تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 81 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 809

نام تاپيک: اینترنت استان قم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مثل اینکه باید صبر کنی از رانژ صبانت خارج بشه و بعد شرکت شاتل از مخابرات بخواد رانژ کنه چون اینها یه سری پورت محدود به هر شرکتی میدهند

2. این کاربر از golden111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مثل اینکه باید صبر کنی از رانژ صبانت خارج بشه و بعد شرکت شاتل از مخابرات بخواد رانژ کنه چون اینها یه سری پورت محدود به هر شرکتی میدهند
    ممنونم گلدن جان
    ببینم عوض کردن رانژ برای من هم هزینه ای داره؟ یا اینکه به عهده شرکته.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها کی می تونه قیمتهای شرکت شاتل رو بذاره
    من می خوام بدونم سرعت 128 کیلو با حجم 2 گیگ قیمتش چنده.
    اگه کسی می دونی منو راهنمایی کنه لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه amanofnoname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

گلدن عزیز
    ممنونم از جواب کامل و دقیقتون
    من که از سوال کردن کم نمی یارم ، شما لطف داری و جواب میدی( البته چاکر همه بچه های قم هستیم)
    من می دونم که شاتل از ساعت 1 تا 7 صبح دانلود رایگان داره ( ولی سرعتش رو نمی دونم ) و صبانت از ساعت 3 تا 7 صبح با سرعت نسبتا خوب.
    حال این سوال پیش میاد که :
    اگر من از صبا نت خط بگیرم و مخابرات تلفن منو رانژ کنه و بعدش پشیمون بشم و بخوام برم سراغ شرکت شاتل ، باید دوباره مخابرات تلفن منو رانژ کنه یا اینکه همون یه دفعه کافیه؟ منظورم اینه که اگه پشیمون بشم باز روز از نو روزی از نو؟
    من دیروز با شاتل تماس گرفتم، مثل اینکه سرویس رایگان شبانش داره تعطیل میشه!!! ازش پرسیدم: "کی تعطیل میشه؟" خانمه یه مکث نسبتا طولانی کرد، گفت: "تو همین تابستون"!!! هرکی میخواد بخره اول درباره سرویس شبانش اطمینان حاصل کنه. چون اونجوری که خانمه گفت تعطیلیش دیرو زود داره اما...

این صبا نت 128 و 256 سه ماهه چقدر در میاد؟( همراه با سرویس شبانه رایگان) گفتم سه ماهه چون هرچی طولانیتر باشه تخفیف بیشتر میدن.
    جای دیگه سرویس شبانه رایگان نداره؟

6. این کاربر از amanofnoname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من دیروز با شاتل تماس گرفتم، مثل اینکه سرویس رایگان شبانش داره تعطیل میشه!!! ازش پرسیدم: "کی تعطیل میشه؟" خانمه یه مکث نسبتا طولانی کرد، گفت: "تو همین تابستون"!!! هرکی میخواد بخره اول درباره سرویس شبانش اطمینان حاصل کنه. چون اونجوری که خانمه گفت تعطیلیش دیرو زود داره اما...

این صبا نت 128 و 256 سه ماهه چقدر در میاد؟( همراه با سرویس شبانه رایگان) گفتم سه ماهه چون هرچی طولانیتر باشه تخفیف بیشتر میدن.
    جای دیگه سرویس شبانه رایگان نداره؟
    سلام
    من امروز یه سری رفتم شرکت صبا نت. یه کافی نته توی خیابان صفاییه کوچه 23. اونجا مسئولش می گفت که فقط سرعت 512 دارن ( حالا راست یا دروغش با خودشون) که مقدار ترافیکشون و محدودیتش با هم فرق داره. تو لیستش این قیمتها هست شاید به دردت بخوره : 2 گیگ بایت یک ماهه 10000تومان ، 5 گیگ بایت سه ماهه 20000 تومان .

سلام عزیزان
    بچه ها امروز یه چیز جدید شنیدم : مسئول شرکت صبانت می گفت که دوتا شرکت adsl صبا وجود داره که این دوتا با هم فرق دارن و خیلی ها اشتباهی می گیرن. یکی نداگستره و اون یکی نمی دونم چیه. حالا می خوام بدونم این صبانت معروف که همه ازش حرف می زنن کدومه همونیه که تو خیابان صفاییه کوچه 23 هست یا نه ؟ و اگه فرق دارن کدومش الان بهتره ؟
    لطفا اونهایی که صبا نت رو امتحان کردن مارو هم راهنمایی کنن تا بهترین انتخاب رو داشته باشیم

سلام بچه ها
    چرا هیچ کس جواب نمی ده
    چند وقتی آخرین پستها مال خودمه
    نذارید تاپیک بچه قمی ها بسته بسته بشه
    بای

سلام بچه ها
    بچه ها بهتون هشدار بدم اگه پست ندید تاپیک بسته می شه ها بعد باید کلی زحمت کشید تا دوباره این همه بچه قمی با معرقت رو دور هم جمع کرد.
    از ما گفتن بود خود دانید
    بای

8. این کاربر از mohyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پارس آنلاین هم شبانه رایگان از 2 تا 6 صبح داره
    128 با ترافیک 3 گیگا بایت 17500 تومان
    128 با ترافیک 5 گیگا بایت 33600 تومان
    Last edited by 7777; 29-09-2008 at 19:34.

داره خودمونی میشه 00400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من امروز یه سری رفتم شرکت صبا نت. یه کافی نته توی خیابان صفاییه کوچه 23. اونجا مسئولش می گفت که فقط سرعت 512 دارن ( حالا راست یا دروغش با خودشون) که مقدار ترافیکشون و محدودیتش با هم فرق داره. تو لیستش این قیمتها هست شاید به دردت بخوره : 2 گیگ بایت یک ماهه 10000تومان ، 5 گیگ بایت سه ماهه 20000 تومان .

سلام عزیزان
    بچه ها امروز یه چیز جدید شنیدم : مسئول شرکت صبانت می گفت که دوتا شرکت adsl صبا وجود داره که این دوتا با هم فرق دارن و خیلی ها اشتباهی می گیرن. یکی نداگستره و اون یکی نمی دونم چیه. حالا می خوام بدونم این صبانت معروف که همه ازش حرف می زنن کدومه همونیه که تو خیابان صفاییه کوچه 23 هست یا نه ؟ و اگه فرق دارن کدومش الان بهتره ؟
    لطفا اونهایی که صبا نت رو امتحان کردن مارو هم راهنمایی کنن تا بهترین انتخاب رو داشته باشیم

سلام بچه ها
    چرا هیچ کس جواب نمی ده
    چند وقتی آخرین پستها مال خودمه
    نذارید تاپیک بچه قمی ها بسته بسته بشه
    بای

سلام بچه ها
    بچه ها بهتون هشدار بدم اگه پست ندید تاپیک بسته می شه ها بعد باید کلی زحمت کشید تا دوباره این همه بچه قمی با معرقت رو دور هم جمع کرد.
    از ما گفتن بود خود دانید
    بای

این سرعتش عالیِ
    512 واقعی ، یعنی با 56 کیلو بایت در ثانیه دانلود
    فقط اگه میخواهی بزار من معرفیت کنم تا یه کم هوات رو هم داشته باشند و هم یه جورایی به من هم حال بدند
    البته باز این هفته شبانه از تهران قطع شده
    ولی واقعا این یه چیز دیگه است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من قصد گرفتن Adsl دارم . به نظر شما کدوم شرکت بهتره

هزینه یکسال را هم ذکر کنید .

قیمت 20 درصد که گفته شده کسر خواهد شد هم الان اعمال می شه یا نه .

اگه نکته ای هم هست که باید مد نظر قرار بدم را هم ذکر کنید . مثل سرعت دانلود و اپلود و غیره ....

اخه من زیاد ازش اطلاعی ندارم .

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amanofnoname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این شاتل بالاخره شبانه رو تعطیل کرد یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه بچه های قم
    دوستان عزیز یه نصیحت برای همتون دارم که مثل من تو چاه نیافتید
    حتما هم بخونید که به دردتون می خوره
    من بیست روز پیش یه خط اینترنت خریدم از شرکت صبا که یه کافی نته در خیابان صفاییه کوچه 23 ( آدرس دقیق رو گفتم تا حواستون جمع باشه) . وقتی رفتم خط رو بخرم خوده مدیرشرکت ( آقای حسینی ) اونجا بود و من که تا اون موقع نمی دونستم چقدر آدم شارلاتانیه طبق راهنمایی خودش از بین دو خط صبانت و فن آوا ، فن آوا رو انتخاب کردم که به قول خودش 512 کیلوبیت سرعت داشت. وقتی بعد از حدود 6 روز خواهش و تمنا خط رو وصل کردن دیدم که سرعتش 64 کیلو بیت هست یعنی یه چیزی در حدود همون خط دیال آپ خودمون. وقتی پی گیر شدم ( یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید) بعد از کلی دروغ گفتن آخرش اعتراف کردن که اشکال نه از تهرانه و نه از مخابرات منطقه ما ، بلکه فقط و فقط از خودشونه . آقا خلاصه بعد از چند روز دیگه هم که پی گیر شدم آخرش حرفشون این بود که درست نمی شه که نمی شه بیا طبق قرار داد ( عدم رضایت = عودت وجه) پولت رو پس بدیم. وقتی رفتم پول رو پس بگیرم دیدم می خوان از 18000 تومان من فقط 3000 تومان پس بدهند. آقا ما دیگه شاکی شدیم ولی چه فایده که تو کل شهر قم یک مرجع رسیدگی هم به این شکایت ما وجود نداره ( از کلانتری و دادگستری بگیرید تا تعزیرات و مخابرات) . و الان هم که دارم این چند خط رو برای شما می نویسم از خیر پولم گذشته ام و آخر یه روز میزنم این مردیکه حسینی نامرد رو می کشم.
    و حالا نصیحت:
    1 به حرف مسئولین شرکتی که ازشون خط رو می خرید کاری نداشته باشید( مخصوصا این حسینی بی وجدان)
    2- یه نسخه از قرار دادی رو که با شرکت می بندید حتما ازشون بگیرید که توی اون مقدار پولی که دادید و سرعت و ترافیکی که خریدید درج شده باشه.
    3- دوستان دقت کنید که من نمی گم خط فن آوا بده ( هر چند دیگه عمرا ازشون خط بخرم ) بلکه می گم شرکتی که من خط رو ازشون خریدم سر من کلاه گذاشته و طبق گفته خودشون اشکال از خودشون بوده.
    ضمن تشکر باز هم میگم حواستون رو جمع کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •