پاسخ به The shining ( حاج امیر)
سلام علیرضا جان
سلام امیر جان
بعد از دوری چندین و چند روزه از صندلی داغ دوباره با قدرت برگشتم
.gif)
خوش اومدی قدرتت کاملا احساس میشه
1_چیزی به دربی نمونده,نظرت در مورد حساسیتهایی که شاید بی خودی ایجاد میشه چیه?حتی این کل کل ها قبل از دربی به مدیرعاملهای دو باشگاه هم کشیده شده.....فکر نمیکنم شکی توی این موضوع باشه که شعار بر علیه رویانیان و فتح الله زاده خودجوش نیست.....و یا صحبتهای شیرینی در مورد قلعه نویی.....این حساسیتها روی هوادارا تاثیر منفی نمیذاره?
دربی ایران همیشه از یکی دو هفته قبل توی رسانه ها و تمرینات هر دو تیم شروع میشه
متاسفانه حدود 15 سالی میشه که واقعا احساس میکنم دربی بیشتر از قبل به مسائل غیر فوتبالی و غیر اخلاقی چنگ میزنه
قبلا واقعا دو تیم توی فضای خیلی بهتری بازی میکردن خیلی راحت تر شکست رو میپذیرفتن و فضای ورزشگاه هم خیلی بهتر بود
نه اینکه فحش نباشه اما قدرت تحمل هر دو طرف بالاتر بود
اما وقتی نسل اول و دوم بعد از انقلاب مثل درخشان قلعه نویی مظلومی پنجعلی و... وارد دنیای مربیگری شدن فضای دربیها تحت تاثیر جوانی این مربیها همیشه پر تنش بوده
دربی جنجالی محرمی و قلعه نویی دقیقا از جایی شروع شد که درخشان به محرمی گفت بازی رو خراب کن
یه رفتار کاملا غیر فوتبالی که درخشان مرتکب شد
ممکنه به عنوان یه استقلالی از این حرف ناراحت بشی اما من ناچارم صادقانه نظرم رو بگم
با اومدن قلعه نویی این فضا بدتر هم شد امیر عملا دربی رو یکی دو هفته قبل شروع میکرد
داستان توره برای من واقعا ثابت شدس هر کسی که در بازی با ملوان شکل اخطار گرفتن اون بازیکن رو دید متوجه این مسئله شد که توره عمدا کاری کرد که کارت بگیره
یا اینکه هیچ وقت سابقه نداشته یه مربی مثل مظلومی اینقدر به لقبهاش و حواشی دربی تکیه کنه
این رفتارها رو مقایسه کن با دوران عمو نصی و حجازی در استقلال یا دوران پروین و استانکو در پرسپولیس
کاملا مشخصه که مربیان جدید خیلی تحت تاثیر رسانه ها عمل میکنن و به نوعی با رفتاری پوپولیسمی سعی میکنن سکوها رو به نفع خودشون هدایت کنن
2_پرسپولیس چرا با اینکه افتخاراتی که اخیرا به دست اورده همشون با مربیه ایرانی بوده باز هم میره دنبال مربیهای خارجی?
به نظر من بعد از انقلاب به جز اون سالی که پروین تونست با پرسپولیس 16 برد پیاپی بیاره در سایر سالها دو مربی خارجی یعنی استانکو و دنیزلی بهترین فوتبال رو با پرسپولیس به نمایش گذاشتن
به همین خاطره که طرفدارای پرسپولیس هنوز دنبال فوتبال زیبا هستن و فکر میکنن یه مربی ایرانی با فوتبال نتیجه گراش نمیتونه این خواسته رو عملی کنه
3_گل محمدی مثل قلعه نویی موفق میشه و یا به سرنوشت استیلی دچار میشه?نظرت در مورد عملکرد یحیی چیه?از لحاظ فنی در سطح خیلی بالایی قرار داره که تیمو تا اینجای کار اینگونه متحول کرده و یا فکر میکنی این تحولی که ایجاد شده صرفا فقط برای شوکیه که وارد شده و کم کم اثرش از بین میره?
گل محمدی وارد دنیایی شده که به نظ من با شخصیتش چندان جور نیست
فوتبال ایران قطعا دچار یک مافیاست و برای موفق شدن باید همرنگ اونا بشی یحیی یا معجزه میکنه و خلاف آب شنا میکنه
یا اینکه خیلی زود میپذیره که برای موفقیت باید با این فضا کنار بیاد
یا اینکه خسته میشه و مثل خیلیهای دیگه کنار میره
4_پرویز مظلومی یک فصلی میشه که خونه نشینه, کارنامه بدی هم نداشته , 4 برد پیاپی در دربی , دو فصل قهرمانیو با اختلاف یک امتیاز از دست داد , قهرمان جام حذفی شد , مسو اسیایی کرد و با ابومسلم بهترین تیم شهرستانی شد , به نظرت چی باعث میشه همچین مربی بیکار و خونه,نشین بمونه?
مظلومی اگر میتونست حواشی اطراف خودش رو کنترل کنه واقعا مربی فوق العاده ای بود
به نظر من تنها کسی بود که میشد گفت کلاسش بالاتر از ابراهیم زادس
چون یه فوتبال کاملتر از ابراهیم زاده اجرا میکرد به ویژه در مس
اما شما به عنوان استقلالیها باید قبول کنید که از طرف سایر مربیهای آبی فشار زیادی بهش اومد و خیلی براش حاشیه ساختن
وگرنه اصلا بعید نبود که مظلومی دو تا قهرمانی با استقلال بیاره
هر چند من واقعا استقلال رو در اون دوسال قهرمان میدونم چون با فضایی که امثال قلعه نویی برای مظلومی به وجود آوردن با اون حاشیه های کمر شکن و مقایسش با فضای آرام سپاهان متوجه میشیم که مظلومی تا جای ممکن مبارزه کرده و خوب نتیجه گرفته
ببین فرمول این سالهای استقلال کاملا ساده و روشنه
هر وقت کسی به جز قلعه نویی مربی استقلاله این تیم سرشار از حواشی مختلف میشه
اما وقتی امیر سرمربی میشه فضا خیلی آرومتر از سابق میشه
درکش خیلی پیچیده نیست
مظلومی هم دقیقا مثل مرفاوی مربی خوبی بود اما سکوها با وجود بردهای خوب همیشه بر علیه اونها بودن
5_چرا در ایران اصلا روی تیمهای پایه سرمایه گزاری نمیشه؟استقلال و پرسپولیس باید خیلی بیشتر روی بازیکنای پایه حساب باز کنند ولی اصلا اینطور نیست...مثلا ارش افشین و یعقوب کریمی در تیمهای پایه استقلال رشد کردند ولی حتی یه فرصت کوچک هم بهشون در این تیم داده نشد,به نظرت چرا نه تنها روی تیمهای پایه کار نمیشه,بلکه حتی به توانایی های بازیکنایی که در تیمهای پایه هستنو خوب کار میکنند توجه هم نمیشه?
فوتبال ایرن واقعا دچار یک فساد فراگیر به ویژه در رده پایه هست
به راحتی هر چه تمام تر کس تستها رو رد میکنه و وارد تیم میشه که پول بیشتری بده
من در خوزستان هر روز شاهد چنین داستانی هستم
شاید باور نکنی اما در بازیهای محلات این استان ده ها تاکید میکنم ده ها کریمی و مجدیدی وجود داره اما فقر حاکم بر 70 درصد خانواده های اینجا بهشون اجازه پیشرفت نمیده
اگر بر اساس استعداد به بازیکن میدون میدادن فوتبال ایران قطعا با تمام بی مسئولیتیها همیشه جزء دو تیم اول آسیا بود حتی با وجود پیشرفت وحشتناک ژاپن و کره
فوتبال ایران دیگه چیزی به اسم پایه نداره فقط 10 درصد استعدادها وارد تیمهای درجه یک و دو میشن و از این ده درصد تنها یک دهمشون وارد لیگ برتر میشن
یک نخبه کشی و قتل عام استعداد در سطحی بسیار وسیع
یه خاطره
من روز جمعه ای رفته بودم به یکی از محلات شوش برای دیدن بازیهای تیمها با هم
جایی داشتن به اسم زمینهای شهید دانش کنار تپه های باستانی که توی اون چند زمین خاکی در کنار هم درست کرده بودن و در یک زمان حدود 6 تیم با هم بازی میکردن
پر از استعداد و سرشار از انرژی
رفتم کنار یه زمین ایستادم و مشغول دیدن بازی شدم
یه بازیکن توی تیم سفید بود که دائم توپ رو از دفاع آخر میگرفت به شکل کاملا مستقیم با انواع دریبلها توپ رو جلو میبرد و وارد دروازه میکرد
توی حدود 20 دقیقه چهار گل به این شکل زد
یه هو کاپیتان تیم زرد سر داور داد زد که تموم نشد؟ دیدم داور بازی رو متوقف کرد و به همون بازیکن تیم سفید گفت 20 دقیقت تمام شد برو بیرون
به این بازیکن اجازه نمیدادن بیشتر از 20 دقیقه بازی کنه چون به نظر اونا به بازی شکل کاملا ناعادلانه و یکنواختی میداد و بازی رو یکطرفه میکرد
اون بازیکن هم خیلی مظلومانه و بدون حرف پذیرفت و اومد بیرون نشست
رفتم پیشش و بهش گفتم اگر برات توی فولاد فرصت تست بگیرم میری اونجا(من با دایی سرپرست اون موقع فولاد یه آشنایی مختصری داشتم) سرش رو انداخت پایی گفت نه
گفتم چرا تو که به این خوبی بازی میکنی خیلی راحت پیشرفت میکنی
جورابش رو کشید پایین دیدم پشت پاش یه خط بزرگ بخیه هست
گفت دو سال پیش پام همینجا شکست پلاتین گذاشتم بعد درش آوردم اما حالا هر بار میرم تست میدم میگن نمیتونی به خاطر پات بازی کنی
گفتم مگه خوب نشدی؟ گفت چرا هر روز اینجا سرجمع دو تا 90 دقیقه بازی میکنم
گفتم اینبار با من بیا شاید قبول کردن
رفت تست داد و فقط با یه تمرین بهش گفتن پات خرابه و نمیتونی بازی کنی
بردمش دکتر گفت استخونش خیلی خوب جوش خورده چون سنش کم بوده حالا هم مشکلی نداره
بعدها شاهد رفتن بازیکنی به فولاد بودم(نمیخوام اسمش رو بیارم) که توی همین زمینا به زور التماس و خواهش ده دقیقه بهش بازی میدادن
بازیکنی که حتی توان 45 دقیقه بازی رو هم نداشت
6_به احتمال زیاد صحبتهای نویدکیارو در برنامه نود شنیدی,نظرت در مورد حرفاش چیه?ایا سپاهان از ابروی ایران دفاع میکرد?
باید قبول کنیم که سپاهان واقعا در این سالها خوب نتیجه گرفته و تونسته نظم تیمی و مدیریتیش رو حفظ کنه
اما من واقعا نمیتونم حمایت همه جانبه از سپاهان رو نبینم
استقلال و پرسپولیس هر سال گرفتار حواشی مختلف هستن و شرایط رقابت در این سالها واقعا نابرابر بوده
شاید بگی خب سپاهان مدیریت بهتری داشته جوابم اینه که فکر میکنی ثبات مدیریت در اسقلال پرسپولیس اینقدر سخته؟
واقعا نمیشه یه مدیر رو برای چهار سال بالا سر این تیمها گذاشت؟
چرا به سادگی میشه اما فوتبال ایران به ویژه همین دو تیم باید تعمدا همیشه گرفتار حاشیه و جنجال باشه
7_به نظرت دلیل اصلی اتفاقاتی که در اصفهان برای پرسپولیس افتاد چی بود?
نمیدونم والا
تنها چیزی که میدونم اینه که اون بازیکنا به ویژه نقی زاده کاملا گیج بود و اصلا هم بازی نمیکرد
به نظر من از دو حالت خارج نیست یا سپاهانیا چیز خورشون کرده بودن یا خود پرسپولیسیا
یکی از دلایلی که فوتبال ما گرفتار انواع بیماریهاست
8_بعد از اون جرایانات ابهای اصفهان یه حرفی زدی که تا همین الان روی مخم داره راه میره و حتی خداوکیلی خوابشم دیدم که یکی داره همین جملرو بهم میگه
.gif)
همون جمله ای که گفتی نصف بیشتر زمینو سیاهی گرفته)یه همچین چیزایی بود(میشه در موردش بیشتر توضیح بدی?
منظورم این بود که اگه نمیتونیم برای بعضی چیزا توضیحی پیدا کنیم اونا رو انکارم نکنیم
وقتی بخش زیادی از کره زمین هنوز ناشناختس و در تاریکی جهل به سر میبره نمیشه همه چیز رو به شکل قطعی پذیرفت یا رد کرد
شاید جمبل و جادو وجود داشته باشه به جای انکارش بهتره با عوامل این کارها برخورد بشه
9_چقدر به جن و روح و سحر و جادو و ...... اعتقاد داری?تا حالا شده از طرف جنیان مورد ازارو اذیت قرار بگیری?
من واقعا نمیتونم انکارشون کنم و البته هیچ شناختی از ماهیتشون هم ندارم
ترجیح میدم سرم به کار خودم باشه و در این بین اگر به جوابی هم رسیدم مشتاقانه استقبال میکنم
نه تا حالا نشده کاری که سروش کردن با منم بکنن
10_ترسناکترین ماجرایی که برات اتفاق افتادرو واسمون تعریف کن
چیز خاصی یادم نمیاد واقعا
شاید همون ماجرایی که در سوالاتم از سروش گفتم
جریان اون جناب سید
11_تا حالا شده روایتی از عالم ارواح بشنوی که موهای تنت سیخ بشه ?اگه بوده میشه برامون تعریف کنی?
تو سن 15 تا 20 واقعا با این جور داستانا یا به قول تو روایتا حال میکردم یعنی عاشق این بودم که بیشتر بترسم
ولی الان بیشتر دنبال دلایل وجود یا عدم وجودشونم با کسی هم تعارف ندارم و اصلا هم ژست روشنفکری نمیگیرم
یکی از دغدغه های من و سوالات من از دنیا همین مسائله
12_چقدر اهل هییت هستی?
اجازه بده به این سوال جواب ندم
به کدوم مداح علاقه بیشتری داری?نظرتو در مورد مداحان زیر بگو
حاج عبدالرضا هلالی
جواد مقدم
حسین سیب سرخی
محمود کریمی
نوحه و کلا ریتمش رو دوست دارم
و وقتی احساس کنم دارم لذت میبرم اصلا جلوش رو نمیگیرم
من از شنیدن قرآن لذت میبرم مثلا اکثر کارای شحات یا شاکرنژاد رو گوش میدم
از موسیقی کلاسیک اروپا و سنتی خودمونم لذت میبرم