نه ...اصلا" توی دی وی دی بازی برنامه جانبی نبود...فقط 6تا دی وی دی بود که اکسترک میشد
نه ...اصلا" توی دی وی دی بازی برنامه جانبی نبود...فقط 6تا دی وی دی بود که اکسترک میشد
اگه روش کلیک میکنی و هیچ اتفاقی نمیفته باید استیم نصب کنی.
![]()
دوستانی که روی pc نصب کردن. یه نگاهی به فولدر زیر توی محل نصب بازی بندازن بگن فایل توش چقدر حجمشه. موقع نصب از روی دیسک فایل اون پوشه رو ارور می ده و بازی ناقص نصب می شه و اجرا نمی شه. دیسک رو عوض کردم اما بازم دیسک مشکل داشته.
Hitman Absolution\runtime\videos_cutscenes\setup\loading\ l04c.platformspecific-video
Last edited by campuzlit; 28-01-2013 at 10:37.
برای کرک skidrow باید حتما نرم افزار steam رو هم نصب کنی...
اون رو نصب کن اگه جواب نداد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار....
مُک 144 مگابایت
برو بکنش توی حلق صاب مغازه![]()
از دوستان عزیز کسی میتونه فایل Setup.exe بازی (نسخه اصلی) رو واسم یه جا آپلود کنه؟ من چندین بار درخواست کردم ولی متاسفانه کسی یه جوابم نداد. خداییش حجمی هم نداره همش 3 مگابایته. اگه کسی بتونه اینکارو بکنه محبت بزرگیه. ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته مال من مربوط به نسخه black box هست اگه کارت رو راه میندازه دانلود کن....
دوست عزیز قبلا آدرس و داده بود .... نسخه اصلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من بعد از دو سال به خاطر این بازی ویندوز رو عوض کردم. ولی باز هم ارور داد. فکر کردم شاید دایرکت ایکس ۱۱ روی ویندوز ویستا کار نمیکنه. ولی روی ویندوز۷ هم باز ارور مربوط به دایرکت ایکس رو داد. کسی میدونه ایرادش از کجاس؟ دایرکت ایکس هم نصبه. کرک جدید نداره به جز اسکید رو؟
دوست عزیز .. ویندوز 7 باید سرور پک باشه . تو بقیه ورژن ها .. ارور دایرکس میاد ... اگه دسترسی به اینترنت است ... آپدیت اش کن .
... تو ویندوز 8 هم راحت می تونی بازی کنی ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)