بعله تو مسیر اولی بود.
سیو رو هم ریختم عمل نکرد
بعله تو مسیر اولی بود.
سیو رو هم ریختم عمل نکرد
دوست عزیز این روش پایین و هم امتحان کن
رفع مشکل save نشدن بازی Farcry 3برای رفع این مشکل ابتدا وارد پوشه بازی شده و گزینه "bin" را جستجو کنید . فایل orbit_api را پیدا کرده و روی آن کلیک سمت راست ماوس را بزنید . سپس فایل را با استفاده از نرم افزار notepad ویندوز باز کنید و گزینه change id را به 48 تغییر دهید .سپس وارد پوشه Uplay شده و پوشه data را که در داخل پوشه uplay موجود است باز کنید . سپس اگز پوشه ای به نام 46 دارید آن را به 48 تغییر دهید . در صورتی که پوشه 46 ندارید یک پوشه به نام 48 ایجاد نمایید .سپس بازی را اجرا کنید .
سلام
من امروز این بازی رو خریدم تا دوباره بازیش کنم ولی بعد از نصب و کپی کرک روی ایکون که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته
اگه کسی میدونه مشکل چیه ممنون میشم
کرک زیر و امتحان کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سیستم رو هم بنویس
مشکل از فایل نصبی بود
با تشکر
سلام خسته نباشید من بازی رو کامل نصب کردم دو تا کرک هم زدم روش ولی موقع اجرا stop workingمیزنه چه کار کنم؟
داداش این مشکل مال اینکه بازی فکر میکنه زبان کیبردت فارسیه قبل از اجرا بازی کیبورد رو رو،زبان انگلیسی بزارید
روی سیستم من جواب میده روی ULTRA?
رم :2تا 4 گیگ باس 1600
گرافیک: 2 گیگ GT 730
سی پی یو : intel pantium g3240 3mb cache
سلام خسته نباشید بازی فارکرای3 من تو اون مرحله ای گیر کردم ک خنجر رو ب یارو { buck hughes } تحویل میده بعد اون بهت خیانت میکنه و بهت حمله میکنه همه حرکت هارو تونستم بزنم جز اون آخر ک وقتی چاقو رو رو گلوی اون یارو میزاری نمیدونم چ کلیدی رو بزنم تا انجام بده لطفا کمک کنید
- - - Updated - - -
سلام خسته نباشید بازی فارکرای3 من تو اون مرحله ای گیر کردم ک خنجر رو ب یارو { buck hughes } تحویل میده بعد اون بهت خیانت میکنه و بهت حمله میکنه همه حرکت هارو تونستم بزنم جز اون آخر ک وقتی چاقو رو رو گلوی اون یارو میزاری نمیدونم چ کلیدی رو بزنم تا انجام بده لطفا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)