تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 457 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه ..:: HoRaTo ::..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه آپدیت آفلاین کمدو اینترنت سکوریتی رو هم بذارید(امشب میخوام بدانلودمش هم خودشو هم آپدیتشو)

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه آپدیت آفلاین کمدو اینترنت سکوریتی رو هم بذارید(امشب میخوام بدانلودمش هم خودشو هم آپدیتشو)
    سلام

فایل آپدیت آفلاین فعلا در دسترس نیست. فعلا باید برای بار اول کومودو را آنلاین آپدیت بکنید.
    بهشون گفتم. گفتن بزودی...

3. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت danialia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران

1

سلام

به نظر من همون کومودو اینترنت سکیوریتی خوبه.

پیکربندی کومودو را بزار روی پرواکتیو، اوضات بهتر میشه.

سلام مرسی. اینرنت سکوریتی رو دانلود کردم و اون آنتی ویروس و فایروال رو هم پاک کردم. و کاری که گفتید رو انجام دادم. و دوباره تست گرفتم . ایندفعه رتبه 320 از 340 داد.

5. این کاربر از danialia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام

1-فایل نصب برنامه را از در پوشه اشتراکی کپی کنید و وارد کیوسک بشید و فایل را بردارید و بعد نصبش کنید.
    2-هر چیزی در محیط کیوسک دانلود بشه ، وارد سیستم اصلی نمیشه. شما فقط یک راه پیشفرض دارید برای اینکه اون فایلهای دانلود شده را به ویندوز اصلی انتقال بدهید و اون راه پوشه اشتراکی است.
    3-بله، هر برنامه ای را در محیط سندباکس اجرا کنید در محیط مجازی اجرا میشه. اصلا وقتی کیوسک اجرا شده باهش همه چیز مجازیه. یعنی روی سیستم اصلیتون نیست.
    4- یا باید ریستارت بکنید سیستم را یا از ابزار پاکسازی سندباکس استفاده بکنید.
    5-شما مثل اینکه متوجه نشدید. وقتی سندباکس اجرا میشه. هر چیز دیگری ، فایل ، برنامه ، فرایند ، پروسه دیگری که نیاز به اجرا داشته باشه در همون حالت مجازی شده Virtual اجرا میشه. حتی پروسه های ویندوز و کومودو.
    با سلام
    علی جان ممنون بابت جواب
    ولی عکس زیر رو ببینید من در محیط کیوسک wirar رو دانلود کردم مستقیما در سیستم اصلی ذخیره شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما مثل اینکه متوجه نشدید. وقتی سندباکس اجرا میشه. هر چیز دیگری ، فایل ، برنامه ، فرایند ، پروسه دیگری که نیاز به اجرا داشته باشه در همون حالت مجازی شده Virtual اجرا میشه. حتی پروسه های ویندوز و کومودو
    یعنی کافیه ما یه بار کیوسک رو اجرا کنیم تا همه چیز توی محیط سند باکس اجرا بشه . حالا اگه از کیوسک خارج بشیم پروسه ها از سند باکس خارج نمیشن تا وقتی که reset sandbox رو بزنیم درسته ؟
    با تشکر

7. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام دوستان.من هم نسخه 6 رو بلاخره نصب کردم.تا اینجای کار که راضی بودم.البته توی نسخه 5 به راحتی میتونستم کنترل داشته باشم روی برنامه هایی که به اینترنت وصل میشن منظورم همون تب اولیه که اسمش یادم رفت.ولی الان توی نسخه 6 نمیدونم چجوری به اون دسترسی داشته باشم تا بتونم برنامه هایی که اجازه وصل شدن رو بهشون دادم ببینم.از دوستان میخام یکم راهنمایی کنن.فکر میکنم این نسخه 6 جا برای بحث داشته باشه.باید بهمدیگه کمک کنیم تا سریعتر بهش عادت کنیم.من که فکر میکنم بهتر شده.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان کمدو رو نصبیدم(نسخه اینترنت سکوریتی پرمیوم)، IDM رو که اجرا کردم idm.exe رو حذف کرده، چه باید کرد؟
    در ضمن دیتابیس کومودو رو دانلود کردم(BASE_END_USER_v14618.cav)، از توی نرم افزار که میزنم import virus database هیچ اتفاقی نمیافته، یه راهی بدین که دیگه من 100 مگ دانلود نکنم.
    Last edited by ..:: HoRaTo ::..; 23-12-2012 at 11:45.

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان کمدو رو نصبیدم(نسخه اینترنت سکوریتی پرمیوم)، IDM رو که اجرا کردم idm.exe رو حذف کرده، چه باید کرد؟
    در ضمن دیتابیس کومودو رو دانلود کردم(BASE_END_USER_v14618.cav)، از توی نرم افزار که میزنم import virus database هیچ اتفاقی نمیافته، یه راهی بدین که دیگه من 100 مگ دانلود نکنم.
    منم مشگل شما رو داشتم این کارو انجام بدید اول انتی ویروس و فاروال و کلا کمودو رو غیر فعال کنید بعد idm رو نصب کنید بعد برید تو کمودو این تنضیمات رو انجام بدید

11. 3 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کسی نمیدونه؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سایت comodo تبلیغ خاصی برای نسخه 6 نداره و حتی در صفحه اصلیش صحبت از internet security 2012 میشه .. کلا سایتش خیلی به روز نیست انگار و یادش رفته تو دنیای امروزی تبلیقات خیلی مهمه .

14. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام مرسی. اینرنت سکوریتی رو دانلود کردم و اون آنتی ویروس و فایروال رو هم پاک کردم. و کاری که گفتید رو انجام دادم. و دوباره تست گرفتم . ایندفعه رتبه 320 از 340 داد.

خب، الان وضع خوبه. دلیل اینکه 320 شد اینه که BB فعاله و اتوسندباکس روی partially limited هست.

اتو سندباکس را بزار روی Limited یا بالاتر..... فقط روی Partially Limited نباشه.

16. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •