اوهوم-- بچه ها یه مدار کاملا ساده میخوام مدار چشمک زن لامپ من 3 دبیرستانممممم مرا کمک بنمایید![]()
اوهوم-- بچه ها یه مدار کاملا ساده میخوام مدار چشمک زن لامپ من 3 دبیرستانممممم مرا کمک بنمایید![]()
لطفا اگه کسی یک مدار درمورد یک تاکی واکی با برد زیاد داره-که با امواج پلیس تداخل نداره بذاره.من خیلی به این نیاز دارم.ممنون![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مدار پاور كامپيوتر ميخوام
اي بابا
اگه قرار بود مداري دركار باشه كه تا حالا حداقل جواب يك نفر رو داده بودند
[QUOTE=amirbani;859823]مدار پاور كامپيوتر ميخوام[
اینم یه پاور atx با توضیحاتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من چند تا نقشه واكي تاكي با برد بالا دارم كه رو باند 27 مگا هرتز كار ميكنن فقط مشكل اسكن كردنشون هست چون من اسكنر ندارم اگه كسي خواست اين ايدي رو اد كنه تا كمكش كنم
milad_homerboy
در ضمن دوستان من نقشه يه مدار خيلي ساده رو ميخوام كه بتونه تو يه زمان مناسب يه جرقه كوچيك ايجاد كنه
سلام
من مداری میخواستم که صدا رو به طور اتوماتیک در یک سطح نگه داره یعنی با کم شدن صدا ی خروجی خودش صدا رو زیاد کنه وبا زیاد شدن صدای خروجی صدا رو کم کنه
باتشکر
سلام
من مداری میخواستم که صدا رو به طور اتوماتیک در یک سطح نگه داره یعنی با کم شدن صدا ی خروجی خودش صدا رو زیاد کنه وبا زیاد شدن صدای خروجی صدا رو کم کنه
باتشکر![]()
چرا انقدر خودت واذیت میکنی برو تاکی واکی برد بالا بخر دونه ای 50000 تومان با برد 2 الی 5 کیلومتر
اي بابا اگه من ميخواستم كه بخرم كه اينجا نميومدميعني بين شما يك ادم بامعرفت پيدا نميشه
درضمن با تشكر از شما دوست عزيز كه به من جواب دادي راستي اگه ميشه نقشه اون تاكي واكي رو واسم بذار تو سايت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)