تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 47 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

۵ شخص بزرگ در طول تاریخ ؟ (جهان)
    کوروش کبیر
    مولانا
    فردوسی
    ناپلئون
    اسکندر مقدونی

۵ شخص بزرگ در طول تاریخ ؟ (ایرانی‌)
    کوروش کبیر
    داریوش کبیر
    حافظ
    سعدی
    فردوسی

حیف دیگه به محمدرضا پهلوی نرسید

۵ دانشمند بزرگ ؟
    انیشتن
    نیوتن
    داروین
    لویی پاستور
    نیلز بور

۵ اختراع مهم بشریت ؟
    کامپیوتر
    برق
    تلفن
    چاپ
    بازی های ویدئویی

۵ اتفاق تاثیر گذار در تاریخ که باعث تغییر دنیا شده ؟
    سوال سختیه و من مجبورم جواب ندم و نمره این سوالو نگیرم

۵ فوتبالیست بزرگ دنیا ؟
    اگه الان رو بخوایم اینا:
    مسی
    رونالدو
    اینیستا
    فالکائو
    زلاتان

۵ فوتبالیست بزرگ ایرانی‌ ؟
    مهدی رحمتی
    اشکان دژاگه
    قوچان نژاد
    مجتبی جباری
    فرهاد مجیدی

۵ هنرمند بزرگ ؟
    فقط هنرمندان سینما رو میگم:

آل پاچینو
    کلینت ایستوود
    رابرت دنیرو
    مارلون براندو
    چارلی چاپلین

۵ شهر زیبا ؟
    رم
    لندن
    پاریس
    نیویورک
    هونولولو از هاوایی

۵ کشور ایده ال ؟ (از نظر زندگی‌ کردن ، فرهنگ مردم ، پیشرفته بودن و ... )
    سوئد
    آمریکا
    انگلیس
    آلمان
    اسپانیا

خودت هم اگه دوست داشتی می‌تونی موارد دیگه‌ای رو اضافه کنی و ۵ تاشونو بگی
    آخه چرا همش 5؟ توی صندلی داغ قبلی هم من با این قضیه 5 مشکل داشتم
    سوال خاصی به نظرم نمی رسه ولی من ترجیح میدم همچین سوال هایی بیشتر در زمینه هایی مثل بازی ، موسیقی ، فوتبال ازم پرسیده بشه
    Last edited by vahidgame; 22-12-2012 at 12:34.

2. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ببخشید شما دو هفته می مونید ؟!

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

1- دنیا با همه خوبی و بدی هاش در کل خوبه یا بده ؟ (فقط از دید زندگی خودت نگو! کلا بگو)
    2- من نه منم من نه من نه منم زره خاک وطنم من ؟
    3- آمریکا مهربون تره یا ایران ؟
    4- با این گرونی قطعات کامپیوتر اگه کارت گرافیکت خراب بشه چیکار میکنی ؟
    5- تا حالا شده خودتو نشناسی و گاهی احساس کنی موجود عجیبی هستی و از خودت بترسی ؟
    6- حاج آقا نقویان رو می شناسی ؟ چه جور آدمیه ؟

5. 3 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این صندلی کم کم داشت یخ می زد : دی

1- دنیا با همه خوبی و بدی هاش در کل خوبه یا بده ؟ (فقط از دید زندگی خودت نگو! کلا بگو)
    به طور کلی خوبه و بستگی به دید هر فرد داره
    برای همه بالاخره یه لحظات خیلی بد و شاید غیر قابل تحمل توی زندگی پیش بیاد ولی این دلیل نمیشه زندگی بد باشه و اگه همچین لحظاتی بدی نبودن دیگه لحظات خوب معنی نداشتن...

2- من نه منم من نه من نه منم زره خاک وطنم من ؟
    وطن برای هر فرد خیلی مهمه
    ولی ای کاش دست بیگانگان و آدم های بی خرد نمی افتاد...

3- آمریکا مهربون تره یا ایران ؟
    منظورتون رو متوجه نمیشم
    اگه از نظر سیاسی بخوایم در نظر بگیریم که اصلا مهربونی معنایی نداره

4- با این گرونی قطعات کامپیوتر اگه کارت گرافیکت خراب بشه چیکار میکنی ؟
    خب هر چه قدر هم گرون بشه بالاخره میشه یه کارت گرافیکی تهیه کرد و چون جزو واجباته دیگه آدم بالاخره یه جوری پولشو جور می کنه
    اون چیزی که مشخصه الان دیگه همه چی گرونه و شما می تونی یه چیز نام ببری که گرون نشده باشه؟!

5- تا حالا شده خودتو نشناسی و گاهی احساس کنی موجود عجیبی هستی و از خودت بترسی ؟
    ترسیدن که نه
    ولی به این نتیجه که انسان موجود عجیبیه رسیدم و درون فکر اون هزاران چیز ممکنه بگذره

6- حاج آقا نقویان رو می شناسی ؟ چه جور آدمیه ؟
    آره بعضی وقتا ایشون رو اتفاقی توی تی وی دیدم
    ولی ترجیح میدم در این مورد که چه جور آدمیه چیزی نگم...

7. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام وحید جان
    با اجازه منم با چنتا سوال مزاحمتون بشم
    1.روزی که فهمیدی ناظر انجمن بازی شدی چه حسی داشتی؟دنبال مدیریت تا حالا بودی؟اگه بشی کاربر سابق چه حسی داری؟
    2.اگه خورشید رو در دست راستت و ماه رو در دست چپت بزارن چلسی رو ول میکنی؟
    3.این آواتارت به فیلم The Shawshank Redemption مربوط نمیشه که تو top 250 سایت imdb اول شده؟اگه هست ممکنه یه توضیح مختصر بدی چون من فیلم رو ندیدم
    4.احساس خودت وقتی کلی زحمت کشیدی و یک مقاله عالی واسه یکی از بازی ها ترجمه کردی،و بعد از چند روز فقط یکی لایک کرده باشه؟؟
    5.نظر اصلیت درباره ی "پشت سر کسی بدگویی کردن"در ایران مرز عشق و ایمان چیه؟بنظرت علتش چیه؟ا
    6.اگه تو ایران بدنیا نمیومدی دوست داشتی تو کدوم کشور بدنیا میومدی؟
    7.بنظر تو PC دیگه کم کم باید میدان بازی های ویدیویی رو ترک کنه یا بازی های بیشتر و مهمتری براش عرضه بشه؟
    8.از اسمایلی های پی سی ورد کدومو دوس داری؟
    9.اگز یک روز ازدواج کردی و صاحب فرزند شدی خانواده جدیدت رو دوست خواهی داشت یا خونواده پدر و مادرت و خواهر و برادرت؟
    10.
    موسیقی یا عبادت؟
    خیر یا شر؟
    قانونی یا آزادی و راحتی؟
    سلام یا خداحافظ؟
    زیان انگلیسی یا زیان فارسی؟

خوب با اجازه تموم شد ممنون که جواب سوالا رو میدی و معذرت اگه تکرارین.
    بای

9. 7 کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود و دو صد بدرود

با اجازه منم با چنتا سوال مزاحمتون بشم
    بفرمایید

1.روزی که فهمیدی ناظر انجمن بازی شدی چه حسی داشتی؟دنبال مدیریت تا حالا بودی؟اگه بشی کاربر سابق چه حسی داری؟
    روز اول برنامه ریزی کردم برای بن شدن صد ها کاربر بعدشم دنبال کودتا بودم برای مدیریت!
    ولی جدا حس خوبی که داشتم ولی اونجوری هم نبود که فوق العاده خوشحال بشم و کلا به نظرم این مقام ها باعث خوشحالی نمیشن و مهم اینه که آدم بتونه وظیفه خودشو توی اون مقام به خوبی انجام بده و همیشه سربلند باشه...
    اگه کاربر سابق بشم هم باز سعی می کنم به سایت خدمت کنم

2.اگه خورشید رو در دست راستت و ماه رو در دست چپت بزارن چلسی رو ول میکنی؟
    نه به هیچ وجه
    من به اون همیشه وفادارم

3.این آواتارت به فیلم The Shawshank Redemption مربوط نمیشه که تو top 250 سایت imdb اول شده؟اگه هست ممکنه یه توضیح مختصر بدی چون من فیلم رو ندیدم
    درسته همین فیلمه
    راستش من خودم به شخصه کاری ندارم که این فیلم در چه رتبه ای قرار داره و جدای از اون برام در جایگاه ویژه ای قرار داره و می تونم بگم که تاثیرگذارترین فیلمیه که تا حالا دیدم
    به طور خلاصه این فیلم می خواد نشون میده که در بدترین شرایط زندگی هم امید وجود داره و کلا امید رو به بهترین شکل ممکن نشون میده
    یعنی من بارها و بارها شده که کامل فیلم رو دیدم و همین طور هم خیلی پیش اومده فقط یه سری سکانس های خاص تاثیرگذار اونو ببینم که می تونم بگم که واقعا روم تاثیر داره

4.احساس خودت وقتی کلی زحمت کشیدی و یک مقاله عالی واسه یکی از بازی ها ترجمه کردی،و بعد از چند روز فقط یکی لایک کرده باشه؟؟
    تعداد لایک یه چیزی نسبیه و نمیشه اونو ملاک قرار داد
    شاید بعضی ها اصلا اون مطلب رو ندیدن و یا شاید اون تاپیک بازی زیاد جالب درست نشده
    در هر صورت ناراحت نمیشم

5.نظر اصلیت درباره ی "پشت سر کسی بدگویی کردن"در ایران مرز عشق و ایمان چیه؟بنظرت علتش چیه؟ا
    خب به نظرم این دیگه یه جورایی برای خیلی ها عادت شده
    اینکه به ایران همچین لقبی رو میدن دلیل نمیشه که همه دیگه کلا بی عیب و پاک بشن و بالاخره همچین چیزایی هم وجود داره
    حتی فرضا بگیم ایرانی ها با ایمان ترین افراد کره زمین هستن هم باز ممکنه بدترین فجایع رو در اون جا ببینیم و کلا لقب ها مهم نیستن و مهم فرهنگ فعلی هر کشوره...

6.اگه تو ایران بدنیا نمیومدی دوست داشتی تو کدوم کشور بدنیا میومدی؟
    شاید انگلیس
    اون جا به دنیا می اومدم احتمال داشت فوتبالیست بشم و به چلسی برم
    البته یه بدی که داشت این بود که شبکه 3 ایران خبرهای لیگ انگلیس رو نشون نمی داد و منم زیاد دیده نمی شدم

7.بنظر تو PC دیگه کم کم باید میدان بازی های ویدیویی رو ترک کنه یا بازی های بیشتر و مهمتری براش عرضه بشه؟
    میدان بازی رو که مطمئنا ترک نمی کنه
    هنوزم هم اونقدر بازی های انحصاری خوب براش میاد به اضافه بازی های مولتی پلتفرمی که اکثرا کیفیت اونا اگه توی پی سی بالاتر نباشه دیگه پایینتر هم نیست. به خاطر همین مطمئنا هنوز هم پی سی یکی از بهترین پلتفرم های بازیه...
    فقط فروش بازی های اون نسبت به کنسول ها کمتره که فقط باید در این مورد یه راه حلی پیدا کنن

8.از اسمایلی های پی سی ورد کدومو دوس داری؟
    از اسمایل های قدیمی که همگی خوبن و زیاد از اونا استفاده کردم به خصوص همین امسایل خنده رو
    از جدید ها به نظرم این ( ) خیلی خوبه و بسی جالبه

9.اگز یک روز ازدواج کردی و صاحب فرزند شدی خانواده جدیدت رو دوست خواهی داشت یا خونواده پدر و مادرت و خواهر و برادرت؟
    خب من دیدم اینجوریه که همه اینا با هم یه خانواده رو تشکیل میدن و همه اعضای خانواده باید هم دیگه رو دوس داشته باشن

10.
    موسیقی یا عبادت؟
    موسیقی خوب یک نوع عبادت است : دی

خیر یا شر؟
    خیر

قانونی یا آزادی و راحتی؟
    قانونی البته براساس واقعیت باشه

سلام یا خداحافظ؟
    سلام

زیان انگلیسی یا زیان فارسی؟
    زبان فارسی چون بالاخره زبان مادری همیشه دوس داشتنی تره

خوب با اجازه تموم شد ممنون که جواب سوالا رو میدی و معذرت اگه تکرارین.
    بای
    خواهش می کنم
    منم ممنونم از شما

11. 11 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

سلام وحید

خب با آمادگی کامل اومدی دیگه؟

بدون مقدمه باید بگم که وقت پاسخ گویی از ...
    ... الان شروع شد!

1) با این سری از بازی ها که میگم چقدر آشنایی داری؟ از کی؟ چقدر / چند عنوانشون رو شخصا بازی کردی؟
    کدوم عنوان هاشون را بیشتر پسندیدی ؟ چرا ؟ کلا نظرت راجع بهشون چیه؟ اگه خاطره / تیکه جالبی از هر کدوم به ذهنت میاد تعریف کن؛
    اگه عنوانی رو شخصا تجربه نکردی باز هم سوالو خالی نگذار!
    کامل شرح دهید ؛ هر کدوم در حدود یه پاراگراف. (10 نمره)

محتوای مخفی: عناوین 
    سری Mortal Kombat
    سری Gothic
    سری Neverwinter Nights
    سری StarCraft
    سری The Legend Of Zelda
    سری Super Mario
    سری Quest For Glory
    سری Fallout
    سری Dungeons & Dragons
    سری Legacy Of Kain
    سری Final Fantasy
    سری The Elder Scrolls
    سری Diablo

خب اگه سوال اولو کامل جواب دادی و اومدی اینجا که باید بگم کمر امتحانو شکستی ولی اگه فقط سوال رو زخمی کردی که از اینجا جلوتر نرو : دی

2) به نظرت بهترین کنسول تاریخ کدومه؟ (1 نمره) (سخت افزار مد نظر نیست + می تونه تجربه شخصیت باشه یا نباشه)

راهنمایی:
      محتوای مخفی: تقلب؟ 
      محتوای مخفی: نظر من؟ 
    Nintendo 64

3) بهترین عنوان هایی که شخصا تجربه کردی رو توی بخش های زیر بگو (8 نمره) (برای هر قسمت سه تا و به ترتیب با شماره ، ترجیحا به اسم تنها بسنده نشه ، توضیحات تکمیلی هم داده بشه)

اول توی این ژانرها: (بعضی جاها هم پوشانی وجود داره)

محتوای مخفی: ... 
    نقش آفرینی
    استراتژیک
    ماجراجویی
    اکشن / ماجراجویی
    شوتر
    پلتفرمر
    مبارزه ای
    مخفی کاری
    ترسناک
    پازل / فکری

بهترین های این بخش ها هم عینا مثل بالا: (سه تا به ترتیب + یه مقدار توضیح)

موسیقی متن
    صدا گذاری (صدای محیط و Voice-acting منهای موسیقی متن)
    ورلد / دنیای بازی
    اتمسفر (صرفا باورپذیری جو بازی ، مستقل از دنیای بازی در نظر بگیرش)
    داستان
    جلوه های بصری (صرفا سلیقه ی خودت ، کاملا جدای از اصول تکنیکی کار)
    گیم پلی (با همون معنای مرسومش)
    تکرار پذیری گیم پلی (بشه بارها تمومشون کرد ، منهای بازی های ورزشی و مسابقه ای)
    مستقل از زمان (بازی هایی که همیشه بشه بازیشون کرد و به مرور زمان از جذابیشتون کم نشه)
    مستقل از سن و سال (همه رده های سنی دوست داشته باشن)
    کم حجم (کمتر از 200MB )

حالا می رسیم به "ترین" های دنیای ویدئوگیم: (هر بخش 2 عنوان به ترتیب )

پر باگ ترین!
    بدترین پورت.
    کم باگ ترین! (اون بازی هایی که توی حیطه ی خودشون کوچکترین اشکالی بهشون وارد نبوده و زیاد از حد خوش دست بودن.)
    آسون ترین و سخت ترین (روی درجه سختی نرمال)
    طولانی ترین و کوتاه ترین سینگل پلیر.
    تکراری / بی محتوا ترین.
    بهترین و بدترین شروع و پایان (خودش شد 8 تا : دی)
    فان ترین.
    متفاوت / خاص ترین.
    هنری ترین.
    تخیلی ترین!
    غیر قابل فهم ترین.
    آموزنده ترین : دی
    با بیشترین بد آموزی!
    Most Anticipated (اگه زین پس(!) به جای واژه ی نادرست "مورد انتظارترین" یه واژه ی مناسب و جمع و جور معرفی کنی 1 نمره سوال جایزه ای بهت تعلق می گیره : دی)

خسته که نشدی؟ : دی
    اگه جواب سوال بالا منفیه موارد بالا رو عینا برای موسیقی و فیلم و فوتبال تکرار کن : دی

و حالا ...
    4) 10 عنوان برتری که کلا تجربه کردی به ترتیب! (خوب فکراتو بکن)

+
    انضباط (1 نمره)

نگران نتیجه ها رو هم نباش ، به زودی توی پروفایل یا جاهای دیگه اعلام میشه : دی

13. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود و دو صد بدرود

خب با آمادگی کامل اومدی دیگه؟
    آره آماده ام آماده
    ولی مدت ها بود که دیگه کسی ازم امتحانی نگرفته بود!

بدون مقدمه باید بگم که وقت پاسخ گویی از ...
    ... الان شروع شد!
    به نظر می رسه کار سخت من الان شروع شد. پس بزن بریم

1) با این سری از بازی ها که میگم چقدر آشنایی داری؟ از کی؟ چقدر / چند عنوانشون رو شخصا بازی کردی؟
    کدوم عنوان هاشون را بیشتر پسندیدی ؟ چرا ؟ کلا نظرت راجع بهشون چیه؟ اگه خاطره / تیکه جالبی از هر کدوم به ذهنت میاد تعریف کن؛
    اگه عنوانی رو شخصا تجربه نکردی باز هم سوالو خالی نگذار!
    کامل شرح دهید ؛ هر کدوم در حدود یه پاراگراف. (10 نمره)
    از همین سوال اولت مشخصه که اهل دلی
    در مورد هر کدوم سعی می کنم توضیح بدم ولی خب اونایی که بیشتر دوس دارم رو قاعدتا بیشتر در موردشون میگم...

سری Mortal Kombat
    این سری یکی از بهترین سری های بازی های مبارزه ایه. من از موقعی که بچه بودم با اون آشنایی دارم و موقعی که سگا داشتم دیگه حسابی اونو با دوستان و آشنایان می رفتم یعنی کل زندگیمون شده بود فقط این بازی. یادش بخیر کل رمزاشو می دونستیم و همه به اصطلاح فینیشنگ های اونو هم بلد بودیم
    محیط های بازی ، شخصیت های اون ، حرکات فینیشنگ و ... همگی یه جورایی برای من نوستالوژین و هنوزم شاید بعضی وقتا نسخه سگا اونو برم.
    از نسخه هایی که برای نسل فعلی اومده هم نسخه آخر که سال 2011 اومد رو یکمی رفتم و کلا خوب و راضی کننده بود.
    نسخه هایی که تجربه کردم هم اون چهار تا نسخه اول که برای سگا اومد به اضافه این نسخه آخری که گفتم و بقیه نسخه ها نرفتم. بهترین نسخه هم Mortal Kombat Trilogy که بیشتر خاطراتم هم با همین نسخه ست و کلا همه شخصیت ها هم در اون بودن.

سری Gothic
    سری نقش آفرینی خیلی خوبیه که متاسفانه من خیلی اونو نرفتم
    بازی خوبیه و ارزش وقت گذاشتن داره ولی متاسفانه اونجوری که باید و شاید منو جذب نکرد
    کلا نمیشه گفت سری نقش آفرینی خیلی عالیی هست و شاید بشه گفت فقط در حد خوبه
    متاسفم که در مورد بازی مورد علاقت اینو میگم
    فکر می کنم شماره اولش بهترین شماره اون بود

سری Neverwinter Nights
    شماره اول این سری رو خیلی دوس دارم و واقعا یکی از بهترین نقش آفرینی ها ست از Bioware و ای کاش نقش آفرینی هایی با این سبک و سیاق بیشتر می ساخت!
    شماره اولش رو خیلی وقت پیش رفتم و خیلی ازش لذت بردم و دقیقا از اون مدل نقش آفرینی ها بود که من خیلی دوس داشتم
    الان یه مدت طولانیه که اونو نرفتم و شاید دوباره اونو برم و خوب شد یادآوری کرد
    اما شماره دوم اون ادامه خیلی خوب نبود و نسبت به شماره اول افت داشت و عوض کردن سازنده اونم بی تاثیر نبود
    ظاهرا قراره امسال یه شماره MMO از اون منتشر بشه که به نظرم می تونه موفق بشه
    بهترین شماره اونم قاعدتا شماره یکه که کلا جزو برترین بازی های تاریخ این سبک هم قرار می گیره...

سری StarCraft
    خب این سری خیلی خاطره انگیزه و از اون موقعی که سنم کم بود یادمه اونو می رفتم و می تونم بگم که معتادش بودم
    یه جورایی این سری سمبل سبک استراتژیه و کلا کمتر بازیی در این سبک هست اینقدر زیبا باشه و تونسته باشه موفقیت هایی در این حد کسب کرده باشه
    خاطره ای هم که در موردش دارم اینه که یادم میاد یه زمانی می شستم پای اون و بعد ساعت رو نگاه می کردم می دیدم 4-5 ساعت گذشته
    به نظرم گیم پلی اون فوق العاده گیراست و کلا بازی از همه لحاظ حرف نداره. یه جورای هم میشه گفت هر شماره ای از اون اومده در زمان خودش از همه لحاظ جزو بهترین ها بوده و کلا سری کاملیه...
    سخته هم بخوام یه شماره از اون رو به عنوان بهترین انتخاب کنم ولی خب شماره یک اونو انتخاب می کنم که یه جورایی نوستالوژی هم هست که البته شماره دو هم فوق العاده بود...
    امیدوار هم هستم که اون قسمتی از اون که امسال می خواد بسیار عالی عمل کنه...

سری The Legend Of Zelda

یکی از بزرگترین سری های تاریخ بازی هایی ویدئویه و کلا طرفداران اون خیلی خیلی زیادن
    راستش باید بگم که در مورد اون زیاد نمی دونم و می تونم بگم خودم مستقیما اونو بازی نکردم ولی بازی کنندگان اونو دوس دارم
    فقط اینو بگم که از اون اکشن ماجرایی ها هست که حرف نداره و می تونه ساعت ها گیمرها رو درگیر بازی کنه و دنیای اون فوق العاده ست
    یه جورایی همراه با ماریو سمبل نیتندو هم هست و کلا این دو تا از شاهکارهای میاموتو هستن که شاید بشه گفت بزرگترین بازیساز تاریخه
    راستش خیلی دوس دارم یه زمانی این سری رو درستو حسابی کنم و اتفاقا سبکی هم هست که من دوس دارم یعنی اکشن ماجرایی
    بهترین شماره اونم فکر می کنم Ocarina of Time باشه

سری Super Mario
    این سری هم که دیگه منبع هر چی درآمد و محبوبیت و موفقیت و هر چی هست برای نیتندو بوده
    با اینکه بیشتر کنسول های نیتندو رو نداشتم ولی بالاخره با شکل های مختلف سعی کردم بیشتر شماره های اونو برم البته به جز شماره های قرن 21 اون
    این به قول قدیمی ها قارچ خور ما رو مگه میشه کسی دوس نداشته باشه؟! اون شماره اولشو که دیگه همه صدها بار رفتن و بسیار خاطره انگیزه و نوستالوژی هستش. بعد از اون هم سه چهار شماره دیگه خیلی خوب بودن و سرگرم کننده. بعدش فکر می کنم با وجود Super Mario World موفقیت خوبی کسب کرد و جزو بهترین نسخه هاش شد. توی نسل فعلی هم فکر می کنم بیشتر با Super Mario Galaxy گل کاشت که هر دو شماره بسیار عالی بود ولی شماره اول بیشتر مورد رضایت قرار گرفت و یه جورایی گوتی رو درو کرد.
    من بیشتر با شماره اول یعنی Super Mario Bros خاطره دارم که بارها پیش اومده که تنهایی یا با دوستان و آشنایان اونو می رفتم و کلا برای زمان خودش خیلی لذت بخش بود و دیگه توی ایران قارچ خور زبان زد خاص و عام بود Super Mario World رو هم توی کلوب ها بعضی وقتا می رفتم و کلا ازش لذت می بردم ولی خودم خب کنسولش رو نداشتم و توی خونه نمی تونستم برم.
    بهترین نسخه رو بخوام بگم سخته ولی Super Mario Bros چون اولین شمارشه و یه جورایی برام نوستالوژیه و محبوب ترین نسخه ست و کلا به نظرم با توجه به فروش و محبوبیت این بهترین نسخه اونه...

سری Quest For Glory
    یکی از بهترین بازی های تاریخ!
    شوخی کردم یه دفعه دیگه اسم بازی رو بگو ؟
    فقط فکر کنم سبکش ماجرایی باشه و خیلی هم قدیمیه که کلا به سن ما قد نمیده
    اگه حتی یکمی هم رفته بودم بیشتر در موردش می گفتم ولی الان متاسفانه چیزی نمی تونم بگم
    فقط باید بگم که واقعا اینجور بازی ها خیلی جای تامل دارن و میشه بعد از سال ها به اونا پرداخت
    من فکر می کنم بازی کردن اینجور بازی ها همش به شانس بستگی داره چون بالاخره زمان قدیم مثل الان اینقدر راحت همه بازی ها رو نمی رفتیم و اینترنت هم اینقدر فراگیر نبود و خود به خود بعضی از بازی ها رو هر کسی از دست می داد!
    کلا توی تاریخ حدود 30 سال یا بیشتر بازی های ویدئویی بالاخره هر کسی بازی های بزرگ زیادی رو از دست داده و کسی نمی تونه مدعی بشه که همه بازی ها رو رفته!

سری Fallout
    سری فوق العاده بزرگی که میشه گفت یکی بهترین بازی های نقش آفرینیه به خصوص در بین بازی های نقش آفرینی علمی تخیلی
    من فقط شماره سه اونو بازی کردم و خیلی هم لذت بردم. یعنی کلا دنیایی که برای اون طراحی شده بود فوق العاده بود و آزادی عمل زیادی وجود داشت. اتمسفری اونم می تونم بگم کم نظیره و خیلی زیبا بازی آینده بشر رو نشون میده.
    ولی با این حال کلا اونجوری که باید من به اون نپرداختم و اون یکی سری بزرگ بتسدا رو بیشتر بهش پرداختم. کلا سری بزرگیه که امیدوارم در آینده بیشتر بتونم براش وقت بذارم. شماره 4 اونم که احتمالا بازم کولاک می کنه!
    در مورد خاطره هم یادمه اولا هر کاری می کردم نمی تونستم اونو برم یعنی اول بازی یه باگی داشت که اون موقع که بچه می خواست به دنیا بیاد قاطی می کرد و همون جا قفل می کرد و کلا بچه انگار دلش نمی خواست به دنیا بیاد! راه حل های مختلف رو هم امتحان کردم این باگ درست نشد و حتی یه بار دیگه بازیو خریدم بازم درست نشد که به خاطر همین تا یه مدت دیگه طرفش اصلا نرفتم و شاید همین دلیل این بود که اونجور باید و شاید به اون نپرداختم و کلا اون دوره ای که می خواستم شروعش کنم بیشتر وقت داشتم هر موقع هم به این باگ فکر می کنم خندم می گیره!
    ولی حدودا دو سه سال بعدش اونو شروع کردم به بازی کردن.
    در مورد بهترین شماره هم قاعدتا شماره سوم اونه که فکر می کنم اغلب همین نظر رو داشته باشن...

سری Dungeons & Dragons
    شاید بشه گفت پدر سبک نقش آفرینی هستش که اصلا این سبک توسط این بازی شکل گرفت
    ولی این بازی هم یه جورایی شرایط همون Quest For Glory رو داره
    یعنی منظورم اینه که توقع داری اونو رفته باشم؟ والا اگه بابا بزرگ من اهل بازی بود ممکن بود اونو رفته باشه!
    شاید قبلا شماره ای از اون رو تجربه کرده باشم ولی چیزی یادم نمیاد و نظر خاصی نسبت به اون ندارم
    فقط باید بگم که اینجور بازی ها واقعا قابل احترامن و همیشه از اونا به نیکی یاد میشه چون یه جورایی شکل دهنده یه سبکن...

سری Legacy Of Kain
    وای دمت گرم عجب سریی رو یاد ما انداختی!
    این سری یکی از بهترین اکشن ادونچر ها ست که تجربه کردم
    از Blood Omen شروع می کنم که البته شماره اولشو زیاد یادم نمیاد اما شماره دومشو خیلی بازی کردم و می تونم بگم برام نوستالوژیه. اینو قبلا اینجا نگفتم ولی باید بگم که من دو تا برادر بزرگتر دارم که اون قدیما توی بازی ها خیلی هم دیگه رو همراهی می کردیم و کلا با هم دیگه رفتن بازی ها لذت بخش بودش. این بازی رو هم یادمه که جزو بازی های فوق العاده خاطر انگیز هر سه تای ما بود و بیشتر هم اونو با عنوان Blood Omen یاد می کردیم.
    یه خاطره در مورد این بازی اینه که یادمه سی دی اون کلا کپی بود و جلد هم نداشت و نمی دونم چرا همیشه گم میشد و الانم دیگه نمی دونم کجا سر به نیست شده یه خاطره هم در مورد این دارم که ما سه نفر ، بازی رو به صورت جداگانه می رفتیم و یه جورایی با هم رقابت داشتیم و جالب اینه که بعضی وقتا در مورد قابلیت های جدیدی که بازی داشت صحبت می کردیم. مثلا یادمه یه قابلیتش این بود که توی روح یه نفر میشد رفت و درها رو باز کرد که اون موقع خیلی جالب بود و کلا قسمت های ماجرایی بازی بیشتر اینجوری بود.
    اما Soul Reaver هم خیلی عالی بود مخصوصا شماره یک. یادمه ویژگی مخصوص اون این بود که از نظر قسمت های ماجرایی و کلا معماها خیلی سخت بود و کلا بعضی جاها دیگه کار خیلی سخت میشد! شماره دو اونم خوب بود ولی در حد شماره یک نچسبید.
    یه شماره دیگه هم این بازی داشت که سال 2003 - 2004 اومد که فکر می کنم از نظر منتقدها نسبت به شماره های قبلی پایینتر قرار گرفت ولی با این حال من می خواستم اونو تهیه کنم که متاسفانه نمی دونم چرا اون زمان اصلا نسخه پی سی اون پیدا نمیشد و کلا دیگه پیداش نکردم!
    شخصیت های این سری هم کلا شخصیت های خیلی خوبین یعنی کین و رازیل که هر دو شخصیت های جالبین...
    در کل امیدوارم بازم بعد از سال ها ، این سری ادامه پیدا کنه و کلا از بهترین های سبک خودشه...

سری Final Fantasy
    واقعا اسمش برازندشه یعنی نهایت فانتزی!
    میشه گفت که بهترین سری نقش آفرینی ژاپنیه که کلا طرفداران زیادی داره
    ولی من جزو طرفدارانش نیستم
    نظر خاصی ندارم فقط اینکه شماره های قدیمی تر اون کلا موفق تر بودن...

سری The Elder Scrolls
    یکی دیگه از سری های مورد علاقم که از شماره سه اون یعنی Morrowind و بعد از اون ، همه شماره هاشو رفتم.
    Morrowind که خیلی خوب بود و یه جورایی برای اون زمان خیلی عالی بود و کلا از دنیاش خوشم میومد.
    اما نسخه بعدی یعنی Oblivion دیگه فوق العاده بود و یه جورایی همون اول نسل جزو پدیده ها قرار گرفت و به راحتی اکثرا اونو جزو بهترین بازی های تاریخ می دونن. پیشرفت اون نسبت به شماره قبلی خیلی قابل ملاحظه بود و یه جورایی سورپرایز کننده بود. شاید برای اولین بار بود که یه بازی نقش آفرینی دنیای اوپن ورلد به این عظیمی داشت که پر از ماموریت های فرعی و شخصیت های مختلف بودش. بازی کلا به شدت معتاد کننده و میشه گفت یه بازی کامل بود.
    یه قسمت خاطره انگیز اون برای من هم موسیقی اون اثری جرمی سول هستش که آلبومشو دارم و هنوز که هنوزه اونو گوش میدم و لذت می برم.
    اما شماره بعدی Skyrim بودش که خیلی موفق بود و از خیلی جاها هم گوتی شد. خب من اونو هم رفتم و از همون اول گیم پلی اون منو جذب کرد و برام مشخص شد که بازم دنیای اون ساعت ها منو درگیر می کنه ولی با این حال من از Oblivion بیشتر خوشم اومد و کلا گیرایی بیشتری داشت. از طرفی هم توقع داشتم پیشرفت Skyrim حتی بیشتر از این حرفا باشه. ولی خب کمتر از صد ساعت اونو رفتم و شاید باید بیشتر برم!
    در کل یکی از موفقترین سری ها ست و فقط مشکلی که در اون دیدم اینه که داستان اصلی اون به اندازه داستان های فرعی خوب کار نشده و کلا داستان اصلی اون چیز خاصی نداره...
    بهترین شماره هم که قاعدتا Oblivion رو انتخاب می کنم.

سری Diablo
    مطمئنا یکی از بهترین سری های نقش آفرینیه و نزد پی سی باز از جایگاه ویژه ای برخورداره.
    اولین بار که دیابلو 2 رو بازی کردم شاید قبلش خیلی بازی نقش آفرینی نرفته بودم ولی با رفتن اون دیگه علاقم خیلی زیاد شد و کلا به یکی از سبکای مهم برام تبدیل شد. بعد از اونم دیابلو 1 رو رفتم و به خصوص داستانش برام مهم بود. ولی کلا از دیابلو 2 بیشتر خوشم اومد و درسته دیابلو 1 جایگاه ویژه ای داره ولی خب از نظر کلی من شماره دو رو بیشتر دوس دارم و کلا هر موقع پیش بیاد شماره دو رو میشه رفت ولی شماره یک دیگه به مرور زمان قابل رفتن نیست...
    راستش با شماره دو خاطرات خیلی خوبی دارم. این بازی رو هم با برادرام می رفتیم. جالبه من بازی رو خریدم و وقتی اولین بار اونا بازیو رفتن گفتن ای بابا این چیه دیگه گرفتی ولی بعد یه مدت دیگه عاشق اون شدن و از حرفشون هم پشیمون! یعنی توی خونه ما یه مدت دیگه همه چی شده بود این بازی. یه چیزی هم که تو ذهنم هست اینه که یه روز از مهمونی برگشتم دیدم داداش بزرگم گفت که بالاخره دیابلو رو کشتم که خیلی هم سخت بود کشتنش که این روز رو من همیشه یادمه خودمم یکمی دیرتر تمومش کردم
    شماره سه اونم اون قدر چیزایی از قبیل مشکل در سرور ها داشت که کلا در حد انتظار نبود ولی با این حال بازی بزرگی بود که البته به نظرم کاش برای بخش سینگل پلیر نیازی به اینترنت نبود...
    بهترین شماره اونم به نظرم شماره دو بود بود.

خب اگه سوال اولو کامل جواب دادی و اومدی اینجا که باید بگم کمر امتحانو شکستی ولی اگه فقط سوال رو زخمی کردی که از اینجا جلوتر نرو : دی
    سعی کردم کامل جواب بدم و امیدوارم نمره کامل رو بدی استاد
    ولی خب اگه سلیقمو دقیق می دونستی شاید از یه سری های دیگه هم اسم می بردی که می تونستم بیشتر توضیح بدم

2) به نظرت بهترین کنسول تاریخ کدومه؟ (1 نمره) (سخت افزار مد نظر نیست + می تونه تجربه شخصیت باشه یا نباشه)

راهنمایی:
      محتوای مخفی: تقلب؟ 
      محتوای مخفی: نظر من؟ 
    Nintendo 64
    خب از نظر تجربه شخصی که داشتم و بیشترین بازی هایی که بازی کردم ، سگا رو قاعدتا انتخاب می کنم چون واقعا باهاش زندگی کردم و کلا کودکی ما رو شکل داد!
    یه جورایی بیشتر دوران کودکی با بازی کردن سگا گذشت...
    ولی نیتندو 64 هم به نوبه خودش خیلی فوق العاده بود و از نظر بازی که نظیر اون دیگه نیومده و دوباره همون قضیه ست که قبلا گفتم که منبع همه چیه مثل موفقیت ، محبوبیت ، پول و ...

در ضمن وقتی من می خوام جواب بدم خود به خود داخل اسپویلر معلومه! ...

3) بهترین عنوان هایی که شخصا تجربه کردی رو توی بخش های زیر بگو (8 نمره) (برای هر قسمت سه تا و به ترتیب با شماره ، ترجیحا به اسم تنها بسنده نشه ، توضیحات تکمیلی هم داده بشه)
    خوبه نمره بالایی داره
    فقط اینو بگم که من در این بخش نهایت سعیمو می کنم که بهترین ها از نظر خودم رو بگم و سعی می کنم که بازیی جا نمونه ولی خب ممکنه پیش بیاد که بعدا یه بازی قدیمی رو یادم بیاد که جا افتاده باشه. یعنی کلا حرفم اینه که من خودم ازت این سوال ها رو بپرسم هیچ بازیی رو جا نمی دازی و همه چی کامله؟!

اول توی این ژانرها: (بعضی جاها هم پوشانی وجود داره)
    سعی می کنم در مورد هر بازی مختصر و مفید توضیح بدم
    ولی مسئله مهم اینه که توی سوال اشاره کردی یعنی اونایی که شخصا تجربه کردم و یعنی بیشتر برام جذاب و خاطره انگیز بودن...

نقش آفرینی:
    Dragon Age : Origins -1 : می تونم بگم که کاملترین نقش آفرینی هست که تا حالا بازی کردم و از همه نظر گیم پلی ، داستان ، صدا و موزیک و حتی گرافیک منو راضی کرد و بیشترین وقت رو هم برای اون گذاشتم. با وجود اینکه فقط بخش داستانی داره و بخش چند نفره نداره ولی حتی بیشتر از یه بخش مولتی پلیر خیلی قوی ، براش وقت گذاشتم! کلا دنیای اون و شخصیت هاش منو دیوونه خودش می کنن...

2- Diablo II : یکی از خاطره انگیزترین بازی های انحصاری پی سی که علی رغم اینکه شماره یکش شاید بهتر بود چون تازه این سری رو شکل داده بود و بیشتر مورد رضایت قرار گرفت ، ولی خب من با این شماره بیشتر حال کردم و کلا توی سبک اکشن نقش آفرینی حرف نداره.

3- The Elder Scrolls : Oblivion : خب از این سری محبوبم هم این شماره رو بیشتر پسند کردم و می تونم بگم که یکی از قشنگترین و زیباترین دنیاها رو داشت و کلا در زمینه نقش آفرینی به صورت اوپن ورلد هم یکی از بهترین ها ست. هر چند که اسکایریم دنیای عظیم تری داشت ولی کلا با این شماره بیشتر حال کردم.

استراتژیک:
    1- Star Craft : خب در مورد اون گفتم و کلا از همه نظر یه استراتژی کامل بود.

2- Warcraft III: Reign of Chaos : یکی دیگر از شاهکارهای فراموش نشدنی بلیزارد که واقعا فوق العاده بود و فکر می کنم هنوزم بازی ثابت اکثر گیم نت ها ست.

3- Rise of Nations : هر وقت اونو میرم لذت می برم و از گیم پلی روون و معتاد کننده اون خیلی خوشم میاد.

ماجراجویی:
    1- Syberia : خب سایبریا بدون شک بهترین بازی ماجرایی هست که تا حالا رفتم. دنیایی این بازی با اون شخصیت های دوست داشتنی داشت برام بی نظیره. ای کاش دوباره همچین دنیایی رو می تونستم تجربه کنم...

2- Grim Fandango : شاهکار تیم شافر که واقعا بازی خاطره انگیزی هست که البته من خیلی وقته اونو نرفتم. شاید خیلی جاها از اون به عنوان برترین بازی تاریخ این سبک یاد کنن.

3- Fahrenheit : این بازی واقعا فوق العاده بود! یعنی جزو تاثیرگذار ترین بازی هائیه که هر کسی می تونه بازی کنه...
    البته سبک اون فقط ماجرایی نیست ولی بالاخره در این سبک می تونه قرار بگیره
    اگه این بازی نبود شاید از بازی زیبایی مثل Machinarium هم یاد می کردم
    در ضمن سری Monkey Island رو متاسفانه همه نسخه هاشو نرفتم و اگه بیشتر اونو می رفتم به احتمال خیلی زیاد جزو سه تا قرار می گرفت...

اکشن / ماجراجویی:
    1- Batman Series : کاملترین اکشن ماجرایی که تا حالا بازی کردم همین سری بوده که 2009 و 2011 دو شماره از اون منتشر شد که البته اگه تنها یه دونه مدنظر باشه ، نسخه 2011 رو میگم که دیگه از همه لحاظ کامل بود. اکشن ماجرایی یه ویژگی که داره اینه که برعکس بعضی سبک ها هر چی بیشتر زمان می گذره بازی های اون قوی تر میشن که من اینجا از لحاظ گرافیکی منظورم نیست و در زمینه های دیگه مثل گیم پلی و داستان پردازی منظورمه که Batman : Arkham City همه اینا رو به بهترین شکل داشت و در گیم پلی اون میشد غرق شد و کلا جزو بهترین بازی های زمان ما هستش...

2- GTA : Sand Andreas : می تونم بگم که بهترین و خاطره انگیزترین بازی اکشن ماجرایی اپن ورلدی هست که تا حالا رفتم. یادش بخیر اینو هم با داداشم می رفتم و توی ماشین از فریدون فروغی آهنگ می ذاشتم
    کلا از همه لحاظ یه بازی سرگرم کننده و کم نظیر بودش و راکستار همیشه این مدل بازی ها رو به بهترین شکل می سازه.

3- Assassin's Creed II : البته باید Brotherhood رو هم به اون اضافه کنم که میشه گفت ادامه همین شماره دو بود. این دو قسمت از این سری رو کلا من هیچ وقت فراموش نمی کنم و همیشه جزو بهترین اکشن ماجرایی ها از اونا یاد می کنم. هیچ وقت شخصیتی مثل اتزیو و همین طور موزیک هایی که به بازی تم غمگین میدم رو فراموش نمی کنم...

Prince of Persia : The Sands of Time هم در نظر داشتم که حیف شد دیگه به اون نرسید!

شوتر:
    1- Half Life 2 : فکر کنم برای خودت هم مشخص بود که من اونو انتخاب می کنم و دیگه خیلی تابلو بود نه؟
    دیگه در مورد این ابر شاهکار چی میشه گفت؟
    حتی شماره یک اونو هم بعد از حدود 13 سال می تونم برم و برام لذت بخشه! شماره دو با اپیزود های اون که دیگه جای خودشو داره و برای هر گیمری یکی از واجباته...

2- Bioshock : دنیایی که این بازی داره و همین طور داستان و موسیقی ویران کننده اون هیچ وقت فراموش نمیشه. یعنی می تونم بگم که عاشق این بازیم.

3- Call of Duty 2 : انتخاب سوم یکمی سخت بود ولی این بازی برام فوق العاده خاطره انگیز بود و به جرات می تونم بگم که یکی از برترین بازی های ساخته شده در مورد جنگ جهانی دومه که حتی از یک فیلم در این زمینه هم می تونه تاثیرگذار تر باشه!

پلتفرمر:
    1- Super Mario Bros : از این بازی خاطره انگیز تر داریم؟ کلا بازی دیگه ای میشه جای اونو توی این ژانر بگیره؟!

2- Sonic the Hedgehog 3 : سونیک واقعا بی نظیر بود و بازیه که هیچ وقت از خاطرم نمیره. این شماره اون نسبت به بقیه بهتر بود و باهاش بیشتر خاطره دارم ولی کلا اکثر شماره هاش عالیه...

3- Prince of Persia : البته منظورم نسخه 1989 اون هستش که واقعا بازی خاطره انگیزیه و حتی شاید بتونم بگم اولین بازیه که توی پی سی بازی کردم.

مبارزه ای:
    1- Mortal Kombat Trilogy : خب در مورد این بازی به اندازه کافی گفتم و برام یه بازی فراموش نشدنیه که این نسخه اون به خاطر کارکترهای زیاد و دوس داشتنی انتخاب می کنم...

2- Tekken 3 : البته من زیاد اهل تیکن نیستم ولی اون قدیما توی کلوب زیاد بازی می کردیم.

3- Street Fighters IV : یکی از بهترین فایتینگ های این چند سال اخیر که واقعا بازی خوش ساختیه.

مخفی کاری:
    1- Splinter Cell: Chaos Theory : بهترین شماره این سری بزرگ که از همه لحاظ یه بازی مخفی کاری بی نظیره و سم فیشر واقعی بیشتر در این شماره ست نه این شماره های اخیر!

2- Dishonored : این بازی فوق العاده ست و احتمال داره برای بهترین بازی سال 2012 هم به این بازی رای بدم. با وجود اون به آینده این سبک امیدوارتر شدم!

3- Thief: Deadly Shadows : سری بزرگی در این سبک که من از این شماره اون بیشتر لذت بردم. اگه Dishonored اینقدر موفق شد شاید یکی از دلایلش وجود یه سری از سازندگان Thief بودش!

ترسناک:
    1- Resident Evil : البته باید بگم که شماره یک تا چهار منظورمه که بدون شک بهترین بازی های تاریخ این سبکن و واقعا هیچ جوره نمی تونم اون بازی ها رو توصیف کنم. RE یه جورایی میشه گفت سمبل این سبکه! قبول دارم توی دو شماره اخیر کلا این سری تا آستانه نابودی رفت ولی خب به هر حال این شماره های اول اون هیچ وقت فراموش نمیشن...
    این Nemesis کابوس بچگی ما بودش

2- Dead Space : جزو سری هایی خیلی بزرگیه که شماره دومش از شماره اول هم بهتر بود. نسبت به چند شماره اخیر RE هم قاعدتا با اختلاف زیاد بهتره!

3- Doom 3 : یادمه که خیلی ترسناک بودش مخصوصا با وجود گرافیک بالایی که برای زمان خودش داشت! البته کلا سری Doom جزو بازی های شوتر اول شخصه ولی خب ترسناک هم هست.

پازل / فکری:
    1- Portal : یه شاهکار به تمام معنا که معماهای فوق العاده اون با خلاقیت بالایی طراحی شده بودن. البته من هر دو شماره این سری رو منظورمه که ادامه هم دیگه هستن و فقط شماره یک به تنهایی معنایی نمی تونه داشته باشه...

2- Limbo : یه بازی مستقل فوق العاده که اتمسفر اون بی نظیره و معماهای ساده اما بسیار خلاقانه داره...
    3- Braid : معماهای اون نظیر نداره و کلا کار هر کسی نیست تموم کردن اون

بهترین های این بخش ها هم عینا مثل بالا: (سه تا به ترتیب + یه مقدار توضیح)
    موسیقی متن
    1- Assassin's Creed II : بدون شک برام محبوب ترین بازی از لحاظ موسیقی همین بازیه که اثری از جسپر کید عزیزه. می تونم بگم که بارها و بارها آلبوم موسیقی اونو گوش کردم و به خصوص یه سری آهنگ ها که از اون گزینش کردم و به نظرم حتی از نظر کلی هم جزو آهنگای تاپ موسیقی قرار می گیرن...
    2- Oblivion : کارهای جرمی سول هم بی نظیرن و این آلبوم موسیقی رو هم خیلی گوش می کنم.
    3- Bioshock : موسیقی این بازی هم شاهکاره و به جز آهنگسازی که بازی داشت یه سری آهنگ فوق العاده هم برای بازی لایسنس شده بوده که همگی جزو بهترین آهنگای ده های 30 و 40 بودن...

البته در این زمینه من روی بازی ها خیلی دقت می کنم و کلا بازی های خیلی بیشتری هم می تونم نام ببرم مخصوصا از آهنگسازان مورد علاقم مثل جسپر کید...

صدا گذاری (صدای محیط و Voice-acting منهای موسیقی متن)
    1- Half Life 2 : افکت های صوتی به کار گرفته شده در این بازی بی نظیره!

1- Batman : این سری کلا از این لحاظ به خصوص صداگذاری کارکتر ها بیست بیسته!

3- Mass Effect : همیشه Bioware از بهترین دوبلور ها استفاده می کنه. از لحاظ صدای محیط شاید این سه گانه خیلی فوق العاده نباشه ولی خب به خاطر صداگذاری شخصیت ها در مجموع اونو انتخاب کردم چون یه جورایی انگار هر دوبلوری نقش خودشو واقعا بازی می کرد!

ورلد / دنیای بازی
    من اینجوری برداشت می کنم منظورت زیبایی دنیا بازیه و کلا بازی هایی که آدم دوس داره واقعا توی همون دنیا زندگی کنه! البته شاید منظور دیگه ای داشته باشی.

1- Fable : Lost Chapters : دنیای این بازی برای من نظیر نداره. یعنی می تونم بگم که دوره نوجوانی من با دنیای زیبای این بازی گذشت و من کلا همیشه دوس داشتم توی همچین دنیایی زندگی می کردم!
    شاید هیچ کسی نظر منو نداشته باشه ولی کلا یه دوره خاصی من بازیو رفتم که دنیای بازی توی رویاهام هم بودش...

2-Syberia : سایبریا که دیگه جای خودشو داره و یه ماجراجویی در یه دنیای بی نظیر بودش...

3- Beyond Good & Evil : دنیای فانتزی این بازی هم هیچ وقت از خاطرم نمیره. یادمه بعضی وقتا خوابشو می دیدم!

اتمسفر (صرفا باورپذیری جو بازی ، مستقل از دنیای بازی در نظر بگیرش)
    این بازی ها بهترین اتمسفرها رو دارن:
    1- Fallout
    2- Bioshock
    3- Limbo

داستان
    خب اینجا نکته ای که وجود داره اینه که بعضی وقتا مثلا منظور از داستان اینه که یه سری جاها سورپرایز داشته باشه و یه اتفاق هایی بیافته که اصلا فکرشو نمی کردی ولی خب من داستان رو از لحاظ کلی در نظر می گیرم و بازی هایی رو میگم به طور کل داستانشون همه گیمرها و خود منو درگیر کردن...

1- Half Life : خب این سری که دیگه یکی از درگیرترین داستان ها رو داره و جالبه توی هر شماره اون هم یه جوری بازی به پایان می رسه که گیمر دوس داشته باشه ببینه در ادامه چی میشه و منتظر شماره بعدی باشه! نکته جالب داستان این بازی هم برای من اینه که با سری پرتال هم یه جورایی تداخل داره و یه جورایی پرتال هم جزو این سری حساب میشه و این قضیه خیلی فوق العاده ست و به خاطر همین در این که بهترین داستان داره رو شک ندارم! یه سری نکته های مجهول هم داره مثل شخصیت G - Man که کلا Valve اونا رو لو نمیده و همین چیزا زیبایی داستان بازیه...

2- Bioshock : در مورد داستان این شاهکار دیگه چی بگم؟! یعنی از اول تا آخر این بازی همه رو درگیر می کنه. یکی از مفهومی ترین داستان ها رو داره...

3- Dragon Age : Origins : داستان اون از این بابت که خیلی ریزه کاری داره برام در جایگاه ویژه ای قرار داره. شخصیت پردازی و دیالوگ های اونم که دیگه نظیر نداره و بیشتر خط دیالوگ هم برای این بازیه...

جلوه های بصری (صرفا سلیقه ی خودت ، کاملا جدای از اصول تکنیکی کار)
    خب اگه بخوام بهترین رو از لحاظ تکنیکی بگم که مشخصه بازی هایی مثل کرایسیس و بتلفیلد 3 و ... رو باید بگم ولی من سه تا بازی نام می برم که واقعا از نظر بصری خیلی عالی و زیبان:

1- Batman Arkham City
    2- Witcher 2
    3- Uncharted 2&3

گیم پلی (با همون معنای مرسومش)
    1- Half Life : گیم پلی این سری رو دیگه خودت می دونی چیه
    یعنی میشه گفت که خدای گیم پلیه و اگه گیم پلی اون بی نظیر نبود دیگه بعد از این همه سال آدم از شماره یکش دیگه خسته میشد ولی هنوزم میشه اونو رفت و لذت برد!

2- Dragon Age : Origins : گیم پلی این بازی خیلی معتاد کننده ست به خصوص برای طرفدار سبک نقش آفرینی کلاسیک دیگه یه گیم پلی رویائیه!

3- Bioshock : شوتر اول شخصی که همه مولفه ها برای یه گیم پلی فوق العاده رو داره و گیمر رو تا آخر میخکوب نگه می داره. کلا از این مدل شوترها و این نوع بازی ها خیلی خوشم میاد...

تکرار پذیری گیم پلی (بشه بارها تمومشون کرد ، منهای بازی های ورزشی و مسابقه ای)
    خب اینو من بیشتر توی بازی های نقش آفرینی دیدم.

1- Dragon Age : Origins : با توجه به نوع بازی و کلاس های مختلفی که داره بارها و بارها میشه اونو بازی کرد به اضافه اینکه درجه های سختی بازی هم جالبن و چند بار هم به خاطر اون میشه تموم کرد. یعنی خلاصه من که بالای 200 ساعت اونو رفتم پس خیلی تکرارپذیری گیم پلی بالا بوده که اینقدر وقت گذاشتم.

2- The Elder Scrolls: مخصوصا دو شماره آخر با وجود این همه ماموریت فرعی که توی بازی هست و دنیای به این عظیمی همیشه برای رفتن اون عطش وجود داره! مخصوصا با وجود دی ال سی ها و مدهای مختلف که برای اونا میان...

3- Fallout 3 : این بازی هم دقیقا شرایط بازی قبلی رو داره!

مستقل از زمان (بازی هایی که همیشه بشه بازیشون کرد و به مرور زمان از جذابیشتون کم نشه)
    خب از این لحاظ فکر کنم این بازی ها برام این شرایط رو داشته باشن:

1- Shinobi 3 : به جرات می تونم بگم که یکی از خاطره انگیزترین بازی های سگا هستش که تا حالا بازی کردم و خیلی هم پیش اومده اونو تموم کنم و کلا همیشه توی ذهنم ثبت شده این بازی...
    اصلا واژه نوستالوژی از این بازی گرفته شده!

2- Half Life : این سری بعید می دونم هیچ وقت برام تکراری و قدیمی بشه.

3- Diablo 2 : همیشه جزو به یاد ماندنی ترین بازی ها ست.

مستقل از سن و سال (همه رده های سنی دوست داشته باشن)
    1- Super Mario Series
    2- Tetris Series
    3- River Raid

کم حجم (کمتر از 200MB )
    1- Limbo : در مورد این بازی توی قسمت های قبلی هم زیاد گفتم. ولی بازم میگم که کلا جو این بازی روانی کننده ست!
    2- Plants Vs Zombies : بازی 30-40 مگ از این بهتر و سرگرم کننده تر وجود داره؟
    3- Braid : تجربه ای تکرار نشدنی...
    (بدون در نظر گرفتن کنسول های قدیمی که خب قاعدتا حجم همه اون بازی کمه )

حالا می رسیم به "ترین" های دنیای ویدئوگیم: (هر بخش 2 عنوان به ترتیب )
    پر باگ ترین!
    1- Fallout 3 : البته بازیش خیلی بزرگ بود ولی خب بالاخره باگ هم بی نهایت داشت!
    2- Elder Scrolls Series : این سری هم بی نهایت باگ توش هست که البته دنیای اون قدر بزرگه که میشه از این باگ ها گذشت و با این دنیای تا حدودی میشه بتسدا حق داد

بدترین پورت.
    1- GTA IV
    2- Mercenaries 2

کم باگ ترین! (اون بازی هایی که توی حیطه ی خودشون کوچکترین اشکالی بهشون وارد نبوده و زیاد از حد خوش دست بودن.)
    1- Half Life 2
    2- Portal 2

آسون ترین و سخت ترین (روی درجه سختی نرمال)
    آسونترین:
    1- Freedom Fighters : این بازی واقعا خیلی آسون بودش و تموم کردنش مثل آب خوردن
    2- Oblivion : بازی درجه های سختی زیادی داشت ولی کلا روی درجه نرمال بازی خیلی آسون بود و من یادم نمیاد توی بازی مرده باشم!

سخترین:
    1- Super meat boy : این بازی دیگه نهایت سختی بود و ممکن بود یه دفعه همه چی به باد بره! البته درجه نرمال و ایناشو دیگه یادم نیست و کلا پیش فرضش وری هارد بود
    2- Myst : این سری کلا معماهای خیلی سختی رو در خودش داره که حل کردن بعضی از اونا کار هر کسی نیست. درجه سختی هم توی اون معنایی نداره!

طولانی ترین و کوتاه ترین سینگل پلیر.
    طولانی ترین سینگل پلیر رو که قاعدتا بازی های شرکت بتسدا دارن که در این بین Skyrim دیگه رکورد همه رو شکوند با حدود 300 -400 ساعت بخش سینگل پلیر!
    بعد از اونم همون Oblivion قرار می گیره با حدود 200 ساعت گیم پلی یا حتی بیشتر...

کوتاه ترین:
    1- Freedom Fighters : یادمه همون روز که گرفتمش تموم شد!
    2- Darkness 2 : اینو هم یاد میاد خیلی کوتاه بود.

یادمه چند تا از شماره های cod هم خیلی کوتاه بودن ولی متاسفانه حافظه یاری نمی کنه که دقیقا کدوما بودن!

تکراری / بی محتوا ترین.
    1- Rogue Warrior : یکی از بی محتواترین بازی هایی که دیدم!
    2- Resident Evil: Operation Raccoon City : نمی دونم کپکام چه فکری کرده بود که این بازیو ساخت!

بهترین و بدترین شروع و پایان (خودش شد 8 تا : دی)
    یعنی نهایتو سعیتو کردی که سخترین سوال ها رو بپرسی!!

بهترین شروع:
    1- Portal : شروع این بازی واقعا عالی بود مخصوصا با وعده دادن کیک که این قضیه رو خودت می دونی چه قدر جالبه

2- Mass Effect 2 : بازی خیلی هیجان انگیز و باشکوه شروع شدش.
    باور کن دیگه بدترین شروع رو یادم نیست

بهترین پایان:
    1- Dragon Age : Origins : پایان بازی انتخاب های خیلی سخت و تاثیرگذاری وجود داشت که البته این انتخاب ها به انتخاب های قبلی مرتبط بود. کلا پایان اون برای من بی نظیره. یعنی می تونم بگم که ماموریت پایانی اونو خیلی دوس دارم و همیشه در خاطرم موندگاره...

2- Portal : شماره یک پرتال همراه با آهنگ زیباش که یکی از بهترین پایان ها بود. شماره دو هم همین طور کلا جالب تموم شد ولی در هر صورت شماره یک دیگه پایانش بی نظیر بود!

اپیزود دوم HL هم پایان خوبی داشت و حداقل دوباره عطشی ایجاد کرد برای شماره های بعدی...

بدترین پایان:
    1- Star Wars : Knights of the Old Republic II : در حد این سری بزرگ نبود!
    2- Darkness 2 : آخرش مشخص شد که همه چی سر کاری بوده!

البته در این مورد هم یه جورایی حافظه من خیلی یاری نمی کنه!

فان ترین.
    1- Plants Vs Zombies : کلا نهایت فانه دیگه!
    2- Portal : همراه با شخصیت هاش ، فان ترین آهنگ پایانی یه بازی رو هم همراه خودش داره!

متفاوت / خاص ترین.
    Beyond Good & Evil : کلا بازیی با این گیم پلی و با این دنیای زیبای فانتزی اصلا ندیدم!
    2- Limbo : از بازی های چند سال اخیر یکی از خاص ترین بازی ها بودش که همون طور که قبلا گفتم اتمسفرش فوق العاده ست...

هنری ترین.
    1- Syberia : اصلا بعضی وقتا این بازی شبیه یه اثر هنری بودش! گرافیک و معماهای اون خیلی هنری بودن...
    2- Machinarium : یکی از زیباترین طراحی های هنری داشت و کلا سازندگان با امکانات کم فوق العاده کار کردن!

تخیلی ترین!
    1- Star Wars : Knight of the old republic : از فیلمش هم دیگه تخیلی تر بود!
    2- Mass Effect : طراحی بعضی از شخصیت هاش منو کشته!

غیر قابل فهم ترین.
    1- Prototype : یکمی بازی برام گنگ بود و کلا سوای داستان دیگه واقعا لازم بود اینقدر خر تو خر باشه و همین طور خوردن آدم ها توی بازی؟!
    2- Mass Effect : البته بیشتر داستانش منظورمه و بیشتر پایانش که ابهامات مختلفی داشت و کلا در مورد داستان بازی میشه برداشت های مختلفی کرد که البته من نمیگم این بده و شاید خوب باشه...

آموزنده ترین : دی
    1- Mafia : داستانش خیلی آموزنده بود و کلا می خواست بگه با این راه و روش زندگی نمیشه به جایی رسید...
    2- Portal :به دلیل اینکه این بازی نشون می داد که فقط غیر ممکن ، غیر ممکنه! از این بازی من درس می گیرم اگه توی زندگی به مشکلات بزرگی خوردم حتما راه حلی وجود داره و دقیقا موقع هایی اشتباه می کنم که میگم هیچ راهی وجود نداره!

با بیشترین بد آموزی!
    1- Punisher : خشونتش دیگه خیلی زیاده و کلی حرکات برای کشتن وجود داشت که دیگه افتضاح بود!
    2- Manhunt : اینم دقیقا مثل مورد بالائیه!

Most Anticipated (اگه زین پس(!) به جای واژه ی نادرست "مورد انتظارترین" یه واژه ی مناسب و جمع و جور معرفی کنی 1 نمره سوال جایزه ای بهت تعلق می گیره : دی)
    1- Bioshock Infinite : خیلی وقته منتظرم این شاهکار بیاد تا بالاخره بعد از مدت ها یه شوتر کامل رو تجربه کنم...
    2- Tomb Raider : اینم چون یه اکشن ماجرایی نابه و تقریبا موفقیت اون دیگه تضمین شده ست و از طرفی هم کلا توی این سری همچین کیفیتی سابقه نداشته!

به جای اون شاید بشه -بازی هایی با بیشترین انتظار- رو به کار برد که البته طولانی تره
    در کل هنوز دانشمندان به نتیجه ای نرسیدن

خسته که نشدی؟ : دی
    اگه جواب سوال بالا منفیه موارد بالا رو عینا برای موسیقی و فیلم و فوتبال تکرار کن : دی
    خسته که نشدم ولی باید اعتراف کنم که جواب دادم به سوالاتت از جواب دادن به همه سوالاتی که در همه پست ها پرسیده شده بود ، سختر بود!
    در مورد موسیقی و فیلم و فوتبال والا اصلا سوال مشترکی نمی بینم
    ولی اگه خواستی در اون موارد هم بپرس

و حالا ...
    4) 10 عنوان برتری که کلا تجربه کردی به ترتیب! (خوب فکراتو بکن)
    این سوال از همه سختره. حالا نمیشه به ترتیب نباشه؟!
    سعی می کنم همه مورد علاقه هام رو بگم ولی خب یه سری بازی ها بالاخره جا می مونن. بازی بزرگی دیدین توی این لیست نیست شک نکنید که بین بازی های 11 تا 20 قرار می گیره
    یه نکته ای هم باید بگم اینه که بعضی ها رو به صورت سری میگم چون یه جورین که دیگه ممکنه چندین شماره از اونا توی همین ده تا قرار بگیرن که به نظرم اصلا جالب نیست! به اضافه اینکه اونایی که اشاره می کنم سری یعنی که کلا سری فوق العاده ست و همه در یه سطحن و اینجوری نیست یه شماره از اون کیفیتش خیلی بالا نباشه. در مقابل اونایی هم که سری نمیگم مشخصه که اون شماره بهترین شماره سری بوده...
    توضیح هم کوتاه میدم و توی قسمت های قبلی در مورد اغلب این بازی ها توضیحاتی رو دادم:

1- Half Life Series : بهترین سری بازی تاریخ که ظاهرا Valve هیچ وقت نمی ذاره که مثل خیلی از سری ها به بی راهه بره!

2- Dragon Age : Origins : انتخاب های تاثیرگذار و پر از احساس ، داستان و شخصیت پردازی فوق العاده ، نقش آفرینی غنی و کامل ، همگی اینا باعث شدن یه بازی به یاد ماندنی به وجود بیاد.

3- Portal Series : فکرشو نمی کردم Valve اینقدر عالی یه بازی رو به Half Life ربط بده و واقعا این سری یکی از خلاقانه ترین و بی نقص ترین های تاریخه.

4- Diablo 2 : نقش آفرینی بی نظیری که هنگام بازی کردن اون حواس آدم باید به ساعت باشه!...

5- Batman Series : توی گیم پلی اون میشه غرق شد و برای من که به خود شخصیت بتمن علاقه زیادی دارم ، این سری دیگه فوق رویائیه و حتی از سه گانه نولان هم زیباتر!

6- Bioshock : بازیی که ظاهرا فقط برای ویران کردن گیمرها ساخته شده بود!

7- Syberia Series : شخصیت ها و معماها و دنیای این بازی همگی دوست داشتنین.

8- The Elder Scrolls IV : Oblivion : یکی از دنیاهای کم نظیری که بتسدا خلق کرده.

9- Max Payne 1&2 : واقعا داستان پردازی مکس پین بی نظیر بود و به قول یه نفر اسم این بازی در اصل هست Maximum Pain !

10- GTA : San Andreas : یکی از بهترین اپن ورلد های تاریخ که از همه نظر یه اکشن ماجرایی ناب و بسیار سرگرم کننده ست.

اینو هم بگم که کلا خودم دوس نداشتم به ترتیب بگم چون بعضی بازی ها فاصله خاصی با هم ندارن و شاید به طور یکسان در قلبم جا دارن. یه سری بازی ها مثل بازی اول رو فاکتور بگیریم دیگه بقیه بازی ها تقریبا بهم نزدیکن که البته فقط از نظر فنی و کارشناسانه منظورم نیست و مطمئنا خاطره انگیز بودن و کلا عشق به اون بازی ها هم صد در صد تاثیر زیادی در این رده بندی داره...
    البته کلا هر کسی بازی های زیادی رو توی عمرش بازی کرده و شاید یه لیست 20-30 تایی هم تهیه کنه باز یه سری بازی ها جا بمونن...

+
    انضباط (1 نمره)

نگران نتیجه ها رو هم نباش ، به زودی توی پروفایل یا جاهای دیگه اعلام میشه : دی
    امیدوارم مردودم نکنی!
    ممنونم از سوالات قشنگت

پ.ن: سوالات رو یه سری اومدم نصفش رو جواب دادم و توی گودال ماسه بازی هم ارسال کردم. سری دوم نصف بعدی رو جواب دادم ولی متاسفانه به خاطر اشتباهی که کردم و ظاهرا مرورگر روی حالت آفلاین بود دیگه هنگام ویرایش و ارسال کردن مشکل پیش اومد و همه اونایی که نوشته بودم از بین رفتن وگرنه صبح جمعه داشتم اونو ارسال می کردم و همه چی تموم بود ...

15. 14 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

خب همون طور که انتظار می رفت پرسش و پاسخ گرمی شد ، جواب ها در کل عالی بود ، بعضی جاها واقعا لذت بردم!

به عنوان بخشی از هایلات های انتخاب هات که واسم جالب بود:
    انتخاب (ماجراجویی)Grim Fardango ، (نوستالژی)Shinobi 3 یا (دنیای جالب)[Beyond Good & Evil و Fable] یا [Punisher و Manhunt] توی بخش عنوان های با بیشترین بد آموزی(Couldn't Agree More) یا موردی که انتظارش می رفت یعنی Dragon Age: Origins و Batman و HL و Bioshock تقریبا توی همه ی بخش ها() و خیلی های دیگه که میشه دربارشون ساعت ها حرف زد...

ولی خب اگه سلیقمو دقیق می دونستی شاید از یه سری های دیگه هم اسم می بردی که می تونستم بیشتر توضیح بدم
    معیارهای انتخابم برای سوال 1 یکی این بود که از سری های قدیمی و البته موفق باشند که حداقل سه چهار تا عنوان از اونها عرضه شده باشه تا هم بشه بیشتر راجع بهشون صحبت کرد هم تا حدودی خاطره انگیز باشند + خودم دوست داشته باشم : دی

شاید D&D و Quest For Glory یه کم زیادی قدیمی باشند و انتظار نمیره کسی عنوان های اولشون رو تجربه کرده باشه ولی مثلا همون D&D از سال 2000 به بعد سه تا ورژنش رو داشتیم یا QFG که نسخه ی پنجمش(!) رو زمان HL1 بازی می کردیم ولی خب هر دوتاشون جایگاه خاصی برای من داشتند و این کافی بود برای اینکه بیان توی لیست : دی

البته برای اینکه زیاد حجم کار کسی که روی صندلی نشسته زیاده نشه یه تعدادشون رو حذف کردم مثلا یه سری عنوان مثل HL و Portal رو چون زیاد راجع بهشون صحبت شده عمدا حذف کردم...

سری Gothic
    سری نقش آفرینی خیلی خوبیه که متاسفانه من خیلی اونو نرفتم
    متاسفانه هر چی از زمان می گذره به خاطر مسئله ی مهمی به نام انجین(!) و البته نحوه مبارزه ی توی اون ، کنار اومدن باهاش واسه اشخاصی که نتونستن کامل تجربش کنن سخت تر میشه ولی در موردش همین قدر بگم که یکی از دست ساز ترین دنیاها رو در بین نقش آفرینی ها داره ، داستان بسیار زیبایی داره و البته موسیقی متن فوق العاده(شماره سوم) که احتمالا به طور غیر ارادی تا الان یکی دو تا از ترک هاش رو شنیدی

سری The Legend Of Zelda
    یکی از بزرگترین سری های تاریخ بازی هایی ویدئویه و کلا طرفداران اون خیلی خیلی زیادن
    راستش باید بگم که در مورد اون زیاد نمی دونم و می تونم بگم خودم مستقیما اونو بازی نکردم ولی بازی کنندگان اونو دوس دارم
    راستش خیلی دوس دارم یه زمانی این سری رو درستو حسابی بازی کنم
    گفتنی ها رو گفتی فقط منتظر عمل هستیم

بهترین نسخه رو بخوام بگم سخته ولی Super Mario Bros چون اولین شمارشه و یه جورایی برام نوستالوژیه و محبوب ترین نسخه ست و کلا به نظرم با توجه به فروش و محبوبیت این بهترین نسخه اونه...
    با اینکه سوال نظر شخصی رو خواسته ولی متاسفانه جواب درست Super Mario 64 بود

سری Fallout
    من فقط شماره سه اونو بازی کردم و خیلی هم لذت بردم.
    در مورد بهترین شماره هم قاعدتا شماره سوم اونه که فکر می کنم اغلب همین نظر رو داشته باشن...
    اتفاقا من شماره 2 اون رو بیشتر می پسندم و هنوز به شماره 3 با یه احساس دوگانه ای نگاه می کنم ، چون Bethesda خیلی از المان های دوست داشتنی که Interplay خلق کرده بود را از بین برد...

فقط اینو بگم که من در این بخش نهایت سعیمو می کنم که بهترین ها از نظر خودم رو بگم و سعی می کنم که بازیی جا نمونه ولی خب ممکنه پیش بیاد که بعدا یه بازی قدیمی رو یادم بیاد که جا افتاده باشه. یعنی کلا حرفم اینه که من خودم ازت این سوال ها رو بپرسم هیچ بازیی رو جا نمی دازی و همه چی کامله؟!
    لطف صندلی داغ به همینه که یکی سوال می کنه و اونی که روی صندلی نشسته جواب میده و بعدش هم مورد بازخواست قرار می گیره و توی این مدت حق اعتراض نداره و کلا فرصت خوبیه واسه حال گیری : دی

مرسی ، لذت بردم.

17. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منم یه سوال دارم میدونی R.G چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •