من میخواهم گوشی XPERIA Z مشکی رنگ خوشکل و زیبا و پرقدرت و شیک را در 6 ماه دیگر که ارزانتر شد بخرم تا آن موقع هم حتما با صفحه JDC خواهد آمد
من میخواهم گوشی XPERIA Z مشکی رنگ خوشکل و زیبا و پرقدرت و شیک را در 6 ماه دیگر که ارزانتر شد بخرم تا آن موقع هم حتما با صفحه JDC خواهد آمد
خدا وکیلی مزخرف تر از این گوشی تا حالا ندیده بودم نوت 2 رو با zعوض کردم بعد 2روز کار کردن باهاش حالمو بهم زد رسما صفحه نمایش فوق العاده بی روح و کدر بود دوربینش نسبت به نوت 2 خیلی ضعیفتره فقط فیلمبرداریش خوبه تو منوها لگ داشت باتریشم که نگو مزخرف خلاصه بعد 2روز کار باهاش نوت خودمو پس گرفتم.اصلا در حد و اندازه یه پرچمدار نیست
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
گفتم که برای این که اط سونی درست درمون استفاده کنید حتما لانچر رو عوض کنید
هر وقت ازش بدت اومد بندازش تو پارچ آب و از یک طبقه پرتش کن پایین تا بیشتر به SONY XPERIA Z مشکی ایمان بیاری![]()
خب که چی مثلا مگه ادم گوشیو میخره که باهاش اب بازی کنه؟میخوای اب بازی کنی از این موبایل اسباب بازیا بخر صبح تا شب ببرش حموم.ادم گوشیو میخره صفحشو وقتی نگا کنه لذت ببره باتری خفن داشته باشه دوربین عالی داشته باشه نه اینکه باهاش اب بازی کنه
کلا قبول داری محصولات سونی همش برای بازی و سرگرمی ساخته شدند
از پلی استیشن و نانو استیشن بگیر تا لپ تاب های سه بعدی سونی و تلویزیون و در آخر XPERIA Z رنگ مشکی سونی
اخه از بد دیوایسی اومدی. جدا از هر بحث برند یا هرچی دیگه
دو دیوایس رو همه باید تجربه کنن. گلکسی اس و نوت2! بهترینن واقعا. محو خودت میکنن
اگر از دیوایس دیگه مثلا از دیوایس های سونی یا اچ تی سی میومدی رو زد برات سخت نبود
Iphone 5 بهترین انتخاب برای شماست دوست عزیز شکن نکن!![]()
من ۱سوال دارم
گلکسی اس و نوت ۲بهترینند؟؟
من دیگه حرفی ندارم آقای مجری
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
نه عزیزم.
بهترین تجربه کاری رو بهم دادن.گلکسی اس زمانی بود که همه شرکتا صماغ به دست بودن
و نوت 2 بهترین تجربه وبگردی و کوله باری از امکاناتی که کسی قبلش ندیده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)