میشه در مورد خرید از سایتهایی که اشاره شده هم توضیح بدین
میشه در مورد خرید از سایتهایی که اشاره شده هم توضیح بدین
چاره رو نمی شناسم.
پیکسل نیز نخرید بهتر است!
مقداری قیمتشان گران تر از بازار هست (البته این مقدار ، زیاده)
و با اینکه خودم الان در حال راه اندازی یک سایت فروش اینترنتی هستم (البته مرتبط با عکاسی نیست!) پیشنهاد می کنم حضوری خرید بکنید.
چون اکثر سایت ها قیمت هاشون گران تر از بازار است و خودتان حضوری خرید بکنید و کامل تست بکنید در مورد قطعات الکترونیک خیلی بهتر است. به خصوص که گارانتی به معنای واقعی در ایران وجود ندارد و...
سلام،شب بخير
ديجي كالا رو تاييد ميكنم، البته قيمت هاش كمي نسبت به بازار بالاتره ولي بهترين سايت براي خريد اينترنتي مركز نورنگار هست كه ديگه بين عكاسا معروفه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت افرنگ هم كاملا تاييد ميشه
دوستان تصمیم نهایی شده روی d3200
انشالله کمتر از یک هفته دیگه میخرمش. قیمتشم که از 2300 چند ماه پیش رسیده به 1800 که خوبه!
فقط میخواستم بدونم که حالت نمایش زنده روی این دوربین فعاله یا نه؟
من یه بررسی کردم متوجه نشدم داره یا نه
و البته تو یه مقاله خوندم که بودنش خوبه
(میتونید یه نمه توشیح بدید راجع به این؟)
چیزی که خودم میدونم پخش با یه ویژگی خاص در lcd هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصطلاحی با ریشهی ژاپنی که به معنی نواحی نورانی خارج از فوکوس در پسزمینهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. معمولا این نقاط به صورت نواحی چند ضلعی یا گرد که متاثر از شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می باشد دیده میشوند و در پس زمینهی عکس، جلوه زیبایی را ایجاد میکنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هایی که دارای دیافراگمهایی نزدیکتر به دایره هستند، بوکهی زیباتری ایجاد میکنند
منبع:
برای اطلاعات بیشتر:
پیشاپیش مبارک باشه.
(من بودم 600d می خریدمالبته دی 3200 نیز انتخاب خوبیه)
منظورتون ار حالت نمایش زنده ، همان لایو ویو می باشد؟
اگر منظورتان این است ، بلی این دوربین دارد.
منظور این است که به جای اینکه از داخل ویزور کادر رو ببینید و تنظیم بکنید ، در صفحه نمایشگر ببینید و عکاسی بکنید. همین . چیز خاصی نیست. اکثریت همه دوربین های dslr چند سال اخیر اینگونه هستند. (مثلا 350 دی کانن لایو ویو نداشت)
دوستان، گارانتی اینا چقدر تو دوربین مهمه؟!
دیجی کالا پیشنهاد ویژه فروش 650d رو گذاشته 2.050 !
وسوسه شدم یه نمه!
باور بفرمایید قیمت های دیجی کالا گرون تر از بازار هست!
گارانتی که مهم هست هیچ!
علاوه بر گارانتی حتما 3 درصذ پول دوربین را بدهید و بیمه نیز بکنید. که خیالتون تخت باشه.
الان در سایت پیکسل (که اون هم به نسبت بازار معمولا گرون تر می فروشه!) 650 با لنز 18-55 با گارانتی معتبر ایده آل می دهد 2140
و در نتیجه دیجیکالا فقط داره 90 تومن ارزون تر میده! تازه به نسبت یک سایتی که خودش نیز گران تر از کف بازار هست قیمت هایش!
که هیچی نباشه بگردید توی بازار همین حدودی که دیجیکالا می دهد می توانید با گارانتی ایده آل بخرید!
یکی از معتبر ترین گارانتی ها می باشد (خود بنده اکثرا ترجیح می دهم ایده آل بگیرم و...)
متاسفانه لینکی که گذاشتید برای بنده باز نمی شود (فکر می کنم یه مشکل قدیمی هست که لینک های طولانی در پی سی ورلد به درستی باز نمی شود و...)
قیمتش برای دوربین بدون گارانتی خیلی بالاست
تشریف ببرید بازار در بدترین حالت 2100 با گارانتی میتونید تهیه کنید
گارانتی هم یا ایده آل بگیرید یا نورنگار (اولویت با ایده آل هست)
سلام خدمت دوستان
بين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كدوم انتخاب بهتري هست؟
من عكاسي رو تازه ميخوام شروع كنم و ميشه گفت اطلاع چنداني ندارم!
بعد اينكه لنز هم همراه اينا هست يا لنز رو جداگونه بايد خريد؟
قيمت واقعيشونم بگين ممنون ميشم هرجا يه قيمتي ديدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)