من سایت Fujitsu رو چک کردم برای مدل شما درایور برای 8 پیدا نکردم!
من سایت Fujitsu رو چک کردم برای مدل شما درایور برای 8 پیدا نکردم!
اقا من اینk-light codec رو نصب کردم همین که نصب کردم بسه یا باید کاری روش انجام بدم نصب کردم ولی فایده نداشت :(
نه فقط نصب کنید کافیه.فقط باید روی فایل مورد نظر کلیک راست کنی بعد با k-light بازش کنی.اگه نشد با km player امتحان کن
من روی ویندوز 7 هم نمیتونم دو انگشتی کار کنم.
از اول هم توی دستورکار لپتاپ نبود. میخوام بدونم میشه این حالت را فعال کرد یا نه؟
خودم هرچی گشتم نتونستم. انگار بعضی لپتاپها از اول این ویژگی را دارند، حتا روی 7.
Fujitsu AH531
این یک قابلیت هست که شرکت سازنده باید روی لپ تاپ بذاره!!
اگه تو مشخصات لپ تاپتون نیست نمیتونین که از این قابلیت استفاده کنین!
من فکر کردم که این قابلیت رو داره و دنبال فعال کردنش هستید!
بله روی بعضی از لپ تاپ ها هست
معذرت می خوام که اشتباه راهنمایی کردم![]()
من یه تاپیک زدم درمورد ویندوز 8ولی دوستان به قسمت هارد انتقال دادن این مشکل فقط تو 8 هست نه ویندوز دیگه ای برای این انجا میپرسم
چرا موقع استفاده از ویندوز 8 هارد صدا میده؟
بعضی مواقع که از ویندوز 8 استفاده میکنم هارد صدای ویز میده درصورتی که تو XP این طوری نمیشد.کسی هاردش اینطوری شده؟و دلیلش چیه؟
ایا ممکنه خراب بشه؟
سلام در مورد اپدیت ویندوز من با چند آپدیت کم حجم اکتیو هست ولی مارکش هم پایین صفحه اومده یکی از دوستان فرمودند که دوباره اکتیو کنم هم اینکه ایرور داد ولی مارکه رفت و دوباره پس از یک رو برگشت . ایا می دونید کدوم آپدیت هست که پاک کنم درست شه
وقتی پنجره های ویندوز را وقتی میخوام جا به جا کنم اول قابش جا به جا میشه بعد خودش و مثل ویندوز های قبل هم تنظیماتش نیست که به حالت قبل بر گردونمش چکار کنم ؟
از وقتی برنامه ی Easeus partition master را نصب کردم اینطور شد و اولش وقتی برنامه باز بود فقط این طور میشد ولی الان دائمی اینطوری شده ...
دوستان راهی وجود داره که بشه عکس صفحه Log Off رو تغییر داد؟
نسخه ی enterprise نسخه ی بعدیه professional ـــه ؟
تغییر خاصی هم کرده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)