جواب میده
اول پست رو عوض کن بعد برو تو منیجر
من خودم کارمه مهدوی کیا از دفاع=====>هافبک=====>تو تیم فنر باغچه
جواب میده
اول پست رو عوض کن بعد برو تو منیجر
من خودم کارمه مهدوی کیا از دفاع=====>هافبک=====>تو تیم فنر باغچه
بچه ها یه حالی بدید برید تو سایت و به ساختن لیگ ایران/جام باشگاه آسیا/ورزشگاه آزادی تو فیفا 2008 رای بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه حال اساسی به فیفا تون بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی کارت درسته وقت کردی semi pro هم بازی کن همش آماتو![]()
![]()
ر حال نمی ده
همین جا یه قرار بگذار البته نتیجش رو به بقیه بر و بچز اعلان می داریم
تعریف از خود نباشه 4 بار با درجه legendery مربیکری رو تموم کردم و حالا 4 تیم تو فیفا دارم
حالا كه خيلي ادعات مي شه پي ام بده تا با هم هماهنگ كنيم .
اي دي من:david_bekhom@yahoo.com
هنوز خيلي چيز هاست كه بايد ياد بگيري.شايد من بتونم يه چيزاشو بهت ياد بدم .چون تو براي من خيلي آماتوري بچه جونمنتظر پي ام ات هستم
شبا بعد از 11 هميشه انم
من فكر مي كنم كه تو هميشه quick similate next match را ميزني مگر اينكه كه از صبح تا شب فيفا بازي كني
هر دوره مربيگيري 15 ساله يعني تو 60 ساله داره مربيگري مي كني كه اگه تو هر سال 40 تا بازي كني يعني
2400 تا بازي كردي
حالا اگر خالي نبستي profile تو بگذار ببينيم همينقدر بازي كردي يا نه . من كه فكر مي كنم خالي بستي
بابا تو دیگه هستی
اصلا هنر مربیگری اینه که تیمت رو جوری ببندی که خودکار بتون ببره نه خودت بازی کنی
manager=مدیریت
میشه بگی کار این پچ چیه در ضمن روی نسخه کرک شده جواب میده؟
خب پس قبول كن كه quick sim مي كردي پس:
اولا زياد شاخ نشو و نگو كه من چهار بار در سطح legandary مربيگري فوتبال را تمام كردم چون در اين صورت سطح بالا با سطح پايين هيچ فرقي نداره
دوما كي گفته منيجر مد فقط كار مديريتيه.درسته منم قبول دارم كه بعضي از مسابقه ها را بايد quick sim كرد اما نه همه ي مسابقه ها رو (اون كاري كه تو مي كني)فقط مسابقه ها با تيم هاي ضعيف رو.
منيجر رو گذاشتن كه امكان ترانسفر بازيكنان . پيشرفت و يا افت انها وجود داشته باشد نه براي quick simulate كردن اقا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)