فایل رو باید کجا ریخت
فایل رو باید کجا ریخت
این مسیر در ویندوز 7:
x:\Users\xxx\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data
اگه پوشه editor data را ندارید خودتون بسازید و بعدش موقع شروع دستورالعملی که juve327 گفته را انجام بدید
به این صفحات یه نگاه بندازید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by وین رونی; 19-05-2013 at 20:26.
اين لينكي كه يووه گفت را دان كنم مياد ليگ ايران؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
سلام خسته نباشید.بچه ها من هر 5 تا پارت رو دانلود کردم که زیپ هستش.حالا باید چیکار کنم.داخل این فایلاهای زیپ ، فایلهایی با پسوند iso هستش . چجوری از زیپ در بیارم؟؟
اولیشونو Extract کنید بقیه هم به دنبالش خودشون Extract میشن و فایل iso ساخته میشه که با Daemon Tools شماMount و نصبش می کنید .
ممنون.یعنی من همه ی فایل های ایزو رو بریزم درایو مجازی بعد ازونجا نصب کنم ؟؟
اگه میشه یه توضیح مختصز برید اونایی که نصب کردن.چون من تا حالا با برنامه deamon کار نکردم.همین الانم نصبش کردم.اما نمی دونم بازی رو کدوم قسمش بریزم و نصب کنم.
Last edited by pazzahamid; 19-05-2013 at 21:21.
خیلی راحت . شما با Winrar وقتی Extract کنی فقط یه فایل iso بهتون میده .(وقتی اولیو بزنید که Extract بشه بقیه پشتش Extract میشن و در نهایت فقط یه فایل ساخته میشه)
برنامه رو که نصب کردید همین یه فایلو اجرا کنید . الآن مثل اینه که شما DVD بازیو خریدید گذاشتید داخل کامپیوتر . توی مای کامپیوتر یه درایو DVD هست(درایو مجازی) که بازی توش Mount شده . خیلی راحت میرید تو اون و Setup رو می زنید و نصب می کنید . نصب که تموم شد هم توی همون درایو مجازی میرید و محتویات پوشه Crack رو کپی و جایگزین می کنید تو محل نصب .
سلام
اینم لینک مستقیم
سلام دوستان من ميخواستم دانلود كنم. دودلم . اين بهتره يا fifa manager ؟
این .(نظر شخصی من)
چون هدف از این سبک بازی یه مربی گری واقعی هست و این بازی امکانات بی نظیری در این رابطه بهتون میده و واقعا حس می کنید که مربی تیم هستید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)