اسپانیا متوقف بشه به نظرم برای فوتبال هم خیلی خوب شد که برزیلش دوباره داره به روزهای خوبش بر می گرده ... این چند ساله واقعا فوتبال دلش برای برزیل تنگ شده بود .
البته مسی جان لازم به اشاره هست که قبل از امدن نیمار به بارسلونا و زمانی که هنوز اسمش به بارسا لینک نشده بود ، کوبنده های نیمار رو هوادارن دوست داشتنی خود بارسا تشکیل می دادند و از روی تعصب و اینکه دوست نداشتند کسی رو با مسی ( با شوماکی ميگفت نيمار بازيکن نيست؟ ديگه چيکار بايد بکنه يه بازيکن؟! بعضی ها تعصب رو بزاريد کنار کورکورانه نگاه نکنيد! کسانی امیدوارند که تو بارسا جواب نده ولی فعلاً که واقعيت چيز ديگه ایه!) مقایسه کنن و شاید بهتر بدونند .
من نیمار رو دوست داشتم و خوشحالم از اینکه با رفتن به بارسا حداقل آماج حملات موشکی رو از جانب رسانه ها و سایرین دیگه نمی خوره !
هر چند برای بروز دادن حداکثری قابلیت هاش بارسا می تونست جزو اولویت های اولش نباشه !
نكته جالب : هركسي قهرمان جام كنفدراسيون ها شده سال ديگش هرگز قهرمان نشده![]()
اصلن اعتبار جام کنفدرانسیون ها با جام جهانی قابل مقایسه ست ؟
حالا برزیل هر چی میخواد بره جام کنفدرانسیون ها رکورد بزنه .
با یه بازی هم نمیشه بر چند سال حاکمیت مطلق بر فوتبال جهان بسطش داد و باید دید و منتظر ماند
بعدم هم طرف تو شاختار دونتسکه یا پالمیراس یا ریورپلاته نمیشه بازیهای لیگشو از لحاظ فرسایشس و خستگی با بارسا . رئال و چلسی مقایسه کرد
جام کنفدارسیون ها یه نکته ی خیلی جالب داره اونم اینکه تیم اسپانیا با تیم ضعیف تاهیتی همگروه بود و تونست بهش 10 تا گل بزنه اما با این حساب فقط یه دونه گل بیشتر از برزیل زده!
اینم آمار کلی برزیل در جام کنفدراسیون ها
اون دسته از دوستانی که طرفدار اسپانیا هستن لطف کنن شکست رو قبول کنن!
اسپانیا اصلا حقش قهرمانی نبود و چقدر خوشحالم از اینکه میبینم تیم برزیل قهرمان شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)